v Blogg (Camilla - Kommenterer tilbake!) hits


perfekt fredag

 • Skrevet 16.03.2018
 • Klokken 14:05

Heisaaann, og riktig god HELG wiiiihuu♥ Det er fredag, jeg har ryddet leiligheten, vasket klær, høy musikk på og ikke minst solen stråler .... kan det bli bedre? Hehe, jeg har hatt en perfekt fredag så langt :-) Senere så får vi besøk av mamma, pappa og lillesøsteren min en liten tur før di reiser videre til Bergen heldiggrisene haha, glad alle sammen skal ned igjen allerede i påsken, så det ser jeg virkelig frem til. Litt etterpå så skal jeg klippe meg litt siden håret mitt bare knekker så det vil jeg bli kvitt .. spent på hvor mye jeg må klippe det i og med at det bare knekker, håper virkelig det ikke er alt for mye .. så lenge jeg får vekk det slitte så er jeg fornøyd, håret blir også mye tykkere når jeg klipper det så satser på det blir bedre! Skal prøve å få til før og etter bilde om det blir en forandring :-)

Nå skal jeg bare høre videre på musikk og planlegge helgen litt, litt usikker på hva som skjer videre men vil hvert fall komme meg ut i solen å gjøre noe, gå tur, trene, spille fotball eller bare noe GØY!! Det blir oppdateringer hvert fall også ønsker jeg dere alle sammen en sol fin dag også blogges vi snart igjen, kos dere♥


kommentarer: 4effektiv dag

 • Skrevet 15.03.2018
 • Klokken 13:43

Heihei, nå har jeg akkurat komt inn døren etter og ha vært på ett jobb møte .. gud så deilig det er og vite at man kommer seg noen steg videre, virkelig! Nå ser jeg positivt på det hele .. eneste er at når man har gått så lenge uten jobb så blir man fort nervøs for at man ikke skal få det til .. men jeg må bare ha troen på meg selv for dette får jeg til :-D Nå er det bare å krysse alt og håpe på at dette skjer raskt så jeg slipper å vente så sinnsykt mye lenger for fy så lei jeg ER hahah!! 

Nå skal jeg rydde litt og lage meg noe mat, har ikke rukket å spist noen ting i dag så det må jeg gjøre nå! Senere på bloggen så kommer det antrekk bilder fra i går :-) Vi blogges senere, ha en fin dag videre.

Processed with VSCOcam with t1 preset


kommentarer: 0søndags planer

 • Skrevet 11.03.2018
 • Klokken 13:46

God søndag, fine dere♥ jeg er på vei ut døren MEN først må jeg få postet dette innlegget eller så skuffer jeg meg selv haha .. planen for i dag blir straks å være med Iben på besøk til tanta hans også litt senere så skal jeg faktisk lære kjøre med Iben for det må til hvis jeg skal komme nærmere lappen! Noe mer tror jeg ikke det skjer i dag, men jeg skal oppdatere dere senere i dag :-) Jeg tenkte og slenge med noen søndags sitater for det kan man jo trenge på en dag som i dag hehe, hvert fall jeg. 

Jeg ønsker dere så klart en super fin søndag videre også blogges vi plutselig igjen♥

♥ Hva skal dere i dag?


kommentarer: 1uken som gikk

 • Skrevet 04.03.2018
 • Klokken 17:33

UKENS HØYDEPUNKT

Ikke noe spesielt egentlig, jeg tror bare det må ha vært at vi endelig fikk besøk fra Bergen, for det synst jeg er så koselig og kjekt! Så di kom på torsdag og reiste hjem i dag, gleder meg allerede til å reise til Bergen i påsken. 

UKENS TANKE

Å få pyntet skikkelig i leiligheten her med ting som både jeg og Iben liker, det er jo mest hans leilighet så jeg vil jo at han skal få bestemme selv om han sier jeg får pynte akkurat slik jeg vil haha!! Så til uken så skal vi en tur til sentrum og se litt i og med at jeg fikk innflyttnings penger fra mormor, gøy♥ Jeg er veldig glad i planter så håper på å finne hvert fall en som er litt stor som vi kan ha ved siden av tv `en, det synst jeg er så fint.

UKENS KOSELIGE

Var fra da jeg var i sentrum med en venninne og venninnen hennes, det var utrolig koselig :-) vi gikk rundt og såg litt i butikker og bare pratet, alltid kjekt å bli kjent med nye mennesker ♥ 

UKENS ANTREKK

Processed with VSCO with f2 preset

UKENS NEDTUR

Været!! eller at det er/har vært så sinnsykt kaldt at det faktisk ikke går an å være ute .. når jeg skulle gå til bussen forrige uke så begynte det å svi på beina mine fordi det var så utrolig kaldt, jeg tror det var rundt 12 - da jeg sto og ventet på bussen, off grusomt haha. Heldigvis er det ikke meldt like kaldt denne uken ..

UKENS TRENING

Jeg hadde egentlig tenkt meg ut å jogge noen ganger denne uken, men så kaldt som det var så valgte jeg heller og gjøre noen øvelser her hjemme .. jeg tok 3x12 med ett par rumpe øvelser, også tok jeg bare noen situps og armhevinger .. det hadde så klart vært mye bedre å reist på trening senteret men da måtte jeg reist helt til Florø siden jeg bruker å trene der når jeg først skal .. jeg vil heller være medlem der enn her i Førde faktisk, hvert fall enn så lenge .. godt mulig jeg melder meg inn her istede etterhvert .. men akkurat nå så gjør det meg ingenting å reise hjem di gangene jeg vil trene der, satser på å få gjort det oftere når jeg reiser hjem, jeg savner det skikkelig hahah!!!! Jeg SKAL bli like flink å trene som før .. jeg er på god vei hehe. 

UKENS CRAVINGS

Mango♥ ♥ ♥ ♥  Jeg har blitt utrolig glad i mango og hver gang jeg er på butikken så MÅ jeg alltid kjøpe med meg en .. jeg tror det er min nye favoritt frukt haha, himmelsk.

 

 

 


kommentarer: 2dagen min i dag

 • Skrevet 02.03.2018
 • Klokken 16:13

Det er fredag og helg♥ og sol faktisk ... men kaldt. God helg til dere, hvordan går det med dere i dag? :-) Jeg beklager for at dere ikke hørte noe fra meg på bloggen i går, jeg tok meg en liten pause siden jeg ikke følte meg så bra .. men jeg er tilbake i dag! 

I dag så skal jeg og Iben en tur til Florø og besøke familien min siden vi har fått besøk fra Bergen hjemme .. så jeg gleder meg til å se de igjen, det blir kjekt. Eneste som er litt kjipt er at vi sikkert ikke får ligget over siden det er stapp fullt hjemme haha, så da blir det nok å reise hjem litt senere i kveld, så får vi se hva som skjer videre i morgen om vi reiser en liten tur tilbake eller hva vi gjør. Men det ser vi an hehe! 

Processed with VSCO with m3 preset

Nå skal jeg bare rydde litt her i leiligheten og henge på plass noen klær som akkurat er ferdig vasket, gud jeg er blitt flink da HAHAHA!! føler meg gammel, neida. Hva som skjer videre i helgen vet jeg enda ikke, men jeg oppdaterer dere hvert fall underveis :-) Vi blogges senere i dag, kos dere mye i helgen♥ 

♥ Hva skal du i helgen?

