v Header og Design (Camilla - Kommenterer tilbake!) hits


nytt design

 • Skrevet 22.04.2016
 • Klokken 02:10

Da var det nye designet på plass, helt enkelt, men sånn jeg liker det :-) Er ikke heeelt ferdig med det enda, er noen ting som ikke er komt helt på plass enda hehe .. Men det er virkelig kjempe deilig med nytt design, jeg ble så veldig lei av det gamle, og merker bare at blogglysten ble dårligere. Men NÅ tror jeg nok den kommer på plass. 

Det er virkelig ett fæla styr med dette design dritet, myyye jobb og enormt med koder frem og tilbake, blir helt forvirra på hele greia, jeg. Men endelig er det gjort, fortell gjerne hva dere synst om det nye? Hvilket likte dere best?
 


kommentarer: 0ny header

 • Skrevet 25.11.2013
 • Klokken 21:57

Heihei.

Som dere sikkert ser så har jeg endelig fått ny header på bloggen, så tusentakk til Sara som har laget den! ( bloggen hennes finner dere her  :-) )

Hva synst dere?


kommentarer: 10nytt design & header

 • Skrevet 28.05.2013
 • Klokken 15:33

Heihei! 

Begynner å bli litt dårlig med blogging her merker jeg. Men jeg skal skjerpe meg, har så mye skole arbeid og sånne ting å gjøre! så håper dere skjønner? :-) vel, som dere sikkert ser .. så har jeg byttet design og fått ny header! Sara som har hjulpet meg med å bytte design, også er det hun som har laget headeren for dere som lurer på det. Hun er kjempe flink! Jeg begynner å bli så lei av det forrige designet jeg har, selv om det er kjempefint, men tenkte kanskje at det var på tide med ett nytt design? 

Si gjerne hva dere synst om designet og headeren! :-)

Hva synst dere om designet og headeren?

Hvilket var finest?


kommentarer: 10nytt design & header

 • Skrevet 16.03.2013
 • Klokken 10:16

God morgen!

Igår så var sara så snill at hun hjalp meg med og lage en ny header, og fikse ett nytt design :-) dette designet har jeg hatt før, men da fikk jeg ikke til headeren og sånne ting! men nå har hun hjelpet meg med det. Jeg håper dere liker det nye designet og headeren :-)

Hva synst dere?
kommentarer: 6nytt design, igjen..

 • Skrevet 23.02.2013
 • Klokken 00:09

Hellå! sikkert ingen som gidder og lese dette innlegget nå siden det er så seint :-) men jeg kan poste det fordi om. Som dere sikkert ser så har jeg byttet design IGJEN.. jeg kommer faktisk ikke over dette designet, jeg synst det er sååå fint haha. Men det er jo alltid noe som skal stå i veien :-( og nå så er det headeren og side menyen, men det får bare vere nå. Jeg skal fikse det altså haha, men jeg må bare se gjennom stilsettet og sånn :-)

Nå skal jeg få i meg noe mat, kjenner jeg er sulten hahah :-) vi blogges imorgen da!

kose genseren min hihi!

Hva synst dere om det nye designet?

  


kommentarer: 2nytt design

 • Skrevet 20.02.2013
 • Klokken 23:54

Nå følte jeg det var på tide med nytt design? men jeg har enda ikke bestemt meg helt for hvilket, så derfor har jeg bare dette til jeg har funnet ett :-) jeg liker jo dette designet kjempe godt, men det er noen problemer med headeren, kun det.. så typisk.. men jeg skal spørre sara om hun gidder og hjelpe meg med det haha :pp men håper det går fint at headeren ser slik ut enn så lenge? det ser sikkert helt stygt ut, jeg vet.

Hva synst dere om designet?
kommentarer: 10ny header

 • Skrevet 20.01.2013
 • Klokken 18:58

Nå har sara laget en kjempefin header til meg, følte at den andre ikke passet inn i designet! Så nå har jeg endelig fått en som jeg kommer til å bruke en god del, lys og fin haha :-) var forresten ute og tok noen bilder sammen med sara og julie tidligere idag, så bildene kommer nok i morgen eller iløpet av uken! :-) vel, hva synst dere om headeren?

Hva synst dere? 


kommentarer: 16Ny header!

 • Skrevet 29.12.2012
 • Klokken 18:16

Nå har sara endelig laget en header til meg, og denne kommer jeg nok til og ha en stund! :-) Si gjerne hva dere synst om headeren!

Uansett, jeg og sara var ute og tok noen bilder tidligere idag, men det blir jo så fort mørkt så bildene blir ikke like fine! men jeg kan poste bildene på ett innlegg senere ikveld :-) vi blogges senere, håper dere liker headeren!

Ha en fin dag!

vel, hva synst dere?


kommentarer: 3nytt design

 • Skrevet 16.12.2012
 • Klokken 13:41

Heisann! :-) igår kveld så fikset sara ett nytt design til meg, noe som er suuuper koselig haha! Jeg synst virkelig at jeg trengte ett nytt, men som dere ser så er det ingen header enda, men den kommer nok senere idag! Tar joo litt tid og få fikset ting på bloggen, men den kommer senere idag mest sannsynlig! :-)

Hva synst dere om det nye designet?


kommentarer: 12ny header!

