hits


Restaurant

 • Skrevet 31.07.2017
 • Klokken 19:28

God kveld! Det har dessverre ikke blitt så mye blogging når jeg har vært her nede, men må tenkte jeg at jeg kunne oppdatere dere litt :-) Vel, i dag så har vi vært ved bassenget hele dagen, ingenting er bedre enn å tilbringe en dag ved stranden eller bassenget her nede, hjemme så regner det som bare det. Jeg koser meg hvertfall utrolig mye , og er kjempe glad for at jeg skal tilbringe hele 2 her. For øyeblikket er vi på en kjempe koselig restaurant! :-) vi blogges!


kommentarer: 1God morgen fra Kreta

 • Skrevet 29.07.2017
 • Klokken 09:05

God morgen fra Kreta! Endelig er vi fremme etter en laaang reise i går, flyturen gikk faktisk veldig fint selv om jeg var en smule nervøs, hehe. Jeg har fått veldig lite søvn i natt .. men skal prøve å gjøre det beste ut av det selvfølgelig.

Vel, nå sitter vi å spiser frokost, og herlighet så utrolig fint og varmt det er her .. jeg ser frem til å tilbringe to fine uker her nede. Om ikke så lenge så skal vi på stranda en tur. Dere hører fra meg senere! Ha en fin dag :-)


kommentarer: 6endelig er dagen her

 • Skrevet 28.07.2017
 • Klokken 08:00

God morgen til dere! Nå er dagen endelig komt, jeg har ventet i flere måneder på denne turen, hehe. Jeg våknet klokken 5 idag tidlig av at jeg var så sykt varm, så jeg måtte legge meg i stua på sofaen, og der fikk jeg heller ikke sove i og med at jeg ble så sinnsykt kvalm, føltes ut som jeg måtte spy .. lurer litt på om dette er på grunn av at jeg gruer meg til flyturen, off. Jeg har altså vært våken siden klokken 5, dette blir en evig lang dag! Men gleder meg til vi er Komt frem og alt har gått fint.

Flyet går ikveld klokken 19.00, så vi reiser herfra rundt tre eller fire i ettermiddag, og er ikke fremme før inatt, men jeg oppdaterer dere underveis :-) ønsker dere en kjempe fin dag! Så blogges vi snart.


kommentarer: 2PÅ VEI TIL BERGEN

 • Skrevet 27.07.2017
 • Klokken 13:25

 

God torsdag !♥ tenkte bare og oppdatere dere litt.  Nå er vi endelig på vei til BERGEN, og her er det virkelig lenge siden jeg har vært nå, så skal bli deilig og komme tilbake selv om det bare blir for en dag .. for i morgen reiser vi jo til Kreta. Vi skal heldigvis sove hos familien min som vi skal reise sammen med, gleder meg sånn til og se de igjen også.  Jeg kommer til å blogge for dere menst jeg er vekke :-) Vi blogges!

Processed with VSCO with b1 preset
 

 


kommentarer: 2Onsdag

 • Skrevet 26.07.2017
 • Klokken 12:57

Heihei, og god morgen. Eller blir vel ikke det nå hehe .. jeg ligger fortsatt i sengen og har ikke komt meg opp enda. Vel, planene for i dag blir å fikse noen små ting før vi reiser i morgen tidlig, jeg gleder meg kjempe masse, men merker jeg sliter litt med å sove om nettene nå fordi jeg ikke er heeeelt glad for denne flyturen om kun 2 dager, nå er det 3-4 år siden jeg flydde sist, så blir spennende.. neida, jeg tror det skal gå fint.

Jeg har klart og glemme igjen kameraet mitt hjemme selvfølgelig, så det må jeg få mamma til å ta med siden jeg ikke skal hjem nå før vi reiser. Men hvertfall, nå må jeg komme meg ut av sengen og stelle meg litt :-) så blogges vi senere i dag. Ha en kjempe fin dag!


kommentarer: 2reiseklar

 • Skrevet 25.07.2017
 • Klokken 21:57

God kveld, kjære lesere! Akkuratt nå er jeg hos Iben, og her har jeg vært siden søndag! Vi dro hjem til meg en tur tidligere i dag siden jeg måtte gjøre meg ferdig med pakkingen og fikse noen små ting som jeg må kjøpe på butikken .. så nå er jeg ferdig med å pakke, og jeg er IKKE fornøyd med at jeg har pakket med meg 16 kilo, hva f*en skal jeg med så mye liksom .. men trøster meg med at selve kofferten veier 5 kilo i seg selv, hehe. Men hvertfall, her skal jeg være her frem til torsdag i og med at vi kjører til Bergen tidelig på torsdag, så derfor tenker jeg at det er like greit at jeg blir her, så slipper det å bli en time ekstra kjøring, hehe. Vi kjører alene siden mamma og di har full bil, like greit.

