hits


dette blir for dårlig

 • Skrevet 31.08.2016
 • Klokken 16:53

Heihei, hvordan står det til med dere? :-) Vel, helt ærlig så synst jeg at dette her blir alt for dårlig gjort av meg .. jeg lover dere hver bidige dag at jeg skal forbedre meg på denne bloggingen min, men skjer det? Nei .. Og det beklager jeg veldig for. Men nå i det siste så har det faktisk vært så mye, jeg har vært lite hjemme, og mobil blogging synst jeg er så stress, men jeg prøver mitt beste hvertfall. Og nå skal jeg virkelig prøve og komme sterkt tilbake til dere :-) Eneste som mangler litt er blogglysten min, jeg føler jeg ikke har noe særlig gøy å blogge om lengre? Eneste jeg har planer om nå er å gjøre ferdig spørsmålsrunden til dere, og den kommer så klart på video denne gang :-) Jeg har ikke fått spilt den inn enda .. fordi jeg ikke har vært hjemme. Så jeg skal prøve å få gjort det denne uken her .. Den kommer hvertfall, det er det viktigste vel? 

Og en ting til, jeg ser at dere er innom bloggen min uansett om jeg ikke blogger. Og det setter jeg sååå stor pris på, virkelig .. Dere er fantastiske! Også må dere ha en strålende fin dag videre, her høljer det ned .... så dette blir en skikkelig inne dag med serier og filmer, under dyna hihi. ♥

Vi blogges !

Hva vil du ha innlegg om?
 

 


kommentarer: 5lately on my phone

 • Skrevet 28.08.2016
 • Klokken 16:47


kommentarer: 2OUTFIT

 • Skrevet 24.08.2016
 • Klokken 14:55


kommentarer: 620 fakta om meg

 • Skrevet 23.08.2016
 • Klokken 20:52

1. Når jeg tenker på noe eller stresser for mye så biter jeg meg selv i lippa, noe som er grusomt irriterende .. Og en ekkel uvane!

2. Jeg begynte ikke å gå før jeg var 15 måneder gammel, omg.

3. Jeg griner faktisk veldig ofte, trenger ikke nødvendigvis å være på grunn av noe vondt eller noe .. Men fordi jeg er så takknemlig for hva jeg har i livet og de jeg har rundt meg.

4. Jeg stresser ALT for mye, er det noe jeg kommer til å kollapse totalt av så er det av stress ... Det går ikke ett sekund uten at jeg ikke stresser. Av og til er det så gale at hele kroppen min gjør vondt. Nei off, dette må jeg få av meg og bare ta ting som det kommer.

5. Jeg må alltid finne ut hva jeg skal gå med dagen før, hvis ikke så får jeg ikke sove. Lol, er det normalt?

6. Jeg SUGER til å svømme, det er faktisk helt sykt. Menmen .. Man kan ikke alltid være like flink til alt :-)

7. Jeg har alltid villet at hvis jeg noensinne får en jente så skal hun hete Michelle, Natalie eller Isabella. Men Sienna, Emily, Alicia og Ava Cornelia - Cornelia liker jeg veldig godt også. Om jeg noensinne får en gutt så har jeg alltid likt Luca, Lucas, Aron, Christoffer, Daniel, Dennis, Isak, Leon, Nataniel og William.

8. Når jeg ble født så skulle jeg egentlig hete Kine eller Ida. Hmm ... Men så ble det visst Camilla.

9. Jeg må tisse konstant, veldig irriterende det der.

10. Jeg er den personen som går ut for og kose meg og være gledesspreder <333 ikke den personen som går ut for å prate dritt om folk og slenger med rykter .. Da er det virkelig på tide å vokse opp om det blir så gale hahah, offa.

 

11. Jeg kan være veldig paranoid, og tro at de som står meg nærmest misliker meg og ikke vil være sammen med meg .. Nei da er det virkelig på tide å få opp augene hehe.

 

12. Jeg blir veldig fort glad i personer rundt meg eller nye personer som jeg nettopp har blitt kjent med, da tar jeg ekstra godt vare på de. Det er viktig ;-)

13. Jeg kan gå 1-2 dager uten og spise, bare fordi jeg ikke er sulten eller fordi jeg er for lat til å lage meg selv mat .. Og da er det på tide å skaffe seg hjelp azzz

14. Jeg er ekstremt redd, bare jeg går på gata så er jeg livredd for at noen skal ta meg eller drepe meg. Helt sykt. Bare det banker på døra så blir jeg redd .. Not cool.

15. Jeg har ekstrem god tolmodighet, noe som jeg er veldig glad for.

16. Jeg har nesten bare venner som er eldre enn meg, og det trives jeg godt med!

17. Di fleste tror jeg hater mat, men egentlig så elsker jeg det mer enn noe annet ;) true.

18. Jeg skulle ønske jeg fullførte alle skoleårene på videregående, men istede droppet jeg ut fordi jeg og skolen kom ikke overens, trist men sånn er det for noen. Får se hva tiden bringer videre ..

