v Hår og fletter (Camilla - Kommenterer tilbake!) hits


mine hårfarger gjennom tidene

 • Skrevet 18.02.2018
 • Klokken 19:45

God kveld, søteste dere! Beklager for sein oppdatering .. jeg skal bli bedre!! :-) Men i dette innlegget så tenkte jeg og vise dere noen av hårfargene jeg har hatt gjennom årene, det er ikke så veldig mange men det er jo litt spennende å se hehe. 

For ett rot baki der hehe, prøv å ignorer det!! Meeeen bortsett fra det så har jeg faktisk hatt rødt hår flere ganger, jeg synst det er så sinnsykt fint og kunne gjerne hatt det hele tiden, men i og med at det blir så fort utvasket så er det veldig kjipt pluss at det er dyrt å holde på fargen i og med at jeg sikkert måtte farget det så ofte for å holde på fargen :-( rødt hår er jo så fint! Kanskje ikke like intenst som på disse bildene, men mer sånn burgunder rødt? hmm. Jeg savner hvert fall hårfargen veldig mye.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Her har jeg akkurat farget det veldig mørkt, nesten svart! Jeg liker denne hår fargen utrolig godt også .. jeg er jo nesten så mørk til vanlig også, bare litt lysere.

Processed with VSCO with f2 preset

Litt ombre lignende her..

Fy søren dette er det dummeste valget jeg har gjort når det kommer til hårfarge hahaha .. hva jeg tenkte med der og da har jeg ingen anelse om, ville vel bare teste ut noe nytt. Off stakkars søsteren min som styret på med håret mitt så ofte på denne tiden :-( hun er den flinkeste da! På denne tiden så fikk håret mitt gjennomgå så alt for mye, aldri mer..

 

Dette er rett etter jeg farget vekk det blonde .. ble jo faktisk en ganske fin hår farge da? Jeg vurderte å enten bare ha det sånn eller farge det tilbake til mørkt igjen, og jeg valgte det siste - godt valg♥  jeg liker meg best som mørk.

Og bildet til høgre er sånn jeg er nå, det er vel så mørk jeg er til vanlig og det er akkurat sånn jeg liker det best selv om det er gøy med noen forandringer av og til så har jeg lært at jeg aldri skal bli blondere eller farge det veldig ofte, for det sliter så mye på håret at det er skummelt. Men hvilken hårfarge synst dere jeg passet best med? :-) 

 


kommentarer: 4før og etter

 • Skrevet 28.12.2017
 • Klokken 17:16

Hei igjen, som jeg sa i forrige innlegg så var jeg hos frisøren tidligere i dag og gjorde en liten forandring, så det tenkte jeg å vise dere nå - før og etter bilde av håret mitt. Vi glemte selvfølgelig å ta bilde av håret mitt FØR jeg klippet det .. menmen, her har dere hvertfall før og etter bilde på fargingen :-) jeg er virkelig suuuper fornøyd .. kunne ikke blitt bedre♥ siden søsteren min er frisør så valgte jeg så klart og gå til henne, hun er kjempe dyktig og flink!!! 

Vel, her har dere resultatet .. si gjerne hva dere synst :-D

 ♥ Hva synst dere?


kommentarer: 0dette vant jeg

 • Skrevet 22.12.2017
 • Klokken 20:43

Er det noe jeg synst er spennende så er det disse konkurransene som ligger på facebook, (spesielt når det kommer til hår eller sminke) hvor man har mulighet til og vinne forskjellige ting .. jeg tror jeg har meldt meg på i alt som går an og melde seg på, og den 13 desember så vant endelig jeg og Charlotte i en konkurranse på facebook hvor man kunne vinne noe volum greier fra davines, det er visst noe som skaper volum mens man gir hårstruktur og konsistens, og som beskytter håret mot fuktighet. Det følger med en børste som dette produktet bare kan brukes ved å ha den børsten, det er også ett pulver som følger med som gjør selveste volumet .. pulveret vil bli løslatt gjennom børsten. 

