hits


sommer dager

 • Skrevet 30.06.2017
 • Klokken 20:24

Heisann, og riktig god helg! Hvordan går det med dere? Kom ett litt sent innlegg her, men tenkte bare å svippe innom for en liten oppdatering.

Tidligere i dag så måtte jeg og Iben til med grilling i solsteiken, gradene viste hele 26 grader, det er så deilig. Og grill mat er heller ikk feil, det hører liksom med når det er så fint vær ute, det synst hvertfall jeg. Men hvertfall, i kveld så blir det å ta en kald cider ute i kvelds sola. Jeg håper dere får en kjempe fin kveld videre, så blogges vi snart igjen!


kommentarer: 0dagens antrekk

 • Skrevet 28.06.2017
 • Klokken 18:39


kommentarer: 2sommer og soooool

 • Skrevet 28.06.2017
 • Klokken 15:30

Hellååå♥ I dag er det skikkelig sommer vær ute, ingenting er bedre enn å våkne til at solen stråler inn gjennom vinduet på soverommet, jeg synst hvertfall det er kjempe deilig. Så i dag har jeg slått til med og ta noen antrekks bilder til dere siden været er så utrolig fint, varmt er det også .. skal se om jeg får tatt noen flere bilder senere i dag, heldigvis er det lyst ute til langt ut på kvelden .. når man er blogger så er det noe man savner hver eneste dag, haha. Blir så kjedelig når man ikke får tatt noen bilder.

Jeg tenkte vel egentlig bare og titte innom med en liten oppdatering til dere før jeg publiserer det neste innlegget. For meg er det viktig med minst 2 innlegg hver dag, så jeg skal prøve og få det til nå fremover .. kanskje enda mer nå som det er sommer wiiiih♥♥♥ 

Vi blogges senere, ha en kjempe fin dag!

Processed with VSCO with m3 preset

 


kommentarer: 0today's outfit

 • Skrevet 27.06.2017
 • Klokken 16:41


kommentarer: 2MINE FAVORITTER

 • Skrevet 26.06.2017
 • Klokken 17:46

Heihei, og velkommen til en ny og fin uke :-) Hvordan har helgen deres vært? Jeg hadde store planer om å ha dette innlegget her i en video istede, men tenker og heller bare ta det i ett innlegg nå som jeg har en haug med ting å vise dere, så får vi heller ta igjen den videoen om ikke så lenge. Jeg må få til en video ganske fort, hvertfall. 

Men her har dere mine favoritter :

 Love and Glamour parfyme 

Denne bare elsker jeg av hele mitt hjerte, jeg har aldri prøvd en bedre parfyme enn dette .. bare kjipt denne blir så fort tom, og enda kjipere at di har sluttet og selge denne i butikker, tror og mener man bare får tak i denne på tax free. Men jeg anbefaler virkelig denne. Heldigvis finnes det flere typer størrelse i denne.SENSAI KANEBO PUDDER

Noe av det beste jeg har prøvd i hele mitt liv, er dette pudderet fra sensai, GUD SÅ BRA DET ER! Jeg elsker dette så mye og det er virkelig ett must hos meg, det dekker alt du vil det skal dekke og holder seg hele dagen, jeg har denne i fargen 204, som er en standard farge, og som di fleste bruker. 

BODY SHOP ØYENSKYGGER

Disse øyenskyggene er fra body shop, jeg har brukt di noen få ganger og fikk ett veldig godt inntrykk bare ved første gangen jeg testet di ut .. Øyenskyggen sitter veldig lenge på, også er det veldig mye glitter i.

COVER UP FOUNDATION

Denne har jeg testet 2 ganger, og jeg synst den er dødsbra!!! Den dekker det meste og er en fin og gjevn farge, mitt inntrykk til denne er hvertfall kjempe god. Har hørt det er en del som bruker denne også. Bruker denne i fargen 66, almond cover, som passer meg kjempe godt. ingen skille eller noen ting. 

BABY ROLL MASCARA

Etter at mamma fortalte meg at denne er kjempe god så måtte jeg teste den ut også, og jeg likte denne utrolig godt også, lange og fine vipper .. som jeg synst er skikkelig fint. Jeg anbefaler hvertfall denne her også.