19. Jeg ELSKER unger så utrolig mye, det er noe med di som gjør alt så mye bedre.

20. Jeg har vært så deprimert at jeg har villet tatt livet mitt flere ganger, men så sterk som jeg er, så er livet mitt mye bedre, takket være de fantastiske personene jeg har rundt meg! Elsker dere <3


kommentarer: 9Antrekk

 • Skrevet 21.08.2016
 • Klokken 13:38


kommentarer: 2outfit - flowerpower

 • Skrevet 19.08.2016
 • Klokken 18:35


kommentarer: 5colorful study

 • Skrevet 19.08.2016
 • Klokken 11:21

Hva er vel ikke mer bedre og mer inspirerende enn en fargerik studering? Mye farger er dødskult :-D jeg har nå bladd meg igjennom myyye bilder på weheartit, og mesteparten besto av farger og studering, så derfor fikk jeg inspirasjon til å søke opp " colorful study" og jaggu kom det opp veldig mye inspirererende. Jeg elsker alt som er på weheartit, mye som inspirerer både meg og andre.


kommentarer: 4solfylt dag

 • Skrevet 18.08.2016
 • Klokken 21:55

God kveld, vakre dere <3 Nå er jeg akkuratt komt inn døren, har vært i Bergen sentrum med Sara og Petter, kjempe kjekt at de er her samtidig som jeg er. Så da dro vi på kino og bare gikk å såg rundt, Bergen er jo så ufattelig fint på solfylte dager som idag, liker det. Mitt hjerte av gull <3 Er jo bare 3 uker siden sist jeg var her, er her stort sett hele tiden hehe. På søndag skal jeg blant annet i dåp til mitt kjære, nydelige søskenbarn, det gleder jeg meg til! Men nå skal jeg få meg noe å spise så hoppe til sengs .. Helt usakelig innlegg dette her egentlig, men jeg har hvertfall fått oppdatere dere litt hahaha!! Ønsker dere hvertfall en super fin kveld videre, så blogges vi imorgen!

Utsikten til mormor og morfar er virkelig noe av det fineste jeg har sett!!


kommentarer: 2my kind of inspiration

 • Skrevet 18.08.2016
 • Klokken 13:21


kommentarer: 8dagens antrekk

 • Skrevet 17.08.2016
 • Klokken 15:56


kommentarer: 8todays outfit

 • Skrevet 16.08.2016
 • Klokken 21:39


kommentarer: 7smile and be happy

 • Skrevet 15.08.2016
 • Klokken 22:51


kommentarer: 4En ny start

 • Skrevet 15.08.2016
 • Klokken 17:41

Heihei :-) hatt en fin start på uken? Idag er det jo selveste skolestart for mange av oss .. Hardt men sikkert deilig og komme inn i rutiner igjen? Så til dere som kanskje ikke ble så veldig fornøyd med forrige skoleår, kanskje dere kan nå starte på nytt? Og gjøre ting enda bedre enn det som dere allerede har gjort? Jeg går nå ikke på skole, ikke enda hvertfall, jeg skal jobbe opp og tjene meg en del penger. Det er søren meg ikke lett å få seg noe jobb altså!!! Men viktigst av alt så må man STÅ PÅ, og være positiv, for det ordner seg alltid, vet dere. Hvertfall, hvor forbanna typisk er det ikke at fin været kommer NÅ!? Det var jo det jeg sa her for litt siden, at fin været kommer når folk begynner på skole og jobb igjen .. Hahahha. Men gøy er det jo og, så klager ikke. Ønsker dere hvertfall en kjempe fin mandag og uke, også må dere ha fine dager på skolen og jobb.


kommentarer: 2skinke salat

 • Skrevet 13.08.2016
 • Klokken 17:52


kommentarer: 6dagens antrekk

 • Skrevet 13.08.2016
 • Klokken 11:06


kommentarer: 6through my phone

 • Skrevet 08.08.2016
 • Klokken 14:38


kommentarer: 4min favoritt

 • Skrevet 07.08.2016
 • Klokken 20:28

Heihei, og god søndags kveld! :-) Har dere det bra? Jeg sier det igjen, men beklager for sinnsykt dårlig med oppdateringer her på bloggen, jeg skjønner ikke hvorfor jeg sier jeg skal bli bedre når det skjer kanskje en gang i måneden .. off, med det er mye jobb med å ha blogg .. så håper det kommer seg etterhvert! Vel, Idag så har jeg ikke gjort så særlig mye .. jeg var en tur innom den nye leiligheten til Sara og Petter idag, kjempe fin er den, lys og fin. Så er en smule missunnelig der ja, hehe ;-) Jeg er hvertfall kjempe glad for at hun nå bor i samme område som meg, det er litt gøy, hehe. 

