hits


through my phone

 • Skrevet 28.08.2017
 • Klokken 12:32

Ikke så veldig spennende bilder for denne gang heller, haha. Menmen .. jeg tenker forresten og få til noen vlogger i helgen, savner å filme å redigere og slikt, hva tenker dere om det? 

Ønsker dere en fin Mandag og uke <3 vi blogges!


kommentarer: 0bursdagsfeiring

 • Skrevet 21.08.2017
 • Klokken 14:00

God Mandag♥ Nå er det sikkert skolestart og jobb for di fleste av oss, og greit kan det være .. er alltid litt deilig og komme inn i skikkelige rutiner igjen, selv om det sikkert ikke hadde vært feil med noen uker til med ferie, hehe. Og når det kommer til meg og min jobbsøking så jobber jeg fortsatt med å få gjort ting .. jeg er litt redd for at det skal gå for lang tid før jeg får noe jobb, for det er jo ikke sikkert man trenger folk .. men jeg krysser fingrene mine og håper virkelig på positivt svar :-D og menst jeg venter på å få svar og slikt fra søknader så kan jeg jo kanskje vlogge litt til dere underveis, hva tenker dere om det? Jeg har sett litt på andre youtubere sine vlogger og jeg kjenner jeg savner det litt, jeg liker jo og filme og redigere osv. 

Vel, i dag så blir det full kaos her i heimen, det blir nemlig en aldri så liten bursdagsfeiring for min fineste lillesøster, Emma. Hun blir hele 11 år, tiden går så ufattelig fort, herlighet .. jeg har faktisk ikke rukket og sagt gratulere med dagen til hun i og med at hun hadde sin første skole dag i dag og er enda ikke kommet hjem, så jeg skal stå klar i døren når hun kommer hjem, håhå. Men jeg tenker at vi blogges senere, skal ta masse bilder til dere! Vi blogges ♥

 


kommentarer: 2dagens antrekk

 • Skrevet 18.08.2017
 • Klokken 17:28

I dag så er det faktisk sol ute, det hadde jeg aldri trodd, hehe neida. Men det er veldig uvant å plutselig gå fra bikini til vinterklær og regnjakke .. jeg synst det var så deilig og bare kunne slenge på seg noe lett, men sånn blir det ikke nå i og med at det snart er vinter igjen .. ahhh det blir kjipt det. Høsten synst jeg er utrolig frisk og fin, så det gjør meg ikke særlig mye. Jeg er ikke helt klar for vinter og snø enda, heldigvis er det en stund til enda .. selv om det kan komme snø når som helst, til og med midt på sommeren. Jaja, her har dere dagens antrekk :-) jeg håper dere får en kjempe fin helg, så blogges vi snart.


kommentarer: 2turen hjem, video, bildedryss, minne for livet

 • Skrevet 17.08.2017
 • Klokken 19:54

GOD KVELD, FINE DERE! ♥

Nå har det seg sånn at jeg er helt elendig til å blogge, jeg lovte jo dere at jeg skulle filme videoer til dere menst jeg var vekke .. og jeg må desverre si at det kommer ikke til å bli noe av. Grunnen til det er fordi jeg rett og slett glemte at jeg hadde med meg kameraet mitt, hvordan er det mulig? jeg kom på det di 4 siste dagene .. BRA JOBBA .. jeg er irritert på meg selv. Har fått mange spørsmål om når det kommer video osv, jeg lover dere virkelig at jeg skal få til noe annet, jeg tenker å heller filme vlogger til dere etterhvert i og med at jeg klarte og være så DUM og glemme det menst jeg var på tur. Hva tenker dere om det? Skal få det til fortest mulig isåfall, selv om ting ikke er så interessant nå så kan jeg likevel filme min helg til dere eller noe. 

Men hvertfall, jeg kom hjem fra Kreta på lørdags morning .. Turen hjem i seg selv var vanvittig stressende og ikke minst så ufattelig LANG. Dere kan nå se for dere hvordan reisen hjem såg ut når vi er 15 slitne mennesker som ser ut som di har vært våken i 100 år, nei off. Flyet gikk jo ikke før klokken 01.00 på kvelden, og vi var ikke fremme i Bergen før klokken 04.00 -05.00 på lørdags morgen. Og HOLY S*IT  så trøtt har jeg aldri i mitt liv vært før, vi skulle kjøre hele veien hjem i 4 timer etter vi allerede hadde sittet på fly like lenge. Jeg sov hele veien hjem i og med at hele fly turen var ett mareritt i seg selv, turbulens herfra til h*elvete, unger som skriker stakkars, hovne føtter, rastløs som FAN osv osv .. men uten om det hele så har jeg VIRKELIG hatt en fantastisk fin tur i 2 uker sammen med hele familien og kjæresten♥ dette blir minne for livet, og jeg ser allerede frem til neste tur. Nå er det klart for REGN REGN REGN og vanlig hverdag igjen og jeg må stå på med å få levere siste rest av jobbsøknader. Jeg håper dere har hatt en kjempe fin sommerferie, vi blogges :-)

 

 

 


kommentarer: 0Oppdatering, bilder og tatovering

 • Skrevet 09.08.2017
 • Klokken 22:32

Heihei, og god kveld fra Kreta! Klokken nærmer seg nå 23.30 her nede. Vi er akkuratt Komt oss tilbake til leiligheten etter en kjempe fin tur på restaurant med hele familien, i dag var det heldigvis litt kjøligere enn det har vært nå disse dagene .. på det varmeste har det vært opp mot 40 grader om ikke mer, så merker veldig at varmen og solen tar på, men jeg skal absolutt ikke klage, for på fredags natt reiser vi hjem igjen .. og selv om det skal bli utrolig deilig så vet jeg at jeg kommer til å lengte tilbake :-( så derfor skal jeg nyte disse to siste dagene. På fredag blir det også en kjempe lang dag, i og med at vi må sjekke ut klokken 12 og flyet ikke går før i 12-1 tiden på natta. Håper på og få sove litt på flyet hjem :-)

Har også en liten ting å fortelle dere, tidligere i dag var jeg å bestilte TATOVERING time WÆÆ .. sykt!! Det blir utrolig spennende og jeg gleder meg veldig, har heldigvis bestilt time på fredag før vi reiser slik at jeg rekker å sole meg å bade litt før jeg skal gjøre det. Forteller mer om tatoveringen i ett annet innlegg! Men nå skal jeg sove, er kjempe utslitt etter nok en lang dag i varmen, hehe. Vi blogges snart igjen <3


kommentarer: 3BILDER

 • Skrevet 04.08.2017
 • Klokken 14:38

Heihei, nå er klokken begynt å nærme seg 16.00, klokken går faktisk en time raskere her nede enn den gjør hjemme. Nå er jeg akkuratt komt tilbake på hotell rommet etter mye bading, kjente at jeg trengte en liten pause fra solen i dag, har klart og blitt solbrent på beina mine, ikke kult .. men jeg er heldigvis bedre nå, så får solt meg igjen i morgen :-) Men nå må jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar, vi skal en tur til platanias som det heter litt lengre borti her hehe, vi blogges mer senere! Her er noen bilder fra dagene som har gått.


kommentarer: 2