Man påfører Volume Creator Brush direkte til roten området der man vil volum og tekstur. Alternativt, selv på lengder og ender for og legge til tekstur. Jeg har ikke testet dette ut enda og gleder meg til å prøve det ut .. det er alltid gøy og teste ut nye ting, spesielt hår og sminke .. jeg elsker og bli positivt overrasket. 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Har du testet ut dette før? Isåfall, hva synst du om det?

 


kommentarer: 2mine favoritt hårfrisyrer

 • Skrevet 30.11.2017
 • Klokken 21:24

God kveld! I dette innlegget så tenkte jeg og vise dere mine favoritt hårfrisyrer, selv om jeg ikke er så veldig flink til og style håret mitt hver dag så har jeg fremdeles mange favoritter som jeg gjerne vil vise dere nå :-) Nå er det jo jule tider snart og da synst jeg det er utrolig fint og pynte seg skikkelig på håret, jeg er veldig glad som har en søster som frisør som kan style meg skikkelig haha, jeg er bare vandt med krøller! Og fint er jo det også, her er noen av mine favoritter ... ♥ 

♥  krøller 

Processed with VSCO with f2 preset

Krøller er noe jeg liker aller best, selv om det tar veldig lang tid på mitt hår så blir det alltid verdt det til slutt .. for det blir jo såå fint. Skal jeg pynte meg så velger jeg alltid og krølle det bare for og gjør det lille ekstra haha.

♥  lang hestehale 

Her har jeg bygd håret mitt slik at det blir lenger, jeg forklarer dere i ett skikkelig innlegg HER  ! Dette synst jeg også er super fint :-)

♥ Donut

Dette er så utrolig vakkert! spesielt når man pynter litt ekstra med blomster osv .. favoritt.

♥ Pariserflette og ulike fletter

Processed with VSCO with m3 preset

♥ Hva er dine favoritt frisyrer?

 

 

 


kommentarer: 05 tips for og unngå fett hår

 • Skrevet 12.11.2017
 • Klokken 21:04

Heihei, i dette innlegget så tenkte jeg og komme med noen tips til hvordan man kan bli kvitt fett hår, jeg håper dere liker tipsene :-)

Skyll godt

Dette har jeg selv ikke vært så veldig flink med før i og med at jeg har så langt hår så er det ikke alltid like lett og skylle ut alt .. og derfor blir håret mitt utrolig fettete og ekkelt. MEN nå så har jeg tatt meg litt lenger tid og virkelig fått skylt ut alt, og jeg merker veldig stor forskjell. 

Ikke vaske håret for ofte

Dette derimot er noe jeg passer veldig godt på, det høres kanskje logisk ut at man skal vaske håret ofte .. men faktisk ikke, håret blir utrolig mer fettete ved å vaske håret for ofte, jeg dusjer ikke håret mitt mer enn 2-3 ganger i uken. 

 

Bruk en ren børste

Etter hvert så samler børster seg opp utrolig mye fett, blant annet døde hudceller fra hodebunnen og hår produkter. Jeg fjerner alltid hår som er på børsten fra før av .. da er den hvertfall LITT renere hehe :-)

Ikke ta på håret ditt

Prøv å ikke ta alt for mye i håret, dette kan faktisk gjøre til at det blir fortere fettete --> nemlig fordi at fingrene våre er skittene og oljete. Jeg tar meg ALT for mye i håret kun fordi at det er så langt at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av det. Selv når jeg retter håret mitt så blir det sinnsykt fettete og tungt .. derfor unngår jeg å bruke rettetang så ofte jeg kan. 

Farging 

Noe jeg definitivt har merket er at jeg har fått utrolig fett hår etter at jeg har farget håret mitt flere ganger på kort tid, håret mitt har seriøst aldri sett eller vært så j*vlig som den gangen jeg farget det 3 ganger på rad, og aldri igjen. Nå skal jeg forholde meg til min ekte mørke hårfarge og håret mitt har heldigvis fått en pause, så neste gang jeg skal farge det så er det forhåpentligvis ikke like ille. MEN prøv å unngå for mye farging :-)

Dette var alle tipsene jeg hadde, om dere vil ha flere tips om noe annet så er det bare å si fra. Jeg elsker og komme med tips♥ 

 

 

 

 


kommentarer: 86 tips for og få sunnere og lengre hår

 • Skrevet 29.09.2017
 • Klokken 18:06

Heihei, og god helg til dere♥ I dag så tenkte jeg og komme med 6 enkle tips for og få ett sunnere, tykkere og lengre hår. Jeg skriver noen få tips under her som jeg synst har funket veldig bra på meg, så håper jeg di vil funke på dere også. 

