Noe å se frem til

 • Skrevet 20.06.2017
 • Klokken 12:38

Heihei, og fortsatt god sommerferie til dere som har det :-D jeg har fortsatt ikke fått noe sånn skikkelig sommer følelse enda, men håper den kommer etterhvert når været blir bedre, og når man skal ut på tur!

Men til overskriften, dette her tror jeg og føler jeg blir den beste sommeren, heldigvis har sommeren nettopp startet og man har ferie kjempe lenge, i år så varer ferien i hele 9 uker .. det er sykt det!!! Men ingenting er jo bedre enn det? Det skal hvertfall nytes. Noe jeg ser så utrolig frem til nå og som egentlig ikke har gått helt opp for meg enda er sydentur til Hellas om akkuratt 37 dager, sammen med hele familien, vi blir 15 stk som reiser .. så tar vel hele flyet, hehe neida. Men det blir SÅ bra når vi er så mange som reiser sammen, dette blir det første året jeg reiser sammen med kjæresten min, og det skal trossalt feires at vi har vært sammen i ett helt år i sommer woho <3

En ting til jeg ser veldig frem til er Malakoff, jeg har kun vært der en gang før og det var så utrolig gøy, håper bare at det blir sol og varmt. Og jeg er så glad for at jeg heldigvis får med meg både syden tur og Malakoff .. heldigvis er dette helgen før vi reiser til syden. Også blir det sikkert noen små turer inni mellom eller noen Bergens turer, jeg gleder meg hvertfall uendelig masse til hva denne sommeren har å by på!


kommentarer: 2dagens antrekk

 • Skrevet 16.06.2017
 • Klokken 15:48

Hei og hå! God sommerferie til dere som har det! Endelig fredag gitttttt, det tror jeg må være den beste dagen for min del, jeg liker fredager!! I dag er ikke været på topp som vanlig, hadde ikke vært feil om vi fikk kjempe fint vær i og med at denne helgen er det mye som skjer, det er blant annet tivoli og styr her i sentrum denne helgen, også i morgen så blir det blant annet en stor feiring av mamma og pappa som har sølvbryllup, så det gleder jeg meg kjempe masse til! :-) senere i dag så får vi besøk av hele slekta fra Bergen, så da blir det fullt hus, men det er nå koselig. Vi blogges hvertfall senere, dere må ha en kjempe fin helg og ikke minst ferie.


kommentarer: 0you are never fully dressed without a smile.

 • Skrevet 15.06.2017
 • Klokken 12:10

 


kommentarer: 4UPDATE

 • Skrevet 13.06.2017
 • Klokken 14:38

Heihei, nå er det jo snart sommerferie for di fleste, eller kanskje dere allerede har fått ferie? :-D ingenting er jo bedre enn det, så klart. Veldig synd at været ikke er like bra som det har vært da, men jeg var innom og såg på yr og da viste det at det skal visst bli fint til neste uke, så håper det stemmer, hehe. Men hvertfall, jeg tenkte bare og komme innom med en liten oppdatering, sånn at jeg ikke får dårlig samvittighet. Og det er heller ikke så sykt mye spennende som skjer i livet mitt, men alt er nå bedre enn ingenting. 

For øyeblikket så er jeg i Naustdal en tur hos typen min, og her tenker jeg og bli til i morgen fordi jeg må få unnagjort litt flere søknader og sånn .. og da er det greit med litt hjelp, eller så blir jeg stående helt fast. Jeg tenker hvertfall at jeg skal få levert disse så fort som mulig, så blir det fortere jobb på meg også. Tviler på det blir noe nå rett før sommeren, men til høsten satser jeg virkelig på at jeg får noe, jeg er hvertfall positiv♥ 

Processed with VSCO with b5 preset

♥GOD SOMMERFERIE♥
 

 


kommentarer: 0through my phone

 • Skrevet 12.06.2017
 • Klokken 16:24

 


kommentarer: 10shopping

 • Skrevet 09.06.2017
 • Klokken 10:15

God morgen♥  I skrivende øyeblikk så holder jeg på å gjøre meg klar til å ta bussen til Førde sammen med skjønneste Elise, vi tenkte at siden begge har fri så kunne vi like så godt ta oss en shopping tur. Så vi er straks på vei ut døren for å ta buss til Førde, kjipt at ingen av oss har lappen enda .. hadde vært så sykt mye lettere og kjekkere, men den tid kommer heldigvis om ikke så alt for lenge, håper jeg. 

Jeg tenkte egentlig bare å komme med en liten oppdatering til dere, så har jeg hvertfall fått gjort det. Flere oppdateringer kommer senere på bloggen, men nå må vi løpe så vi ikke mister bussen, HAHA det hadde tatt seg ut ... vi bloggAST. 

GOD HELG♥  

 


kommentarer: 4min mest viste video på youtube

 • Skrevet 08.06.2017
 • Klokken 21:08

Hellååå, og god kveld! Nå er jeg akkurat kommet meg hjem, og er kjempe trøtt og vondt i hodet mitt haha, så blir nok en tidelig kveld på meg ja. Men det er altså ikke feil det heller. Meeen til overskriften, jeg var blant annet innom youtube kanalen min som dere kan finne HER , og da såg jeg gjennom hvilke av videoene mine som er blitt mest vist, og til dere som ikke har sett den så kan dere se den under her! :-) den er forresten 1 år gammel, hehe.

