hits


panikkanfall

 • Skrevet 28.02.2018
 • Klokken 11:22

God morgen, fine dere♥ Jeg har vært våken siden klokken 07.00 i dag fordi jeg fikk ett aldri så lite " stress anfall" om jeg kan si det sånn? Jeg vet ikke helt hva det kommer av, men jeg tror jeg bare er litt engstelig og redd for at det skal skje meg noe .. Det er sinnsykt ekkelt og jeg blir liv redd når det skjer, spesielt når jeg er helt alene og det er ingen andre rundt meg .. det har skjedd en eller to ganger før.. og jeg tror det kommer av fordi jeg går rundt og er stresset så og si hele tiden, jeg gjør ikke noe annet enn å være stresset føler jeg haha, men det er absolutt ikke noe å tulle med for det går virkelig ut over kroppen til slutt .. og det har jeg merket litt nå. En følelse av at brystet mitt låser seg helt og jeg føler jeg ikke får pustet inn skikkelig om dere skjønner?

Jeg får rett og slett panikk ..  Og opp i det hele så begynner jeg å kald svette, pulsen min øker veldig og jeg er skikkelig svimmel og uvel .. bortsett fra kvalme så er dette noe av det værste som har hendt meg hvert fall, off .. jeg tror jeg må begynne å stresse ned og tenke på helsen min :-) lurt. Jeg visste ikke at dette kunne skje av at jeg stresser .. da har jeg ikke noe annet valg enn å slutte, hvert fall prøve hehe. Så nå har jeg prøvd å bare være litt opptatt med å rydde, vaske klær og se på noe, heldigvis har det roet seg ned nå. 

Men nok om det, litt senere så skal jeg treffe en venninne i sentrum hvis jeg tørr å gå ut .. det er jo så vanvittig kaldt ute herlighet, jeg må hvert fall kle på meg godt! Kanskje det kommer antrekk på bloggen senere, får se om det blir for kaldt :-( men følg gjerne med videre♥ Vi blogges! 

Processed with VSCO with b1 preset


kommentarer: 4gamle blogg bilder av meg

 • Skrevet 27.02.2018
 • Klokken 13:24

Hellåå, går det bra med dere? :-) Jeg har akkurat dusjet og tatt en telefon ang jobb og slikt .. litt deilig og komme noen steg videre selv om det likevel går så sykt tregt, men men .. viktig og holde motivasjonen oppe. Til overskriften - jeg har sittet og bladd meg gjennom utroooolig gamle blogg innlegg og jeg får seriøst SJOKK .. tenk at jeg har sett sånn ut, HAHA jeg dauer!!!! Vittig og se tilbake på, håper jeg har forandret meg for og si det sånn :-) 

HAHAHA FY FADEEEER!!! 


kommentarer: 6streetstyle

 • Skrevet 26.02.2018
 • Klokken 17:57

Noe jeg synst er utrolig tøft er antrekk som er tatt i for eksempel gater som dere ser under her på bildene eller bare i sentrum eller noe skikkelig kult .... jeg skal prøve å få til å ta slike bilder selv for det gir meg så mye inspirasjon! I sommer så skal jeg ta mange kule bilder og det gleder jeg meg sånn til å vise dere, er det noe jeg virkelig brenner for så er det fotografi!

Sykt mye kult, ikke sant? Bildene er forresten funnet på Pinterest, der ligger det alt mulig .. genialt!


kommentarer: 4Tidlig på morgenkvisten

 • Skrevet 26.02.2018
 • Klokken 10:03

God morgen :-) I dag var jeg veldig tidlig oppe siden jeg skulle ta en buss hjem til Florø som gikk klokken 07.15, så nå sitter jeg hjemme og skal være her i dag også reiser jeg tilbake til Førde i kveld, gleder meg til å være litt sammen med Sara igjen, vi skal nok trene litt og bare kose oss! Det er jo allerede kjempe fint vær ute i dag men utrolig kaldt .. og kaldere blir det, jaja får leve med det hehe. Nå skal jeg få i meg noe mat og se om det hjelper på kvalmen, føler meg ikke helt bra .. den verste følelsen er seriøst å være kvalm, det er noe av det verste jeg vet fy søren. Men dere, vi blogges mer senere vi :-D dere hører fra meg om ikke så lenge igjen, jeg har ikke med meg PC så blir mobil blogging fra meg men det får duge! Ha en fin mandag, kjekke dere.


