hits


mitt favoritt antrekk

 • Skrevet 29.04.2018
 • Klokken 22:24


kommentarer: 4sunday

 • Skrevet 29.04.2018
 • Klokken 18:03

Hei! Jeg må bare starte dette innlegget med å si beklager for helt elendig blogging .. jeg har virkelig ingen inspirasjon og det er utrolig kjipt siden jeg skulle ønske jeg hadde noe å komme med. Jeg merker at inspirasjonen blir større når været er bedre haha :-) både i går og i dag så har været vært helt fantastisk, blir så glad når det er litt sol ute!

Vel, i går så reiste vi en tur hjem til Florø siden søsteren min og de var der, utrolig koselig. Vi var ikke hjemme før på kvelden så da slappet jeg bare av resten av kvelden! Nå så er vi hjemme hos familien til Iben så denne helgen har gått til bare besøk og det er jo kjempe kjekt :-) gøy å finne på noe når det er så fint vær også, så får se hva vi gjør etterpå. Ønsker dere hvert fall en fin søndag videre også blogges vi senere i dag!

Meg og min søster <3


kommentarer: 2Innkjøp + helg

 • Skrevet 27.04.2018
 • Klokken 13:10

Heisann, hvordan går det? Jeg har tatt meg noen dager fri fra bloggen fordi jeg har vært så opptatt med jobb osv .. men nå er jeg tilbake :-) skal sette av god tid til bloggen i helgen .. apropos helg, SÅ sinnsykt deilig! Nå er jeg veldig klar for å bare slappe godt av før det kommer en ny uke .. neste uke har vi bare 4 jobb dager siden det er fri tirsdag, det er jo absolutt ikke feil selv om jeg stor koser meg på jobb!

Planene mine for helgen tenker jeg bare å ta litt som det kommer, skal hvert fall en tur å handle senere når Iben er komt hjem .. må kjøpe meg noen blomster for helgen HEHE! Det blir så mye mer koselig da, rart med det. I dag var jeg ferdig klokken 12.30 så jeg har så og si akkurat komt meg hjem, var innom frisøren og kjøpte meg en hår kur som jeg synst er så vanvittig bra .. gleder meg til å bruke den!

Nå skal jeg bare rydde litt og spise meg noe mat .. ønsker dere en fin helg også blogges vi senere i dag :-)

Denne kan man bruke som både varmebeskyttende, den holder godt på hårfarge om man nettopp har farget det for eksempel, også gir den en utrolig fin glans .. det er det jeg liker best med denne kuren :-D


kommentarer: 4en ny uke + helgen

 • Skrevet 23.04.2018
 • Klokken 15:19

Heihei, og god mandag! Håper dere har hatt en super fin start på uken :-) Dagen min startet med jobb og etter det så var jeg innom butikken før jeg reiste hjem og handlet middag, så i dag blir det noe enkelt som pasta! Jeg har styrt på å ryddet leiligheten, vasket klær, lagt på plass klær, skiftet på sengen osv ... så i dag har jeg virkelig fått gjort unna litt haha :-) deilig er det absolutt slik at jeg kan slappe av i kveld med god samvittighet. 

Dere har jo ikke hørt så mye fra meg i helgen, på fredag så slappet jeg bare av hjemme! På lørdag så reiste jeg og Iben hjem til familien min og spiste hjemmelaget pizza der sammen med resten av familien min, litt senere på dagen så ble jeg igjen i Florø for og være sammen med noen venninner .. vi drakk litt og bare skravlet, gud som jeg har savnet jentene mine hihi♥ skulle bare ønske hele gjengen var samlet men det er alltid noen som ikke kan og derfor må vi sette av en tid når alle har tid, en gjenforening må absolutt til. 

