v Innkjøp (Camilla - Kommenterer tilbake!) hits


hos frisøren + innkjøp

 • Skrevet 07.06.2018
 • Klokken 20:34

Heihei, hvordan går det? :-) Nå er det en stund siden sist jeg har skrevet til dere! Vel, i dag etter jobb så dro jeg faktisk rett innom frisøren .. tok det skikkelig på sparket hehe!! Jeg trengte å få klippet meg litt siden tuppene mine er så slitt også knekker det av .. off det er virkelig det verste. Men nå kjennes håret mitt allerede så utrolig mye bedre ut og jeg elsker det! Mye tykkere og bedre. Det er ikke noe stor forskjell på håret siden jeg bare klippet det nederste så derfor tenker jeg at det ikke er noe vits at jeg tar før og etter bilde siden det ikke kommer til å vises noe særlig uansett. 

Jeg tok også å kjøpte med meg en shampoo og balsam hjem, fra merket SP luxe oil .. både mamma og søsteren min bruker dette produktet og jeg har testet det to ganger og det er fantastisk, både lukt og pleien i det haha .. herlig. Jeg får hvert fall ett sunt og glansfullt hår etter jeg har brukt disse! 

Kjøpte også med meg en børste hjem siden denne sliter mindre på håret.

 

 


kommentarer: 0Innkjøp + helg

 • Skrevet 27.04.2018
 • Klokken 13:10

Heisann, hvordan går det? Jeg har tatt meg noen dager fri fra bloggen fordi jeg har vært så opptatt med jobb osv .. men nå er jeg tilbake :-) skal sette av god tid til bloggen i helgen .. apropos helg, SÅ sinnsykt deilig! Nå er jeg veldig klar for å bare slappe godt av før det kommer en ny uke .. neste uke har vi bare 4 jobb dager siden det er fri tirsdag, det er jo absolutt ikke feil selv om jeg stor koser meg på jobb!

Planene mine for helgen tenker jeg bare å ta litt som det kommer, skal hvert fall en tur å handle senere når Iben er komt hjem .. må kjøpe meg noen blomster for helgen HEHE! Det blir så mye mer koselig da, rart med det. I dag var jeg ferdig klokken 12.30 så jeg har så og si akkurat komt meg hjem, var innom frisøren og kjøpte meg en hår kur som jeg synst er så vanvittig bra .. gleder meg til å bruke den!

Nå skal jeg bare rydde litt og spise meg noe mat .. ønsker dere en fin helg også blogges vi senere i dag :-)

Denne kan man bruke som både varmebeskyttende, den holder godt på hårfarge om man nettopp har farget det for eksempel, også gir den en utrolig fin glans .. det er det jeg liker best med denne kuren :-D


kommentarer: 4Ett nytt innkjøp

 • Skrevet 11.03.2018
 • Klokken 19:36

Dette er ikke noe sponset innlegg eller noe, bare jeg som viser dere mitt innkjøp og en liten anbefaling!

I forrige uke så bestilte jeg hjem protein shampoo og balsam fra blivakker, jeg hadde egentlig tenkt til og kjøpe hos frisøren men så kom jeg over at det var ett super tilbud på mye gøy på nettet.. blant annet disse produktene her som jeg skulle ha, så det passet jo meg midt i blinken for da sparte jeg jo en del penger på det. Jeg kjøpte Paul Mitchell merket fordi jeg synst det funker bra på mitt hår pluss at jeg har alle andre produktene mine i det merket og jeg liker å ha alt i samme merke, hehe.

Grunnen til at jeg bestilte protein shampoo er fordi håret mitt har begynt å knekke av en del i tuppene og det er så forferdelig kjipt .. jeg har vært dum å droppet varmebeskyttende fordi jeg ikke har hatt det før jeg fikk med en venninne, men likevel burde jeg heller bare droppet det da for nå ser jeg at dette er grunnen til at håret mitt blir slitt og knekker av! :-(

Så nå skal jeg ha en liten periode hvor jeg pleier håret mitt skikkelig uten å bruke noe form for varme i håret mitt! Jeg tror det trenger en pause for og si det sånn haha. Når jeg ser det begynner å bygge seg opp igjen så skal jeg heller kjøpe meg en skikkelig god varmebeskyttende og bruke den. Så jeg anbefaler altså å bruke dette! Jeg pleier jo alltid å ha tjukt og sunt hår men nå føler jeg det er blitt mye tynnere så jeg skal virkelig ta mye mer vare på håret mitt nå, jeg vil jo ikke miste det. Har heldigvis blitt mye bedre etter en vask med protein shampoo og balsam!