kommentarer: 4Her vil jeg reise

 • Skrevet 25.02.2018
 • Klokken 14:54

Goood søndag fine dere♥ Jeg ligger fortsatt i sengen og drømmer meg helt vekk til fantastiske steder som jeg drømmer om å reise til, spesielt nå som det er kaldt og trist ute .. jeg tenkte hvert fall å vise dere mine favoritt steder som jeg har lyst å reise til, får håpe den drømmen går i oppfyllelse en vakker dag hehe!!!! Er det noe jeg virkelig elsker så er det å reise, jeg vet ikke hva det er .. jeg hater jo å fly men likevel så er det liksom så utrolig spennende hele greia. Spesielt det å være på flyplassen og vite at man skal reise, det gjør meg glad .. veldig glad. Ganske sykt å tenke på at det snart er ett halvt år siden jeg var i Hellas ... savner det så inderlig mye!! 

Vel, her er mine favoritt steder jeg vil reise til : 

♥ Australia 

Australia er uten tvil mitt aller største ønske å reise til, det har det egentlig alltid vært. Kanskje litt ( veldig ) på grunn av at jeg ser på Home and away ... HEHE. Nei men dette er virkelig den fineste plassen å reise til i mine øyner, håper jeg får muligheten til å reise hit en gang sammen med godt selskap♥

HAWAII 

Herregud, se sååå fint da! 

♥ MIAMI 

JEG VIL HIT, NÅÅÅ ... Fy søren så vakkert!!!! 

♥ CALIFORNIA 

Bilde av Los Angeles, men gud jeg vil virkelig hit også ... så utrolig vakkert, jeg elsker høye bygninger haha .. synst det ser så kult ut, hvert fall på dette bildet :-D Tenk hvor kult det hadde vært å være her da? omg.

♥ LAS VEGAS 

Las Vegas er faktisk en av mine aller største favoritter også ... ikke bare ser det kult ut der men det ser jo også så fantastisk fint ut! Tenk å være her akkurat nå da, holyyy det hadde vært noe det. Jeg tror jeg drømmer meg litt vel mye vekk :-(((

SAN FRANCISCO 

Dette er en plass jeg egentlig aldri har tenkt noe særlig over at jeg vil .. men ut i fra bilder og videoer så synst jeg det ser kjempe fint ut der, hadde ikke vært feil å vært her heller, å kjøre over den broen tror jeg hadde vært litt kult også haha! 

♥ NEW YORK 

New York må jo være det perfekte stedet å shoppe på? Jeg misunner alle som har vært her, jeg også vil :-( 

♥  FIJI ♥ 

Tenk at vi har så fine steder her i verden da, det er jo egentlig ganske rart å tenke på .. synst jeg da. Fiji tror jeg må være en av di perfekte stedene å reise til, helt sinnsykt fint. 

♥  MEXICO ♥ 

Vel, dette er noen av mine aller største ønsker om å reise til .. jeg misunner dere virkelig om dere har vært på noen av disse stedene eller skal, tenk hvor perfekt da! Jeg får bare fortsette å drømme meg vekk jeg hihi .... 

♥ Hvor vil du reise?

 

 

 


kommentarer: 6min lørdag

 • Skrevet 24.02.2018
 • Klokken 20:07

God kveld, klokken er allerede blitt 20.00 og jeg er på vei tilbake til Førde etter en tur hjem til Florø igjen sammen med søsteren min og familie, nok en gang kjempe koselig :-) jeg skal allerede tilbake neste uke en gang siden familien min fra Bergen kommer. Jeg fikk også besøk av Sara en tur så det var jo veldig gøy, må bli flinkere på å se hverandre oftere :-(

Når jeg kommer hjem så skal jeg nok bare slappe av og kanskje lage noe mat hvis jeg rekker butikken, heheh.. det var det da, det kom jeg på nå at det stenger jo tidligere i dag, men finner nok ut noe. Tenkte bare å titte innom for og oppdatere dere som jeg har lovt, ikke så veldig mye spennende informasjon men men, jeg ønsker dere hvert fall en fin helg videre også blogges vi <3

Fine lillesøsteren min <3


kommentarer: 4gårsdagens antrekk

 • Skrevet 24.02.2018
 • Klokken 11:37

God morgen, jeg ligger fortsatt i sengen og slapper av, det endte visst opp med at vi reiste tilbake til Førde i går :-) men det var kjempe koselig med en tur hjem, dro også nedom Sara en tur og spilte litt spill der før vi reiste hjem, super gøy. Det er så godt og se hun igjen! Som jeg sa i går så skulle jeg jo poste dette antrekket i går men som alle andre ganger så ble det ikke sånn, Hehe ...