 • Skrevet 20.11.2012
 • Klokken 21:48

Heisann dere! som dere sikkert ser, så har jeg fått ny header :-) jeg synst den ble kjempefin, og hun som har laget den heter ida! Dere kan finnne bloggen hennes her. Jeg fikk ikke inn så veldig mangen headere, men dette var hvertfall 1, som sagt så ble den kjempefin, så tusentakk til deg ida som lagde denne til meg!

Hva synst du om headeren?


kommentarer: 4har du lyst til og lage header? den beste blir brukt.

 • Skrevet 19.11.2012
 • Klokken 14:40

Heisann!♥ Nå merker jeg at jeg er lei av headerene jeg har hatt, og jeg har skikkelig lyst på en ny header! Så det hadde vert utrolig koselig om det er noen av dere som har lyst til og lage en header til meg?? den beste blir altså brukt. Headerene som jeg har hatt før ble kjempefine :-) Og til dere som har lyst til og lage en header så kan dere kommentere det i kommentarfeltet, størrelsen på headeren jeg har nå er 375 på høyden, men jeg kunne tenkt meg og ha en som er litt høyere!! og 1009 på bredden, så det er vel passelig. Men som sagt, så hadde det vert fint om dere hadde tatt høyden litt høyere :-) Og dere kan legge headeren på e-mailen min som er super-stjerne@hotmail.com, så ser jeg på alle sammen! :-) Jeg håper dere har lyst til og lage en. Her kommer bildene dere kan bruke.

desse bildene kan dere bruke.

Har du lyst til og lage en header? 

 


kommentarer: 7litt endringer

 • Skrevet 11.11.2012
 • Klokken 15:51

Som dere ser så har jeg fikset litt på bloggen, blandt annet profilbildet i sidemenyen og headeren. Headeren har jeg hatt før, og det er samme personen som har laget denne også, jeg skiftet ikke header fordi jeg synst den andre var stygg eller noe, men fordi jeg blir så fort lei om dere skjønner? Jeg skal ta noen nye bilder snart, så da blir det ny header :-) Så hva synst dere?

Hva synst dere?


kommentarer: 5ny header!

 • Skrevet 09.10.2012
 • Klokken 18:42

Heisann! som dere sikkert ser så har jeg fått ny header, og denne tenkte jeg og ha en stund :) hun som har vert så snill og laget den til meg heter jeanette og dere finner bloggen henner HER ! så tusentakk for at du orket og lage den til meg, haha :) men uansett, jeg har også laget en enkel video som er klar til i morgen, sykt flaut.. menmen.

Hva synst dere om headeren?


kommentarer: 8nytt design

 • Skrevet 12.09.2012
 • Klokken 19:47

Heisann dere! Nå har jeg fikset ett nytt design, siden jeg vil prøve noe nytt.. blir så fort lei. haha :) Blir sikkert ikke lenge til før jeg finner noe annet, menmen.. Og som dere sikkert ser, der som profilbildet er så er det ganske langt nede i forhold til headeren, men det skal jeg se om jeg kan få fikset.. er ikke så god på sånt heller! :)Hva synst dere om designet?


kommentarer: 3ny header!

 • Skrevet 29.08.2012
 • Klokken 16:37

Heisann dere! som dere sikkert ser så har jeg fått ny header..og den er laget av jeanette, og dere finner bloggen hennes HER ! synst denne var den fineste, men såklart var alle sammen kjempefine, men denne var den jeg likte best! :) Jeg kommer nok også til og bruke en av di andre headerene her på bloggene også! Så jeg håper dere liker den kort innlegg, menmen! nå skal jeg sette meg ned og bli ferdig med leksene før jeg skal vere med sara, så dere får ha en kjempefin onsdag! såå snakkes vi :)

 


gammeltbilde, hehe! 

Hva synst du om headeren, likte du den?


kommentarer: 7hvilken header?

 • Skrevet 28.08.2012
 • Klokken 15:44

Hellåå! tusentakk for fine kommentarer på kommentar feltet i det siste, dere er bestMen nå har jeg fått inn 3 headere enn så lenge, så da tenkte jeg og vise dere dem.. så får dere si hvilken som var finest! :) Og vist dere fortsatt vil lage headere til meg, så finner dere innlegget litt lenger nede. Jeg kommer også til og bruke en av desse headerene iløpet av uken, så den som har laget headeren får som sagt 5 kommentarer på sin blogg, fra meg! Men her kommer di fine headerene :

nr 1


nr 2


nr 3


Hvilken synst du var finest?


kommentarer: 12ny header!

 • Skrevet 09.08.2012
 • Klokken 14:19

hellå dere nå har finefine sara laget en ny header til meg, siden den som jeg hadde bare var midlertidig! Så da lurte jeg på hva dere synst om headeren? :) Var denne finere en den andre?

 

Hva synst du om headeren?


kommentarer: 6