Jeg skal begynne å bruke disse annenhver gang slik at håret ikke blir for slitt, også når jeg ikke bruker protein så bruker jeg en av di beste kurene jeg har prøvd som fukter håret .. jeg vil ikke bruke begge disse samtidig helt med en gang fordi jeg vil være litt forsiktig i begynnelsen, så kan jeg heller bruke begge etter tredje eller fjerde vasken hehe meget innviklet!!

Jeg har vist denne kuren før på bloggen men jeg kan vise den en gang til bare fordi jeg elsker den!! Så denne anbefaler jeg virkelig :-)


kommentarer: 4NEW IN - Weightless bukse

 • Skrevet 19.07.2016
 • Klokken 20:15

Heiheiheihei :-) hvordan har dere det? Jeg er akkuratt komt hjem igjen etter en F A N T A S T I S K fin tur i Bergen!! Jeg har kost meg kjempe mye, heldigvis skal jeg tilbake om kun 3 uker, så det ser jeg frem til. Men noe jeg ser enda mer frem til er MALAKOFF for fæn!!!! Kun 3 dager igjen nå, omeigad jeg gleder meg :-D flere som skal dit, forresten?

Hvertfall, for en liten stund siden så bestilte jeg denne weightless " rumpe" buksa hahaha .. Jeg var litt i stuss om jeg skulle tørre å bestille den, siden jeg aldri har prøvd disse, og ikke visste hvordan den ville se ut eller hvordan den ville se ut på. Men holyyy jeg elsker den virkelig allerede, den satt som ett skudd hehe. Jeg er super duper fornøyd med den, så godt innkjøp camz;)


kommentarer: 2NEW IN

 • Skrevet 15.01.2016
 • Klokken 17:08

 

 

 

 

 

 

 

 
kommentarer: 7new dress

 • Skrevet 01.07.2015
 • Klokken 20:46Kjolen er fra Hennes & Mauritz! 

Hva synst dere?

Likte dere kjolen? 


kommentarer: 13new jacket

 • Skrevet 30.03.2015
 • Klokken 20:51Jakken er litt oversized, jeg synst det er litt kult jeg, eller hva synst dere?

 


kommentarer: 6KEVIN MURPHY PRODUKT

 • Skrevet 05.02.2015
 • Klokken 13:02

Heihei!

I dette innlegget tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om Kevin Murphy sitt hårprodukt når det gjelder desse shampoene :-) Og dette er IKKE ett sponsett innlegg eller noe, bare jeg som vil skrive mine meninger :-)

Når jeg satt hår modell i Bergen, så kjøpte jeg med meg shampo fra dette merket, sånn at hårfargen min skal holde litt lengre, noe jeg synst er ganske lurt og gjøre. Jeg kjøpte blandt annet en blåshampo, som tilfører blåpigmenter, og for og holde på fargen min :-)

Alle Kevin Murphy sine produkter er fri for parabener og sulfater, produktene inneholder også essensielle oljer og naturlige ingredienser som vil gi nytt liv til både hår og sjel ved bruk, hehhe .. Denne hvite flasken er en shampo for kjempisk og dehydrert hår. Denne inneholder Hydrosert Soy Protein som gjør at forholdene og permanent binder fuktighet til håret! Denne beskytter også mot Color Fade, og skadet hår :-)

Kevin Murphy sin Blonde Angel Wash er utviklet til blond hår som trenger en ekstra kjærlig hånd :-D. Denne shampoen oppfriskes hårets naturlige lyse farger og reduserer missfarger, samtidig blir håret tilført mye fuktighet og blir enda mykere! Noe som jeg synst er kjempe bra :-) 

Denne inneholder lavendel og optiske virkestoffer som gir glans til matt og skadet hår.  Fordeler med denne er at den pleier lyst hår og gjennoppfrisker fargen! Fukter og mykgjør håret :-) 

Så alt i alt så synst jeg denne virker knallbra på mitt hår, og jeg har kun brukt den noen få ganger! Jeg merker også at håret mitt har blitt enda mykere enn det allerede er, så jeg anbefaler virkelig disse om du har farget håret ditt til blandt annet rødt! 