Planen for i dag er ganske usikkert, jeg blir så fort rastløs at jeg håper jeg får gjort noe i løpet av dagen i dag.. jaja dere hører mer fra meg senere, denne gangen lover jeg haha <3 Ønsker dere alle en kjempe fin lørdag, kos dere mye!


kommentarer: 4god helg

 • Skrevet 23.02.2018
 • Klokken 17:17

Heihei, jeg hadde store planer om å poste dette innlegget tidligere i dag men det har rett og slett gått i veldig mye annet istede, som forskjellige mobil telefoner fra familier også har jeg bare gjort alt mulig annet istede .. typisk meg. Men nå kommer det hvert fall :-D Hvordan går det med dere da? Om ikke så veldig lenge så reiser jeg og Iben til Florø, jeg har bestilt hjemme laget pizza til i kveld hehhe, så det skal bli utrolig godt. Senere i kveld så skal vi besøke Sara en tur og det gleder jeg meg til for hun har jeg ikke sett på en god stund nå .. planene for kvelden vet jeg ikke enda hva som skjer, om vi reiser tilbake hit eller om vi ligger over .. enkleste er vel å ta ting som det kommer hehe det må jeg bli flinkere til, skjønner ikke hvorfor jeg gidder å stresse med alt, er jo bare sinnsykt irriterende .. men jeg liker vel å ha kontroll da! 

Uansett, nå skal jeg få i meg litt mat og pakke med meg noen ting før vi reiser, jeg har forresten tatt noen antrekk bilder iste .. så di kommer på bloggen litt senere, følg gjerne med videre♥

Dette ble frokosten min i dag!

Hva skal du i helgen?


kommentarer: 0Antrekk

 • Skrevet 22.02.2018
 • Klokken 18:34

 


kommentarer: 18bedroom inspo

 • Skrevet 22.02.2018
 • Klokken 12:36

Heihei! I dette innlegget så tenkte jeg å vise dere litt sove rom inspirasjon .. jeg drømmer meg helt vekk på Pinterest, det ligger jo så mye inspirerende og kult innpå der, not bad. Jeg bladde meg gjennom mange kule og fine soverom som jeg ville vise dere, jeg gleder meg til å kunne gjøre det slik en vakker dag ... det er jo lov og drømme seg litt vekk ♥ Her har jeg satt sammen en liten kollasj til dere.

 

 

 


kommentarer: 4slik lager jeg min favoritt smoothie

 • Skrevet 21.02.2018
 • Klokken 22:00

Jeg er en person som er veeeldig glad i smoothie haha, og derfor liker jeg og lage mange forskjellige men det er så klart en vinner hos meg .. og den tenkte jeg å vise dere ingrediensene til nå :-) Om dere ønsker så kan jeg gjerne komme med flere innlegg som dette hvor jeg viser dere litt andre smoothier også? Jeg synst alltid det er gøy og komme med anbefalinger. Her har dere hvert fall min favoritt : 

♥ Dette trenger du 

- Banan

- Frosne Jordbær

- Frosne bringebær

- Blåbær

- Eplejuice

♥ 


kommentarer: 6Outfit - denim

 • Skrevet 21.02.2018
 • Klokken 19:13

God kveld til dere, så gøy at dere legger igjen så mange fine kommentarer til meg, det varmer hjertet mitt mer enn dere aner <3 digger dere! Vel, tidligere i dag så dro jeg en liten tur til sentrum for og treffe enn venninne og ta noen antrekk bilder, etter det så måtte jeg handle inn noe mat og sånn før jeg ble hentet .. tiden flyr virkelig når man ikke ser på klokken haha .. men en koselig liten bytur trengte jeg. Nå skal jeg ta meg en varm dusj siden jeg er så sinnsykt kald Hehe, det blir godt. Jeg ønsker dere alle en fin kveld videre også blogges vi straks igjen :-)

Ojj ble visst en del bilder haha...


kommentarer: 88 tips til blogg innlegg

 • Skrevet 21.02.2018
 • Klokken 12:45

Helluuu, tro det eller ei men nå skal jeg faktisk komme med noen tips til blogg innlegg .. det kan jo hjelpe både meg og andre å komme med disse tipsene så absolutt ikke dårlig hehe!! :-) Håper hvert fall dere får nytte av disse.

