v Inspirasjon (Camilla - Kommenterer tilbake!) hits


mine favoritt sitater

 • Skrevet 04.01.2018
 • Klokken 20:10

God kveld, gode dere♥ For øyeblikket så slapper jeg av på sofaen siden jeg har styrt på i hele dag med forskjellige ting som rydding i leiligheten, klesvask, ringe til ulike steder osv .. så alltid deilig og sette seg ned litt, det er jo snart helg igjen også .. det er jo faktisk helt sykt at det allerede snart er to uker siden julaften og at vi allerede har gått inn 4 dager i 2018 :-) men kult!! 

Nå så tenkte jeg og vise frem mine favoritt sitater som gjør meg glad og som motiverer meg i massevis♥ det finnes alltid så mange gode sitater for spesielt trening, noe jeg synst er super bra for da får jeg enda mer lyst til å trene hihi. Jeg tok forresten noen rumpe øvelser i går og det kjenner jeg i dag for og si det såånn!!!! Tydeligvis veldig lite som skal til når det er en stund siden sist man har trent hehe  ... jeg gleder meg til å fortsette med treningen hvertfall. Men nok om dette, her har dere sitatene :-D


kommentarer: 0mine favoritt julesanger

 • Skrevet 05.12.2017
 • Klokken 10:58

God morgen, fine dere♥ Nå begynner julaften å nærme seg virkelig, og jeg gleder meg kjempe mye til å feire sammen med hele familien og kjæresten min for aller første gang! Det blir spesielt og fantastisk♥ Tenk at på søndag er det kun 2 hele uker til julaften .. ååååh som jeg gleder meg. Men så over til jule sanger, jeg har faktisk ikke hørt så veldig mye på jule sanger i år enn hva jeg pleier å gjøre .. som oftest pleier jeg å være veldig tidlig ute, jeg startet å høre på jule sanger i slutten av november og det er jo litt sent haha. I dette innlegget så tenkte jeg å vise dere hvilke jule sanger som er mine favoritter og som jeg hører på mest :-) Fortell meg gjerne hvilke jule sanger som er dine favoritter også.

( ved å trykke på setningen så kommer dere rett innpå sangen ) 

♥ driving home for christmas 

♥ Have yourself a merry little christmas 

♥ All i want for christmas is you 

♥ Last christmas 

♥  It`s the most wonderful time of the year ♥

♥ Himmel på jord 

♥ Let it snow 

♥ Home for christmas 

♥ Selmas sang 

 

 

 

 


kommentarer: 4white christmas

 • Skrevet 27.11.2017
 • Klokken 13:06

... Selv om en hvit jul er veldig vakkert så må jeg ærlig innrømme at jeg elsker di tradisjonelle julefargene, og liker derfor aller best fargen rød når det kommer til jul♥Men likevel så har jeg sittet og sett på inspirasjons bilder av en hvit jul nettopp fordi det er svært nydelig det også, sånn som hvitt juletre føler jeg passer godt inn dersom man har ett lyst og fint rom og ett skikkelig inspo hjem, om dere skjønner? hehe. Jeg tror ikke ett hvitt juletre hadde passet inn hjemme hos oss for og si det sånn!! Da synst jeg heller det er finere med grønt juletre og røde og sølv kuler som pynt, hvertfall hjemme hos oss :-) Jeg tror jeg hadde fått mer julestemning av det grønne treet enn det hvite, men hvem vet, kanskje om noen år så endrer jeg mening og liker plutselig det motsatte haha. 

Men se så fin kollasj jeg har satt sammen da, mye fint og inspirerende! Fortell meg gjerne hvordan du liker og ha det i juletidene :-D


kommentarer: 0inspirasjon som gjør meg glad

 • Skrevet 20.11.2017
 • Klokken 21:21

God kveld, søte dere♥  Tidligere i dag så var jeg i sentrum og fikk ordnet en julegave til Iben, det gjenstår fortsatt litt men det tar jeg om ikke så lenge, jeg synst det er mye lettere og gå sammen med noen enn å gå alene og se, så tar resten sammen med mamma! Nå er det snart bare en måned til jul OG hvor sykt er ikke det? Fra sommer og til nå så har det gått så skremmende fort, noe som er enda gøyere er at jeg blir endeliiiiiig 20 om under 2 måneder woohooo!! 