 


kommentarer: 5panikkanfall

 • Skrevet 28.02.2018
 • Klokken 11:22

God morgen, fine dere♥ Jeg har vært våken siden klokken 07.00 i dag fordi jeg fikk ett aldri så lite " stress anfall" om jeg kan si det sånn? Jeg vet ikke helt hva det kommer av, men jeg tror jeg bare er litt engstelig og redd for at det skal skje meg noe .. Det er sinnsykt ekkelt og jeg blir liv redd når det skjer, spesielt når jeg er helt alene og det er ingen andre rundt meg .. det har skjedd en eller to ganger før.. og jeg tror det kommer av fordi jeg går rundt og er stresset så og si hele tiden, jeg gjør ikke noe annet enn å være stresset føler jeg haha, men det er absolutt ikke noe å tulle med for det går virkelig ut over kroppen til slutt .. og det har jeg merket litt nå. En følelse av at brystet mitt låser seg helt og jeg føler jeg ikke får pustet inn skikkelig om dere skjønner?

Jeg får rett og slett panikk ..  Og opp i det hele så begynner jeg å kald svette, pulsen min øker veldig og jeg er skikkelig svimmel og uvel .. bortsett fra kvalme så er dette noe av det værste som har hendt meg hvert fall, off .. jeg tror jeg må begynne å stresse ned og tenke på helsen min :-) lurt. Jeg visste ikke at dette kunne skje av at jeg stresser .. da har jeg ikke noe annet valg enn å slutte, hvert fall prøve hehe. Så nå har jeg prøvd å bare være litt opptatt med å rydde, vaske klær og se på noe, heldigvis har det roet seg ned nå. 

Men nok om det, litt senere så skal jeg treffe en venninne i sentrum hvis jeg tørr å gå ut .. det er jo så vanvittig kaldt ute herlighet, jeg må hvert fall kle på meg godt! Kanskje det kommer antrekk på bloggen senere, får se om det blir for kaldt :-( men følg gjerne med videre♥ Vi blogges! 

Processed with VSCO with b1 preset


kommentarer: 4Tidlig på morgenkvisten

 • Skrevet 26.02.2018
 • Klokken 10:03

God morgen :-) I dag var jeg veldig tidlig oppe siden jeg skulle ta en buss hjem til Florø som gikk klokken 07.15, så nå sitter jeg hjemme og skal være her i dag også reiser jeg tilbake til Førde i kveld, gleder meg til å være litt sammen med Sara igjen, vi skal nok trene litt og bare kose oss! Det er jo allerede kjempe fint vær ute i dag men utrolig kaldt .. og kaldere blir det, jaja får leve med det hehe. Nå skal jeg få i meg noe mat og se om det hjelper på kvalmen, føler meg ikke helt bra .. den verste følelsen er seriøst å være kvalm, det er noe av det verste jeg vet fy søren. Men dere, vi blogges mer senere vi :-D dere hører fra meg om ikke så lenge igjen, jeg har ikke med meg PC så blir mobil blogging fra meg men det får duge! Ha en fin mandag, kjekke dere.


kommentarer: 4min lørdag

 • Skrevet 24.02.2018
 • Klokken 20:07

God kveld, klokken er allerede blitt 20.00 og jeg er på vei tilbake til Førde etter en tur hjem til Florø igjen sammen med søsteren min og familie, nok en gang kjempe koselig :-) jeg skal allerede tilbake neste uke en gang siden familien min fra Bergen kommer. Jeg fikk også besøk av Sara en tur så det var jo veldig gøy, må bli flinkere på å se hverandre oftere :-(

Når jeg kommer hjem så skal jeg nok bare slappe av og kanskje lage noe mat hvis jeg rekker butikken, heheh.. det var det da, det kom jeg på nå at det stenger jo tidligere i dag, men finner nok ut noe. Tenkte bare å titte innom for og oppdatere dere som jeg har lovt, ikke så veldig mye spennende informasjon men men, jeg ønsker dere hvert fall en fin helg videre også blogges vi <3

Fine lillesøsteren min <3


kommentarer: 48 tips til blogg innlegg

 • Skrevet 21.02.2018
 • Klokken 12:45

Helluuu, tro det eller ei men nå skal jeg faktisk komme med noen tips til blogg innlegg .. det kan jo hjelpe både meg og andre å komme med disse tipsene så absolutt ikke dårlig hehe!! :-) Håper hvert fall dere får nytte av disse.

1. Dagens antrekk - Dette er noe jeg blogger om så og si hver uke siden jeg liker å ta bilder også synst jeg det er gøy, jeg er veldig opptatt av mote og inspirasjon og dette vil jeg tro er en vinner, hmm. 

2. Personlige innlegg - Det virker som dette kan falle i smak hos veldig mange? Er du en som liker og dele dine dype følelser, meninger osv så er det jo bare å kjøre på. Jeg er litt sånn at jeg liker og dele det der og da, også kan jeg plutselig angre noen minutter senere, hehe...

3. Anbefalinger - Jeg synst det alltid er gøy å lese anbefalinger overalt, hvert fall når det kommer til hår og hud .. men så klart så kan man jo dele anbefalinger om alt mulig egentlig.

4. Favoritter - Dine favoritter av for eksempel klær, hår ting, hud, og alt mulig annet .. dette er jo kjempe smart å skrive om!

5. Spørsmålsrunde - Du kan for eksempel la leserne dine bli enda bedre kjent med deg? og sette i gang med en spørsmålsrunde, dette er jo også veldig lurt og ikke minst gøy.  

6. Ting folk ikke visste om deg - Slike innlegg er jo alltid kjekt å lese.

7. Lag en video - Det kan være alt i fra ulike " challenges " , svare på spørsmål og andre gøye ting.

8. Bildedryss - Har du vært ett sted og tatt masse bilder så er jo dette alltid kjekt og se på. 

Processed with VSCO with b1 preset


kommentarer: 4glad mandag og solen skinner

 • Skrevet 19.02.2018
 • Klokken 12:57

Gooood mandag og god dag til dere! :-D Hvordan går det? I dag er det en skikkelig glad dag om jeg kan kalle det de? Solen skinner gjennom vinduet, musikken står på og jeg skal straks til sentrum en tur og fikse noe greier og møte en venninne og helt sikkert ta noen bilder, så det blir bra. Jeg har akkurat stelt meg og skal om under en halvtime rekke bussen, så jeg må raska på litt her ser jeg .. har ikke spist enda så må vel bare ta en brødskive i handa, standar. 

Vel jeg tenkte bare å svippe rett innom her jeg for å ønske alle dere fine lesere en riktig god mandag og ikke minst uke!! ♥ antrekk kommer på bloggen senere, så følg gjerne med videre :-)

Processed with VSCO with b1 preset


kommentarer: 4fløte poteter og biff

 • Skrevet 17.02.2018
 • Klokken 20:11

Dette er seriøst favoritt retten min uten tvil, det smaker jo så himmelsk godt! I dag er det Iben som har stått for mat lagingen og jeg klager altså ikke, hehe!!! Han er super flink til og lage mat så dette kan han, ikke feil♥ 

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, men vi blogges igjen allerede i morgen :-) 

Ønsker dere en fin lørdag videre!


kommentarer: 8By tur

 • Skrevet 15.02.2018
 • Klokken 17:50

Heisann :-) beklager for litt dårlig med oppdateringer , tok meg visst litt fri fra bloggen men det må man jo i blant. For øyeblikket så er jeg og Iben på besøk hos tanta hans, vi sitter vel en liten stund til før vi reiser hjem. I dag har det virkelig gått i ett, tidligere så fikk jeg besøk av en venninne også reiste vi videre til sentrum og såg litt i butikker og så klart kafé som vanlig, jeg synst det er så koselig og reise på kafé haha, er så avslappende. Jeg møtte også en annen venninne i sentrum så vi hang litt med hun før hun skulle på jobb, utrolig koselig dag i sentrum sammen med to fine! Når vi kommer hjem så blir det nok bare å lage noe mat og slappe av, vi blogges litt senere :-) kos dere!


kommentarer: 2Lately on Instagram

 • Skrevet 12.02.2018
 • Klokken 12:05

Følg meg gjerne her 

( camillaahb )

 Hva heter du på Instagram?


kommentarer: 9morsdag

 • Skrevet 11.02.2018
 • Klokken 13:02

Heihei♥ og god søndag til dere! Jeg våknet for ikke så veldig lenge siden og skal straks stelle meg litt og få i meg noe mat, for det er på tide haha. I går var vi en tur hjemme hos meg i Florø og besøkte familien min og spiste taco sammen med di før vi reiste tilbake igjen til Førde, utrolig koselig var det hvert fall. I dag er det jo morsdag og fastelaven også faktisk .. så herlig. Jeg og Iben skal en tur på besøk hjem til familien hans litt etterpå før vi skal se fotball kamp senere wohooo!!! 