1. Dagens antrekk - Dette er noe jeg blogger om så og si hver uke siden jeg liker å ta bilder også synst jeg det er gøy, jeg er veldig opptatt av mote og inspirasjon og dette vil jeg tro er en vinner, hmm. 

2. Personlige innlegg - Det virker som dette kan falle i smak hos veldig mange? Er du en som liker og dele dine dype følelser, meninger osv så er det jo bare å kjøre på. Jeg er litt sånn at jeg liker og dele det der og da, også kan jeg plutselig angre noen minutter senere, hehe...

3. Anbefalinger - Jeg synst det alltid er gøy å lese anbefalinger overalt, hvert fall når det kommer til hår og hud .. men så klart så kan man jo dele anbefalinger om alt mulig egentlig.

4. Favoritter - Dine favoritter av for eksempel klær, hår ting, hud, og alt mulig annet .. dette er jo kjempe smart å skrive om!

5. Spørsmålsrunde - Du kan for eksempel la leserne dine bli enda bedre kjent med deg? og sette i gang med en spørsmålsrunde, dette er jo også veldig lurt og ikke minst gøy.  

6. Ting folk ikke visste om deg - Slike innlegg er jo alltid kjekt å lese.

7. Lag en video - Det kan være alt i fra ulike " challenges " , svare på spørsmål og andre gøye ting.

8. Bildedryss - Har du vært ett sted og tatt masse bilder så er jo dette alltid kjekt og se på. 

Processed with VSCO with b1 preset


kommentarer: 4pink inspiration

 • Skrevet 20.02.2018
 • Klokken 19:48


kommentarer: 4video - julegave haul 2017

 • Skrevet 20.02.2018
 • Klokken 15:27

Heihei, vakre♥ Nå er det på tide med en ny video her på bloggen, dette er en veldig etterlengtet video som jeg egentlig hadde tenkt til å lage forrige måned, men bedre sent enn aldri hihi. Jeg har nemlig laget en liten " jule haul " til dere, jeg håper dere liker videoen .. og som jeg alltid sier, kom veldig gjerne med tips til hva dere vil ha i min neste video - jeg trenger flere tips :-) 

Abonner gjerne på Youtube kanalen min ved å trykke HER .

Husk og sett på 720p for bedre kvalitet!

 


kommentarer: 2today's outfit

 • Skrevet 19.02.2018
 • Klokken 20:44


kommentarer: 10glad mandag og solen skinner

 • Skrevet 19.02.2018
 • Klokken 12:57

Gooood mandag og god dag til dere! :-D Hvordan går det? I dag er det en skikkelig glad dag om jeg kan kalle det de? Solen skinner gjennom vinduet, musikken står på og jeg skal straks til sentrum en tur og fikse noe greier og møte en venninne og helt sikkert ta noen bilder, så det blir bra. Jeg har akkurat stelt meg og skal om under en halvtime rekke bussen, så jeg må raska på litt her ser jeg .. har ikke spist enda så må vel bare ta en brødskive i handa, standar. 

Vel jeg tenkte bare å svippe rett innom her jeg for å ønske alle dere fine lesere en riktig god mandag og ikke minst uke!! ♥ antrekk kommer på bloggen senere, så følg gjerne med videre :-)

Processed with VSCO with b1 preset


kommentarer: 4mine hårfarger gjennom tidene

 • Skrevet 18.02.2018
 • Klokken 19:45

God kveld, søteste dere! Beklager for sein oppdatering .. jeg skal bli bedre!! :-) Men i dette innlegget så tenkte jeg og vise dere noen av hårfargene jeg har hatt gjennom årene, det er ikke så veldig mange men det er jo litt spennende å se hehe. 