EYE LINER FRA H&M

Denne eye lineren fra H&M har jeg brukt så lenge jeg kan huske, den er virkelig UTROLIG god og jeg bare elsker den. Denne får man for en billig penge, og er virkelig verdt det. 

HÅR PRODUKTER

REF  - LEAVE IN

Dettee Leave in produktet funker godt på meg, merker jeg får veldig mye mykere hår og synst den funker helt greit :-)

NOURISHING HAIR BUILDING 

Er det en ting jeg elsker og VIRKELIG anbefaler på det høgste så er det dette produktet her .. det kjøpte jeg ettersom jeg hadde gjort så utrolig mye med håret mitt, som endte opp med veldig tørt og sinnsykt slitt hår .. så da anbefalte min søster som er frisør, denne til meg .. og HERREGUUUUD så bra den virker .. jeg merker det med en gang jeg tar den i håret at den funker på meg. Man skal sitte med denne i håndkle tørt hår i 15-20 minutter, også skylle ut etterpå. 

Denne anbefaler jeg virkelig til dere som har veldig tørt og slitt hår, håret mitt nå er blitt så utrolig mye finere og bedre etter jeg har brukt denne i ca 2-3 måneder. Denne gjør slik at håret blir bygd opp igjen sånn som det skal ! Også lukter den skikkelig reint og godt, heeelt supert !! ♥♥♥

PAUL MITCHELL SMOOTHING

Jeg digger denne her også, påfører i håndkle tørt hår eller i tørt hår, men funker best i håndkle tørt hår. Den lukter forresten EPLE namnam :-D håret blir også veldig glatt og fint.

PAUL MITCHELL STRENGTH

Noe som funker veldig bra på mitt hår også er denne fra Paul Mitchell, den er veldig sterk og blir helst brukt for di som trenger mest behandling i håret sitt, men jeg liker denne likevel og synst den funker kjempe bra på meg likevel.

PURE ACTIVE

Jeg elsker og rense fjeset mitt hver morgen og kveld før jeg legger meg, og da liker jeg og bruke denne her fra Garnier, det som er så bra med denne er at den er 3 i 1, altså vasking, skrubbing, og maske .. deilig. 

 


kommentarer: 1antrekk gjennom tidene

 • Skrevet 24.06.2017
 • Klokken 20:11

Processed with VSCO with g3 preset 


kommentarer: 05 ting jeg vil gjøre i sommer

 • Skrevet 23.06.2017
 • Klokken 13:30

Heihei, og god fredag♥  jeg tenkte og ha ett sånn " 5 ting jeg vil gjøre i sommer" innlegg hehe, hvis dere synst det er gøy med slike type innlegg så må dere si fra, for jeg lager gjerne flere type innlegg som dette :-) kom gjerne med tips også.

- Tilbringe masse tid sammen med familie og venner

Er det noe jeg synst er kjempe koselig å gjøre så er det å være sammen med familie og venner, spesielt i lag .. vennene mine kommer også veldig godt overens med hele familien min, så det er enda bedre. Jeg er hvertfall kjempe glad for at jeg skal til syden sammen med hele familien og kjæresten min, ingenting kunne faktisk vært bedre enn det♥  det er også snakk om at bestevenninnen min skal reise nedover på samme tid som oss, og det hadde vært SÅ kjekt!!!!

- Gå masse turer og trene 

Er det noe jeg sier til meg selv hvert år så er det at jeg skal trene mye før sommeren, og det har jeg ikke vært så veldig flink til slik som jeg har vært før .. men denne gangen skal jeg virkelig stå på med å bli flinkere til og trene å legge på meg litt, jeg har forresten lagt på meg hele1 kilo yeey :-D jeg er kjempe stolt! Men hvertfall, jeg skal trene en del nå før jeg reiser til Hellas.

Processed with VSCO with b1 preset

- Begynne å stole mer på meg selv, få bedre selvtillit og ta ting som det kommer

Jeg er en person som er sykt lite flink til og stole på meg selv, det er noe jeg skulle ønske jeg var flinkere til .. med tanke på at hverdagene blir sikkert litt lettere da, er dere ikke enig? :-) Jeg skulle også ønske at jeg hadde PIIIITTELITT bedre selvtillit også opp i det hele HAHA ♥ ♥  men det er bare noe man må jobbe med, for man er fin og god nok akkuratt som man er uansett. 