Jeg ønsker dere hvert fall en fin dag videre også blogges vi når jeg kommer tilbake igjen fra besøk, kos dere♥

Processed with VSCO with b1 preset

fine mammaen min♥

 


kommentarer: 4god helg

 • Skrevet 09.02.2018
 • Klokken 15:26

Heihei, da var det helg igjen .. føler jeg skriver det samme hver helg som kommer haha? Jaja, i dag så våknet jeg veldig tidlig og måtte ta noen telefoner .. godt er det å komme noen skritt videre med jobb delen :-) det må da gå min vei snart haha søren heller .. jaja jeg gir ikke opp uansett, står på til jeg får noe. Uansett, i dag så skal jeg bare slappe av sammen med Iben .. tror vi skal lage noe god mat og bare slappe helt av, i morgen så blir det en tur hjem til Florø igjen .. det er jo morsdag og fastelaven på søndag så hadde vært kjekt å være hjemme da. 

I går så tok jeg noen bilder sammen med en venninne i sentrum så di bildene kommer senere på bloggen. Jeg sier det igjen, kom gjerne med tips til hva dere vil ha mer av her på bloggen, er ikke alltid inspirasjonen er der den skal og da er det godt med noen tips hihi. Ønsker dere alle en riktig fin helg også blogges vi snart igjen! ♥


kommentarer: 6thursday

 • Skrevet 08.02.2018
 • Klokken 12:51

Heihei! Nå er jeg akkurat ferdig stelt og skal straks gå ut døren .. jeg må rekke bussen som går om under en halv time og jeg har enda ikke spist .. så her må det gå utrolig kjapt hehe. Jeg skal innom ett møte i sentrum også skal jeg treffe en venninne så det blir nok koselig :-) Tenkte og få tatt noen bilder også hvis jeg får tid før det blir mørkt .. sinnsykt stress å tenke sånn siden det faktisk blir mørkt fra klokken 4 :-( når det er sommer så trenger jeg ikke tenke på det engang så jeg gleder meg veldig til lysere tider. 

Men nå må jeg runde av her og få i meg noe mat, tenkte bare og titte innom for en liten oppdatering også blogges vi jo allerede senere i dag, ønsker dere en kjempe fin dag! 

Bilde fra i går :-)

 


kommentarer: 5Update

 • Skrevet 04.02.2018
 • Klokken 20:22

Heisann! Litt sent jeg oppdaterer dere men men .. i dag så har jeg og Iben vært på besøk til søsteren min hvor mamma og pappa også var, så det var kjempe koselig :-) Alt i alt i dag så har vi ikke gjort så veldig mye annet enn å se fotball kamp, vært på besøk og nå slapper jeg av foran TV ' en med litt serie og frukt salat før jeg skal legge meg.

Forresten, jeg blir utrolig glad om dere kommer med tips til hva dere vil lese mer om her på bloggen! Er ikke alltid man har like mye inspirasjon og da kan det fort bli litt kjedelig, men jeg prøver så klart likevel. Ønsker dere en fin kveld videre også blogges vi igjen i morgen!


kommentarer: 0SOLRIK LØRDAG

 • Skrevet 03.02.2018
 • Klokken 11:33

Heihei, og riktig god lørdag til dere! :-) hvordan går det? Jeg har nettopp dusjet og skal straks stelle meg litt, det er jo fantastisk fint vær ute i dag så satser på å tilbringe litt av dagen ute i det fine været, er ikke ofte vi har sånt vær så det må jo virkelig nytes hehe. Vel, som jeg sa i forrige innlegg så var jeg hjemme i Florø i går, vi bowlet og koste oss kjempe mye .. jeg og Iben kjørte faktisk tilbake igjen til Førde etter vi var ferdige der, like greit siden vi uansett skulle tilbake i dag. Heldigvis ser jeg mamma og resten av familien min allerede på søndag, så det blir gøy.

Planene for dagen i dag blir nok bare å slappe godt av med god mat eller noe .. får se hva det blir til, jeg skal hvert fall ha en rolig dag uansett! Jeg runder av her jeg, vi blogges så klart litt senere! <3


kommentarer: 0Happyyyy

 • Skrevet 30.01.2018
 • Klokken 12:35

Heihei, søtinger♥ I dag er jeg skikkelig glad, mest på grunn av at jeg har drevet på og ringt til ulike steder når det kommer til jobb også venter jeg på at noen skal ringe meg opp igjen slik at jeg kan avtale møte med di .. når jeg gjør sånne ting som dette så blir man liksom automatisk glad fordi man føler man kommer ett steg videre - noe som absolutt er bra for min del når det kommer til jobb :-) Jeg ser positivt på dette nå. 

Jeg er også kjempe glad for at jeg har fått fikset mobilen min .. det tok meg bare 2 år haha! Når jeg var ute i helgen så begynte mobilen min å streike helt og skjermen var bare helt ødelagt .. også har jo skjermen min vært knust veldig lenge, jeg klarte faktisk og miste den i bakken uken etter jeg fikk den, typisk meg ..  så da fikk jeg fikset den i går, noe som jeg er evig takknemlig for siden jeg ikke klarer meg uten mobil hehe♥ 

Senere i dag så skal jeg være med Iben på besøk en tur til noen i familien hans også blir det nok bare å slappe av resten av dagen vil jeg tro, hadde planer om å jogge meg en tur i kveld men det har begynt å snø som bare det så får se om jeg venter med det til været blir litt bedre, ikke så gøy og løpe når det er sinnsykt glatt ute :-( Nå skal jeg rydde litt i leiligheten og stelle meg litt også hører dere mer fra meg senere i dag, ønsker dere hvert fall en kjempe fin dag videre!

Processed with VSCO with b1 preset

♥  Hva skal dere i dag?


kommentarer: 2mine lørdags planer

 • Skrevet 27.01.2018
 • Klokken 13:19

God lørdag, kjære dere! I dag så våknet jeg uthvilt klokken 11, utrolig deilig. Dagen i dag blir lang vil jeg tro, Iben og jeg har invitert noen folk bort i leiligheten før planen er å reise ut senere i kveld, så det ser jeg frem til :-) tenkte jeg kunne feire litt mer ut av 20 års dagen min siden jeg ikke har fått feiret den skikkelig .. det er jo en stor dag så da er det lov å feire litt ekstra hehe. Uansett, jeg har akkurat fått i meg en litt sein frokost, vi skal straks til sentrum en tur og handle litt og fikse noen små ting. Litt greit og gjøre det fortest mulig slik at jeg får tid til og rydde litt i leiligheten før folk kommer!

Jeg oppdaterer dere litt senere, så følg med videre! Ønsker dere en kjempe fin lørdag♥ 

Hva er deres planer i dag?♥ 


kommentarer: 0storhandel og shopping

 • Skrevet 26.01.2018
 • Klokken 18:30

Heihei, tenkte bare og oppdatere dere litt igjen :-) jeg må bli flinkere med denne bloggingen og jeg har jo faktisk blogget før i dag også tenker jeg at det kommer ett innlegg senere i kveld også! Er ikke nødvendigvis så veldig interresante innlegg som kommer og derfor trenger jeg masse tips fra dere!! <3 men så klart er alt bedre enn ingenting.