For ett rot baki der hehe, prøv å ignorer det!! Meeeen bortsett fra det så har jeg faktisk hatt rødt hår flere ganger, jeg synst det er så sinnsykt fint og kunne gjerne hatt det hele tiden, men i og med at det blir så fort utvasket så er det veldig kjipt pluss at det er dyrt å holde på fargen i og med at jeg sikkert måtte farget det så ofte for å holde på fargen :-( rødt hår er jo så fint! Kanskje ikke like intenst som på disse bildene, men mer sånn burgunder rødt? hmm. Jeg savner hvert fall hårfargen veldig mye.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Her har jeg akkurat farget det veldig mørkt, nesten svart! Jeg liker denne hår fargen utrolig godt også .. jeg er jo nesten så mørk til vanlig også, bare litt lysere.

Processed with VSCO with f2 preset

Litt ombre lignende her..

Fy søren dette er det dummeste valget jeg har gjort når det kommer til hårfarge hahaha .. hva jeg tenkte med der og da har jeg ingen anelse om, ville vel bare teste ut noe nytt. Off stakkars søsteren min som styret på med håret mitt så ofte på denne tiden :-( hun er den flinkeste da! På denne tiden så fikk håret mitt gjennomgå så alt for mye, aldri mer..

 

Dette er rett etter jeg farget vekk det blonde .. ble jo faktisk en ganske fin hår farge da? Jeg vurderte å enten bare ha det sånn eller farge det tilbake til mørkt igjen, og jeg valgte det siste - godt valg♥  jeg liker meg best som mørk.

Og bildet til høgre er sånn jeg er nå, det er vel så mørk jeg er til vanlig og det er akkurat sånn jeg liker det best selv om det er gøy med noen forandringer av og til så har jeg lært at jeg aldri skal bli blondere eller farge det veldig ofte, for det sliter så mye på håret at det er skummelt. Men hvilken hårfarge synst dere jeg passet best med? :-) 

 


kommentarer: 4fløte poteter og biff

 • Skrevet 17.02.2018
 • Klokken 20:11

Dette er seriøst favoritt retten min uten tvil, det smaker jo så himmelsk godt! I dag er det Iben som har stått for mat lagingen og jeg klager altså ikke, hehe!!! Han er super flink til og lage mat så dette kan han, ikke feil♥ 

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, men vi blogges igjen allerede i morgen :-) 

Ønsker dere en fin lørdag videre!


kommentarer: 8dagens antrekk

 • Skrevet 17.02.2018
 • Klokken 14:12

God lørdag, dere! Jeg har akkurat fått tatt noen antrekk bilder til dere, skal om ikke så lenge ut døren .. vi skal på besøk en tur også handle litt og sikkert bare ta oss en kjøre tur :-) greit å komme seg ut litt og få gjort noe ut av dagen, senere i kveld så skal vi lage biff som jeg nemnte i forrige innlegg, så det blir bra.

Tenkte jeg skulle få postet ett innlegg før jeg går ut døren, ellers får jeg ikke ro i meg haha .. viktig og få blogget! Det kommer nok innlegg senere i dag også så dere må gjerne følge med videre, vi blogges <3


kommentarer: 8jeg er så heldig

 • Skrevet 16.02.2018
 • Klokken 18:54

Hei igjen, fininger Nå er vi akkurat komt inn døren etter og ha vært å handlet inn mat til i dag og i morgen, i morgen blir det biff så det gleder jeg meg sinnsykt mye til hehe, er ikke ofte man har sånn siden det er så utrolig dyrt. I kveld blir det enchiladas og det er jo nesten like godt det også! Det blir nok bare å slappe av videre av kvelden, jeg kjøpte meg to cider som jeg skal kose meg med hehe det må være lov vel :-) 

Men til selveste overskriften, i går så fikk jeg noen utrolig fine blomster av moren til Iben med tanke på at oldemoren min gikk bort for noen dager siden :( så utrolig omtenksomt og snillt  herlighet så fine di var!! Og i dag når Iben kom fra jobb så ga han meg en litt forsinket valentins gave, noen fantastisk fine øredobber og ett veldig søtt kort med fine ord! JEG ER HELDIG 

Nå må jeg nesten runde av her siden jeg er så sinnsykt sulten og må få i meg maten som akkurat er ferdig, men vi blogges senere i kveld eller i morgen! Håper dere får en kjempe fin helg videre.