1. Hold håret ditt friskt - Bruk gjerne hår kur etter hver gang du dusjer, ( 2-3 ganger i uken ) jeg merker veldig godt på håret mitt at det blir mye bedre for hver gang jeg bruker en spesiell kur som jeg har vist dere i ett innlegg før ... om du jevnlig stusser håret ditt så vil det holde seg friskt og sunt, det vil også bli en del tykkere. Håret mitt har tapt seg utrolig mye etter at jeg har styrt sånn på med det, tørt og slitt .. 

2. Børst aldri håret med en metall børste eller en stiv børste når håret ditt er vått, det kan nemlig føre til at håret ditt knekker, jeg anbefaler heller en børste med litt mykere tagger, en naturbørste for eksempel.  Generelt ville jeg aldri børstet håret mitt når det er vått, håret er mer sårbart da.

3. Vitaminer og proteiner - Dette er jeg ikke flink med i det hele tatt, men jeg skal bli flinkere til det nå, for vitaminer har faktisk veldig mye å si .. både på kosthold og hår osv. Jeg har hørt at de riktige vitaminene man kan bruke for hår er B vitamin - som inneholder fisk, grønnsaker, egg, melk, ost osv .. jeg skal hvertfall teste dette selv og se om det hjelper, hehe. 

4. La håret få hvile litt inn i mellom - en av di beste tingene å gjøre er rett og slett å la håret ditt få hvile uten og gjøre noe som helst med det, håret og hodebunnen trenger pause iblant og kan derfor være lurt å droppe stylingprodukter, varme i håret osv ..

5. Massere hodebunnen - dette høres kanskje sykt rart ut, men det skal faktisk funke .. dette var en av di første tipsene jeg ble anbefalt, jeg kan selvfølgelig ikke merke noe til at det har funket, men det skal virkelig funke tydeligvis. 

6. Unngå å løse opp floker med børste når håret er vått eller fuktig, det vil slite sinnsykt mye på håret. 

♥ Håper dere likte tipsene, legg gjerne igjen en kommentar om det er noe dere lurer på.


kommentarer: 0Før og etter

 • Skrevet 04.03.2017
 • Klokken 16:32

Bildet til venstre er etter og bildet til høgre er før


kommentarer: 6mye forandringer

 • Skrevet 09.01.2017
 • Klokken 15:54

Heihei :-) hvordan går det med dere? Vel, jeg har blitt igjen i Bergen menst resten av familien reiste hjem igår, så her blir jeg en ukes tid. Herlig. Vel, dere vet jo at jeg har forandret litt på håret mitt, og nå har jeg gjort enda mer med det.. siden jeg er så utrolig ubesluttsom når det kommer til mitt hår.. sykt irriterende. Men hvertfall, så var jeg hos frisøren og skulle få det enda mer lysere enn det allerede var, MEN så ble det alt for lyst for min del .. jeg likte det sånn sett, men følte det ikke helt var meg haha. Så derfor tok jeg å farget det mørkere igjen, og NÅ får det virkelig bare være sånn som det er en stund .. så får jeg heller farge det enda mørkere etter en stund. For nå begynner håret mitt å bli veldig slitt, så derfor må jeg kure det veldig ofte og ta vare på det :-) ikke gøy å gå fra Sundt å friskt hår til veldig slitt, men det fikser jeg. Vel, under her ser dere noen bilder fra hvordan det var til hvordan det er nå, sånn som håret mitt er nå er nesten som hvordan jeg hadde det første gangen jeg dro til frisøren. Bedre bilder får dere se senere :-)

Nå :


kommentarer: 8forandring fryder - før og etter bilder

 • Skrevet 04.01.2017
 • Klokken 20:17

FØR

ETTER


kommentarer: 10Short hair, dont care ..