Så nå er jeg mer enn reiseklar!! Kun 3 dager igjen til jeg reiser til Kreta sammen med en fantastisk fin gjeng <3 Bare håper på at flyet går når det skal gå og at vi ikke får en melding om at det er kansellert, da blir jeg sååå lei meg, men satser på at alt ordner seg. Vi blogges i morgen, dere må ha en fin kveld videre.


kommentarer: 25 ting som gjør meg ekstra glad om sommeren

 • Skrevet 24.07.2017
 • Klokken 17:57

Heihei, nå tenkte jeg å fortelle dere litt om hva som gjør meg ekstra glad om sommeren, generelt hele sommeren gjør meg jo veldig glad, men her er noen ting som gjør meg GLAD!

1. Å våkne til fint vær .. dette er noe jeg blir veeeldig glad for, ingenting er jo bedre enn å våkne til sol og sommer!

2. EN KALD CIDER .. hehe, jess .. ingenting er heller bedre enn å sitte ute med en kald cider i handa når det er over 20 grader ute, en ting jeg synst er spesielt koselig er når jeg er i Bergen, det å reise til sentrum og sitte ute ved kaia og ta seg en øl er ikke feil, måtte bare ta dette med :-D Satser på å tilbringe litt tid i Bergen etter jeg er hjemme fra Hellas.

3. SOLE MEG ... Når jeg først skal sole meg så må jeg ha noe å gjøre på, enten om det er å lese i en bok eller blad, eller bare ha musikk på ørene .. jeg klarer ikke å ligge i en solseng uten å ha noe å gjøre, men når jeg først har fått farge, DA blir jeg super fornøyd og glad :D

4. ROADTRIP ... Ååååå dette er noe jeg savner, jeg synst det er så utrolig koselig å kjøre turer om sommeren, spesielt om kveldene når det er solnedgang, ingenting er finere og koseligere enn det. Hadde jeg hatt lappen selv så tror jeg at jeg hadde kjørt turer hver kveld, jeg synst det er sååå koselig jeg.

5. TA MASSE BILDER ... En ting jeg virkelig brenner for er å fotografere, jeg elsker det og synst det er kjempe gøy. Litt av grunnen for at jeg startet denne bloggen var for at jeg kunne ha en plass og publisere bildene mine, og om sommeren så er det mye lettere og gøyere å få til fine bilder, spesielt med ett skikkelig kamera. Så jeg skal ta masse bilder når jeg er på tur!!


kommentarer: 2en koselig kveld

 • Skrevet 22.07.2017
 • Klokken 18:51

Heihei, håper dere har hatt en fin dag! :-) Jeg glemte å oppdatere dere i går, så derfor gjør jeg det nå. I går så hadde jeg og Iben en kjempe koselig kveld hvor vi laget til med reker og bare koste oss masse, vi skulle egentlig spise ute men det var så overskyet at vi droppet det. Jeg elsker hvertfall slike kvelder hvor man kan gjøre ting som dette, jeg hadde hvertfall en kjempefin kveld.

Nå skal vi straks kjøre hjem til meg en tur, så får vi se hva vi finner på videre utover kvelden, tenker og pakke litt videre også. Jeg ønsker dere en kjempe fin dag videre, så blogges vi snart.


kommentarer: 0det er så klart kjipt

 • Skrevet 18.07.2017
 • Klokken 17:41

Heihei. For øyeblikket sitter jeg i bilen og blogger til dere haha, er en tur i Førde og har akkuratt fått kjøpt en koffert til vi skal på tur, var veldig sikker på at alt var utsolgt men var heldigvis en del igjen, så nå er vi REISEKLAR! Vel, som jeg har nemnt her inne på bloggen før så skulle jeg og typen min på malakoff festivalen som er fra torsdag-søndag denne uken, men det måtte vi bare slå fra oss i og med at vi reiser til syden allerede neste uke og velger heller å bruke pengene på det, siden det blir så utrolig dyrt med begge deler. Det er selvfølgelig så sinnsykt kjipt, jeg har gledet meg siden jeg fikk billetten, men sånn er det bare, skal heldigvis neste år .. ser frem til det. Har heldigvis klart og fått solgt billettene.