Nå skal jeg lage middag til Iben kommer hjem, vi blogges igjen allerede senere i dag! Ønsker dere en fin dag videre :-)

Processed with VSCO with m3 preset

 


kommentarer: 2det føles godt

 • Skrevet 20.04.2018
 • Klokken 21:45

God kveld, hvordan går det?♥ ord kan ikke beskrives hvor godt det føles med helg akkurat nå .. det er når man faktisk er i skikkelig jobb man merker hvor deilig det er med helg haha! i dag har det gått i ett så det forklarer bloggingen min, nok en gang haha .. jeg var ikke ferdig på jobb før klokken 16, men var ikke hjemme før rundt halv fem også klokken fem så skulle jeg og Iben en tur ut og fikse noe greier også har egentlig bare klokken gått helt i fra meg, har laget taco og styret på med ting her i leiligheten .. og nå har jeg endelig satt meg skikkelig ned for og skrive til dere :-) bedre sent enn aldri. 

Nå er min første uke i barnehage ferdig også håper jeg bare at jeg får flere vakter etterhvert egentlig, men det sa di selv at det ville bli så jeg trenger ikke akkurat å bekymre meg noe særlig for det. Heldigvis har jeg en jobb utenom så jeg ikke blir helt uten jobb frem til noen trenger meg, veldig bra og kunne gjøre det sånn også. Så planen er på mandag og reise på helsetunet og jobbe der om jeg ikke hører noe fra barnehagen! 

Men nok om det, i morgen så reiser vi en tur hjem til min familie i og med at søsteren min og niesen min skal dit også .. så da blir det hjemme laget pizza til middag, ikke feil ;-) Jeg tenker og bare ta lørdagen litt som det kommer, skal møte Sara og Nora i morgen også som jeg ikke har sett på evigheter .. gleder meg virkelig til det♥  

På søndag vet jeg enda ikke hva som skjer, håper været blir bra så jeg kan gå på fjellet eller bare en lang tur .. er ikke så veldig gira på det om det regner mye slik som i dag, så vi får se! Jeg oppdaterer dere hvert fall underveis av helgen min. 

♥ Hva skal du i helgen?

 


kommentarer: 2uken som gikk

 • Skrevet 19.04.2018
 • Klokken 23:03

Dette innlegget er fra forrige uke :-) 

Ukens høydepunkt

At jeg kom meg igjennom min første skikkelige arbeidsuke , når helgen kom DA følte jeg meg virkelig stolt over meg selv haha. Denne uken her tror jeg at jeg er litt mer stoltere av meg selv i og med at jeg faktisk står på i to jobber slik som jeg gjør .. det er veldig rart og uvant å gå fra absolutt ingenting til fulle dager, men jeg synst det er godt også! jeg hadde aldri trodd at jeg skulle kjøre på fullt som det jeg gjør nå, godt og se at jeg faktisk har fått til noe etter lang tid.

Ukens tanke

Jeg har funnet ut at jeg faktisk er veldig glad i mennesker. Det høres kanskje litt rart ut men siden jeg er i en jobb hvor jeg tilbringer mye tid sammen med mennesker hele dagen så stor trives jeg, både med store og små! Jeg føler meg egentlig veldig heldig som får muligheten til å bli kjent med så fantastisk fine mennesker, det gjør meg glad♥ jeg elsker familien min, vennene mine og ikke minst min samboer hihi. 

Ukens nedtur

Uten tvil at jeg stresser meg i hjel om morgenen for og rekke bussen pluss at jeg må stå opp EKSTRA tidlig når jeg skal på jobb kun for og ta bussen ... livet uten lappen er ikke gøy azzz!!! Er det noe jeg virkelig skulle ønske jeg hadde så er det uten tvil bil lappen, mitt neste mål som skal gå i oppfyllelse er nemlig dette HEHE. Får holde ut litt til med buss yey♥

Ukens antrekk

Ukens låt

 


kommentarer: 8fruktsalat

 • Skrevet 18.04.2018
 • Klokken 19:04


kommentarer: 1update

 • Skrevet 17.04.2018
 • Klokken 22:38

God kveld, fineste dere! Jeg ser nå at det er gått to hele dager uten at jeg har blogget .. derfor blogger jeg nå selv om det er veldig sent. Jeg har faktisk ikke hatt noe som helst tid verken i dag eller i går til å sette av tid til bloggen .. det har gått i ett med både jobb og annet! Jeg lover å prioritere bloggingen litt bedre enn nå hvert fall :-)

Tenkte å bare titte innom for å gi dere en liten oppdatering om at jeg IKKE har sluttet å blogge selv om jeg er vekke noen dager! Skal gi dere bedre blogging i morgen når jeg er hjemme fra jobb, ønsker dere en god natt også blogges vi i morgen :-)


kommentarer: 0kylling salat

 • Skrevet 15.04.2018
 • Klokken 21:12

Ettersom at jeg elsker å lage salater så slo jeg til med å lage kylling salat i går kveld, og det falt virkelig i smak :-) 

Først kutter jeg opp det jeg vil ha i salaten som er agurk, tomat, paprika og mais

Etter det så skjærer jeg opp litt kylling og steker det, krydrer det med masse godt krydder .. det jeg føler smaker godt hehe. 