En ting til jeg må bli flinkere til, er å ta ting som det kommer .. jeg skal ALLTID planlegge ting med en gang og få det perfekt .. istede for å ikke bare ta det som det kommer. Det er sykt stressende å ha det sånn også, for man vil liksom ha alt så sykt perfekt hele tiden. Om det bare er en tur, eller om det er en jentekveld eller generelt noe som skal planlegges .. så må jeg planlegge å gjøre det i 2 år før det skjer. Sånn er det også med å finne klær, skal jeg på en fest eller bursdag så må jeg planlegge og finne klær en uke før, herregud jeg ler av meg selv :-D JAJAAAAA...Bli flinkere til å ta med kameraet på tur

- Noe jeg ikke er så veldig flink til, er å ta med meg kameraet mitt på turer og sånn .. jeg er jo veldig, veldig glad i å ta bilder. Har veldig lyst til og ta med meg kameraet til syden i sommer, hadde planer om å filme litt til dere .. men samtidig liiiitt skummelt om jeg skal tørre og dra det med meg ned dit. Satser på at jeg tar det med meg. Skal hvertfall få filmet litt til dere uansett i sommer, det er noe jeg synst er kjempe gøy. Og tenker og starte opp igjen med det, hva synst dere om det?

Gjøre meg klar til å starte i jobb

En ting jeg spesielt kommer til å grue meg til og tenke mye på, er det og gå ut i jobb igjen etter en stund siden sist .. jeg må bare kjempe meg igjennom det, for innerst inne så vet jeg at jeg trenger det og at det sikkert blir kjempe kjekt :-D Jeg skal hvertfall ikke gå hele sommeren og grue meg så sykt og tenke at jeg ikke kommer til å få det til, for det gjør jeg på en eller annen måte uansett, det gjør vi alle! Man får alltid til ting man vil få til. Jeg er hvertfall kjempe klar til høsten.

♥ HA EN STRÅLANDE FIN SOMMERFERIE ALLE SAMMEN♥ 

 


kommentarer: 2Noe å se frem til

 • Skrevet 20.06.2017
 • Klokken 12:38

Heihei, og fortsatt god sommerferie til dere som har det :-D jeg har fortsatt ikke fått noe sånn skikkelig sommer følelse enda, men håper den kommer etterhvert når været blir bedre, og når man skal ut på tur!

Men til overskriften, dette her tror jeg og føler jeg blir den beste sommeren, heldigvis har sommeren nettopp startet og man har ferie kjempe lenge, i år så varer ferien i hele 9 uker .. det er sykt det!!! Men ingenting er jo bedre enn det? Det skal hvertfall nytes. Noe jeg ser så utrolig frem til nå og som egentlig ikke har gått helt opp for meg enda er sydentur til Hellas om akkuratt 37 dager, sammen med hele familien, vi blir 15 stk som reiser .. så tar vel hele flyet, hehe neida. Men det blir SÅ bra når vi er så mange som reiser sammen, dette blir det første året jeg reiser sammen med kjæresten min, og det skal trossalt feires at vi har vært sammen i ett helt år i sommer woho <3

En ting til jeg ser veldig frem til er Malakoff, jeg har kun vært der en gang før og det var så utrolig gøy, håper bare at det blir sol og varmt. Og jeg er så glad for at jeg heldigvis får med meg både syden tur og Malakoff .. heldigvis er dette helgen før vi reiser til syden. Også blir det sikkert noen små turer inni mellom eller noen Bergens turer, jeg gleder meg hvertfall uendelig masse til hva denne sommeren har å by på!


kommentarer: 2dagens antrekk

 • Skrevet 16.06.2017
 • Klokken 15:48

Hei og hå! God sommerferie til dere som har det! Endelig fredag gitttttt, det tror jeg må være den beste dagen for min del, jeg liker fredager!! I dag er ikke været på topp som vanlig, hadde ikke vært feil om vi fikk kjempe fint vær i og med at denne helgen er det mye som skjer, det er blant annet tivoli og styr her i sentrum denne helgen, også i morgen så blir det blant annet en stor feiring av mamma og pappa som har sølvbryllup, så det gleder jeg meg kjempe masse til! :-) senere i dag så får vi besøk av hele slekta fra Bergen, så da blir det fullt hus, men det er nå koselig. Vi blogges hvertfall senere, dere må ha en kjempe fin helg og ikke minst ferie.


kommentarer: 0you are never fully dressed without a smile.