Men til overskriften, nå har jeg sittet og bladd meg gjennom hele pinterest .. jeg får så utrolig mye inspirasjon derfra og blir rett og slett så glad av og være innpå der! Jeg er vel ikke alene om det hihi. Så derfor har jeg satt sammen en liten inspirasjons kollasj til dere, jeg elsker og sette sammen slikt :-) 

 


kommentarer: 14høst farger

 • Skrevet 28.09.2017
 • Klokken 18:32

Nå som høsten nesten er her for fullt (selv om det fortsatt er sommer temperatur ute i dag )..  så synst jeg alltid det er like inspirerende og gøy å se på bilder fra pinterest, den siden liker jeg utrolig godt og finner så sinnsykt mye inspirasjon innpå der til alt mulig. Noe som også er så utrolig vakkert er alle di fine høstfargene ute, tidligere i dag når jeg sto og ventet på bussen så låg det fullt i blader på bakken og trærne var fullt i nydelige farger, aaahh jeg elsker det♥  ingenting er vakrere enn å gå tur når det er høst ute !

 


kommentarer: 0min type interiør, fra stue til soverom

 • Skrevet 12.09.2017
 • Klokken 14:04

Hellåååå, god tirsdag ♥ I går så fikk jeg gjort en del på jobb fronten faktisk, hehe .. har fått levert ut siste rest av søknader og håper virkelig på gode tilbakemeldinger,  i menst jeg leverte så såg jeg ett par butikker til jeg ville søke i, så tenker og få levert ett par til om jeg ikke får noe svar i løpet av uken. Jeg er super fornøyd med å fått levert ut di jeg hadde. For nå er jeg veldig klar for å komme meg ut i jobb, i`m READYYYY .... 

Meeeen over til overskriften,  ... nemlig interiør i heimen, aaaahhh omg jeg elsker det jeg har satt sammen i kollasjen under her, for dette er liksom akkuratt sånn jeg liker det og vil ha det ..  og jeg er rimelig sikker på at det er sånn jeg kommer til å ha det i min leilighet, eller min og Iben sin blir det vel,.. hvis jeg får lov til å bestemme pitte litt hehe <3333 så tror jeg det kommer til å se sånn ut, eller jeg håper hvertfall det. Gleder meg hvertfall til leilighet og sånn kommer på plass, ingenting er bedre enn det, og jeg krysser fingrer og tær for at alt går i boks om ikke så lenge. Alt ordner seg uansett til slutt. Her har dere hvertfall en kollasj jeg har satt sammen!

 

 

♥  Hvordan liker dere det?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


kommentarer: 4new month - autumn collage

 • Skrevet 01.09.2017
 • Klokken 14:17

Hellååå, hvordan går det? VEL, det er helg og en ny måned ikke minst, vi er komt til september allerede og det er kun 4 hele måneder til jul .. herlighet som tiden flyr, det går skremmende fort haha. Denne måneden er vel en typisk høst måned, samme med oktober .. Og ingenting er bedre enn å sitte under ett varmt teppe med kakao og film, jeg gleder meg. 

Planene for i kveld blir å reise ned til en venninne og drikke litt vin og bare kose oss, jeg holder forresten på og filme litt til dere .. så satser på det blir litt filming i kveld og i løpet av helgen. Så skal jeg prøve og få satt sammen dette her så fort som mulig. Under her har jeg satt sammen en skikkelig HØST collage til dere. Ønsker dere en riktig fin helg, kos dere mye♥


kommentarer: 0morning inspiration

 • Skrevet 06.06.2017
 • Klokken 07:40

Good Morning ♥ 

Jeg har vært våken siden klokken 06.55 i dag og er skikkelig utkvilt, det føles digg. Så derfor kom det likeså ett aldri så lite morgen innlegg, hehe. Man får så sykt mye inspirasjon i hverdagen bare av å se på slike inspirasjons bilder, sånn er det hvertfall med meg. Hver eneste dag så er jeg ofte innom og ser på bilder som får meg i godt humør, som igjen er slike bilder som under her :-D 

Jeg ønsker dere hvertfall en kjempe fin dag alle sammen! Så blogges vi senere.