Været idag er ikke noe særlig bra hvertfall, så dette blir en skikkelig inne dag med bare kos og filmer/serier. Så i dette innlegget så tenkte jeg og vise dere mine favoritt serier, jeg er ikke like flink til å se på serier som jeg var før, men når man først begynner så har man jo IKKE ett liv, jeg blir bare sittende inne og være skikkelig usosial, menmen. 

PRETTY LITTLE LIARS

Dette er garantert min favoritt serie, selv om jeg blir ganske forvirret iblant og ikke forstår noe som helst .. men jeg er ikke den første, hehe. 

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS

Jeg holder faktisk nylig på og se denne serien, er første gang jeg ser det sånn skikkelig .. Jeg digger det.

ONE TREE HILL

Før så var One Tree Hill min aller første favoritt serie .. men nå så har jeg ikke sett på det på en ganske så god stund. Jeg vurderer og se det helt fra starten av, selv om jeg har gjort det sånn 48390384 ganger før!

HOME AND AWAY

Denne serien er fantastiiiiiisk, jeg elsker den mer enn jeg elsker meg selv, tror jeg. Neida, men den er virkelig amaZing. 

Vel, dette er vel egentlig kun de seriene jeg ser på .. har lyst til å starte med nye serier, så blir super glad om dere kommer med TIPS HIHI <333

Hvilken er din favoritt serie?

Har du noen tips til serier?
 


kommentarer: 2spørsmålsrunde

 • Skrevet 05.08.2016
 • Klokken 17:20

Heiheiheihei, hvordan har dere DET? :-D 

Vel, nå tenkte jeg og sette igang med en spørsmålsrunde der dere kan kommentere i kommentarfeltet under om det er noe dere lurer på! Denne gangen tenker jeg og svare på video. Kjør påå med spørsmål ...

Processed with VSCO with t1 preset

 


kommentarer: 10Photograpgy

 • Skrevet 02.08.2016
 • Klokken 18:57


kommentarer: 640 Q&A

 • Skrevet 01.08.2016
 • Klokken 16:36

Tre ord om meg
Omsorgsfull, nysgjerrig, snill

Det første jeg gjør om morgenen

sjekker mobilen

Når jeg hører på radio blir jeg

forbanna over hvor mye dårlig musikk som sendes i forhold til hvor mye bra musikk det finnes.

Barn er

utrolig søte og sjarmerende

Om natten

spiser jeg sykt mye og er ikke trøtt engang ..

I vesken har jeg

alt det jeg trenger

Trening er 

deilig og amaziiiing

Jeg elsker 

familie og venner

Ved sengekanten har jeg

vann, mobil, lader, godteri, lypsyl.

Hva jeg vil med livet mitt

være lykkelig og gjøre andre lykkelig.


Jeg gleder meg til

julaften hehe ..

Klesskapet mitt er fult av

klær som jeg ikke bruker

Når jeg skal pynte meg

 så bruker jeg overraskende lite tid, omg

Jeg brenner for

trening

En liten hemmelighet om meg

 jeg SUGER til å svømme :)

Jeg føler meg best

når jeg er sammen med familie og venner

I kaffebaren bestiller jeg

søren .. jeg liker ikke kaffe.

I baren bestiller jeg

varierer, men mest rusburs.
 

I vennegjengen er jeg
den som er med på alt.

I familien er jeg
den rolige.

Jeg kan ikke leve uten
familien min, og mine gode venerrrr.

Politikken

 bryr jeg meg ikke noe særlig om

Kjærlighet er

å elske seg selv og andre <3 og ta vare på det man har.

I høst skal jeg unne meg

å jobbe hardt for det jeg ønsker å gjøre med livet mitt.

På kjøkkenet 

bruker jeg ikke lang tid, lol?
 

Jeg er dårligst til
matematikk, shit. Alt med tall og det der er jeg så sinnsykt dårlig til, burde ikke vært lov til å være så dårlig.

Jeg er flinkest til
å ta meg av andre, haha. 

Det beste jeg vet

å reise

Jeg beundrer 

mine kjære bestevenninder

Fobier
Heiser, trange rom uten vindu, fly, edderkopper, osv ..

Du visste kanskje ikke at jeg

har to onkler som døde på sjøen for noen år siden
 
På kvelden er jeg
godtesyk.

Som venn er jeg

den som alltid bryr meg, og ikke stenger andre utenfor.

Når jeg har fri
blogger jeg, trener, spiser myyye.

Uvane
jeg ødelegger tennene mine ved å tygge på tungepiercingen min, fan

Når jeg jobber
blir jeg glad, jeg er den personen som alltid liker og ha ting å gjøre på!

Det er lov å lyve hvis
det er til det beste for andre.

Om fem år 

ligger jeg på gata .. kødda, om fem år så har mest sannsynlig familie livet startet og jeg oppfyller drømmene mine. Vel, det er lov og håpe.

Om ti år er jeg

28 år, shit.  

 

 

 


kommentarer: 12