 • Skrevet 01.07.2016
 • Klokken 18:30


kommentarer: 3Nytt hår - før og etter

 • Skrevet 30.06.2016
 • Klokken 16:59

FØR :

ETTER :


kommentarer: 6Rastafletter

 • Skrevet 09.06.2016
 • Klokken 11:51


kommentarer: 4NÅ ER DETTE INN

 • Skrevet 24.05.2016
 • Klokken 17:20

Jeg tipper di fleste av dere har sett denne fletten? Første gang jeg såg den var da Kylie Jenner hadde den på ett bilde hun selv la ut på sin instagram konto :-) Og jeg synst den er kjempe søt, bare synd jeg ikke klarer og lage den selv .. jeg klarer faktisk ikke å lage noen fletter på meg selv, bortsett fra vanlig flette, men det er jo så kjedelig .. Og ikke minst, håret mitt blir så forferdelig kjedelig av å bare ha det slik som jeg har det, herlighet altså hahaha. Så hver gang min søster kommer hjem så finner jeg alltid kule frisyrer som hun må lage på meg, siden hun er så flink med hår, glad jeg har en frisør i familien som kan med hår og fletter for og si det sånn, hehe. Hvertfall, har du prøvd ut denne fletten før? Isåfall, hva synst du?

 


kommentarer: 4How to get longer ponytail

 • Skrevet 29.03.2016
 • Klokken 14:42

Heihei!

I dette innlegget så tenkte jeg å vise dere hvordan en kan få lengre hestehale på seg selv. Dette er ikke noe vanskelig å lage på seg selv i det hele tatt :-) Jeg håper dere liker tipset.


Det du gjør først er å dele inn håret ditt, og det varierer fra hvor langt hår du har egentlig .. Jeg har ganske langt hår, så da delte jeg det inn i tre deler, en helt nede, en på midten og en helt øverst :-) Jeg startet med og dele inn nede, også går jeg oppover. Jeg kan vell anbefale dere å bruke ett ganske tynt strikk når du gjør dette, grunnen til det er fordi at det ser så mye finere ut enn at du skal gå rundt med tjukke strikk i håret .. da stikker det ut, om dere skjønner? 

Når jeg er ferdig så bruker jeg litt hårspray for og få litt volum i håret, og for og få det til å sitte hele dagen! Det er det viktigste hehhe :-) 

Vel, dette var ett lite tips fra meg, som dere kanskje kan teste ut? om dere liker det selvfølgelig :-) Jeg synst hvertfall dette er superfint å gjøre på seg selv. Og kommer definitivt til å gjøre dette flere ganger selv! 

Jeg er super dårlig til å forklare .. så kanskje like greit at jeg deler en video med dere om hvordan en gjør dette hahha ...

 

Hva synst dere?

Likte du tipset?


kommentarer: 6ulike fletter

 • Skrevet 26.03.2016
 • Klokken 16:28

Her har jeg samlet sammen noen bilder fra ulike fletter opp igjennom tidene :-)


kommentarer: 0New Hair

 • Skrevet 16.03.2016
 • Klokken 11:01


kommentarer: 8blond

 • Skrevet 20.08.2015
 • Klokken 12:40

Håhå, det var en del som trodde på at jeg hadde farget håret blondt, men nei, det har jeg altså ikke! Jeg testet bare ut extentionen til Stine hehe :-) men fikk mange tilbake meldinger om at det var fint og at jeg kledde det da. Jeg har farget håret blondt en gang i mitt liv, og aldri igjen sier jeg bare haha. Da må jeg hvertfall gå til frisør og gjøre det! Men tror jeg skal holde meg som brunette jeg :-)

 


kommentarer: 6red hair

 • Skrevet 12.08.2015
 • Klokken 15:57

Jeg merker skikkelig at jeg savner det røde håret mitt .. angrer veldig på at jeg farget det tilbake til min egen farge, men grunnen til at jeg gjorde dette var rett og slett fordi jeg har så langt hår at det blir så utrolig dyrt og farge det ! Også blir det jo også veldig fort utfarget. Men jeg vurderer sterkt å farge det tilbake til rødt, hva synst dere? 

 

 
kommentarer: 6shorter hair

 • Skrevet 22.07.2015
 • Klokken 15:58

Heisann! 