Så nå skal vi en tur til min søster og spise før turen går hjem igjen :-) jeg ønsker dere hvertfall en kjempe fin dag videre, også blogges vi snart igjen.


kommentarer: 6Jeg er tilbake

 • Skrevet 17.07.2017
 • Klokken 20:01

Ojjjj, så lenge siden sist .. en hel uke, beklager så mye for mitt dårlige fravær, jeg har rett og slett tatt meg litt fri fra denne bloggingen, masse på grunn av at jeg ikke har noen ting å blogge om, hehe. Det er jo det kjipeste, dere må gjerne komme med tips til hva dere vil jeg skal blogge om :-) Jeg skal hvertfall filme mye til dere nå som jeg reiser på tur om kun 11 dager, jeg gleder meg som en liten unge !!! Det blir så utrolig bra, reiser til Bergen neste torsdag også til Kreta på fredagen, har hørt så mye om disse kanselleringene fra Norwegian at jeg blir svært bekymret for at det skal skje med oss også, men får bare krysse fingrene for at det da ikke skjer, da sykler jeg ned om det må til, hahaha. Neida, men jeg er overrasket over at jeg ikke har startet pakkingen min enda, for som oftest pleier jeg å pakke 3 måneder før, tenker å fikse det iløpet av uken.

Men hvertfall, jeg lover at dere hører fra meg snart igjen, allerede i morgen :-D ønsker dere en fin kveld videre!


kommentarer: 3dette gjør meg avhengig

 • Skrevet 07.07.2017
 • Klokken 14:57

Heihei, og god helg til dere♥  

I dag var det ikke meldt så fint vær, så da blir det ikke så mye å finne på heller. Jeg skal hvertfall hjem en tur i dag siden jeg ikke har vært hjemme på en uke, så får vi se hva planene videre blir, jeg har ikke vært ute på fest på lenge føler jeg, så har litt lyst til det i helgen .. eller bare ha det kjekt med venner ute, er meldt opplett og fint i morgen, meeeen får se hva planene blir, noe må man hvertfall finne på hehe. 

Men til overskriften, jeg tenkte og kjøre i gang ett innlegg hvor jeg skriver noen få ting som gjør meg avhengig, eller som jeg er avhengig av .. så ser vi hvordan dette her går, håper hvertfall dere liker innlegget. Så blogges vi senere :-)

RYDDE : 

- En ting jeg definitivt er avhengig av er å rydde, for meg er det viktig å ha det helt ryddig rundt seg .. jeg takler ikke rot, får helt noia av det haha, vet ikke om det er en positiv eller negativ ting å være avhengig av det? hmm. Jeg liker hvertfall å rydde, så den dagen jeg får meg leilighet så skal den hvertfall være ryddig og fin håhå.

Processed with VSCO with b5 preset

MOBILEN MIN :

- Jeg er veldig avhengig av mobilen min, må alltid ha den rundt meg. Menst noen ganger synst jeg faktisk det er skikkelig deilig og bare legge fra seg mobilen hjemme i noen timer og være sosial, spesielt når man er på ferie. 

Å RENSE FJESET HVER DAG :

Lol, vet ikke om dette er en teit ting og ta med? Men jeg synst hvertfall det er viktig for meg at jeg får renset fjeset mitt hver dag, sånn at jeg får vekk alt av sminke ..  som oftest pleier jeg og gjøre dette om kvelden før jeg skal legge meg, det er skikkelig deilig. 

AVHENGIG AV Å KURE HÅRE MITT :

- Igjen, så er det veldig viktig for meg at jeg får kuret håret mitt så ofte som mulig, spesielt nå som jeg har farget det så mye .. jeg kurer det ikke like ofte nå som før ettersom at håret mitt endelig er blitt bygd opp igjen slik som det var før jeg begynte med all denne fargingen .. Om jeg ikke bruker den skikkelige kuren min som jeg pleier å sitte med i 20 minutter, så pleier jeg og bare ta i en  leave in kur eller en annen enkel kur etter jeg har dusjet, funker kjempe bra det også. Håret mitt tror jeg er det mest verdifulle jeg har, NEIDA .. men jeg er liv redd for at håret mitt skal bli slitt eller ødelagt :-(

AT DI SOM ER RUNDT MEG HAR DET BRA :

- Noe som er sinnsykt viktig for meg er at di som jeg har rundt meg eller di som jeg har i livet mitt har det bra, det er ikke noe gøy å gå og vite at folk ikke har det bra osv .. 