Også litt pasta er også veldig godt å ha med oppi salaten ...

 

og voilà så var den ferdig! 

Bruker også å ta i litt fetaost, krydder og litt matolje på slutten! 

Som tilbebør så ble det hvitløksbaguetter. 


kommentarer: 8Årets første

 • Skrevet 15.04.2018
 • Klokken 18:36

... grilling woho!! I dag så tok jeg og Iben turen hjem til Florø for og grille sammen med familien min, veldig koselig :-) varmt nok til å sitte ute også så det er jo ikke feil, tror jeg har fått litt for tidlig sommerfølelse .. uff, tørr ikke få det skikkelig før det virkelig er sommer hehe. Jeg gleder meg hvert fall utrolig mye til det blir skikkelig sommer ute :-D

Jeg har også funnet frem litt klær som jeg skal ha med meg i barnehagen i morgen siden jeg har blitt så heldig og få jobbe der litt nå fremover, spennende! Oppdaterer dere om det etterhvert. Nå er vi akkurat kommet hjem igjen og skal bare slappe av, jeg har en del ting jeg må få fikset til i morgen. Ønsker dere en kjempe fin kveld videre også blogges vi litt senere eller i morgen :-)


kommentarer: 2Antrekk

 • Skrevet 14.04.2018
 • Klokken 21:15


kommentarer: 0jobb, sol og kamp

 • Skrevet 11.04.2018
 • Klokken 17:52

Hei dere, tenkte bare å titte innom for oppdatering sånn jeg vet at jeg har gjort det i dag! Blir irritert på meg selv når jeg ikke har fått blogget haha .. men hvert fall, i dag så hadde jeg en kjempe fin dag på jobb! Jeg koser meg masse selv om ting er litt uvant for meg .. men jeg kommer meg inn i det etter hvert :-) Merker nå hvor mye mer jeg gleder meg til helg enn det jeg gjorde når jeg ikke jobbet, for da var jo hver dag nesten helg for meg heheh .. så det skal bli deilig og ikke måtte stå opp klokken 07.00.

Vel, i dag så er det jo helt sinnsykt fint vær ute .. til og med to sifra tall på gradene, det er ikke gale det? Deilig! Så nå skal jeg og søsteren til Iben se på han spille fotball kamp om ikke så lenge, blir deilig og komme seg ut i fin været for det må jo virkelig nytes! Håper dere får en fin dag videre også blogges vi snart igjen.

Veldig rart og uvant å ha på seg uniform på jobb men også veldig gøy! Dette var jo en av grunnene til at jeg gledet meg en del haha ..


kommentarer: 4inspirasjon - vår

 • Skrevet 10.04.2018
 • Klokken 15:24

Heisann, fortsatt god tirsdag til dere :-) I dag har jeg hatt min første dag i praksis på jobb, utrolig spennende men også veldig rart synst jeg .. det kommer vel til å ta litt tid før det virkelig har gått opp for meg at jeg jobber nå haha. Jeg synst det har gått veldig fint i dag, hadde oppmøte klokken 08.30 i dag og var ferdig rundt klokken 13.00 så ikke så veldig mange timer men godt nok til at jeg får testet meg selv ut litt i arbeidslivet. Det gjør så godt å få være sammen med mennesker og snakke sammen med di, er det noe jeg liker og blir fort knyttet til så er det mennesker! Jeg tror jeg kommer til å stor trives der borte for hver dag som kommer, dagen i dag har hvert fall vært super fin og det blir nok alle andre dagene også! 

