hits


En ikke så OK start på helgen

 • Skrevet 31.03.2017
 • Klokken 17:09

Heihei, cutiezzzz :-) idag er det endeliiiiig fredag wohoo, føler det er en skikkelig glad dag uansett vær jeg, deilig. Men idag var det en ikke så gøy start på helgen for min del hvertfall, har ligget i hele natt og vridd meg sikkert rundt om i hele sengen, prøvd å ligge på magen, ryggen, siden, foster stilling .. alt mulig, men ingenting hjelper. Jeg har altså fått en heftig menstruasjon igjen HEHE, helt forbanna j*vlig er det, jeg har aldri , aldri opplevd noe så ubehagelig og smerte helvete før, jeg trodde virkelig at disse ppillene jeg går på skal hjelpe, men ettersom jeg begynte på di så har bare alt av smerte osv blitt værre, er dette normalt? Hmm. Veldig ubehagelig er det hvertfall, jeg vet ikke om det er di som gjør til dette, men har på følelsen at det er det siden jeg fikk dette etter jeg begynte på di. Så nå skal jeg bestille meg en lege time for å få sjekket ut i dette eller bytte ppille. Sånn her orker jeg ikke gå hver gang jeg skal ha mensen, helt grusomt.

Jeg prøver også å unngå Ibux og smertestillende og slik fordi jeg har tatt så mye ut av det før pga samme grunn .. så hvis jeg skal holde på sånn her hver gang så vil nå ikke leveren min funke som den skal hvertfall, off. Nei dette må gjøres noe med :-D gleder meg til jeg er ferdig WOHO det skal virkelig nytes!!!! Men til noe annet, nå er det jo trossalt helg for mange av oss, og hvor deilig er ikke det? Jeg kommer til å bare slappe helt av enda en helg, hadde lyst å gjøre noe gøy denne helgen, men det tror jeg at jeg bare må slå fra meg nå .. får heller ta det igjen neste helg, da er jeg FRI håhå. Gleder meg hvertfall til påske og bergens tur med fine folk. Jeg ønsker dere en kjempe fin helg , folkens. Vi blogges senere!


kommentarer: 0portraits

 • Skrevet 29.03.2017
 • Klokken 17:19

 

Heihei. Siden været holdt seg like fint i dag så måtte det til med noen bilder i finværet, en ting er hvertfall sikkert og det er at jeg kommer til å bli syk ettersom bildene ble tatt i bare genser HAHA FY så kaldt det var ute .. jajaaaa, så lenge det er sol så er det godt nok. Hvertfall, under her har dere noen av bildene som ble tatt.( ser ut som jeg har tiss, men er bare buksen min som er mega stooor :( )
 


kommentarer: 4what a wonderful morning

 • Skrevet 29.03.2017
 • Klokken 09:11

God dag og god morgen mine kjære lesere♥ 

O M G for ett AMAZING vær det er ute, og det er tidlig på morgen kvisten. Jeg våknet ut av noe jeg har savnet kjempe mye nå, og det er at solen skinner inn vinduet mitt på soverommet, hva er vel ikke bedre enn å våkne til det? Jeg blir så sykt mye gladere og får en skikkelig DIGG følelse i magen, aaaahh jeg elsker det. Håper det kan bli sånn fremover, ikke minst om sommeren, det er jo uten tvil det beste .. så satser på å få det sånn hver morgen frem til sommeren og spesielt hele sommeren, hehe :-) Vel, nå er det faktisk bare å kaste seg ut av sengen å stå opp, man kan ikke ligge inne i sånt vær og slækkern. Det går hvertfall ikke for meg, jeg må alltid gjøre noe eller komme meg ut når det er så flott ute, viktig å nyte den ene dagen man faktisk har fint vær ute, eller hva? 

Jeg ønsker dere hvertfall en aldeles fin og solfylt dag, dere må kose dere og nyte dagen maaaasse. Også blogges vi snart igjen, skal prøve å få tatt noen bilder til dere senere. 