VENNENE MINE OG KJÆRESTEN :

Ååååh jeg er så evig takknemlig for at jeg har en så fantastisk kjæreste og venner, jeg hadde ikke klart meg uten disse nydelige menneskene. EVIG TAKKNEMLIG♥  HEHE. 

SPOTIFY :

- Er det noe jeg virkelig bruker hver dag i flere timer så er det Spotify, om det er på bussen, i  bilen, på badet, i sengen, når man jobber eller rydder, eller når man skal legge seg, man bruker det virkelig til alt. Jeg elsker musikk så dette er virkelig kjekt å ha♥ 

Hva er du avhengig av?

 
  


kommentarer: 2video fra tur

 • Skrevet 06.07.2017
 • Klokken 15:44

Hellååå, snart helg allerede og det er IKKE feil, dagene og ukene nærmer seg SYDENTUR YEEEY og ord kan ikke beskrives hvor mye jeg gruer meg til SELVESTE fly turen, fAen. Jaja, bare å holde seg rolig og ikke ta helt av på flyet så skal det nok gå fint, musikk hjelper meg gjennom fly turen så jeg klarer meg, og litt alkohol, neida, joda. 

Men til overskriften da, hva tenker dere om at jeg filmer en del fra turen og vlogger litt for dere? Jeg får sikkert ikke publisert før jeg er hjemme igjen :-( er ikke så sykt gira på og dra med meg pc `en, men kameraet skal jeg hvertfall ha med meg. Blir super glad om dere kommenterer i kommentarfeltet hva dere vil hihi. Jeg synst det er kjempe gøy å filme så for meg gjør det absolutt ingenting. 

Her er hvertfall noen videoer fra da jeg har vært på noen små turer.

 

 


kommentarer: 0Grilling i parken

 • Skrevet 05.07.2017
 • Klokken 17:21


kommentarer: 2Uken som gikk

 • Skrevet 03.07.2017
 • Klokken 17:40

Er det noe jeg aldri har hatt her på bloggen før så er det " uken som gikk " innlegg, og denne gangen tenkte jeg og teste det ut, så får vi se om det blir flere uker, tenker hvertfall og prøve det med denne uken som gikk, håper dere liker innlegget :-)

ukens sang : 

Det er en sang jeg har begynt å like skikkelig godt, som jeg fant på topplisten på Spotify, mener jeg .. og det er I´m yours - Alessia Cara. Den synst jeg var litt kul hehe, så det må bli ukens sang.

ukens tanke :

Hvordan verdenen hadde vært uten en eneste krig, om alt bare hadde vært  bra og om alle hadde hatt det fint her i verden. Hvordan verdenen ser ut om 1000 år, om vi fortsatt lever da, eller hvordan det kommer til å se ut da. Hmmm, det er litt spennende og craaazy og tenke på, er dere ikke enig? Dette er noe jeg aldri hadde blitt lei av å snakke om. 

ukens høydepunkt : 

At det kun er 3 hele uker igjen til jeg reiser til Hellas, jeg gleder meg som bare det og tiden flyr så fort avgårde. Dette var det beste høydepunktet jeg kom på, det er sikkert flere.

ukens nedtur : 

Mobilen min datt i gulvet for 4398039 gang og knuste mer enn den allerede er, lille gullet mitt :-( jaja den funker nå enda og skjermen er heldigvis ikke SÅ knust.

ukens serie : 

Så klart Home and away, det har jeg sett på så lenge jeg kan huske og blir aldri lei av den serien, selv om den er ganske dramatisk så liker jeg den skikkelig godt likevel. Serien tar jo aldri slutt, tror jeg har sett på den i fleeeere år nå.

ukens fokus : 

Ukens fokus blir å tenke på å trene og gå masse turer, spesielt når været holder seg så er det ikke noe som er bedre enn å gå en lang og fin tur. Om ikke så er det å trene, jeg har bestemt meg for å trene en del nå før jeg reiser til Hellas. 

Hvordan har din uke vært? 

 

 
 

 

 


kommentarer: 0through my phone

 • Skrevet 02.07.2017
 • Klokken 20:57 


kommentarer: 6