For noen dager siden så klipte jeg meg en god del, av en eller annen grunn så hater jeg virkelig og klippe håret mitt hahaha :-D Jeg føler håret mitt betyr så mye for meg, herregud .. menmen, deilig var det da! 

Her er hvertfall noen før og etter bilder, kommenter gjerne hva dere synst :-) da blir jeg superglad som vanlig.

Så hva synst dere?


kommentarer: 4Enkle Hårfrisyrer

 • Skrevet 23.06.2015
 • Klokken 18:35

Heisann! :-) 

I dette innlegget så tenkte jeg og vise dere noen enkle og fine hverdags frisyrer, håper dere liker det! Kom gjerne med tilbake meldinger hihi :-)- En helt enkel hestehale, bare med sånn hår band rundt, dette gjorde jeg for og få frisyren til og se mer fin ut :-)

En  fiskebeinsflette er også noe som er kjempefint, jeg liker det kjempe godt .. bare synd jeg ikke klarer å lage det selv :-( så det må jeg øve meg på hehe. Jeg synst også denne fletta er kjempe fin når du for eksempel skal på stranda eller bare bruke det som en hverdags frisyre!


 Denne frisyren er også noe som alle bruker, jeg bruker denne veldig ofte hvertfall .. men noe man kan gjøre for og få frisyren litt mer fin, er og flette den! Da blir det suuuper fint hihi.

Også en helt standard frisyre, nemlig krøller .. man trenger ikke å bare bruke dette når man for eksempel skal på byen eller andre ting .. man kan også bruke dette bare for en vanlig hver dag eller noe .. jeg liker hvertfall veldig godt og krølle håret mitt, føler meg mye finere og freshere ut da hahhah.

Vel, her hadde dere 4 enkle hår frisyrer, kom gjerne med tilbake meldinger på hva dere synst! Håper dere liker slike innlegg? :-D

 


kommentarer: 4new haircolor

 • Skrevet 17.02.2015
 • Klokken 15:16

Heisann! 

På lørdag tror jeg det var, så farget jeg håret mitt mørkere igjen .. Når jeg har rødt hår så blir det så fort utvasket og kjedelig, og da blir det bare til at jeg må til frisøren og etterfarge det .. noe som ikke er så billig akkuratt :-( så da farget jeg det like godt tilbake igjen. 

Så sånn ser det ut nå! hehe .. 

 

 


kommentarer: 9How to get longer ponytail

 • Skrevet 07.09.2014
 • Klokken 21:28

Heihei!

I dette innlegget så tenkte jeg å vise dere hvordan en kan få lengre hestehale på seg selv. Dette er ikke noe vanskelig å lage på seg selv i det hele tatt :-) Jeg håper dere liker tipset.


Det du gjør først er å dele inn håret ditt, og det varierer fra hvor langt hår du har egentlig .. Jeg har ganske langt hår, så da delte jeg det inn i tre deler, en helt nede, en på midten og en helt øverst :-) Jeg startet med og dele inn nede, også går jeg oppover. Jeg kan vell anbefale dere å bruke ett ganske tynt strikk når du gjør dette, grunnen til det er fordi at det ser så mye finere ut enn at du skal gå rundt med tjukke strikk i håret .. da stikker det ut, om dere skjønner? 

Når jeg er ferdig så bruker jeg litt hårspray for og få litt volum i håret, og for og få det til å sitte hele dagen! Det er det viktigste hehhe :-) 

Vel, dette var ett lite tips fra meg, som dere kanskje kan teste ut? om dere liker det selvfølgelig :-) Jeg synst hvertfall dette er superfint å gjøre på seg selv. Og kommer definitivt til å gjøre dette flere ganger selv! 

Jeg er super dårlig til å forklare .. så kanskje like greit at jeg deler en video med dere om hvordan en gjør dette hahha ...

 

Hva synst dere?