Ha en fin dag♥
kommentarer: 10saturday

 • Skrevet 25.03.2017
 • Klokken 17:31

Hellååå fininger, hvordan går det med dere? Vel, idag er det lørdag og dritt vær .. standard hehe, men det betyr ikke at man ikke kan gjøre det til en fin dag :-D vi har nemlig fått besøk av søsteren min og familien. Så da tok vi turen ut i regnværet sammen med tanteungen min, like kjekt å få besøk. Planene for dagen er veldig lite, blir nok en gang en rolig helg hjemme .. men det er så klart ikke feil. Skal nok kose meg uansett! Det er viktig. Men vi kan nå blogges videre senere idag vi, jeg oppdaterer dere underveis. Ønsker dere hvertfall en kjempe fin helg videre, kos dere og nyt helgen.  

 

 

 


kommentarer: 6mine sommerplaner

 • Skrevet 23.03.2017
 • Klokken 15:57

Heihei, nå er det jo faktisk ikke så syyykt lenge til sommer og sol hvis vi faktisk tenker litt over det, vi er jo trossalt snart i april måned, også starter det jo å bli varmere i mai måned .. så det er jo ikke litt mer enn 3 måneder til sommer :-) og jeg har aldri vært mer klar for sommer enn det jeg er nå, når jeg ser på serier og filmer hvor det liksom er sommer og knall fint vær så merker jeg at jeg har så vanvittig lyst på sommer og varmere vær nå, tror ikke jeg har lengtet så mye etter dette som jeg gjør nå. Jeg gleder meg helt sinnsykt mye. En stor grunn til det er fordi jeg ENDELIG skal til syden etter 3 år siden sist ... sist gang var jeg i Tyrkia i 2014 mener jeg, og det var utrolig kjekt. Denne gangen skal jeg til Kreta/Hellas sammen med hele familien min og typen, ord kan ikke beskrives hvor fantastisk digg det skal bli, det er liksom som en drøm som går i oppfyllelse kan man si♥ 

JULI - MALAKOFF 

Den 20-22 juli så skal jeg på malakoff, jeg har vært der en gang før og det var i fjor .. fantastisk gøy festival, gleder meg SÅ MYE til det. 

( bilde fra malakoff 2016 )


JULI - HELLAS 

Uken rett etter malakoff så reiser jeg til Hellas med en god gjeng, så det blir knall. Reiser helt i slutten av Juli og blir i 2 uker.
BERGEN

Blir nok mange Bergens turer opp i det hele og gjennom hele sommeren egentlig, vi er veldig ofte i Bergen om sommeren spesielt, så det blir kjempe bra :-) sommeren hjemme i Bergen er virkelig helt ubeskrivelig vakker. Så gleder meg til flere turer dit. 

Jeg har egentlig ikke noen flere planer for sommeren sånn som jeg vet om liksom, men det blir garantert jenteturer, lange sommer kvelder, turer sammen med familien, og MYE mer. Jeg gleder meg hvertfall til å se hva denne sommeren har å by på♥ satser også på ett super fint vær hele sommeren :-D

Hva er deres sommer planer? ♥ 

 


 

 

 


kommentarer: 0video : my sister does my makeup

 • Skrevet 21.03.2017
 • Klokken 12:52

Heihei! :-) Hvordan går det med dere? Vel, nå var det virkelig på tide med en ny video, så derfor fikk jeg med meg min lillesøster Emma på denne videoen her, hvor hun sminker meg så godt som hun kan. Dere må gjerne komme med tips til flere video blogger, da blir jeg kjempe glad !! 

 sett på 770p for bedre kvalitet 

Hva synst dere?

 


kommentarer: 2lately on my phone

 • Skrevet 20.03.2017
 • Klokken 19:02


kommentarer: 4dagens antrekk

 • Skrevet 15.03.2017
 • Klokken 17:12


 


kommentarer: 12vellykket kveld

 • Skrevet 12.03.2017
 • Klokken 17:33

Heihei. Og god søndag til dere :-) Hvordan har helgen deres vært? 

Vel, jeg kan oppsummere min helg litt da .. selv om den ikke har vært så sykt spennende haha, men på fredag så hadde jeg besøk av min kjære, også var vi en liten tur på besøk til noen koselige og fantastiske mennesker, så det ble absolutt kjempe koselig som vanlig. Så dro vi bare hjem og såg på film og bare slappet helt av. 