Vel, akkurat nå så slapper jeg av i sengen siden jeg er så sinnsykt trøtt haha .. trenger bare å hvile litt så er jeg mer våken og det føles mye bedre. Jeg har kost meg kjempe mye idag med å passe tanteungen min, gleder meg allerede til neste gang. Savner hun allerede haha.. Etter jeg var ferdig og passe hun så dro jeg ned til sentrum og møtte en venninne også kjøpte jeg litt sminke som jeg trengte, ord kan ikke beskrives hvor utrolig digg det er med ny sminke!!! Hehe. Og for ikke så lenge siden så var jeg og Iben og handlet inn en del mat slik at vi har for en stund, det er skikkelig smart for da sparer vi veldig mye penger har vi merket haha.

Jeg skal straks hoppe i dusjen så får satse på jeg våkner litt mer da, pizza blir det til kvelds også skal jeg kose meg foran TV skjermen med mye gøy! Skikkelig slapp kveld før det blir en litt tyngre dag i morgen siden jeg skal ut. Skal ta 20 års feiringen min i morgen og det gleder jeg meg så mye til! Nå runder jeg av her, håper dere får en kjempe fin kveld videre så blogges vi straks igjen :-*


kommentarer: 2morgen stund

 • Skrevet 26.01.2018
 • Klokken 09:00

God morgen, fine dere! Nå er det jo jammen meg helg også :-) klager ikke på det! Jeg har vært våken en stund nå siden jeg passer tanteungen min idag, og vi koser oss kjempe mye i sofaen og slapper av, senere tenkte vi å reise på lekeplassen for og få dagen til å gå! Så det vil jeg tro blir kjekt for henne :-) gøy for meg også å tilbringe en dag sammen med hun, jeg koser meg hvertfall kjempe mye! Senere i dag så må jeg en tur til sentrum og få fikset noen ting, så vil jeg tro at det bare blir å slappe av resten av fredags kvelden, i morgen tror jeg kanskje det blir en aldri så liten tur ut .. men det kan jeg oppdatere dere senere om! Jeg ønsker dere hvertfall en super fin dag videre og ikke minst helg, så blogges vi senere i dag <3


kommentarer: 2min hudpleierutine

 • Skrevet 25.01.2018
 • Klokken 14:40

Heisann :-) Dette innlegget hadde jeg egentlig tenkt til å lage en video om, men jeg gjør det enkelt og tar det i dette innlegget istede også får jeg ta noe annet i en annen video, så kom gjerne med tips til det. 

Jeg tenkte og vise dere min hudpleie rutine som jeg gjør fast hver dag, jeg bruker ikke så veldig mye i fjeset mitt og skulle gjerne ønske at jeg kunne brukt mer for jeg elsker og pleie fjeset mitt, det synst jeg er så utrolig deilig haha! Så jeg tenkte og se litt om jeg finner noe gode produkter jeg kan bruke også. Men hvertfall, her har dere min rutine til fjeset ♥

♥ Hver morgen og kveld ♥ 

Denne bruker jeg kun om kveldene for og fjerne sminken min, synst den funker kjempe bra også fjerner den faktisk all sminken uten at noe sitter igjen! Så denne liker jeg super godt :-) 

Denne bruker jeg en gang hver kveld og morgen, jeg tar en del også skrubber jeg og deretter skyller av med lunkent vann .. resultatet er amaaazing --> huden min blir helt myk og deilig etter jeg har skylt av, utrolig deilig♥

Jeg bruker denne dag kremen hver morgen og kveld, kanskje flere ganger daglig bare fordi jeg elsker og smøre inn fjeset mitt haha .. men denne funker også helt okei :-) man får mye krem for en billig peng, synst jeg da. 

 

Denne tror jeg er favoritten i og med at den er 3 i 1, både vask, skrubb og til maske .. jeg elsker denne og bruker den hver kveld!♥

Vel, dette var produktene jeg bruker nå .. satser på og finne noen andre gode produkter også. Kom gjerne med tips til om dere har noen gode hudpleie tips til fjeset, da blir jeg kjempe glad :-D 

 

 


kommentarer: 414 morsomme fakta om meg

 • Skrevet 24.01.2018
 • Klokken 20:37

Haalloo, i dette innlegget så tenkte jeg og fortelle dere noen litt " morsomme " fakta om meg .. kanskje ikke så veldig spennende for dere men vi kjører på likevel :-D 

♥ Jeg har blogget i snart 4 år og det er ekstremt rart og tenke på, men jeg digger det.

♥ Lykke tallet mitt er 4 og jeg aner ikke hvorfor .. jeg har bare alltid likt tallet 4 hehe vittig. 

♥ Jeg skulle egentlig hete Kine eller Ida, men så ble det Camilla fordi tanta mi likte så godt det navnet, så rart og tenke på faktisk .. 

♥ Jeg blir sinnsykt glad når det handles inn MYE MAT hehe!!!! Husker jeg alltid var med pappa på storhandel for da fikk jeg alltid plukke oppi det jeg ville .. Åååååh savn♥♥♥

♥ Jeg støvsuger og vasker gulv så og si 2 ganger i uken, jeg synst det er irriterendes at jeg føler jeg må det når det overhode ikke trengs .. vil tro det holder med en gang i uken? haha jaja. 

♥ Jeg gikk på fotball når jeg var liten, og jeg angrer mer enn noe annet på at jeg sluttet .... vurderer sterkt å begynne igjen for det er jo utrolig gøy!

♥ Favoritt fargen min er blå eller turkis, klarer ikke bestemme meg :((((

♥ Jeg er veldig glad i å lage mat og bake, det synst jeg er så spennende. Spesielt glad i å lage ulike salater fordi jeg eeeelsker salat. 

♥ Jeg har kjent bestevennen min siden jeg var veldig liten og det er jeg evig takknemlig for. Hun heter Sara forresten!

♥ Favoritt faget mitt på skolen var Engelsk 

♥ Film sjangeren jeg liker best er faktisk thriller selv om jeg skremmer meg selv vekk ... skjønner ikke hvorfor jeg vil meg selv så vondt men jeg lærer aldri :-))) det er ikke noe å si på, eller så liker jeg faktisk sånne triste drama filmer også haha. 

♥ Jeg elsker og våkne tidlig på morgenen og vite at jeg skal gjøre noe gøy eller bare generelt vite at man har en hel dag foran seg hvor man ikke sover vekk halve dagen. 

♥ Når jeg ser noe som er mygla så kan jeg seriøst begynne å grine fordi jeg rett og slett blir redd, hvordan er det mulig? helt sikkert bare jeg som er veldig rar haha .. jeg føler det lever liksom? eller at det ja, jeg vettaf*en, jeg er rar. 

♥ Jeg elsker og gjøre andre glad ved og gi dem penger eller andre ting, jeg får en skikkelig GOD følelse inni meg når jeg gjør noe godt for andre, og det FØLES GODT DET♥ 

Processed with VSCO with m3 preset

 

 

 


kommentarer: 0lørdag

 • Skrevet 20.01.2018
 • Klokken 14:36

Heisann, og riktig god lørdag til dere! Hvordan går det? For øyeblikket så er jeg hjemme i Florø, det ble visst til at vi sov over her i natt og like greit er det siden det hadde blitt så sent om vi skulle reist hjem sent i går kveld. Det var også kjempe kjekt å være litt med Sara igjen, vi koste oss hvertfall :-)

Nå står turen videre til Førde om ikke så lenge, jeg må stelle meg og fikse meg litt til i kveld .. skal en liten tur ut, men tenker å være hjemme litt tidlig siden jeg og Iben skal i bursdag i morgen så da orker jeg ikke være dårlig hehe... Ikke så veldig interresant innlegg dette her , men tenkte å bare oppdatere dere litt, fortell meg gjerne hva dere skal til med i dag <3 Vi blogges senere idag!


kommentarer: 2dette har jeg i veska

 • Skrevet 19.01.2018
 • Klokken 15:10

God helg, gode dere♥ Så deilig med helg igjen, i dag så reiser vi en tur hjem til Florø så det gleder jeg meg veldig til :-) Mulig at vi ligger over til i morgen, får se hva som skjer. Men hvertfall, i dette innlegget så tenkte jeg og vise dere hva jeg bruker og ha i veska mi når jeg skal ut på tur, jeg liker alltid og ha en litt stor veske slik at jeg får med meg det jeg skal men at jeg fortsatt har mye plass til overs. 

kamera lader og eksta linse ♥

Jeg må alltid ha med meg lader til kamera siden jeg alltid har med meg kameraet i veska, samme med en ekstra linse siden den jeg bruker fast ikke går an å zoome inn med .. så derfor har jeg en ekstra i back -up :-) lurt!!

 leave in kur til håret og en børste 

Ett veldig STORT must hos meg er definitivt en hår børste .. håret mitt floker seg så utrolig fort og det er det verste jeg vet, så derfor liker jeg og ha en børste med meg i veska, hehe .. Kuren bruker jeg også å ha med meg bare for og " roe " håret ned litt, det hjelper meg masse!!