Over til noe helt annet, nemlig overskriften for i dag er det jo skikkelig fint vær ute .. jeg håper på at våren kommer skikkelig nå! Når jeg skulle gå til bussen iste så var det faktisk ikke så fryktelig kaldt som det pleier å være .. det var en del vind men ikke kaldt, deilig. Tenk hvor fantastisk det blir med varmere dager og måneder nå fremover ... herlig ♥

Jeg har satt sammen en liten vår kollasj til dere under her, se sååå fint ....

 ♥ 


kommentarer: 8dette har skjedd

 • Skrevet 09.04.2018
 • Klokken 20:27

God kveld, skjønne dere! :-) Hvordan går det? Tusen takk for fine kommentarer dere gir meg, dere er best ♥ jeg blir virkelig veldig glad når dere sprer så mye glede til meg hihi, og husk på at dere er nydelige alle sammen ♥ 

Vel, nå har jeg ikke helt fortalt dere hva som har skjedd på jobb fronten i det siste .. så det kan jeg jo gjøre nå. På fredag så ringte det fra en barnehage som jeg har vært interessert i, hun ville jeg skulle komme på ett intervju og hilse på meg .. utrolig kjekt og veldig spennende i og med at dette aldri har skjedd meg før. Så i dag tidlig så var jeg altså på intervju med denne barnehagen, jeg skal ærlig innrømme at jeg var en del nervøs siden jeg ikke har vært borti ett slikt intervju før .. men jeg såg på det som en koselig samtale jeg hehe :-) så det gikk virkelig over all forventning. Jeg følte jeg klarte og svare godt på det di spurte meg om også hadde jeg selvfølgelig godt med humør og viste at denne jobben ville jeg ha, og den FIKK jeg !!!! jeg er så takknemlig akkurat nå for dette har jeg ventet så lenge på. 

Nå er det ikke en fast jobb jeg får, enn så lenge. Det er jo i utgangspunktet det jeg håper på og få etter hvert .. nå skal jeg bare være vikar også blir det så klart mer behov senere! I mellom tiden så skal jeg jobbe litt på helsetunet og det er jo midt i blinken for da får jeg testet meg skikkelig i begge deler :-) genialt. Så allerede i morgen skal jeg på helsetunet og jobbe der ut uken også faktisk allerede neste uke igjen så skal jeg starte i barnehagen .. så nå blir det mye fremover, veldig rart og gå fra absolutt ingenting til to jobber haha, godt er det også! Jeg er hvert fall veldig motivert nå og gleder meg til tiden fremover! Kommer så klart til å oppdatere dere med hvordan det har gått. 

Så i dag har jeg kjøpt blomster til meg selv for det er jo lov når man har vært så flink og fått til noe man er stolt over , hehe. Nå skal jeg lese litt blogger også slappe av, det har vært en lang dag merker jeg. Ønsker dere en fin kveld videre også blogges vi igjen i morgen ♥

 


kommentarer: 6gårsdagens antrekk

 • Skrevet 08.04.2018
 • Klokken 19:08


kommentarer: 10Red lips

 • Skrevet 07.04.2018
 • Klokken 16:36


kommentarer: 8uken som gikk - innkjøp, jobb, tips ++

 • Skrevet 06.04.2018
 • Klokken 15:36

Hei igjen, dere ♥

Ukene går så fort at jeg så vidt rekker å huske hva jeg har gjort på haha, men nå tenkte jeg å oppsummere uken som gikk .. ikke denne uken men påske uken :-) Så tar vi denne uken over helgen. Okeyy let´s begin ...... 

Ukens opptur

Ukens opptur må definitivt være påske turen til Bergen, og enda bedre at hele familien var samlet .. det tror jeg må være det koseligste jeg vet, helt ærlig!! Jeg føler en stor trygghet når hele familien er på en plass hahaha, men godt er det ♥ enda en opptur er at jeg endelig fikk laget en vlogg på turen, da blir jeg veldig fornøyd.