Prisen på disse ligger på rundt 300 kr ,-


kommentarer: 10new cardigan

 • Skrevet 25.12.2014
 • Klokken 15:40
Denne cardiganen fikk jeg i forrige uke, og jeg er super fornøyd med den! Den er fra Gina Tricot, og dere finner den HER :-)

Hva synst dere?


kommentarer: 2new in

 • Skrevet 23.11.2014
 • Klokken 20:45

Genser fra Kappahl 

Genser fra Cubus
Bukse fra Cubus

Max Factor Mascaraer fra Cubus 

Kanebo pudder fra Vita kommentarer: 8nye sko

 • Skrevet 14.09.2014
 • Klokken 14:55

Hva synst dere?


kommentarer: 6new dress

 • Skrevet 13.09.2014
 • Klokken 20:05

For litt siden så kjøpte jeg en ny kjole, og den trooor jeg ikke at jeg har vist dere enda? Here it is :-) 
En helt enkel svart kjole. Denne kjøpte jeg på Floyd i Bergen :-) Hva synst dere??


kommentarer: 10bestilt

 • Skrevet 12.06.2014
 • Klokken 22:13

Heihei, nå har jeg akkuratt bestilt en kjole fra Nelly! Forelsket meg helt i kjolen .. synst den var sååå utrolig fin Tenkte og gå med denne til skole avsluttningen som er neste torsdag :-D Håper bare at den passer til meg hihi.

Er den ikke fiiin?♥ Link til kjolen HER !!

 


kommentarer: 16new in

 • Skrevet 12.04.2014
 • Klokken 17:20

Heihei.

For ikke så lenge siden så kom jeg hjem fra byn en tur, kjøpte meg ikke så veldig mye, men noe kjøpte jeg jo :-) Håper dere liker innkjøpet!Bukse fra Cubus, 399 ,- Litt for stor til meg, men måtte jo ha denne uansett hehhe.

Fantastisk god parfyme, lukter joo så utrolig godt! ( denne anbefaler jeg virkelig) også kostet den kun 299 ,-Kanebo pudder, 385 elns? litt usikker.

Hva synst dere?


kommentarer: 12new dress

 • Skrevet 06.04.2014
 • Klokken 18:16

Heihei, husker dere at jeg sa jeg skulle legge ut noen bilder da jeg fikk kjolen? Vel, her kommer de, fikk kjolen for en stund siden nå, men har bare ikke fått postet de enda :-) Håper dere liker kjolen.

 


Kjolen er fra Nelly.

Hva synst dere?


kommentarer: 34Bestilt

 • Skrevet 12.03.2014
 • Klokken 17:10

Åh gud så mye fint de har på Nelly, finner så utrolig mye fint som jeg har såå lyst på, men jeg kan jo ikke kjøpe alt enda hehe. Nå når sommeren kommer så skal jeg nok bestille litt hjem, de har jo så mange fine sommer kjoler som jeg bare måå ha ♥ men venter litt med å bestille.

Jeg fant hvertfall en kjole som jeg bare måtte ha NÅ, wiihu. 

Er den ikke fin? ♥ elsker virkelig denne coral fargen! HER finner dere link til kjolen.

Hva synst dere?


kommentarer: 20new in from sheinside

 • Skrevet 07.02.2014
 • Klokken 18:54

I går så fikk jeg endelig jakken min som jeg bestilte fra sheinside, og fyy søren så fin den var, jeg likte den utrolig godt på også :-) Det må vere favoritt jakken min nå hverfall hehe. 

Hva synst dere?


kommentarer: 14new in

 • Skrevet 16.11.2013
 • Klokken 16:50

Heihei :-) 

I går så ble det en kjempe fin start på helgen. Jeg og Sara dro nemlig til Førde på shopping .. vi tok bussen inn og hjem igjen, utrolig koselig :-D må gjentas. Selv om det bare var dritt vær, så ble det likevell en fin dag. 