 


kommentarer: 4what a wonderful morning

 • Skrevet 29.03.2017
 • Klokken 09:11

God dag og god morgen mine kjære lesere♥ 

O M G for ett AMAZING vær det er ute, og det er tidlig på morgen kvisten. Jeg våknet ut av noe jeg har savnet kjempe mye nå, og det er at solen skinner inn vinduet mitt på soverommet, hva er vel ikke bedre enn å våkne til det? Jeg blir så sykt mye gladere og får en skikkelig DIGG følelse i magen, aaaahh jeg elsker det. Håper det kan bli sånn fremover, ikke minst om sommeren, det er jo uten tvil det beste .. så satser på å få det sånn hver morgen frem til sommeren og spesielt hele sommeren, hehe :-) Vel, nå er det faktisk bare å kaste seg ut av sengen å stå opp, man kan ikke ligge inne i sånt vær og slækkern. Det går hvertfall ikke for meg, jeg må alltid gjøre noe eller komme meg ut når det er så flott ute, viktig å nyte den ene dagen man faktisk har fint vær ute, eller hva? 

Jeg ønsker dere hvertfall en aldeles fin og solfylt dag, dere må kose dere og nyte dagen maaaasse. Også blogges vi snart igjen, skal prøve å få tatt noen bilder til dere senere. 

Ha en fin dag♥
kommentarer: 10Less monday, more summer

 • Skrevet 06.03.2017
 • Klokken 12:56

Hva er vel ikke bedre enn sommer, varme, sol og lange sommer kvelder? :-D jeg savner sommer så vanvittig mye og gleder meg veldig mye til denne sommeren her, tror jeg har mye å se frem til sammen med di jeg er glad i. Alt blir liksom så bra når det er sommer, da kan jeg for eksempel ta flere bilder til dere, og jeg kan endelig få bruke kameraet mitt mye oftere enn det jeg gjør nå, jeg elsker jo å ta bilder med kameraet mitt, og denne sommeren har jeg så mye planer med ulike type bilder og slik, nei dette blir AMAZING !!! Jeg kan også blogge mye bedre til dere, og ja egentlig alt blir så utrolig mye lettere. Skulle hatt sommer hele året, hehe. Satser hvertfall på en minnerik sommer. Jeg har skikkelig lyst til syden i år faktisk, for nå er det hvertall 2-3 år siden jeg var sist .. det er jo det som er sommer, eller hva?

Men så klart, ingenting er jo bedre enn en norsk sommer hihi .. Noe som er litt sykt er at det kun er hele 2 måneder igjen til det begynner å bli varmere ute, og kun 3 måneder til det er sommerferie .. WOHO!!! Det blir så bra. Har dere noen planer for sommeren 2017?


kommentarer: 4inspiration

 • Skrevet 21.02.2017
 • Klokken 17:08


kommentarer: 9er det ikke litt drøyt?

 • Skrevet 14.11.2016
 • Klokken 01:57

wææ okei??? er det FOR drøyt å allerede begynne å bla seg gjennom mye julebilder og slikt? jeg mener, vi er liksom kommet til 14 November trossalt .. og det er kun litt over en måned til jul, helt sykt !!! Nei så altså så har jeg klikket meg gjennom myyyye bilder på weheartit blant annet ut av jule inspirasjoner :-) Og jeg ødelegger kanskje litt for meg selv da, med tanke på at jeg ikke vil få julestemning alt for tidelig ... da er jeg så redd for at den skal forsvinne hahaha, neida. Men jeg har allerede fått litt julestemning, og ikke nok med det så har jeg allerede begynt å høre på litt julesanger, off .. jule følelsen må være den beste som finnes, tror jeg. Akkuratt nå, så mangler vi kun litt snø .. så tror jeg alt er på plass hehe. Jeg ber hvertfall om å få en skikkelig jul denne gangen, og da snakker jeg så klart om veldig mye snø :-D Vel, jeg har satt sammen en aldri så liten jule kollasj under her. 


kommentarer: 2autumn inspiration

 • Skrevet 10.09.2016
 • Klokken 18:42

Man kan uten tvil kjenne at høsten er her, den friske luften er virkelig helt fantastisk. Det beste jeg liker med høsten er spesielt luften, så friskt og deilig. Også er det ganske fint å se de vakre fargene på trærne, rett og slett en vakker NATUR vi har her i Norge, er dere ikke enige? Det er jo faktisk helt fantastisk å kjøre bil eller jogge når det er sol og fint ute på høsten, nettopp fordi da får man spesielt med seg dette hihi. Det må dere legge merke til om dere ikke allerede har gjort det :-) Mine favoritt årstider er vel egentlig sommeren og høsten, vinteren kan være ganske koselig til tider den også så klart. 