♥ lomme bok og solbriller 

Dette er liksom en selvfølge at man har med seg i veska, solbriller har jeg liggendes i veska uansett hvilket vær det er. Det har hendt så mange ganger at jeg har glemt igjen solbrillene mine hjemme så etter alle di gangene så har jeg bare latt solbrillene ligge godt plantet i veska mi haha. 

sminke, parfyme og masse strikk 

Dette er ikke alltid ett like stort must hos meg, men jeg liker alltid og bare ha det der i tilfelle sminken min skulle bli helt stygg .. Noe jeg er mer avhengig av er hår strikk uten tvil, jeg får aldri nok av hårstrikk, aldri. Av en eller annen grunn så forsvinner di hele tiden, irriterende. 

Jeg bruker av og til også å ha liggende en parfyme, helt sikkert unødvendig menmen .. :-) 

♥ mobil og ibux 

Det største jeg må ha med meg er så klart mobilen min, det tror jeg må være det viktigste!! Hvertfall siden jeg har liggende bank kort osv i side lommen, også pleier jeg å ha Ibux .. det har jeg merket at er lurt å ha i veska si :DDD

♥ leppestifter og lypsyler 

Jeg bruker for det meste leppestift og lypsyl hver dag, så det kommer ikke som ett sjokk at jeg har dette med meg i veska .. helst en i hver farge haha :-) jeg elsker leppestifter♥ spesielt disse fra NYX, di er jeg blitt helt forelsket i.

mobil lader 

Også dette er utrolig lurt å ha i veska merker jeg, kjedelig og bli tom for strøm også har man ikke lader :-( 

 


kommentarer: 4endelig 20 år - tur til Bergen

 • Skrevet 12.01.2018
 • Klokken 11:00

God fredag, kjekke dere♥ I dag er det endelig min bursdag som jeg har ventet sååå lenge på ...  og jeg er super glad hihi. Ingenting er jo kjekkere enn å ha bursdag, eller? Jaja, enda gøyere er det at jeg faktisk får feiret 20 års dagen min i Bergen som jeg ikke har vært på evigheter .. jeg gleder meg kjempe mye til å komme frem. Det blir hvertfall å finne på mye gøy denne helgen, muligens en aldri så liten tur ut på byen siden jeg faaaktisk kommer inn di fleste steder, noe som jeg ikke gjorde når jeg var 18 og 19 .... 20 er vel en litt mer gøy alder hvor man har flere muligheter♥ 

Vel, jeg våknet tidlig av meg selv og skal stelle meg nå før vi reiser .. litt greit og komme seg avgårde litt tidlig slik at man får mest mulig ut av dagen, det må man jo :-D vi reiser sammen med søsteren min, mamma og resten reiste i går så gleder meg også til å se de igjen :-) Jeg tar så klart med meg pc så det blir blogging, vi blogges underveis. Nå skal jeg bare kose meg resten av dagen. 

Ønsker dere alle en fantastisk helg, også må dere kose dere kjempe mye♥ vi blogges senere! 

 


kommentarer: 6akkurat nå

 • Skrevet 06.01.2018
 • Klokken 22:01

... så slapper jeg helt av, har akkurat skjært opp litt mango ( som forresten er det beste jeg vet!!! ) og skal sette på en film og se litt på Youtube før jeg slukner helt .. jeg er så utrolig trøtt i dag merker jeg! Like greit og bare legge seg tidlig også slik at man blir helt uthvilt, ingenting som er bedre enn å våkne uthvilt og glad hihi. I morgen så kommer også mamma og pappa til Førde også reiser vi opp til søsteren min og blir der en stund, alltid like koselig :-) 

I dag så har det ikke skjedd så mye faktisk, bare slappet av og vært på butikken en tur. Også slo Iben til med en nydelig kvelds så det var jo definitivt ikke feil! Men nå tenker jeg og avbryte her, jeg ønsker dere en kjempe fin kveld videre også blogges vi jo igjen i morgen allerede♥

Processed with VSCO with f2 preset 

Processed with VSCO with f2 preset

 


kommentarer: 4Shopping og Peppes

 • Skrevet 05.01.2018
 • Klokken 21:59

Heeei og riktig god helg til dere alle! Hvordan går det med dere? :-) jeg har dessverre ikke fått noe særlig god tid til å blogge til dere i dag, grunnen til det er at det rett og slett har gått i ett i dag også, jeg har ryddet og styrt på.. men noe litt gøyere som har skjedd i dag er at min gode bestevenninne kom til Førde, jeg har savnet Sara så vanvittig mye og jeg kan skylde litt på meg selv siden jeg ikke har vært hjemme, men det må skje oftere. Hvertfall, det er en time siden jeg kom inn døren, vi har vært å shoppet og tok oss en liten mat pause på Peppes .. noe som var kjempe koselig <3 jeg kjøpte meg en ny svart bukse siden mine er helt utvasket .... hvorfor skjer det :-( hehe. Så kjøpte jeg meg noe rense greier til fjeset også handlet jeg litt matvarer!

Nå er jeg ganske så sliten og skal bare slappe av resten av kvelden, kommer nok til å sovne tidlig, deilig er det. Men dere, vi blogges i morgen <3 ønsker dere en fin helg videre!

Fine bestevennen min <3

Var en svipptur innom plantasjen også , guuuud så mye fint de har, gleder meg til å gå amok der inne når jeg får mer penger hehehe!!! Tror jeg har falt mer for pynt og planter enn for klær, hmmm ...


kommentarer: 42018

 • Skrevet 01.01.2018
 • Klokken 21:10

Godt nytt år og Velkommen til 2018♥ 

Det er så rart at det nå er 1 Januar 2018 !!!! Men også utrolig deilig, det var rart å våkne i dag og se at det står ett helt nytt år og måned og dato på mobilen haha .. Feiringen min i går ble faktisk ikke som planlagt og det er jeg nesten glad for i og med at da hadde jeg sikkert våknet opp i dag og vært fylle syk osv, så meg og Iben tok feiringen hjemme hos han og det var utrolig koselig :-) Vi måtte så klart gå utenfor og få med oss alle rakettene som tok av klokken 00.00 .. vakkert♥ Nå er jeg mer enn klar for ett nytt år, jeg gleder meg. 