Jeg fant meg ikke så mye, kun to gensere som jeg er kjempe fornøyd med! Det er jo snart jul også, så da blir det nok mer hihi. Jeg kjøpte også en genser i dag når jeg var i byen men den får jeg heller vise dere senere i ett annet innlegg! Vel, her er innkjøpet fra i går, outfit kommer senere i dag.

Denne elsker jeg sååå masse! utrolig deilig og ha på også  ♥ Fra bikbok.

Var ikke denne fiiin? Fra en butikk som heter Storm.

  Hva synst dere?


kommentarer: 6min vinterjakke

 • Skrevet 04.11.2013
 • Klokken 15:35

Heihei.

For ikke så lenge siden så fikk jeg meg en ny vinterjakke som jeg har sett på lenge. Den er fra Cubus og koster 499 kr :-) Jeg elsker jakken!! Kjempe deilig nå til vinteren når det er utrolig kaldt ute. Håper dere liker den.

Hva synst dere?

Likte du jakken?


kommentarer: 36new in - leather jacket

 • Skrevet 11.10.2013
 • Klokken 19:20

Tidligere idag når jeg var i byn så fant jeg meg en skinnjakke, og den kjøpte jeg siden jeg har lett lenge etter en ny! Også orker jeg ikke å vente helt til jul for og ønske meg en ny hahha, så da fikk jeg denne jakken av mamma idag heldigvis. 

Bildene ble ganske så uklare, men jeg kommer nok til å ha denne jakken på flere outfiter her på bloggen senere. Så da får dere nok se den bedre :-) Håper dere liker den.

Hva synst dere?

Likte du jakken?


kommentarer: 35innkjøp

 • Skrevet 12.09.2013
 • Klokken 15:45

Heihei 

Da kommer endelig innkjøpene fra da jeg var i Bergen og Sverige! Jeg ser at jeg har glemt og tatt med noe, så det får jeg heller ta med senere. Vel, her kommer de, håper dere liker innkjøpene.

Trenings tights - 1099 ,-  

Fleece genser - 99 ,-

Moroccanoilhår olje - 359 ,-

Hårstrikk ( fikk de med fra bikbok )

Høst sko - 299 ,-

Bukse - 240 ,-

Deksel - 70 ,-

Skjerf - 129 ,-

Jakke - 499 ,-

Hva synst dere?

 


kommentarer: 30innkjøp fra tyrkia

 • Skrevet 01.08.2013
 • Klokken 13:48

Heihei, nå har jeg endelig tatt noen innkjøps bilder til dere! Viktig og bare gjøre det med en gang, eller så blir det bare glemt haha, sånn er det hvertfall med meg! :-) Vel, her er innkjøpene .. 

Louis vuitton veske.

 

En søt hår blomster ting .. 

Jack Daniels topp. 

Hette genser, deilig stoff!!

Hollister hette genser med deilig pels inni, veldig deilig på også.

Allstar hette genser.

Hollister jogge bukse - Utrolig deilig jogge bukse.

Hette genser fra bikbok - husker ikke helt hva jeg betalte for den.

Bayside t-skjorte fra bikbok - denne var på salg, og kostet rundt 100 kr ca.

Shorts fra cubus - husker ikke prisen haha.

sokker fra h&m - 79 kr.

Converse sko.

Toms sko.

ESCADA parfyme  - denne kjøpte jeg på taxfree ´en og betalte 379 kr tror jeg.

1 pakke, med 3 mascaraer inni - betalte kun 159 kr på taxfree ´en! Super billig.

Sensai pudder - 249 kr på taxfree.

Vel, dette var innkjøpene! Jeg kjøpte ikke så veldig mye når jeg var i tyrkia, men jeg er hvertfall ganske fornøyd med det jeg har kjøpt :-) 

Hva synst dere?


 


kommentarer: 30innkjøp

 • Skrevet 01.07.2013
 • Klokken 18:01

Heisann dere!

Nå tenkte jeg at jeg kunne vise dere innkjøpet som jeg kjøpte på lørdag, jeg har desverre ikke fått så god tid til og poste dette innlegget :-) men nå kan jeg gjøre det. Håper dere liker innkjøpet.

Bikini fra cubus - husker ikke helt prisen på bikiniene.

Bikini fra cubus.

Kjole fra cubus - 199.

Hva synst dere? 

Noe du likte?


kommentarer: 8innkjøp

 • Skrevet 24.06.2013
 • Klokken 15:32

Peach farget genser fra Gina Tricot! 199 kr. Utrolig deilig på!