Nå som det er høst, så kan det jo også være ganske kaldt ute .. så hva er vel ikke bedre enn å fyre i peisen og rulle seg inn i ett teppe med en god bok og kakao? Nei shit, nå følte jeg meg litt gammel HAHA hva faen har skjedd med meg ..  Men det er jo faktisk rimelig koselig da? :-D Trenger ikke lese en bok liksom, kan godt være film for den slags skyld. Jeg har hvertfall satt sammen en ganske så inspirerende kollasj til dere under her, håper dere får inspirasjon i den like mye som meg.
 


kommentarer: 6colorful study

 • Skrevet 19.08.2016
 • Klokken 11:21

Hva er vel ikke mer bedre og mer inspirerende enn en fargerik studering? Mye farger er dødskult :-D jeg har nå bladd meg igjennom myyye bilder på weheartit, og mesteparten besto av farger og studering, så derfor fikk jeg inspirasjon til å søke opp " colorful study" og jaggu kom det opp veldig mye inspirererende. Jeg elsker alt som er på weheartit, mye som inspirerer både meg og andre.


kommentarer: 4my kind of inspiration

 • Skrevet 18.08.2016
 • Klokken 13:21


kommentarer: 8inspo

 • Skrevet 26.07.2016
 • Klokken 20:37


kommentarer: 8good morning

 • Skrevet 11.07.2016
 • Klokken 08:38

God morgen, sunshines ♥

Altsååå, helvet ... skulle trodd det var 2. verdenskrig ute. Er ikke hver dag man våkner av at det brøler og suser utforbi huset, stakkars gutt som må opp før klokken 06.00 for og klippe plenen :s Vel,   I skrivende øyeblikk så er klokken 07.43 og jeg har allerede vært våken i 2 timer ... jeg våknet også blant annet av at jeg var sulten, og det er ikke noe jeg pleier å våkne av for å si det sånn. Noe veldig rart er begynt å skje med matlysten min, og dette føler jeg begynte å skje etter at vi sov på hotell og spiste såå siiiinnsyykt med mat ... jeg gjør ikke annet enn å spise hjemme nå, føler jeg. Men det er ett bra tegn, good work camz :pp Hvertfall så begynte jeg å sjekke sosiale medier på mobilen, jeg trodde klokken var rundt 11-12, så ser jeg at den bare er 06.03 .. hahaha herreguuud. Hvor typisk er det ikke å våkne tidelig når man har ferie :-) skjer dette med dere også?

Så nå har jeg både fått rukket frokosten, og bloggingen til dere før jeg drar avgårde!! Jeg tar forresten med meg macen på tur, har så mange serier jeg må se på, and then i need the computer ♥ ♥ ♥ Men dere må ha en super fin dag, FÆN, serriøst .. HVA i huleste skjer med været `a? Det er pissregn og 12 grader om ikke mindre .. jeg klikker faktisk. Om sommeren og varmegradene ikke kommer snart så legger jeg meg i hy til den kommer, jeg er ikke interresert i å kle på meg 4 gensere og bukse fordi været er totalt på villspor. Skulle trodd det var vinter ute, HEHEHE, btw, er ikke lenge til. Neida, men la oss be ilag om at sommeren kommer før vi vet ordet av det, den kommer vel i august vel og merke,  S T A N D A R D :))))) Jaja, vi blogges. ♥ Hva skal du idag?

 


kommentarer: 6morning inspiration

 • Skrevet 26.04.2016
 • Klokken 10:24 


kommentarer: 2beauty

 • Skrevet 04.03.2016
 • Klokken 17:41

 


kommentarer: 4tattoo

 • Skrevet 29.02.2016
 • Klokken 18:08

 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


kommentarer: 2en uke til julaften

 • Skrevet 17.12.2015
 • Klokken 14:29

Heihei skjønninger ! 

Vel, er det noen som har fått med seg at det KUN er en uke til julaften akkuratt idag? :o hvor sykt er ikke det da? Jeg fant ut for noen dager siden at det er jul neste uke, liksom. Så her følger vi med .. Og det verste er at julestemningen er ikke kommet enda, den pleier alltid og komme sånn 2 dager før, så får håpe den gjør det i år også hehe, ogsååå må vi jo få snø også, det hadde vært det beste, eller hva? :-D

Jeg har noen julegaver som jeg ikke er ferdig med enda heller .. ahh, så stress .. skjønner ikke hvorfor jeg skal alltid være så sein ute med akkuratt det der, men så lenge jeg blir ferdig før julaften så er jeg fornøyd haha. Men hvertfall, under her har jeg satt sammen en kollasj i håp om å få bittelitt julestemning, til dere som enda ikke har det heller enda så håper jeg dere får det litt nå♥♥

GOD JUUUUL♥♥♥


kommentarer: 21. November

 • Skrevet 01.11.2015
 • Klokken 20:17

1. November allerede, hvor sykt er ikke det da? fra sommeren og frem til nå så synst jeg det har gått så utrolig fort .. men jeg liker det, vi nermer og snart jul .. herlighet som jeg gleder meg til julaften i år :-) Her hjemme så blir det fullt hus, til og med med en liten bebbis, ahh så herlig! Kommer nok til og bli kjempe koselig. Jeg merker allerede at julestemningen kommer og går også hehee, noen andre som har fått julestemning? 