Hvordan var deres feiring i går? Har dere noen spesielle planer for 2018? Fortell meg gjerne, jeg synst det er kjekt å høre hva dere har gjort og om dere har noen planer for dette ny året :-D Nå skal jeg bare slappe helt av resten av kvelden, dere må ha en kjempe fin kveld videre også blogges vi igjen i morgen så klart.


kommentarer: 4det beste som hendte meg i 2017

 • Skrevet 31.12.2017
 • Klokken 14:03

Heisann, fine dere♥  Nå er det ikke lenge igjen av 2017 .. jeg synst dette året har gått så sinnsykt fort, alt for fort faktisk. Men nå venter vi ett nytt år, jeg er klar for ett nytt og minnerikt år med masse oppturer! Jeg er sikker på at 2018 kommer til og bli det beste året mitt så langt, først på grunn av at jeg ENDELIG blir 20 om kun to uker!! Og så fordi jeg skal ut i jobb ikke minst, noe jeg gleder meg aller mest til. Så har jeg bestemt meg at dette skal bli ett år hvor jeg virkelig skal gå inn for og trene masse masse, kroppen min trenger det så sykt mye i og med at kostholdet mitt nå ikke er det aller beste .. jeg trenger å få i meg mer vitaminer og alt som trengst, jeg har aldri følt meg så slapp og j*vlig før faktisk .. før når jeg trente så og si hver dag så slet jeg aldri med dette, så nå må jeg jobbe litt mer for og få kroppen min til å være der den skal være, dette er ikke sunt hvertfall hehe. 

SYDEN TUR

Men JA, til selveste overskriften♥  Det er så klart veldig mye som har skjedd meg i 2017, det har ikke bare vært nedturer. Men noe som liksom setter ett viktig punkt i livet mitt og som aldri vil forsvinne derfra oooog som jeg så klart aldri glemmer er syden turen i sommer sammen med hele familien min og ikke minst kjæresten min! Jeg tror at det som gjør det hele litt mer spesielt og minnerikt er at jeg for aller første gang i hele mitt liv har reist på ferie sammen med kjæresten min, det er noe jeg alltid har drømt om hahah. Men også det som gjorde det beste med hele turen er at alle var samlet og at det kun var god stemning hele turen, det finnes ikke noe bedre enn at alle jeg er glad i skal ha det bra, og det tror jeg virkelig at alle hadde. Det gjør meg så glad at mormor også ble med, jeg er så glad i hun at det gjør vondt♥ ♥  ( på en god måte ). Jeg vil gjerne ha flere slike turer.

Processed with VSCO with c1 preset

JULAFTEN

Dette på grunn av samme grunn som over her - at alle sammen er samlet og bare god stemning!! Vi hadde jo som nemnt tidligere besøk av familie fra Bergen også var søsteren min med familie der, og kjæresten min også :-) Så virkelig mer enn vellykket. Det er trist at julen er over, for det er den beste tiden på året. 

JENTEKVELDER

Selv om dette ikke har hendt så ofte som jeg skulle ønske det gjorde så husker jeg fremdeles di koselige og gøye jente kveldene♥  Det er så utrolig mye mer enn bare bra ved å samles og bare snakke sammen om alt som har skjedd og di typiske jente tingene hehe. Det gjør så godt i hjertet mitt når jeg kan sitte sammen med vennene mine og bare snakke ut om alt .. jeg tror jeg trenger det. Så jeg håper ikke det blir lenge til neste gang, kanskje jeg må stå for at dette skal skje oftere, det ble oftere slik når jeg bodde hjemme i Florø, men jeg lar ikke det skje sjeldnere selv om jeg bor en time unna :-) aldri. 

DE GØYE ROADTRIPPENE

Ååååh dette savner jeg skikkelig! Spesielt de morsomme og gøye roadtrippene til meg og Sara, ingenting slår den jenta der asss♥  hun er så rå!! Jeg kan sitte å le i evigheter når jeg er rundt henne, det finnes såå mange kjøre turer hvor vi bare har kjørt og snakket om alt og ingenting, også der vi har stoppet en plass kun for å ta bilder til blogg og sosiale medier .. pakket med oss masse forskjellige antrekk og kjørt på med bilder på ulike stoppe steder hehe. Så utrolig vittig når begge sitter inni bilen og prøver å kjappe seg med å skifte så ingen ser hvor dumt det ser ut ..det er jo så sinnsykt trangt også vet dere, Off jeg ler bare ved å tenke på det! :-D 

BERGEN TURER

Jeg skulle så inderlig ønske at dette skjedde oftere, men vanskelig er det når jeg ikke har lappen :-( da tror jeg at jeg hadde reist annen hver helg .. jeg elsker Bergen♥  Siden mamma er oppvokst i Bergen og hele familien min bor der så har jeg vært der mange ganger fra jeg var en liten baby, så det er mitt andre hjem vil jeg si hehe♥  Jeg blir alltid så glad i kroppen hver gang jeg reiser dit .. det gjør meg så glad. Jeg gleder meg til å reise rett over nyttår! Det er nesten litt sånn at jeg savner når Iben bodde i Bergen for da var jeg der så og si hver 2 uke. Men ingenting er så klart bedre enn at han har flyttet hjem hihi .... Jeg har alltid elsket å reise til sentrum og gå rundt på torgallmenningen, og ikke minst å sette seg ned ved kaia å ta seg en kald cider .... aaahhh nå gleder jeg meg nesten litt til sommer :-D jeg håper å få til en jente tur til Bergen om ikke så lenge, tenk hvor GØY det hadde vært!!! ♥ ♥ ♥ ♥ 

Det finnes sikkert enda flere kjekke og minnerike ting jeg har gjort i 2017, men da må jeg komme med det i ett anna innlegg for nååå er jeg så sulten og må avbryte her! Jeg ønsker dere en riktig fin kveld i dag og kos dere MASSE♥ ♥  

VI SNAKKES I 2018 YEY!!

 

 

 

 


kommentarer: 0Hos frisøren

 • Skrevet 28.12.2017
 • Klokken 13:53

Heihei :-) tenkte bare å oppdatere dere litt! For øyeblikket sitter jeg faktisk hos frisøren etter gammelt .. det kom egentlig helt uventet haha, tok det helt på sparket, men hvertfall .. det jeg skal gjøre er å klippe meg litt også legge på en varm farge i håret mitt slik at det blir bare en hel farge i håret, jeg har jo fått ettervekst så ville ha den vekk. Jeg kjenner det skal bli utrolig deilig med en liten forandring, nå har jeg jo ikke turt å gjøre noe med håret mitt etter sist når det ble så sykt mye styr med håret mitt hvor jeg farget det hele tre ganger på kort tid, så det anbefales virkelig ikke hehe!!

Bilder av resultatet kommer senere idag, også vlogger jeg faktisk til dere i dag så skal prøve å redigere den ferdig idag så den kommer ikveld eller i morgen, vi blogges! <3


kommentarer: 06 tips som kan hjelpe for og få en bedre dag

 • Skrevet 27.12.2017
 • Klokken 20:51

Heihei :-) I dette innlegget så tenkte jeg og komme med noen tips som har funket og hjulpet meg hvis jeg har en tung dag, eller bare generelt .. Uansett så tenkte å dele disse med dere .. håper dere liker tipsene♥

Trening/jogging

Dette er min favoritt uten tvil, og denne hjelper faktisk skikkelig bra .. det kan jeg love dere! Har man en tung dag og er nedfor så hjelper det skikkelig med en god treningsøkt eller bare å ta seg en joggetur med bra og oppmuntrende musikk på øret♥ 

Snakke med venner, familie, kjæreste

Selv om det kanskje kan være vanskelig og ta opp noe når man har en kjip dag så hjelper det så mye mer enn du selv kanskje tror ...  å kunne snakke med noen om hva som er galt, enn å bare holde det inni seg .. jeg har flere ganger bare latt vær og si noe som helst og holdt flere tusenvis av problemer og ord inni meg MEN som vil så gjerne ut, og når man da får ut di ordene så senker skuldrene seg så mye mer. Å holde problemer og bekymringer inni seg er ikke en god ide, få det heller ut og snakk med noen♥ jeg har hvertfall ett godt øre og er der alltid for noen som trenger meg♥