Topp fra Gina Tricot, denne var på salg og kostet kun 65 kr.

Hettegenser fra bikbok, 299 kr.

Nydelig blomster kjole fra Gina Tricot, 199 kr.

 

Utrolig fin kjole fra Gina Tricot, kostet kun 149 kr.

Kjole fra Mango, denne var på salg og kostet kun 169 kr. Elsker kjolen.

Også fant jeg en utrolig fin bikini, jeg bare tok bilder med den på siden jeg uansett måtte prøve den på!

fin pose heheh. Per del kostet 99 kr.

Hva synst dere om innkjøpene?

Noe du likte?kommentarer: 12gårsdagens innkjøp

 • Skrevet 09.06.2013
 • Klokken 17:16

shorts fra h&m! bukse fra bikbok!

vest fra bikbok!

topp fra bikbok!

Hva synst dere?

Noe dere likte?


kommentarer: 14new in

 • Skrevet 27.05.2013
 • Klokken 15:55

Heisann! :-)

beklager for mitt lille fravær fra bloggen, men jeg har faktisk ikke tenkt på å blogge i helgen :/ grunnen til det er fordi jeg har vert sammen med familien og jaa! så håper dere skjønner ? :-) men blir kjempe glad av at dere er innom uansett om jeg blogger eller ikke! så tusentakk for det. 

uansett, på lørdag så var jeg på vestkanten! og da fant jeg meg noen ting, ikke så mye .. men jeg fant noe. Håper dere liker innkjøpene :-) 

topp fra only - 159 ,-

topp fra bikbok - 249 ,-

vest fra bikbok - 199 ,-

Hva synst dere om innkjøpet?

Noe dere likte?


kommentarer: 8pakke i posten

 • Skrevet 21.05.2013
 • Klokken 15:38

Hei alle fine! :-D 

Når jeg kom hjem fra skolen så ventet det en pakke til meg, fyy så glad jeg var da hihihi♥ jeg bestilte nemlig noe til macen min for noen dager siden! og jeg er stor fornøyd, og det tok heller ikke noe lang tid! Her er det jeg bestilte ;

En pc væske som jeg likte utrolig godt, fargen er turkis ♥ det er også litt pels inni denne.

også bestilte jeg ett deksel til macen som jeg også likte veeldig godt ♥ fargen på denne er også turkis, love it.

 

Hva synst dere?

Har du også dette?kommentarer: 12new dress

 • Skrevet 12.05.2013
 • Klokken 20:40

Heihei! 

kom vel hjem for en time siden, så nå har jeg pakket ut av kofferten og ryddet litt på rommet :-) hater faktisk og pakke ut av kofferten, er så sykt kjedelig ;-( men uansett, for en stund siden så bestilte jeg en kjole fra nelly, den ble jeg veldig fornøyd med! jeg bestilte faktisk kjolen i XXS, hadde en følelse på at det kom til og bli alt for lite, men jeg er sykt glad for at jeg bestilte den i den størrelsen da .. men kjolen er vel egentlig ganske liten i størrelsen. 

en helt enkel kjole egentlig! betalte kun 199 kr for den, men så kom det jo på 300 kr pga frakt :-) billig uansett.

Hva synst dere?

Har du også sånn kjole?

 


kommentarer: 10macbook pro

 • Skrevet 27.04.2013
 • Klokken 17:08

Heeeii! :-) tusentakk for alle fine kommentarer! ♥

nå er jeg nettopp hjemme fra en fin dag i byen sammen med familien! og dere, endelig har jeg fått meg en pc, macbook pro♥♥ åhh, hærlig. Skal åpne den etterpå og prøve og venne meg til den haha. Ååh, jeg er så utrolig glad nå.

Hva har dere gjort idag?
kommentarer: 8new shoes

 • Skrevet 13.04.2013
 • Klokken 21:29

desse fin skoene kjøpte jeg idag, var de ikke fine? jeg kjøpte de siden jeg skal bruke dem i konfirmasjonen :-) kostet kun 299 på økonomisko! Hva synst dere?