Ahhh, jeg elsker blomster!!! 

snille kjæresten min 


kommentarer: 4Weekend is on + portrett bilder

 • Skrevet 16.02.2018
 • Klokken 11:35

Hei dere, og riktig god helg! :-) hvordan går det med dere? Jeg holder på og ta noen telefoner ang jobb også må jeg rydde litt i leiligheten og fikse litt. Det ble dessverre ikke noe mer blogging fra meg i går, la meg ganske tidlig og det var kjempe deilig. Nå tenker jeg og bare styre litt videre også hører dere så klart fra meg litt etterpå, ville bare titte innom for og ønske dere alle en kjempe fin helg! Vi blogges <3

Her er forresten en del portrett bilder som jeg ikke har fått postet enda, håper dere liker bildene!


kommentarer: 2By tur

 • Skrevet 15.02.2018
 • Klokken 17:50

Heisann :-) beklager for litt dårlig med oppdateringer , tok meg visst litt fri fra bloggen men det må man jo i blant. For øyeblikket så er jeg og Iben på besøk hos tanta hans, vi sitter vel en liten stund til før vi reiser hjem. I dag har det virkelig gått i ett, tidligere så fikk jeg besøk av en venninne også reiste vi videre til sentrum og såg litt i butikker og så klart kafé som vanlig, jeg synst det er så koselig og reise på kafé haha, er så avslappende. Jeg møtte også en annen venninne i sentrum så vi hang litt med hun før hun skulle på jobb, utrolig koselig dag i sentrum sammen med to fine! Når vi kommer hjem så blir det nok bare å lage noe mat og slappe av, vi blogges litt senere :-) kos dere!


kommentarer: 2Take time to do what makes your soul happy

 • Skrevet 14.02.2018
 • Klokken 21:05


kommentarer: 4dagens antrekk

 • Skrevet 13.02.2018
 • Klokken 20:13


kommentarer: 6VIDEO - min enkle hverdags look

 • Skrevet 13.02.2018
 • Klokken 14:08

Hei og god tirsdag til dere! :-) Nå har jeg endelig laget en ny video til dere, tro det eller ei men denne gangen ble det faktisk en liten sminke video .. som sagt så er jeg ikke noe ekspert og flink med sminke så denne videoen er kanskje ikke like spennende for alle, jeg tenkte hvert fall og vise dere min hverdags look, håper dere liker videoen! Blir også veldig glad om dere har lyst til å abonnere på kanalen min HER  

For bedre kvalitet, trykk på 720p.

 


kommentarer: 4Lately on Instagram

 • Skrevet 12.02.2018
 • Klokken 12:05

Følg meg gjerne her 

( camillaahb )

 Hva heter du på Instagram?


kommentarer: 9disse antrekkene falt i smak hos meg

 • Skrevet 11.02.2018
 • Klokken 19:57

Jeg er en person som liker og kle meg etter inspirasjon som jeg har sett på inspirasjons steder som for eksempel Pinterest eller på Instagram! Jeg elsker og få inspirasjon, det gjør meg så glad i tillegg til at det er lettere å kle seg da .. jeg kan stå i evigheter og lure på hva jeg skal gå med og kan gjerne finne frem dagen før, spesielt hvis jeg har noen planer dagen etter :-) veldig lurt egentlig.

Når jeg skal ta bilder til bloggen så er det viktig for meg og få til fine antrekk som jeg selv liker og som vil se kult ut på bilde, det har kanskje ikke vært så veldig mye sånn nå men jeg har vært mye flinkere til det før. Gleder meg spesielt til sommeren for da blir det mange kule bilder her på bloggen, det letteste er vel egentlig å kle seg om sommeren for da kan man sette sammen så utrolig mye kult!! Ahhh jeg gleder meg.... Vel, jeg har satt sammen en kollasj til dere av ulike antrekker som falt helt i smak hos meg! Får allerede veldig mye inspirasjon :-)


kommentarer: 8morsdag

 • Skrevet 11.02.2018
 • Klokken 13:02

Heihei♥ og god søndag til dere! Jeg våknet for ikke så veldig lenge siden og skal straks stelle meg litt og få i meg noe mat, for det er på tide haha. I går var vi en tur hjemme hos meg i Florø og besøkte familien min og spiste taco sammen med di før vi reiste tilbake igjen til Førde, utrolig koselig var det hvert fall. I dag er det jo morsdag og fastelaven også faktisk .. så herlig. Jeg og Iben skal en tur på besøk hjem til familien hans litt etterpå før vi skal se fotball kamp senere wohooo!!! 