Vel, her er en liiiten kollasj til dere :-)  


kommentarer: 0inspiration for home

 • Skrevet 26.10.2015
 • Klokken 14:37

Det er vel ikke bare jeg som elsker og bla meg igjennom maaassevis av inspirasjons bilder? Ahh, jeg elsker det :-D kunne sett på det i årevis jeg hehhe. Man får jo faktisk så utrolig mye inspirasjon til og gjøre forskjellige ting? Det er nettopp derfor det er så gøy og se igjennom! 

Hvertfall, her er en kollasj som jeg har satt sammen ut av hvordan jeg liker det :-)

SÅÅÅÅ mye fint, herlighet .. en ting som er sikkert når jeg skal flytte for meg selv er at jeg skal ha det lyst og fint, og lage det noe lignende som i kollasjen over her :-) både kjøkken, bad, stue, soverom, gang og uteplass skal være som en inspirasjon for meg selv håhå .. jeg gleder meg allerede! 

Hva synst dere?

Hvordan liker du det?

 


kommentarer: 10INSPO

 • Skrevet 22.10.2015
 • Klokken 18:29


kommentarer: 9hva skulle jeg gjort uten deg

 • Skrevet 13.10.2015
 • Klokken 16:38

Jeg vil lage dette innlegget til min kjære og gode bestevenninde, Sara! ♥ grunnen til det er nettopp fordi HUN fortjener det så utrolig masse, jeg ikke ville klart meg uten henne. Du er ikke som alle andre, du er en helt spesiell en, ord kan ikke beskrives for HVOR forbanna mye du faktisk betyr for meg, du og jeg for alltid ♥

Du er en bestevenninde som alle skulle fortjent å hatt, nettopp fordi du er du, du er omsorgsfull, du er fantastisk, du er perfekt, du er rett og slett en fantastisk skapning, tro det eller ei. Du er som en søster for meg, og det har du vært i så utrolig mange år nå, du og jeg ble kjendt når vi var kjempe små, jeg husker alle di gangene du og jeg lekte sammen rundt i gata, og alle di gangene jeg var frekk og bitch mot deg og sa du ikke fikk gå hjem før du hadde vært med og rydde rommet mitt HAHAHA, og ikke minst alle gangene jeg stengte deg inne på rommet mitt, VEL, snakker vi grei venn ellerrrrr? Jeg er hvertfall ikke sånn nå, tror jeg har fått meg en lærepeng nå hehe, off for en tid, jeg glemmer det aldri! 

Jeg kommer heller aldri til og glemme alle roadtrippene vi har hatt siden du fikk lappen, det er virkelig noe jeg vil huske for alltid .. vi har så mye mer å se frem til! En ting jeg heller aldri kommer til å glemme er oslo turen våres for 2 år siden, da var det Miley Cyrus konsert som vi begge tok helt på sparket, og som vi begge gledet oss kjempe masse til .. det ble rett og slett en minefull tur, med bare gode ord ♥

Er det noen jeg ser opp til her i verden så er det søren meg henne, du hjelper meg gjennom absolutt ALT, og lyser opp dagene mine når jeg trenger det, du har fått meg til og se lettere på livet. Du er god mot absolutt alle, og det er sånn det skal være! Du er en kjemåe stor gledesspreder, det er hvertfall sikkert og visst :-D hihi. Jeg føler vi er så like på mange måter, og det er en god følelse .. virkelig. 

Vi har våres begge nedturer hvor vi ikke er helt enige om ting, men det ordner vi alltid opp igjen i med en gang .. og takk gud for det, jeg tror ikke jeg hadde klart meg i 1-2 uker uten deg azz hehhhe. Men DU OG JEG vi står sammen om alt, uansett om det er godt og vondt ♥ jeg vil, og kommer ALLTID til og være her for deg, no matter what. 