Hva synst dere ?


kommentarer: 8new in

 • Skrevet 08.04.2013
 • Klokken 15:33

Heeei!

 jeg skulle egentlig poste dette innlegget med innkjøpene igår, men jeg fikk ikke tid til det! så derfor poster jeg det bare nå :-) på lørdag så var jeg i byn siden vi har fått en ny butikk i gata som heter vi:ki eller noe ..og da fant jeg meg selfølgelig noe .. de hadde utrolig mye fint der! men tenkte jeg ikke skulle kjøpe så mye .. selv om jeg hadde ganske lyst da haha. Fant meg to ting som dere kan få se nå, håper dere liker innkjøpene :-)

dongeri jakke - 260 ,-

genser - 149 ,-

Hva synst dere?

Likte dere noe?

 

 


kommentarer: 4NEW IN

 • Skrevet 16.03.2013
 • Klokken 16:26

vel, alt dette er fra cubus, og kostet kun 150 kr for alt dette! super gøy og handle på salg da haha :-) Jeg måtte bare ha dette siden det var så billig! Den nederste genseren tok jeg i størrelse medium siden jeg vil ha den litt stor! er alltid deilig og gå med litt store gensere, er dere ikke enige?

Noe du likte?
kommentarer: 22litt nytt

 • Skrevet 26.02.2013
 • Klokken 17:37

Heihei!

etter at sara kom hjem fra spania så hadde hun med seg gaver til meg, jeg ble såå glad hihidere skal få se hva jeg fikk :-)

desse er fake da, men de funker kjempe bra! og de skal jeg virkelig bruke mye :-)

endelig noen nye deksler

tuuuusen takk for gavene!

Har dere noe av dette?
kommentarer: 24dagens innkjøp

 • Skrevet 18.02.2013
 • Klokken 19:35

trenings jakke fra sparkjøp - 259 ,-

genser fra gina tricot, 49,- ( på salg)

genser fra gina tricot ( på salg) 49,-

topp fra gina tricot ( på salg ) 49,-

foundation , 159 ,-

glitter neglelakk fra gina tricot , 39,- husker ikke helt hva prisen var.

Hva synst dere?

Noe du likte?  


kommentarer: 10pakke i posten!

 • Skrevet 11.02.2013
 • Klokken 17:44

Heihei søtinger! :-)

idag når jeg kom hjem fra skolen så dro jeg, mamma, emma ( lillesøster) og sara ned til byn en tur, skulle handle noe greier! pluss at jeg måtte hente pakken som jeg har ventet leenge på nå haha :-) glemte helt og si at jeg hadde bestilt en genser hjem, jeg skulle egentlig poste ett innlegg om det for lenge siden, men glemte det! så sorry for det :-)

 

♥♥

Hva synst dere om genseren?

 


kommentarer: 7dagens innkjøp

 • Skrevet 19.01.2013
 • Klokken 20:13

bukse fra cubus - 299,- kjempe deilig stoff!

genser fra cubus - 99,-

Hva synst dere?

Noe du likte?


kommentarer: 15innkjøp fra helga!

 • Skrevet 06.01.2013
 • Klokken 20:50Heisann!

Jeg var jo i bergen, og da har jeg fått klart og kjøpt litt! lenge siden jeg har vert og shoppet haha :-) men jeg har ikke kjøpt så veldig mye, det meste var på salg så da er det jo faktisk gøyere å finne ting og vere på shopping! men dere kan få se hva jeg har kjøpt. Håper dere liker det :-)

 

Denne er jeg veldig glad for at jeg kjøpte! den koster vel ca 249 kr? den var på salg!

199,- fra bikbok.

tror denne også kostet 199 kr,- fra bikbok.

149,- fra bikbok.

disse to fikk jeg for 200 kr!

vel, hva synst dere om innkjøpet?

  

  

 


kommentarer: 6dagens lille innkjøp!

 • Skrevet 01.12.2012
 • Klokken 21:17

denne er fra vero moda!

Hva synst dere?


kommentarer: 9litt nytt

 • Skrevet 26.11.2012
 • Klokken 19:26Hellåå :-) og god ettermiddag! Jeg vet bloggingen er litt dårlig nå, men som dere helt sikkert vet så er det pga skoleting..vi har syykt mye nå fortiden!! Så jeg prøver og få gjort det. Uaanseett, jeg var jo i Bergen i helgen og da shoppet jeg jo selfølgelig litt, jeg rakk faktisk og ta innkjøp bilder idag også, slik at jeg kan vise det til dere :) Så her kommer innkjøpet! håper dere liker deet da.

genser fra gina tricot - 199 ,-

genser fra gina tricot - 199 ,- 

genser fra gina tricot - 199 ? ,-

lue fra gina tricot - 59 ,-

Noe du likte?