Jeg ønsker dere hvert fall en fin dag videre også blogges vi når jeg kommer tilbake igjen fra besøk, kos dere♥

Processed with VSCO with b1 preset

fine mammaen min♥

 


kommentarer: 4photos

 • Skrevet 10.02.2018
 • Klokken 21:22


kommentarer: 17Hjemmelaget burger

 • Skrevet 09.02.2018
 • Klokken 19:39

Nå har jeg og Iben akkurat fått i oss mat, i dag slo vi faktisk til med hjemmelaget hamburger, utrolig godt. Jeg synst det er så mye bedre med potet båter isteden for pomfri så derfor lagde vi det isteden. Himmelsk!

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden under teppet, må så klart få med meg Norske talenter som begynner straks. Om dere har noen gode film tips så må dere gjerne komme med det :-) Ha en fortsatt fin kveld videre så blogges vi plutselig igjen!


kommentarer: 5god helg

 • Skrevet 09.02.2018
 • Klokken 15:26

Heihei, da var det helg igjen .. føler jeg skriver det samme hver helg som kommer haha? Jaja, i dag så våknet jeg veldig tidlig og måtte ta noen telefoner .. godt er det å komme noen skritt videre med jobb delen :-) det må da gå min vei snart haha søren heller .. jaja jeg gir ikke opp uansett, står på til jeg får noe. Uansett, i dag så skal jeg bare slappe av sammen med Iben .. tror vi skal lage noe god mat og bare slappe helt av, i morgen så blir det en tur hjem til Florø igjen .. det er jo morsdag og fastelaven på søndag så hadde vært kjekt å være hjemme da. 

I går så tok jeg noen bilder sammen med en venninne i sentrum så di bildene kommer senere på bloggen. Jeg sier det igjen, kom gjerne med tips til hva dere vil ha mer av her på bloggen, er ikke alltid inspirasjonen er der den skal og da er det godt med noen tips hihi. Ønsker dere alle en riktig fin helg også blogges vi snart igjen! ♥


kommentarer: 6thursday

 • Skrevet 08.02.2018
 • Klokken 12:51

Heihei! Nå er jeg akkurat ferdig stelt og skal straks gå ut døren .. jeg må rekke bussen som går om under en halv time og jeg har enda ikke spist .. så her må det gå utrolig kjapt hehe. Jeg skal innom ett møte i sentrum også skal jeg treffe en venninne så det blir nok koselig :-) Tenkte og få tatt noen bilder også hvis jeg får tid før det blir mørkt .. sinnsykt stress å tenke sånn siden det faktisk blir mørkt fra klokken 4 :-( når det er sommer så trenger jeg ikke tenke på det engang så jeg gleder meg veldig til lysere tider. 

Men nå må jeg runde av her og få i meg noe mat, tenkte bare og titte innom for en liten oppdatering også blogges vi jo allerede senere i dag, ønsker dere en kjempe fin dag! 

Bilde fra i går :-)

 


kommentarer: 5Bilder i parken

 • Skrevet 07.02.2018
 • Klokken 18:14

Heisann, hvordan går det? :-) I dag så har jeg vært i sentrum med en venninne som var kjempe koselig, jeg tok med meg kameraet slik at vi kunne få tatt noen bilder i parken. Utrolig kaldt og j*vlig hahaha ... nå ser jeg virkelig frem til sommer, hjelper mye på! Uansett, her er noen bilder som ble tatt .. ønsker dere en fin kveld videre så blogges vi etterpå.