Denne lørdagen her har faktisk vært en av di beste på lenge, skikkelig koselig lørdag faktisk. Dagen startet med at vi fikk besøk av søsteren min, typen hennes og vesle tantungen min, så tok vi egentlig helt på sparket at vi skulle stikke å bowle .. det var altså meg, mamz, papz , søsteren min, broren min også typen min hehe.  Deretter reise på en uteplass for å ta en øl før vi dro hjem, kvelden ble mer enn vellykket og jeg koste meg skikkelig mye, det er slike ting som er gøy og gjøre, bare ta ting helt spontant. Gjett hvem som kom på andre plass i bowling da - MEG HÅHÅ .. tror jeg skal satse på å bli verdens mester i bowling, funker som fæn ;-) Men dette var altså min helg, dagen i dag blir helt chill azzzz .. mamma holder på å lage vårruller, så gleder meg til å spiiiiiiiise .. også tenker jeg og reise inn til min kjære senere. Jeg ønsker dere hvertfall en super fin søndag, kos dere. 

Vi blogges ! 


kommentarer: 2through my phone

 • Skrevet 11.03.2017
 • Klokken 18:20


kommentarer: 4portretter

 • Skrevet 11.03.2017
 • Klokken 16:01

Tenkte å vise dere noen portrett bilder som jeg har tatt av andre, og noen andre diverse bilder som jeg har jobbet en del med .. disse bildene finner dere på den ene facebook siden min som heter CAMILLA BERG - PHOTOGRAPHY !

APHYHVA SYNST DERE? 


kommentarer: 2dere kan følge meg her

 • Skrevet 09.03.2017
 • Klokken 16:00

Heihei, som dere kanskje vet så har jeg jo 2 facebook sider hvor jeg publiserer diverse ting hver dag nesten .. jeg har en bruker hvor jeg heter camilla berg - photography og der publiserer jeg bilder jeg tar med kameraet mitt, som er alt i fra portrett bilder av andre til bilder som jeg jobber hardt med for å få til, jeg tar egentlig bilder av alt som faller meg inn også jobber jeg med å få til noe kult, så på denne brukeren kommer det ut veldig mye forskjellig. Jeg har ikke publisert noe på denne brukeren på lenge, men tenker å sette i gang igjen nå, det kommer hvertfall mye nå som det begynner å bli varmere ute. 

Også har jeg en annen side som jeg publiserer ting via bloggen min og der er det kanskje lettere å få med seg når det kommer nye innlegg .. jeg setter hvertfall veldig stor pris på om dere har lyst til å følge meg ♥ ♥ 

DETTE SKRIVER DERE BARE INN I SØKEFELTET DERES PÅ FACEBOOK, SÅ FINNER DERE MEG :)

 ♥ camillasliife.blogg.no ♥

 ♥ camilla berg - photography ♥
 

 


kommentarer: 0Antrekk

 • Skrevet 07.03.2017
 • Klokken 13:55


kommentarer: 2Less monday, more summer

 • Skrevet 06.03.2017
 • Klokken 12:56

Hva er vel ikke bedre enn sommer, varme, sol og lange sommer kvelder? :-D jeg savner sommer så vanvittig mye og gleder meg veldig mye til denne sommeren her, tror jeg har mye å se frem til sammen med di jeg er glad i. Alt blir liksom så bra når det er sommer, da kan jeg for eksempel ta flere bilder til dere, og jeg kan endelig få bruke kameraet mitt mye oftere enn det jeg gjør nå, jeg elsker jo å ta bilder med kameraet mitt, og denne sommeren har jeg så mye planer med ulike type bilder og slik, nei dette blir AMAZING !!! Jeg kan også blogge mye bedre til dere, og ja egentlig alt blir så utrolig mye lettere. Skulle hatt sommer hele året, hehe. Satser hvertfall på en minnerik sommer. Jeg har skikkelig lyst til syden i år faktisk, for nå er det hvertall 2-3 år siden jeg var sist .. det er jo det som er sommer, eller hva?