Likte du tipset?


kommentarer: 43 favoritter til håret

 • Skrevet 18.06.2014
 • Klokken 17:40

Heisann, da tenkte jeg og vise dere mine favoritter som jeg bruker i håret mitt :-) Jeg liker desse utrolig godt, og synst de funker kjempe bra til mitt hår hvertfall. Også lukter de sååå utrolig godt♥ Jeg synst det er viktig at jeg holder håret mitt sundt og godt, er ikke så gøy når håret er slitt i tuppene .. Men her er mine favoritter!♥ Leave on creme

Denne passer til alle hårtyper også er den beskyttende og fukt - givende. Gjør håret ditt lett å style også! Denne påføres i håndkletørt hår eller bare helt tørt hår, den skyldes IKKE ut. Jeg merker selv at håret mitt blir mye mer mykere når jeg bruker denne. Dette er forresten Hårologi sitt produkt.


♥Biosilk

Biosilk er en leave-in silk som er en behandling som rekonstruerer, reparerer og mykgjører håret. Denne glatter og beskytter alle hårtyper! Den jobber med å fikse slitte tupper og gir en beskyttelse mot varme .. denne gir også en fantastisk fin glans i håret :D Også lukter den så godt, elsker lukten du får i håret av denne haha! Med denne så tar du kun en liten mengde i håndflatene dine og arbeider med den inn i hodebunnen din og til tuppene .. Brukes til både tørt og vått hår. Jeg bruker denne rett etter jeg har dusjet for det meste.  Du kan faktisk  bruke denne på huden din også!!

♥Moroccanoil

Denne oljen er for alle hårtyper! Oljen inneholder også rikelig med antioksidanter som virker beskyttende også styrker den håret!! Om du har stritt og uregjerlig hår vil det bli mykere og kanskje mer lettstelt, mens livløst hår friskes opp med ny glans. Med denne får du ett sundt og godt resultat :-)

Håper dere likte innlegget!

♥Hva synst dere om produktene?


kommentarer: 2mørkere hår - hva synst dere?

 • Skrevet 19.04.2013
 • Klokken 15:22Hei, og god helg alle :-) endelig var det helg, skal bli kjempe deilig med noen dager fri hvor jeg bare kan sove litt lenge ihvertfall. Vet ikke helt hva planene for dagen blir, men det finner jeg nok ut av senere haha! men dere, igår så fortalte jeg jo dere at jeg har farget håret litt mørkere .. også lovte jeg jo dere noen bilder :-) så her er noen! jeg håper dere liker det hihi.

Ha en fin helg! :-)

Hva synst dere?

Hva skal dere i helgen?

 


kommentarer: 21frisøren

 • Skrevet 13.04.2013
 • Klokken 18:12Her er noen bilder som jeg tok nå for ikke så lenge siden! :) det viser kanskje ikke så godt på bildene som det gjør i virkeligheten!

Hva synst dere? 


kommentarer: 14military green - new in

 • Skrevet 02.03.2013
 • Klokken 18:54

idag så måtte jeg bare ha denne luen, den var også på salg og kostet kun 49 kroner :-) digg! fargen er mer sånn millitær grønn, er sikkert ikke så lett og se på bildene at den er grønn! men det er den haha.

Likte dere også luen?

Noen som har samme?


kommentarer: 4pariserflette

 • Skrevet 01.02.2013
 • Klokken 18:57

Hva synst dere?
kommentarer: 15favoritter - hårprodukt

 • Skrevet 28.01.2013
 • Klokken 18:03

Bed Head

Denne synst jeg er utrolig bra.. også lukter den helt utrolig godt også :-) jeg anbefaler og bruke denne for dere som liker og bruke hårprodukter.

 

Moroccanoil

Denne er også veldig bra, jeg bruker den hver gang jeg har dusjet håret! også er den for alle hårtyper :-) den lukter veldig også. Jeg tar kun en liten dråpe og tar på mest i tuppene av håret, så denne anbefaler jeg også :-)

Hvilke hårprodukter liker du best?

Bruker du noen av desse?
kommentarer: 14braid

 • Skrevet 17.01.2013
 • Klokken 20:21

Heihei dere! nå har søsteren min laget en utrolig stilig flette på meg, jeg forstår ikke hvordan man klarer og lage slike fletter haha :pp jeg synst det er utrolig gøyt når hun spørr om hun kan få lage en flette på meg, for da kan jeg jo faktisk vise dere den også.. :-) jeg skal også lage en hår video snart! så det blir nok spennende :-) Her er noen bilder!

¨

vel, hva synst dere?


kommentarer: 9