En bestevenn er en du kan le med, en du kan snakke med, en du kan gråte med. En bestevenn tar vare på deg, spørr om det går bra, ser på deg med øyne som ingen andre gjør. En bestevenn er der for deg når ingen andre kan, uansett hva. En du kan ringe til på natten om ting ikke er som di skal. En bestevenn er ting du kan gjøre alt med, det finnes ikke pinlige tausheter - bare bestevenn, stillhet. 

Vet du hva? Du er en bestevenn for meg, og det vil du alltid være♥  JEG ELSKER DEG HERFRA TIL EVIGHETEN, SARA-MARIE♥ 

 


kommentarer: 6morning inspiration

 • Skrevet 07.09.2015
 • Klokken 08:09

God Morgen, kjære leserene mine! ♥

Idag så startet jeg morningen min med å bla meg igjennom weheartit for litt morgen inspirasjon, og gjett hva .. det funker :-) Været er faktisk skikkelig trist idag, regn og overskyet ..  så noe må man gjøre for å få litt inspirasjon gjennom dagen. Og da pleier jeg og klikke meg innom weheartit, som dere finner HER

Under her har jeg satt sammen noen kollasjer til dere, håper dere finner litt inspirasjon i dette, for sånn som været er idag så finner man ikke en dritt. 

♥ Ha en super fin dag, alle sammen ♥

kommentarer: 2inspiration

 • Skrevet 27.08.2015
 • Klokken 20:24


kommentarer: 2home inspiration

 • Skrevet 08.07.2015
 • Klokken 11:37

Ahh, jeg elsker inspirasjoner! Hvertfall når det kommer til inspirasjon i hjemmet, det er noe jeg liker :-D når jeg skal flytte for meg selv så skal jeg ha det enkelt og fint, gleder meg allerede til og shoppe inn ting til mitt hjem, det er så gøyy hihi. Jeg pleier ofte og være med mamma på shopping når hun skal handle inn ting til hjemme, liker og være med og velge ut jeg, kun jeg som liker det eller? hehhe.. 

Jeg har satt sammen noen kollasjer under her av inspirasjon i hjemmet, håper dere liker det!


kommentarer: 4summer fashion

 • Skrevet 12.06.2015
 • Klokken 19:01

Vel, nå er det virkelig på tide og få litt sol og varmere grader .. vi er i juni og det regner som bare det, snøen kommer vel snart også tenker jeg :-) Jeg kjenner bare at jeg trenger og komme meg vekk til sol og varme og ikke minst sommer haha, for det vi har nå kaller ikke jeg sommer akkurat. Mamma sitter forresten og planlegger en sydentur, for hun er også så utrolig lei dette været haha, så er ikke feil at hun vurderer syden i stedet for sverige osv .. Men så lenge jeg kommer meg vekk litt så er jeg fornøyd, uansett hvor det er henne :-) 

Så i går så satt jeg meg ned og bladde litt igjennom sommer inspirasjoner og drømte meg helt vekk :-( fikk satt sammen en kollasj også som dere ser under her.

kommentarer: 4streetstyles

 • Skrevet 10.06.2015
 • Klokken 15:43

Ahhlook at thiiiis!! Jeg forelsker meg heeelt i disse antrekkene .. virkelig! Er det noe jeg får inspirasjon fra så er det disse, jeg har funnet desse antrekkene fra en side som heter pinterest som dere finner HER :-) Om jeg kunne ha sittet i en dag og bare bla igjennom så hadde jeg nok gjort det hehheee .. 

Hvor finner du inspirasjon?

 


kommentarer: 4black and white outfits

 • Skrevet 13.02.2015
 • Klokken 00:14

Hvor stilig er det ikke med svart & hvitt bilder da? jeg digger det :-D Har derfor lagt sammen en kollasj av dette! Hope you like .. 

 

Hva synst dere?


kommentarer: 8STREETSTYLE

 • Skrevet 08.01.2015
 • Klokken 17:15

Åååh, jeg kunne sett igjennom sånne antrekk som dette i en evighet .. synst det er så utrolig inspirerende :-D Er dere ikke enige? Jeg elsker mote, og det virker jo SÅ ufattelig gøy og jobbe med også wiih .. 

Om jeg sliter med og finne ut hva jeg skal gå med, så går jeg definitivt innom weheartit eller pinterest for og finne ut hva jeg kan gå med, og da finner jeg alltid noe inspirerende, noe som jeg elsker! :-)

  

Så hva synst dere?