Forresten, dere må gjerne sjekke ut bloggen til venninna mi :-) hun har drevet med blogg før og har nylig startet igjen, sjekk den ut HER  ♥


kommentarer: 8VIDEO - VLOGG

 • Skrevet 06.02.2018
 • Klokken 19:10

Hei igjen, jeg har faktisk helt glemt og fortelle dere at jeg har filmet inn til vlogg nå i helgen som var .. beklager for det. Her er hvert fall en aldri så liten vlogg til dere .. sånn som jeg har forstått det så liker dere mest at jeg vlogger og derfor tenkte jeg at det var på tide med en ny, jeg lover dere at denne videoen ikke er noe særlig gøy eller spennende, men jeg publiserer den likevel. Skal heller prøve å lage en litt mer spennende vlogg neste gang :-) 

Igjen - kom gjerne med tips til hva dere vil ha i min neste video eller hva dere vil ha mer av her på bloggen, jeg blir seriøst kjempe glad om dere kommer med tips. Det er noe jeg trenger♥ Gjerne abonner på Youtube kanalen min ved å trykke HER  . 

 


kommentarer: 2bildene som ikke kom på bloggen

 • Skrevet 06.02.2018
 • Klokken 15:29

Okei .... er dere klare for en ny runde med bildene som ikke kom på bloggen? Haha jeg skjønner ikke at jeg tørr å poste disse bildene engang, di blir bare værre for hver gang, men virker som dere synst det er gøy med slike innlegg så jeg gjør det for dere♥  let`s go!!!

Prøver å få håret til å samarbeide som vanlig .. :-)

Så seriøs!

Som vanlig ikke klar for bilde heeelt enda .. hehe. 

hva som skjer her vet jeg ikke, ser hvert fall ikke bra ut. 

hahaha .. what a pose

kald og oppgitt 

viktig at buksa sitter der den skal :-)

Vet ikke om jeg prøver å gjemme meg her eller om det er håret mitt hehe .. 

Modell ♥ babe

Altså, nei nei nei .. jeg har ikke ord .. hva skjer med tunga mi? Offda.

Herligheeet jeg ler meg i hjel av disse bildene .. jaja man kan ikke bare vise ordentlige bilder på bloggen heller hahaha! 

 


kommentarer: 2dagens antrekk

 • Skrevet 05.02.2018
 • Klokken 19:18

 

 

 

 

 

 

 

 


kommentarer: 10Update

 • Skrevet 04.02.2018
 • Klokken 20:22

Heisann! Litt sent jeg oppdaterer dere men men .. i dag så har jeg og Iben vært på besøk til søsteren min hvor mamma og pappa også var, så det var kjempe koselig :-) Alt i alt i dag så har vi ikke gjort så veldig mye annet enn å se fotball kamp, vært på besøk og nå slapper jeg av foran TV ' en med litt serie og frukt salat før jeg skal legge meg.

Forresten, jeg blir utrolig glad om dere kommer med tips til hva dere vil lese mer om her på bloggen! Er ikke alltid man har like mye inspirasjon og da kan det fort bli litt kjedelig, men jeg prøver så klart likevel. Ønsker dere en fin kveld videre også blogges vi igjen i morgen!


kommentarer: 0through my phone

 • Skrevet 03.02.2018
 • Klokken 21:18

Ha en fin kveld videre♥ 


kommentarer: 2SOLRIK LØRDAG

 • Skrevet 03.02.2018
 • Klokken 11:33

Heihei, og riktig god lørdag til dere! :-) hvordan går det? Jeg har nettopp dusjet og skal straks stelle meg litt, det er jo fantastisk fint vær ute i dag så satser på å tilbringe litt av dagen ute i det fine været, er ikke ofte vi har sånt vær så det må jo virkelig nytes hehe. Vel, som jeg sa i forrige innlegg så var jeg hjemme i Florø i går, vi bowlet og koste oss kjempe mye .. jeg og Iben kjørte faktisk tilbake igjen til Førde etter vi var ferdige der, like greit siden vi uansett skulle tilbake i dag. Heldigvis ser jeg mamma og resten av familien min allerede på søndag, så det blir gøy.

Planene for dagen i dag blir nok bare å slappe godt av med god mat eller noe .. får se hva det blir til, jeg skal hvert fall ha en rolig dag uansett! Jeg runder av her jeg, vi blogges så klart litt senere! <3


kommentarer: 0Outfit

 • Skrevet 02.02.2018
 • Klokken 16:02

God helg, skjønninger♥ 

Jeg er på vei ut døren, skal en tur hjem så det gleder jeg meg til! Dere hører mer fra meg senere, jeg ønsker dere en riktig god helg også må dere kose dere mye. Vi blogges snart igjen :-) 


kommentarer: 0