hits


Bilder

 • Skrevet 25.02.2017
 • Klokken 21:20


kommentarer: 8Lekeland

 • Skrevet 23.02.2017
 • Klokken 18:22

God kveld, kjære lesere. Idag har det vært strålende fint vær ute, sånn vi liker det hehe! Så vi tok turen til leo's lekeland, noe som var veldig koselig :-) Resten av kvelden blir vel bare å slappe helt av før dagen imorgen går videre til litt shopping og sånn .. jeg oppdaterer dere underveis. Ønsker dere en super fin kveld videre.


kommentarer: 0Ut på tur

 • Skrevet 22.02.2017
 • Klokken 11:38

Heisann, tenkte å slenge inn ett aldri så lite innlegg her. For øyeblikket sitter jeg i bil på vei til Bergen :-) aldri feil å komme seg vekk i noen dager, det er jo trossalt vinterferie også .. mamma og resten av gjengen venter på oss der nede, så skal bli veldig godt og se di igjen. Satser på noen super fine dager i favoritt byen, hehe. Skal prøve å få tatt noen bilder underveis til dere, jeg klarte selvfølgelig å glemme igjen kameraet mitt hjemme, så da blir det mobil bilder .. men det får gå. Jeg oppdaterer dere senere, vi blogges!


kommentarer: 4inspiration

 • Skrevet 21.02.2017
 • Klokken 17:08


kommentarer: 9through my phone

 • Skrevet 20.02.2017
 • Klokken 18:48


kommentarer: 0no one can make you feel inferior without your consent ...

 • Skrevet 20.02.2017
 • Klokken 14:47

... dette synst jeg var ett bra sitat, at ingen kan få deg til å føle deg mindreverdig uten ditt samtykke. Det er jo helt sant da :-) og viktig. Jeg elsker å bla igjennom alt av quoter og ting som er inspirerende, hihi. Hvertfall, nå er det ikke lenge igjen til jeg reiser til Bergen i noen dager, mamma og resten av familien har allerede reist nedover, så gleder meg til å se hele gjengen igjen. Satser på fint vær også, slik at man kan være ute å finne på ting å nyte været. For sånt vær som det er nå vil vi ikke ha ... grusomt. Men hvertfall så blogges vi senere idag :-D jeg ønsker dere en kjempe fin uke og ferie til dere som har det. Kos dere !!


kommentarer: 3vinterferie

 • Skrevet 17.02.2017
 • Klokken 18:29

Heihei, hvordan går det med dere? Er lenge siden jeg har skrevet til dere nå, bloggen har blitt satt litt på siden denne uken pga diverse ting som jeg velger og holde for meg selv. Men jeg har tenkt å kjøre i gang med en video til dere snart, men den kommer nok ikke ut før etter vinterferien, jeg har ikke laget den enda så den kommer desverre ikke med det første, men jeg skal så klart gjøre mitt aller beste med å bli fort ferdig. Vel, nå er det jo starten på vinterferien allerede, og gøy er det ... planene mine for ferien er å reise nedover til Bergen igjen, skulle egentlig reise imorgen men utsetter det til onsdag istede. Jeg gleder meg hvertfall til å se hele familien igjen. Ønsker dere alle sammen en riktig god helg og vinterferie til dere som har det, nyt det !! Vi blogges fort igjen og kom gjerne med tips til hva dere vil ha mer av her på bloggen.


kommentarer: 10Be truthful, gentle, and fearless

 • Skrevet 16.02.2017
 • Klokken 16:28


kommentarer: 45 ting dere kanskje ikke visste om meg - del 1

 • Skrevet 08.02.2017
 • Klokken 20:26

...  Jeg klarer aldri å sitte i ro, må alltid ha noe å gjøre på hehe. Jeg er en veldig rastløs person og klarer ikke sitte i ro i flere timer med mindre jeg er syk å slapp , så prøver alltid å få vennene mine med på å finne på ting, spesielt når det er fint vær ute.

Processed with VSCO with f2 preset

- Jeg er en person som ikke helt klarer å ha troen på meg selv og føle jeg ikke får til ting, ett eksempel er på treningsenteret .. hvis det er mye folk og jeg har mange øvelser jeg skal gjøre så sliter jeg, for da føler jeg at jeg ikke får til noen ting og ikke flink nok. Føler rett å slett at folk ser på meg når jeg trener. Hmm .. veldig irriterende det der, det er noe jeg virkelig må jobbe mer med å drite i. 