Ukens nedtur

Omgangssyke absolutt!!!! Fy søren den syken der tror jeg må være den verste .. heldigvis fikk ikke jeg det men lillesøsteren min fikk det, off synst så synd i henne når hun hadde det. Spesielt når vi er på påske tur også må man ligge med det forferdelige greiene der!!! Fysj

Ukens antrekk

Ukens høydepunkt

At jeg får begynne å jobbe allerede neste uke, mest sannsynlig !!!! :-D  ♥ skal på ett litt spennende møte med en barnehage på mandag, i mellom tiden skal jeg jobbe på helsetunet her i Førde og jeg er sååå glad for det. Kanskje jeg får meg en jobb i barnehage etterhvert? Skal hvert fall på dette møtet på mandag også tar jeg det derifra. Jeg er hvert fall veldig glad for at jeg har fått dette til! 

Ukens tips

Denne har jeg jo vist dere ett par ganger, jeg liker den veldig godt. Det jeg liker best ved denne bodylotionen er at den sitter på huden lenge pluss at den gjør huden din deilig og myk, akkurat sånn som jeg liker det! Jeg kunne tenkt meg å testet ut andre typer fra bodyshop også for jeg har sett at di har mye spennende der. Men denne gjør virkelig susen, hehe. 

Ukens cravings

Mango og pops sjokolade kuler HAHA!!! xD

Ukens innkjøp

Jeg fikk ikke kjøpt så veldig mye på lørdagen siden butikkene stengte ganske tidlig, men noen ting kjøpte jeg meg jo :-) 

 fra gina tricot. 

fra gina tricot. 

fra gina tricot.

fra gina tricot

fra h&m. 

Ukens sang

 


kommentarer: 8it´s weekend

 • Skrevet 06.04.2018
 • Klokken 10:05

Heihei og god helg til dere! :-) I dag er det endelig fredag igjen, denne uken har virkelig gått fort .. like greit for nå er jeg klar for helg. Jeg har ingen planer enn så lenge, tenker å bare ta helgen litt som det kommer .. noe må jeg jo finne på hehe. For øyeblikket så er jeg på møte igjen, driver å skriver litt søknader og sånn .. deilig og bare få gjort noe nyttig for da kan jeg være litt stolt av meg selv for det er jo absolutt lov i blant heheh!! 

Når jeg kommer hjem så skal jeg rydde litt slik at jeg slipper å drive med det i helgen, ønsker dere alle hvert fall en kjempe fin helg. Jeg har satt sammen en liten  kollasj til dere ♥

 


kommentarer: 4outfit - umbrella

 • Skrevet 05.04.2018
 • Klokken 19:38


kommentarer: 2masse skriving og møte

 • Skrevet 04.04.2018
 • Klokken 10:30

God morgen, fine dere!♥ I dag sto jeg opp tidlig for og så gjøre meg klar til å reise ned på disse møtene jeg er på hver uke frem til jeg begynner å jobbe, jeg håper ikke det er så veldig lenge til jeg kan starte ..

På dette møtet jeg er på nå så skriver jeg litt søknader og har noen samtaler av og til, jeg har jo som sagt skrevet veldig mange søknader før men ingen som trengte folk hos seg..  så nå skal jeg fortsette å skrive søknader og levere rundt i håp om at jeg får meg en skikkelig jobb! For det jeg skal ut i nå er jo bare praksis så der går jeg frem til jeg har fått meg noe ordentlig med en bedre lønn så klart haha. Jeg er hvert fall uendelig GLAD for at jeg har fått meg en praksis plass i mellom tiden hvor jeg kan tjene meg noen penger, ingenting er jo bedre enn det. 

Etter møtet i dag så skal jeg kanskje en tur til sentrum eller så bare reiser jeg hjem .. får se hva det blir til! Jeg tenker hvert fall å oppdatere dere senere, ha en kjempe fin onsdag så blogges vi senere i dag :-)

 


kommentarer: 0dagens antrekk

 • Skrevet 03.04.2018
 • Klokken 20:24


kommentarer: 8vlogg - påske tur til Bergen

 • Skrevet 02.04.2018
 • Klokken 21:49

Heihei, da har jeg satt sammen en veldig liten vlogg i fra påske turen min til Bergen .. ikke verdens beste video eller vlogg men jeg håper dere liker den! :-) Kom gjerne med tips til hva dere vil ha mer av i videoene mine, ha en fin kveld videre ♥


kommentarer: 4