Men så klart, ingenting er jo bedre enn en norsk sommer hihi .. Noe som er litt sykt er at det kun er hele 2 måneder igjen til det begynner å bli varmere ute, og kun 3 måneder til det er sommerferie .. WOHO!!! Det blir så bra. Har dere noen planer for sommeren 2017?


kommentarer: 4Før og etter

 • Skrevet 04.03.2017
 • Klokken 16:32

Bildet til venstre er etter og bildet til høgre er før


kommentarer: 66 ting dere kanskje ikke visste om meg - del 2

 • Skrevet 03.03.2017
 • Klokken 20:38

- Jeg er veldig, veldig glad i å reise på tur og trivest best når jeg er vekke, jeg elsker også å sove på hotell .. da føler man liksom at man kan slappe ekstra godt av.

- Jeg må ha alt på stell, noe som er veeldig irriterende .. jeg får ikke sove hvis jeg ikke har ordnet opp i ting som kanskje burde fikses .. eller bare hvis rommet mitt er rotete eller klesskapet så klarer jeg absolutt ikke å sove, bekymrer meg og irriterer meg for hver minste ting .. off for en dårlig uvane, det må det virkelig bli slutt på. 

- Jeg har ikke lyst på mer en 2 unger, selv om jeg elsker unger og elsker å være rundt barn så kunne jeg bare tenkt meg to unger, men hvem vet .. har man fått 2 så kan man like godt slå til med 8, eller huh?  HEHE holy. 

- Jeg er en person som blir veldig fort sjalu når det kommer til visse ting, og det er ikke en god ting å være :-( men altså, heller litt sjalu enn å bare gi totalt f*en sier nå jeg. Man kan liksom ikke gjøre noe for det der sjalusi greiene .. men selvfølgelig er det lurt å prøve å legge ting bak seg og heller tenke positivt :-D . - Jeg elsker å hjelpe andre, det å kunne hjelpe andre og gjøre di glad og kanskje forandre livet deres er virkelig en fantastisk følelse .. selv som person så føler man seg garanter helt utrolig etter å faktisk kunne få den muligheten. 

- En av tingene jeg er liv redd for er håret mitt, hahaha er det mulig? Det er helt utrolig at jeg har turt å gjort så mye med det i det siste .. og jeg merker at det har blitt en god del slitt enn det har vært, så det må pleies. Jeg har nå farget håret en siste gang, og sånn skal det være fremover .. jeg kan ikke drive og styre på med det, ender opp med at alt knekker av, og da griner jeg seriøst .. men til takke for meg selv hehe. Neida, men nå er det nok. Det kommer forresten før og etter bilder iløpet av kvelden eller imorgen. 


kommentarer: 0fantastisk vær og helg

 • Skrevet 03.03.2017
 • Klokken 15:58

Yo, vakre dere. Hvordan har dere det? :-))) VEL, IDAG SÅ skinner solen som bare det ute, og det er faktisk ikke så SYKT kaldt ute heller, hvor digg er ikke det? jeg har enda ikke komt meg ut av huset for å nyte dette været, var bare ut forbi døren og sjekket hehe ..  og vet ikke hvor langt jeg får komt med tanke på at jeg har T I D E N E S mensensmerter, shit altså .. jeg har ikke sovet i hele natt fordi dette har vært så forferdelig, jeg kødder ikke når jeg sier at det føles ut som jeg får ti tusen kniver i magen, holy .. jeg tror jeg må få byttet ppiller? For jeg har aldri hatt så mye smerte før jeg begynte på disse ppillene, og di har jeg nå brukt i sikkert 4 måneder .. så må vel bestille meg en legetime og forhøre meg om dette er normalt, hmm .. har nettopp fått i meg 2 ibux nå så håper det hjelper litt på hvertfall. 

Meeeen uansett, planene for dagen blir ikke stort .. tenker og kanskje farge håret mitt - IGJEN, for siste gang!!! Isåfall så kommer bilder ut på bloggen senere. Også får jeg besøk av min kjære, så blir en koselig helg, og bedre blir det når været er amaziiiing. Jeg ønsker dere hvertfall en strålende fin helg, også blogges vi senere <3 

Processed with VSCO with b5 preset 


kommentarer: 0dagens antrekk

 • Skrevet 01.03.2017
 • Klokken 19:21


kommentarer: 5