Liker dere streetstyle?


kommentarer: 5inspiration

 • Skrevet 13.10.2014
 • Klokken 19:04

Jeg finner stadig nye bilder fra weheartit som inspirerer meg i hverdagen! Jeg elsker den siden, og det er så mye fint å se der♥ 

Hva synst du?


kommentarer: 13høst antrekk - polyvore

 • Skrevet 17.09.2014
 • Klokken 14:24

Heihei. 

Nedenfor her så har jeg satt sammen noen høst antrekk fra polyvore, utrolig inspirerende side det der egentlig :-) Jeg får mye inspirasjon derfra hvertfall. Noen andre som bruker denne siden?

 

         Untitled #1

 

 

 

 

Untitled #2

 

Untitled #3

 

Hvilket likte du best?

kommentarer: 19colorful streets

 • Skrevet 11.06.2014
 • Klokken 21:42

DETTE her er inspirasjon, dere! Er det noe jeg elsker å ta bilder av så er det FARGER

Hva synst dere?


kommentarer: 6summer inspiration

 • Skrevet 10.06.2014
 • Klokken 23:54

Nå er det virkelig ikke lenge igjen til sommerferien er her, er egentlig ganske sykt hvor fort tiden faktisk har gått! Dette er liksom den tiden på året som jeg venter aller mest på og ser frem til, og nåå er den snart her wiih. Ser virkelig frem til en fin sommer med masse gøy, gleder meg til å se hva denne sommeren har å by på hihi

I N S P I R A S J O N! 

 


kommentarer: 2STREET STYLE

 • Skrevet 05.03.2014
 • Klokken 19:48

Heihei

Aahhh, er det bare jeg som elsker " street style" bildene på weheartit? Jeg kan sitte og se på dette i timesvis  .. altså, er det noe som er inspirasjon for meg, så er det virkelig alle desse fantastiske stilene som er på denne siden! Jeg får masse masse kles inspirasjon herfraOg jeg elsker det. Det finnes så mange kule og inspirerte stiler der ute, og jeg tenker at alle har sin egen fine stil, uansett hva man går med, er dere ikke enige? :-D 

Det er ofte jeg blir lei av min egen stil, som skjer veldig ofte .. så da bruker jeg faktisk denne weheartit siden for og få inspirasjon til hva jeg kan gå med! Er jeg den eneste eller? hihi. Tenk om sommeren da dere, da er det sikkert enda flere stilige stiler som man rett og slett bare må stjele hahah. Men uansett, nå har jeg satt sammen en kollasj av så utrolig mange inspirerte stiler, ta en titt innom DENNE siden og få inspirasjon du også :-) ! 
Hva synst dere?

Bruker du weheartit for inspirasjon?

 kommentarer: 15beautiful inspiration

 • Skrevet 04.03.2014
 • Klokken 19:44

♥ 

Hva synst dere?


kommentarer: 18inspirasjoner

 • Skrevet 05.01.2014
 • Klokken 19:34

Sånne inspirasjoner blir man aldri lei av, jeg synst det er like facinerende hver gang jeg blar gjennom weheartit siden! Drømmer meg faktisk vekk noen ganger haha♥ Er vel ikke bare jeg som gjør det!

Dere finner siden HER !

Hva synst dere?kommentarer: 81. Desember

 • Skrevet 01.12.2013
 • Klokken 19:06

Heii

I dag er det 1 DESEMBER!!! whaat? fy så tiden flyr, men gud så herlig det er. Dette er virkelig den beste tiden av året, virkelig. Kjenner bare at jeg gleder meg noe helt sykt til jul og ikke minst nyttår, wiih, det skal bli så utrolig gøy, og koooselig. Det er jo på denne tiden det er mest gøye program på tv også haha, må jo få med meg alle de gøye juleprogrammene hihi♥ Så nå er det kun 3 uker igjen på skolen med prøver, fremføringer og lekser, også er det endelig juleferie. Det skal bli så deilig!

Bildene er fra weheartit.

Gleder du deg til Jul?

Hva synst du om collagén?


 


kommentarer: 11galaxy

 • Skrevet 05.11.2013
 • Klokken 17:33

Ååh, er ikke dette stilig? Jeg digger det, synst det ser såå fint ut, og ikke minst inspirerende! loveiit

Hva synst dere?


kommentarer: 19Hello October

 • Skrevet 01.10.2013
 • Klokken 15:23

Da var det endelig Oktober, Oktober synst jeg er en fin måned. Jeg elsker høsten, elsker blader som ligger på bakken, den kalde luften, og ikke minst den herlige følelsen av å pakke seg inn i  lue og skjerf når en er ute. Det beste er jo også den kalde og friske luften som er ute, er dere ikke enig? Jeg elsker det. Også er det jo heller ikke så lenge til vinteren kommer, det gleder jeg meg såå til .. er så koselig. Selv om det kommer til og bli utrolig kaldt. Men det er deilig på en måte hihi. 