Jeg blir også kjempe glad om dere vil abonnere på kanalen min♥ 

sett på 720p for bedre kvalitet.


kommentarer: 0morning inspiration

 • Skrevet 06.06.2017
 • Klokken 07:40

Good Morning ♥ 

Jeg har vært våken siden klokken 06.55 i dag og er skikkelig utkvilt, det føles digg. Så derfor kom det likeså ett aldri så lite morgen innlegg, hehe. Man får så sykt mye inspirasjon i hverdagen bare av å se på slike inspirasjons bilder, sånn er det hvertfall med meg. Hver eneste dag så er jeg ofte innom og ser på bilder som får meg i godt humør, som igjen er slike bilder som under her :-D 

Jeg ønsker dere hvertfall en kjempe fin dag alle sammen! Så blogges vi senere.

 


kommentarer: 4hva skjer med meg

 • Skrevet 06.06.2017
 • Klokken 00:25

Heihei. Håper dere alle har hatt en fin dag :-) Vel, til overskriften .. HVA er det egentlig som skjer med meg? Det er det visst noen lesere som lurer på .. det er egentlig litt kjipt av meg og dele dette med alle dere, men jo, det er ikke så sykt mye som foregår i livet mitt enda, omeigaaad CAMILLA .. jeg er så sykt flau over meg selv egentlig, haha shit.  Men jeg skulle virkelig ønske det var veeeldig store forandringer .. men jeg kan egentlig takke meg selv for at det ikke har blitt så store forandringer, jeg har ikke akkurat vært så sykt flink heller nå i det siste - og jeg snakker så klart om JOBB. 

MEN så er det noen dager hvor jeg er skikkelig stolt av meg selv også, for da har jeg satte meg ned og skrevet søknader selv, uten at noen nemner det liksom. Så det er ikke bare slik at jeg driter fullstendig i det og lever livet uten jobb, det er det absolutt ikke .. men jeg kan ærlig innrømme at det har ikke blitt gjort så utrolig mye med jobb søknad og sånn i det siste, og det er så deppingzzz å tenke på i og med at jeg har en lang vei foran meg og gå, om dere skjønner? Det handler ikke om det at jeg ikke vil ut i jobb, det var jo det jeg i utgangspunktet ville og skulle etter at jeg gikk ut av skolen, men så var det bare noe som sa stopp og at jeg ikke turte likevel :-( det er ingenting annet jeg vil enn å jobbe hardt og vite det at jeg faktisk tjener mine egne penger, som jeg kan bruke på meg selv og ikke minst andre.

Jeg er fortsatt veldig nervøs, men om jeg skal gå sånn som dette hver eneste dag frem til jeg er 40 så kommer jeg jo ingen vei her i livet, og det går absolutt ikke. Så nå skal jeg faktisk sette meg ned og skrive flere søknader og levere di, sorry for og si det .. men til he*vete med det og være så forbanna nervøs og redd .. hva er det verste som kan skje da? ... og få ett surt nei så klart :-( men da har man hvertfall prøvd og gjort sitt beste, sånn tenker nå jeg! så får jeg så inderlig håpe at det blir jobb på meg til høsten, man trenger jo penger for å kunne klare seg her i livet, eller hva? Så NÅ er jeg klar! Det skal ikke komme flere innlegg om at jeg ikke har komt meg lenger, for det skal jeg uansett. Så neste gang, så kommer det forhåpentligvis GODE nyheter♥ håper dere heier masse på meg HEHEHE XD Vi blogges ♥

Processed with VSCO with f2 preset

 


kommentarer: 0we rise by lifting each other

 • Skrevet 05.06.2017
 • Klokken 22:07

 


kommentarer: 0O U T F I T

 • Skrevet 04.06.2017
 • Klokken 20:21


kommentarer: 2gårsdagens antrekk

 • Skrevet 03.06.2017
 • Klokken 17:40

Heihei, alle fine. Hvordan går det med dere? :-) Tenkte å oppdatere dere litt etter en stund siden sist. Hvertfall, denne helgen her så er familien reist til Bergen en tur og blir helt til mandag siden vi har fri helt til da. Så da har jeg fått besøk av typen denne helgen, og vi skal bare slappe helt av med film og god mat, viktig å ta livet litt med ro når man er syke, hehe. I går så var jeg blant annet på cafè med Stine som jeg ikke har sett på evig lenge, så det var veldig gøy å få treffe hun igjen. Gleder meg allerede til neste gang, som ikke er lenge til Wiho <3 Jeg har også fått tatt noen antrekk bilder til dere i går som jeg ikke har fått tid til å poste før nå desverre .. også har jeg enda ett antrekk som er for i dag, så blir litt blogging. Jeg ønsker dere hvertfall en kjempe fin helg videre, så blogges vi ganske snart.


kommentarer: 4hits