Kjøretur

Nå har jeg jo dessverre ikke lappen og skulle så inderliiiiiiiig ønske at jeg hadde det for det er SÅ mange ganger hvor jeg skulle ønske jeg bare kunne tatt meg en kjøre tur med SJUKT bra musikk :ppp og bare kose meg, det hadde vært godt det. Men heldigvis så har jeg noen gode venner og en kjæreste som har lappen og som er der for meg når jeg vil på kjøre tur, og hva er vel ikke bedre enn å høre på oppmuntrende og glad musikk sammen med en god venn og snakke sammen og kjøre en aldri så liten tur! Dette har jeg gjort flere ganger og jeg synst det hjelper jeg :-) 

Reise 

Vet ikke helt om dette hjelper på alle, men jeg har ofte reist til Bergen til mormor og vært der i noen dager kun fordi jeg alltid kan slappe av der uten å tenke så mye .. jeg har det så vanvittig bra der og føler meg alltid mer hjemme der. Enda bedre er det jo at det er så rolig og rett ved sjøen, mye sjø er det der og det synst jeg er så koselig :-) Bare det og gå seg en tur og se utover sjøen er en følelse i seg selv. Det gjør meg så trist at jeg ikke har vært i Bergen på hele 4 måneder herlighet så dårlig av meg ... heldigvis skal hele familien reise dit rett over nyttår, kanskje på min bursdag og jeg gleder meg kjempe mye♥

Se på serie

Å se på serie, tv eller noe som du synst er gøy kan også hjelpe deg gjennom en kjip dag. Jeg glemmer liksom alt jeg tenkte på før jeg satt på serien frem til serien er ferdig haha, og det er en deilig følelse det! Godt og kunne bare glemme alt av bekymringer og tenking og gjøre noe som får deg til å tenke på noe annet :-) 

Finn på gøye ting med vennene dine, familien eller kjæresten

Dette er en av di beste tipsene jeg har og som fungerer veldig bra med meg, bare det og finne på noe gøy med noen gjør at man kanskje ikke tenker så mye på det som faktisk er problemet. Man kan for eksempel bowle, gå på kino, gå tur,  lage mat sammen osv .. 

Dette var noen tips jeg hadde for denne gang, håper dere liker tipsene og kom gjerne med ideer til hva mer dere vil jeg skal blogge om! 

 

 


kommentarer: 2hjem til jul

 • Skrevet 23.12.2017
 • Klokken 13:02

God lillejulaften♥ nå er jeg akkurat ferdig stelt og skal straks få i meg noe mat før vi reiser hjem til Florø for og feire jul med familien min, men først skal vi innom familien til Iben og være der litt også må jeg en tur på butikken. Nå gleder jeg meg skikkelig til i morgen selv om julestemningen fortsatt ikke er på plass så satser jeg på at den kommer i løpet av dagen i dag eller i morgen, det blir liksom ikke heeeelt det samme uten julestemningen .. men vi må så klart prøve og gjøre det beste ut av det uansett :-) Bagen min er stapp full som vanlig og det var litt dumt av meg å gjøre siden nå har jeg ikke plass til pc `en min ...... så den får jeg heller ta i en pose eller noe, jeg skal hvertfall klare og få den med meg slik at jeg får blogget. 

Men nå må jeg gjøre meg ferdig slik at vi får komt oss avgårde, men vi blogges så klart senere i dag! God jul til alle sammen♥ 

Processed with VSCO with m5 preset

 

 


kommentarer: 0møte og juleferie

 • Skrevet 22.12.2017
 • Klokken 13:54

Goood fredag kjære lesere♥ Nå er det ikke mer enn 2 dager til julaften og herreguuud så rart!!! Det har absolutt ikke gått helt opp for meg enda, jeg har prøvd og høre mest mulig på jule musikk for og komme i julestemning men det hjelper altså ikke hahah .. får håpe det hjelper og komme hjem til jul og flere juleprogrammer. 

Vet dere hva? I dag har jeg faktisk fått gjort skikkelig mye og jeg er veldig stolt av meg selv hehe ... det begynte med at jeg våknet klokken 10 og stellet meg, deretter har jeg vasket klær, hengt opp klær, ryddet, lagt på nytt sengetøy, OG sist men ikke minst så har jeg vært i ett lite møte med en barnehage, og det lyder så og si bra .. jeg satser på at det går min vei denne gangen♥ nå er jeg møkk lei for og si det sånn .. håper 2018 blir mitt beste år når det kommer til å få jobbe, alt i alt .. jeg gir f*en ikke opp før jeg får det som jeg vil heheh!!! 

Og nå er jeg akkurat komt inn døren etter en tur på butikken hvor jeg handlet inn til pizza .. så nå skal jeg lage mat til Iben er hjemme fra jobb, og da er det ♥JULEFERIE♥  I dag blir det nok å slappe av før vi skal stå tidlig opp i morgen siden vi skal hjem til Florø, tanta mi med familie kommer i dag siden vi alle skal feire jul sammen og jeg gleder meg så fryktelig mye :-D Det blir så bra det. Men nååå ønsker jeg dere alle en riktig god og fin jul også blogges vi senere i dag, følg med da. 

♥ GOD JUL ♥

 


kommentarer: 2dagen i dag

 • Skrevet 19.12.2017
 • Klokken 17:20

Heihei :-) hvordan har dere det? Jeg ser at jeg må bli flinkere til og blogge .. nå er det gått hele 2 dager, beklager for det. Men uansett, i dag så har jeg vært i sentrum med en venninne jeg ikke har sett på ett helt år, så det var utrolig koselig og se hun igjen. Vi gikk stort sett bare å såg i butikker og hun handlet noen julegaver også deretter dro vi på kafè en liten tur før jeg reiste hjem igjen. Så nå skal jeg og Iben videre hjem til familien hans en tur, gleder meg til å legge meg i kveld for jeg er sååå sinnsykt trøtt og slapp kjenner jeg .. Men nå må jeg runde av her, tenkte bare å svippe innom for en kort oppdatering hehe. Jeg ønsker dere hvertfall en kjempe fin dag videre også blogges vi senere i kveld eller i morgen <3


kommentarer: 27 dager til julaften

 • Skrevet 17.12.2017
 • Klokken 12:25

Gooood søndag skjønninger!!! <3 Nå er det akkurat en uke til selveste julaften JIPPI, jeg blir så glad av å tenke på det .. det blir så bra og jeg gleder meg så mye til å reise hjem til familien, satser på å kunne reise hjem fredagen før julaften slik at jeg får noen dager hjemme.

For øyeblikket så ligger jeg fortsatt i sengen og har ikke orket å stå opp enda .. har ikke vært i form denne uken og i helgen, føler meg kvalm hele tiden, vondt i ryggen og føler jeg ikke kan gå en eneste plass fordi jeg er kvalm og det ødelegger så mye for meg .. j*vla dritt!!! Blir det ikke bedre snart så får jeg ta meg en tur til legen så di får undersøke meg litt, har på følelsen at det er noe ekstremt gale med magen min eller noe .. har vært sånn i evigheter nå bare av og på med smerter. Føler også at det blir verre når jeg drikker alkohol så kan være det er magesår men det er altså ikke godt å vite hehe.

Nok om det, senere i dag så skal jeg og Iben på besøk til familien hans, så må jeg prøve å få møtt mamma og di siden de skal en tur til Førde i dag :-) Nå må jeg komme meg på badet og stelle meg litt, vi blogges senere idag <3


kommentarer: 21.desember og helg

 • Skrevet 01.12.2017
 • Klokken 13:32

Wiihuuu hva er vel ikke bedre enn at det er 1. desember og ikke minst helg!!! Jeg blir så glad når det begynner å nærme seg jul♥ for nå er det jo virkelig ikke lenge til. I dette innlegget så tenker jeg og fortelle dere litt om mine planer for helgen! Tar egentlig helgen litt som det kommer. 