- Jeg knytter meg fort til noen og blir veldig fort glad i folk rundt meg .. jeg klarer aldri å være frekk mot noen, med mindre det er krise sak HAHA.. men er jeg frekk eller sier noe frekt, så angrer jeg i flere dager etterpå. Jeg er generelt en veldig omsorgsfull person som liker å ta vare på folk å gjøre andre glad.

- En ting jeg kunne tenkt meg til er å være med på farmen eller 71 grader nord eller noe kjempe lignende ting, hahaha ler av meg selv .. men gud det hadde vært veldig spennende da? Jeg er den type person som har ett veldig konkurranse instinkt , jeg liker å konkurere mot andre og det hadde uten tvil vært en opplevelse, det samme med farmen .. hadde ikke vært feil å oppleve det å leve for 100 år tilbake, nei off .. tror jeg har sett for mye på tv, kanskje.

- Jeg er veeeeldig glad i mat, må alltid ha noe å spise og matlysten min for tiden er syk, jeg tuller ikke når jeg sier at jeg spiser mye haha .. eller hvertfall veldig ofte. Også hver gang jeg skal se på noe, enten tv eller på serier på dataen så må jeg alltid lage meg noe å spise, sånn er det hver gang. Flere enn meg som er sånn? 

- Jeg blir veldig fort fornærmet, hvis noen sier noe til meg som får meg til å reagere så kan jeg faktisk begynne å grine fordi jeg blir så sint å frustrert .. jeg kan reagere på hver minste ting. Men jeg prøver å bare ignorere det og heller tenke positivt, det er viktig :-D

 

 

 

 


 

 


kommentarer: 6lately

 • Skrevet 08.02.2017
 • Klokken 12:05

Heiheeei :-) hvordan har dere det? Klokken er 12 og jeg har ikke komt meg opp av sengen enda .. hadde planer om å stå opp klokken 9 idag for å nyte mest mulig av fin været som er ute nå, gud så fantastisk fint det er å våkne til sol å fint vær, håper det holder seg sånn en stund. Jeg tenker hvertfall å prøve å få tatt noen bilder til dere idag, også hadde jeg tenkt å spille inn en video til dere, men får se hva jeg får tid til, kan hende den videoen må utsettes litt, meeen vi ser.. den kommer hvertfall :D så det blir bra!! Har litt videoer jeg tenker å spille inn å dele med dere , for nå er det jo perfekt å spille inn videoer når det er så lyst. Jajaaa anyways, nå må jeg hoppe i dusjen sånn jeg får gjort noe ut av dagen, tenkte å rydde huset idag også til mor og far kommer hjem, hehe. Men vi blogges plutselig igjen, her er litt bilder som er tatt i det siste. Ha en strålende fin Onsdag!


kommentarer: 8gårsdagens antrekk

 • Skrevet 07.02.2017
 • Klokken 17:46


kommentarer: 802.02.17

 • Skrevet 02.02.2017
 • Klokken 21:20

Heihei. Jeg føler jeg ikke gjør annet enn å komme med oppdateringer her, men shiiit .. HVOR er blogg ideene mine blitt av, jeg blir sprø hahaha, før så hadde jeg alltid noe gøy å blogge om, men nå derimot er det bare oppdateringer osv .. og det beklager jeg for, jeg skal virkelig prøve og skjerpe meg. Gleder meg spesielt til lysere og varmere tider for da er det så utrolig mye enklere og lettere å blogge, nå har jeg bare triste og kjedelige bilder, så det har absolutt noe med det og gjøre også. 

Dere hadde hjulpet meg mye ved å komme med forslag til hva jeg kan blogge om, hva vil dere ha mer av her på bloggen? Hvertfall, nå får jeg straks besøk av min kjæreeee, så det gleder jeg meg til hehe. Må en snar tur til Bergen i morgen og fikse noe greier også, så det blir en laaang tur .. men med god stemning så gjør det ikke noe som helst :-D Planene videre for helgen vet jeg ikke enda, tar det som det kommer, men satser på en EDRU helg denne gangen, omeigaaad. 

vi blogges 
 


kommentarer: 2