Liker du oktober måneden?

 


kommentarer: 19autumn

 • Skrevet 17.09.2013
 • Klokken 20:07

Jeg elsker faktisk høsten, synst det er en ganske fin og frisk tid på året. Selv om det er trist at sommeren forsvinner da :-(( Men på en måte så er det godt at det blir høst også. Synst det er såå fint når bladene faller ned på bakken. En fin og frisk tid på året rett og slett ♥ 

Hva synst du om høsten?


kommentarer: 11summer collage

 • Skrevet 11.07.2013
 • Klokken 14:40

Her er noen sommer kollasjer som jeg har satt sammen, hva synst dere? Når jeg ser på desse bildene så kommer sommer følelsen med en gang! Desse bildene er funnet på weheartit, der er det utrolig mange fine sommer bilder, og ikke minst en utrolig fin inspirasjons side! 

Hva synst dere?


kommentarer: 10colorful inspiration

 • Skrevet 23.05.2013
 • Klokken 20:28

Er ikke farger bare helt hærlig? jeg elsker farger! bildene som dere ser over er sååå fine. Inspirasjon med farger er jo bare til å elske, ikke sant? desse bildene er fra weheartit.com! ta en tur innom siden, og lag din egen bruker kanskje? luurt.

Hva synst dere om inspirasjonen?

Liker dere farger?


kommentarer: 10inspiration

 • Skrevet 28.04.2013
 • Klokken 20:10

bilder fra weheartit.

Hva synst dere?


kommentarer: 10bakgrunner

 • Skrevet 28.04.2013
 • Klokken 17:33

Hellu :-) 

Nå har jeg testet ut forskjellige collage program på macen, og det tok litt tid og venne seg til det haha! men tenkte jeg bare skulle prøve og lage noen bakgrunner, også kan dere få si hva dere synst haha! :-) det er første gang jeg har prøvd dette. Men her er to bakgrunner som jeg prøvde og lage. Håper dere liker dem!

nr 1

nr 2

Hva synst dere?

Hvilken likte dere best?


kommentarer: 4miss you, summer

 • Skrevet 24.04.2013
 • Klokken 17:53

oiida, dette ser sikkert helt stygt ut! men jeg har bare sottet sammen noen bilder, så da ble det bare sånn, håper det går fint?

Uansett, jeg har så utrolig lyst på sommer nå! bloggingen og alt annet blir så mye lettere og gøyere :-) gleder meg hvertfall helt syktsykt til sommeren kommer nå, fy søren så deilig det faktisk skal bli. Reise, sol, bade, sole seg, spise mye godt, grønt og fint, bikini, tan, lysere dager/kvelder .. nei det kan faktisk ikke bli bedre! jeg drømmer meg helt vekk hahaha :D men kan trøste meg med at det kun er 8 uker igjen da! kommer nok til og gå kjempefort. Vel, plutselig er vi i mai snart, og da er det kun en måned igjen hihi hææærlig.

Flere som savner sommeren?

Hva skal du i sommer?


kommentarer: 10redigerings program - test det ut!

 • Skrevet 28.03.2013
 • Klokken 20:05

Heihei! :-)

resten av bildene kommer nok senere ikveld, eller imorgen! men over til overskriften .. forrige dagen så testet jeg ut ett redigerings program som heter pixlr,( dere kan finne siden HER :-) ) og det fungerer kjempebra! jeg liker det hvertfall utrolig godt, også er det ikke så vanskelig og forstå seg på heller hahaha, jeg har nemlig sånn at jeg må forstå meg på det vist jeg skal bruke det! så jeg anbefaler og teste det ut for dere som liker og redigere bilder og sånn :-)

Her er noen bilder som jeg har redigert fra pixlr.

Har dere prøvd dette redigerings programmet ?

Hva synst dere?


kommentarer: 14fiji

 • Skrevet 21.03.2013
 • Klokken 18:25

Denne essie neglelakken er utrolig fin farge på, den er ikke helt hvit .. den er noe rosa inni som gjør at den blir utrolig fin farge på :-) jeg digger hvertfall fargen på den. Synst alle essie fargene er så utrolig fine!

Hva synst du om fargen?

Har du denne?


kommentarer: 6