Hva likte du best?


  


kommentarer: 20new in

 • Skrevet 20.10.2012
 • Klokken 20:22

Jaa, da kommer innkjøpet fra førde turen tidligere idag! Jeg har ikkje kjøpt så mye, kjøpte kun 3 ting.. menmen, dyrt nok :-) en får vel ikke så mye for 1000 lappen lengre? og da mener jeg klær, hahah. Men håper dere liker innkjøpet!

genser fra h&m - 99,-

genser fra h&m - 199 ,-

denne buksen som dere ser under forelsket jeg meg helt i, har sett på den før men ble ikke noe av at jeg kjøpte den fordi den var litt dyr.. hahaha! men nå måtte jeg bare.

bukse fra bikbok - 499,-

ble kanskje litt mye bilder av buksen, menmen! Hva synst dere? 


kommentarer: 20new in

 • Skrevet 08.10.2012
 • Klokken 14:52

Heihei! Da var jeg nettopp komt hjem fra sentrum, kjøpte kun en genser som jeg har sett på før som dere skal få se i dette innlegget :) jeg var også på cafe faktisk, noe som jeg aldri er.. dumt. Alltid koselig og sitte på cafe med familien, haha! Men her er genseren jeg kjøpte, håper dere liker den :)

fra cubus - 199,-

Hva synst dere?


kommentarer: 8dagens lille innkjøp

 • Skrevet 29.09.2012
 • Klokken 17:41

heihei! idag var jeg i byn sammen med familien, noe som var koselig. Jeg kjøpte ikke så veldig mye, men noe kjøpte jeg jo :) di har så mye fint her i bergen, hah.. har hvertfall mye mer her enn hjemme, men her kommer innkjøpene. Håper dere liker dem! :) vi blogges senere ikveld søte dere.

 

bukse fra cubus - 399,-deksel fra h&m - 49,-

jeg fikk ikke lastet opp det siste bildet, har prøvd flere ganger men får det ikke til! haha.. klikker for meg. Så jeg får heller vise dere genseren i ett annet innlegg senere ikveld :) 

Hva synst dere?

 


kommentarer: 18ett lite innkjøp!

 • Skrevet 22.09.2012
 • Klokken 20:03

Hei!

nå får jeg snart besøk av Sara som helt sikkert blir kjempekoselig! så da satser jeg på en fin lørdagskveld sammen med noen venninder, god mat og ja..hehe :-) så dere får fortsatt ha en fin lørdag da! Her kommer innkjøpet ;Hva synst dere?


kommentarer: 18strikkergenser!

 • Skrevet 19.08.2012
 • Klokken 14:29

Heii! Nå har jeg nesten nettopp komt hjem fra en venninde, satt jo " barnevakt" i går kveld,, og planene var og dra hjem igjen, men sov der istede siden det regnet så mye osv.. :) Uansett, jeg kjøpte jo en genser når jeg var i byn med Sara i går, så jeg lovte dere at jeg skulle vise dere den, så her kommer den! Håper dere liker den :) Så blogges vi senere!

 

Genser fra cubus, 199 ,-

-Hva synst du?


kommentarer: 25Innkjøp!

 • Skrevet 11.08.2012
 • Klokken 17:42

Hellå, da har jeg komt hjem fra en koselig tur i førde! har ikke shoppet så veldig mye, men kjøpte no noe da! :P Det meste kjøpte jeg vell egentlig fra H&M, siden det har komt så mye fint der!  Så da tenkte jeg og vise det til dere nå, og håper dere liker innkjøpet! blogges senere :D

 

Topp fra H&M.Genser fra H&M.

 

Bluse fra H&M.

 


 

Leppestift fra H&M.

 

 

Dette var vell egentlig alt, kjøpte en skolebag også.. men den glemte jeg og ta med.. haha :D 

 

Hva synst du om innkjøpet?


kommentarer: 18innkjøp!