 • Skrevet 15.06.2017
 • Klokken 12:10

 


kommentarer: 4UPDATE

 • Skrevet 13.06.2017
 • Klokken 14:38

Heihei, nå er det jo snart sommerferie for di fleste, eller kanskje dere allerede har fått ferie? :-D ingenting er jo bedre enn det, så klart. Veldig synd at været ikke er like bra som det har vært da, men jeg var innom og såg på yr og da viste det at det skal visst bli fint til neste uke, så håper det stemmer, hehe. Men hvertfall, jeg tenkte bare og komme innom med en liten oppdatering, sånn at jeg ikke får dårlig samvittighet. Og det er heller ikke så sykt mye spennende som skjer i livet mitt, men alt er nå bedre enn ingenting. 

For øyeblikket så er jeg i Naustdal en tur hos typen min, og her tenker jeg og bli til i morgen fordi jeg må få unnagjort litt flere søknader og sånn .. og da er det greit med litt hjelp, eller så blir jeg stående helt fast. Jeg tenker hvertfall at jeg skal få levert disse så fort som mulig, så blir det fortere jobb på meg også. Tviler på det blir noe nå rett før sommeren, men til høsten satser jeg virkelig på at jeg får noe, jeg er hvertfall positiv♥ 

Processed with VSCO with b5 preset

♥GOD SOMMERFERIE♥
 

 


kommentarer: 0through my phone

 • Skrevet 12.06.2017
 • Klokken 16:24

 


kommentarer: 10shopping

 • Skrevet 09.06.2017
 • Klokken 10:15

God morgen♥  I skrivende øyeblikk så holder jeg på å gjøre meg klar til å ta bussen til Førde sammen med skjønneste Elise, vi tenkte at siden begge har fri så kunne vi like så godt ta oss en shopping tur. Så vi er straks på vei ut døren for å ta buss til Førde, kjipt at ingen av oss har lappen enda .. hadde vært så sykt mye lettere og kjekkere, men den tid kommer heldigvis om ikke så alt for lenge, håper jeg. 

Jeg tenkte egentlig bare å komme med en liten oppdatering til dere, så har jeg hvertfall fått gjort det. Flere oppdateringer kommer senere på bloggen, men nå må vi løpe så vi ikke mister bussen, HAHA det hadde tatt seg ut ... vi bloggAST. 

GOD HELG♥  

 


kommentarer: 4min mest viste video på youtube

 • Skrevet 08.06.2017
 • Klokken 21:08

Hellååå, og god kveld! Nå er jeg akkurat kommet meg hjem, og er kjempe trøtt og vondt i hodet mitt haha, så blir nok en tidelig kveld på meg ja. Men det er altså ikke feil det heller. Meeen til overskriften, jeg var blant annet innom youtube kanalen min som dere kan finne HER , og da såg jeg gjennom hvilke av videoene mine som er blitt mest vist, og til dere som ikke har sett den så kan dere se den under her! :-) den er forresten 1 år gammel, hehe.

Jeg blir også kjempe glad om dere vil abonnere på kanalen min♥ 

sett på 720p for bedre kvalitet.


kommentarer: 0morning inspiration

 • Skrevet 06.06.2017
 • Klokken 07:40

Good Morning ♥ 

Jeg har vært våken siden klokken 06.55 i dag og er skikkelig utkvilt, det føles digg. Så derfor kom det likeså ett aldri så lite morgen innlegg, hehe. Man får så sykt mye inspirasjon i hverdagen bare av å se på slike inspirasjons bilder, sånn er det hvertfall med meg. Hver eneste dag så er jeg ofte innom og ser på bilder som får meg i godt humør, som igjen er slike bilder som under her :-D 

Jeg ønsker dere hvertfall en kjempe fin dag alle sammen! Så blogges vi senere.