 • Skrevet 29.07.2012
 • Klokken 14:05

heisann her kommer det ett innkjøp fra taxfree og det jeg kjøpte i Bulgaria! Håper dere liker innkjøpet :)

Britney spears parfyme! 

Fantasy.SENSAI pudder!


Også er det noe som pudderet skal ligge inni! ( compact case)GOSH sett! 2 leppestifter, og to neglelakker! 

 

 

Også en mentos pakketing! godt.. cola

Og en svær kjærlighet med kjærligheter inni! HAHA, vet ikke hvorfor jeg kjøpte den.

Sminkekost sett!Så kommer innkjøpet jeg kjøpte i Bulgaria :

 

En blå Bjørn Borg genser! Veldig deilig og ha på seg..

knall rosa bikini! topp, blå og hvite striper! 

Kjole! Sånn ser den ut på! ( glemte og knytte den bak) hehe :P

armebånd!

 

 

Jeg har ikke tatt alt med! Og det er fordi jeg ikke fant di andre tingene som jeg kjøpte.. ligger vell i kofferten som jeg ikke har pakket ut av enda! 

 

Håper dere likte innkjøpet!

Hva synst du ?

 


kommentarer: 7Innkjøp

 • Skrevet 10.07.2012
 • Klokken 20:58

Her er innkjøpet fra i dag :

Hva synest du om innkjøpet ?


kommentarer: 15Innkjøp fra i dag!

 • Skrevet 02.07.2012
 • Klokken 21:11

♥ hallaaa! Sorry for lite blogging i dag, men jeg har vert opptatt! Har nemlig vert i Sandane.. skulle inn med bilen våres og fikse noe tror jeg det var.. Så da fikk vi en lånebil og stakk ned til sentrum og såg litt, var veldig koselig, det var kun jeg, mamma, pappa og lillestøstra mi. Di hadde en sykt gøy butikk der inne som venninden til søstra mi jobber, der hadde di alt mulig kjekt.. Så når vi var ferdige der så stakk vi til Førde for og se på kofferter! Tok sin tid og finne, men fant heldigvis til slutt.. Så var det ikke så billig heller :s Men jeg tenkte jeg kunne legge ut ett innkjøp nå for og vise dere hva jeg kjøpte? :)

 

 Husker ikke hva butikken heter, var ett rart navn :p 499 ,-

 


Solbrille fra Nille - 59 ,-

 

 


Solbrille bra Nille - 59 ,-

 

   Koffert fra Bagorama - 899 ,-

 

Hva synst du om innkjøpet?


kommentarer: 16Innkjøp

 • Skrevet 22.06.2012
 • Klokken 17:19

Hellu   Jeg tenkte jeg skulle vise dere ett lite innkjøp fra i dag :-) Har kun kjøpt en fin kjole, og en bukse! Håper dere liker det  

 

Her er innkjøpet :

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 
 Hva synst dere om innkjøpet? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 
kommentarer: 8innkjøp etter forrige gang jeg var i Bergen..

 • Skrevet 19.06.2012
 • Klokken 17:54

NÅ kommer innkjøpet som jeg sa jeg skulle vise dere etter forrige gangen jeg var her i Bergen og handlet noen klær.. jeg skulle egentlig ha innkjøpsvideo istede for å legge ut bilder av det jeg kjøpte.. men det ble så mye styr osv. Så da blir det bildeer istedenfor, håper det er greit? :) hehe. 

Men det var så mye salgsvarer, så jeg husker ikke hva alt koster da, men skriver det jeg hugser! 

 

Her er innkjøpet ;

 

 

Topp fra cubus, 149 ,-

 

 

Shorts fra Kappahl, 199,-( tror jeg den koster) 

 

 

 

 

Tunika fra B-young, 99,- ( tror jeg)

 

 

også er det en stor lomme på fremsiden!

 

 


Også er det en som er helt lik, det ser ut som om den er rosa.. men den er ikke det. Den er hvit :) ( samme prisen)

 

 

seggebukse fra B-young, 99,-

 

 

Shorts fra kappahl, 179,-

 

 

 Baksiden pp shortsen!

 

 

Så skjøpte jeg en bikini, men har desverre ikke bilder av den! :)

 

Hva synest du om innkjøpet?

 

 

 

 

 

 

 

 


kommentarer: 0