 


kommentarer: 4hva skjer med meg

 • Skrevet 06.06.2017
 • Klokken 00:25

Heihei. Håper dere alle har hatt en fin dag :-) Vel, til overskriften .. HVA er det egentlig som skjer med meg? Det er det visst noen lesere som lurer på .. det er egentlig litt kjipt av meg og dele dette med alle dere, men jo, det er ikke så sykt mye som foregår i livet mitt enda, omeigaaad CAMILLA .. jeg er så sykt flau over meg selv egentlig, haha shit.  Men jeg skulle virkelig ønske det var veeeldig store forandringer .. men jeg kan egentlig takke meg selv for at det ikke har blitt så store forandringer, jeg har ikke akkurat vært så sykt flink heller nå i det siste - og jeg snakker så klart om JOBB. 

MEN så er det noen dager hvor jeg er skikkelig stolt av meg selv også, for da har jeg satte meg ned og skrevet søknader selv, uten at noen nemner det liksom. Så det er ikke bare slik at jeg driter fullstendig i det og lever livet uten jobb, det er det absolutt ikke .. men jeg kan ærlig innrømme at det har ikke blitt gjort så utrolig mye med jobb søknad og sånn i det siste, og det er så deppingzzz å tenke på i og med at jeg har en lang vei foran meg og gå, om dere skjønner? Det handler ikke om det at jeg ikke vil ut i jobb, det var jo det jeg i utgangspunktet ville og skulle etter at jeg gikk ut av skolen, men så var det bare noe som sa stopp og at jeg ikke turte likevel :-( det er ingenting annet jeg vil enn å jobbe hardt og vite det at jeg faktisk tjener mine egne penger, som jeg kan bruke på meg selv og ikke minst andre.

Jeg er fortsatt veldig nervøs, men om jeg skal gå sånn som dette hver eneste dag frem til jeg er 40 så kommer jeg jo ingen vei her i livet, og det går absolutt ikke. Så nå skal jeg faktisk sette meg ned og skrive flere søknader og levere di, sorry for og si det .. men til he*vete med det og være så forbanna nervøs og redd .. hva er det verste som kan skje da? ... og få ett surt nei så klart :-( men da har man hvertfall prøvd og gjort sitt beste, sånn tenker nå jeg! så får jeg så inderlig håpe at det blir jobb på meg til høsten, man trenger jo penger for å kunne klare seg her i livet, eller hva? Så NÅ er jeg klar! Det skal ikke komme flere innlegg om at jeg ikke har komt meg lenger, for det skal jeg uansett. Så neste gang, så kommer det forhåpentligvis GODE nyheter♥ håper dere heier masse på meg HEHEHE XD Vi blogges ♥

Processed with VSCO with f2 preset

 


kommentarer: 0we rise by lifting each other

 • Skrevet 05.06.2017
 • Klokken 22:07

 


kommentarer: 0O U T F I T

 • Skrevet 04.06.2017
 • Klokken 20:21


kommentarer: 2gårsdagens antrekk

 • Skrevet 03.06.2017
 • Klokken 17:40

Heihei, alle fine. Hvordan går det med dere? :-) Tenkte å oppdatere dere litt etter en stund siden sist. Hvertfall, denne helgen her så er familien reist til Bergen en tur og blir helt til mandag siden vi har fri helt til da. Så da har jeg fått besøk av typen denne helgen, og vi skal bare slappe helt av med film og god mat, viktig å ta livet litt med ro når man er syke, hehe. I går så var jeg blant annet på cafè med Stine som jeg ikke har sett på evig lenge, så det var veldig gøy å få treffe hun igjen. Gleder meg allerede til neste gang, som ikke er lenge til Wiho <3 Jeg har også fått tatt noen antrekk bilder til dere i går som jeg ikke har fått tid til å poste før nå desverre .. også har jeg enda ett antrekk som er for i dag, så blir litt blogging. Jeg ønsker dere hvertfall en kjempe fin helg videre, så blogges vi ganske snart.


kommentarer: 4