Fredag - I dag skjer det ikke så veldig mye, men senere i dag så skal vi en tur til sentrum og se etter juletre faktisk .. vi har ikke noe julepynt i leiligheten og det er  jo litt kjedelig for man vil jo komme i julestemning hehe :-) Neida, men det er ikke så mye som skal til. Så får vi se om det blir satt opp noe julepynt i løpet av helgen, jeg elsker og pynte til jul for det er jo så koselig♥ Senere i kveld blir det hvertfall sikkert og visst bare å slappe av for jeg er i en elendig form .. håper jeg er bedre til i morgen. Også siden det er 1 desember i dag så går det jo garantert mye juleting på tv, så det må jeg prøve å få med meg hihi.

Lørdag - I morgen skulle jeg egentlig hjem til Florø for og sitte barnevakt for lillesøsteren min siden mamma og pappa skal på julebord, men det vet jeg enda ikke om jeg får tid til siden jeg skal en tur til sentrum med store søsteren min og tanteungen min osv .. der skjer det visst mye gøy for små barn ( som meg ) neida .. men det blir gøy å få med seg for tanteungen min sin del :-D spennende. Jeg håper jeg får litt julestemning iallfall. Så får jeg se hva det blir til senere på dagen .. har mest lyst til og bare slappe av egentlig slik at jeg ikke blir verre enn det jeg er nå, uff. 

Søndag - Vet jeg ikke enda hva som skjer, så langt har jeg ikke kommet hehe .. håper det er fint vær hele helgen så det går an å gå seg en tur eller noe. 

♥ Hva skal dere i helgen?

 


kommentarer: 2lørdag + besøk

 • Skrevet 25.11.2017
 • Klokken 14:41

Heisann! og god lørdag til dere :-) Føler forresten at jeg har blitt litt bedre med denne bloggingen, eller hva synst dere? Blir ikke alltid like ofte men jeg prøver så godt jeg kan selvfølgelig. Vel, nå er jeg og iben akkurat komt inn døren etter en tur på butikken hvor vi handlet inn kvelds .. var tidlig oppe i dag men kjenner fortsatt at jeg er litt trøtt og sliten så skal bli godt og bare slappe av denne helgen. I morgen så blir det besøk av familien til Iben og det blir kjempe koselig, alltid så gøy med litt besøk, blir så fredelig her med bare meg og han hehe .. er ikke feil det altså men alltid godt med besøk. 

Nå kommer mamma og pappa straks en liten svipp tur innom her også for og si hei, før jeg reiser videre sammen med di opp til søsteren min en tur siden mamma skal fikse seg litt på håret :-) Og jeg gleder meg sååånn til og se tanteungen min, hun er så vanvittig herlig og jeg elsker hun hihi. fine gullet♥ Nå blir det sikkert ikke mer blogging før senere i dag, antrekk kommer nemlig senere jippi. Ønsker dere en kjempe fin lørdag og helg videre♥


kommentarer: 4shopping

 • Skrevet 24.11.2017
 • Klokken 20:10

God kveld, nå er det ikke lenge siden jeg kom inn døren! og jeg er såååå sliten, det tar på og være på shopping.  Som sagt i forrige innlegg så var jeg med søsteren min på julehandel, vanvittig med folk overalt egentlig .. og det er jo forståelig ettersom det er black friday idag som sikkert di fleste har fått med seg hehe :-) jeg synst ikke det var så veldig mye bra salg, men nå var jeg jo ikke overalt da .. Hvertfall så fikk vi unnagjort en del, jeg har fortsatt litt igjen og tenker og ta det i løpet av neste måned, det er vel litt salg da og? Hmmm. 

Nå venter jeg egentlig bare på at the voice skal begynne, alt jeg har sett frem til i dag :-))))))) Hva har dere gjort i dag ? Vi blogges ♥

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

 

 


kommentarer: 4dette har jeg gjort i helgen

 • Skrevet 19.11.2017
 • Klokken 18:53

Heisann dere! Jeg har ikke blogget i helgen .. utrolig dårlig av meg men jeg har ikke hatt noe spesielt å blogge om og da kan det i grunn bli kjedelig, men jeg skal skjerpe meg :-) Kan fortelle dere litt hva jeg har gjort i helgen da, på fredag så skjedde det ikke stort annet enn at jeg slappet av foran tv` en med the voice på skjermen, ble egentlig en tidlig kveld på meg da siden jeg var så trøtt.

På lørdag så våknet jeg tidlig og stelte meg, så ble meg og Iben hentet av søsteren min før vi reiste videre hjem til Florø til mamma og pappa, veldig koselig i og med at jeg ikke har vært hjemme på 2-3 uker. Men hvertfall, der spiste vi hjemme laget pizza som pappa hadde laget også ble det litt spill og kos før vi reiste tilbake til leiligheten .. i dag derimot så er det en skikkelig slapp dag, jeg har vært så sinnsykt trøtt i hele dag og gleder meg nesten til å legge meg igjen hehe, men først må jeg få med meg Farmen og få vasket noen klær, fikk plutselig en haug med klær å vaske jædå!! :-) 

Så ikke en så veldig interresant helg, men tenkte jeg måtte oppdatere dere litt! Fortell gjerne hva dere har gjort i helgen, også ønsker jeg dere en kjempe fin søndag videre♥ Nå må jeg få i meg noe mat! Vi blogges.

 

 


kommentarer: 10julegave handel

 • Skrevet 15.11.2017
 • Klokken 11:22

God morgen ♥ er det innenfor og si det nå? Uansett, nå er jeg straks på vei ut døren .. skal være med en venninne og handle noen julegaver så det blir jo koselig. Det regner som bare det ute og jeg hadde tenkt å ta noen bilder fAn, da får jeg prøve igjen i morgen hahaha!! Været holder ikke med meg assss. Jeg tenkte bare og komme med en liten oppdatering for nå må jeg løpe, men vi blogges senere i dag. Ha en super fin dag, snart helg igjen yey.

Processed with VSCO with t1 preset

 


kommentarer: 2kom gjerne med tips

 • Skrevet 09.11.2017
 • Klokken 15:50

Heihei, og god torsdag til dere :-) For øyeblikket så sitter jeg og ser litt på youtube etter tips til videoer også lurte jeg forresten på om dere ville komme med noen tips til hva dere vil jeg skal BLOGGE OM og ikke minst hva dere vil jeg skal ha mer video av, jeg blir seriøst dødsglad om dere vil abonnere på kanalen min ved å trykke HEEEEER !!!  på youtube, nå er det jo blogging jeg driver fast med .. men legger også ut videoer så ofte jeg kan på youtube, lengter etter nytt vlogg kamera så hvis jeg får meg det så blir det bra med videoer fremover. Kom gjerne med TIPS♥♥♥♥

Processed with VSCOcam with t1 preset

 


kommentarer: 1lørdag

 • Skrevet 04.11.2017
 • Klokken 13:06

Heihei, det ble ikke noe antrekk bilder i går siden det ble så sinnsykt fort mørkt ... og det er nok det som suger mest med å være blogger hehe. Jeg har vært våken en stund nå og skal straks reise og kjøpe noe greier før vi reiser opp til søsteren min og blir der utover kvelden, jeg har vært skikkelig dårlig i magen siden jeg våknet så håper dette blir bedre utover dagen. Skulle ønske været holdt seg bra i dag og men som vanlig så regner det yeeey, men det stopper ikke meg i å ha det gøy selvfølgelig :-)) 

Det blir sikkert ikke noe mer blogging i dag siden jeg kommer til å være en del opptatt, jeg skal prøve og få postet antrekket for kvelden senere♥ dere må ha en super fin lørdag. 

 

 


kommentarer: 6helgens planer

 • Skrevet 03.11.2017
 • Klokken 11:32

God helg til dere :-) Jeg håper dere likte vloggen forresten!! Kommer flere om dere likte det. Vel, det er allerede 3 November, og jeg gleder meg bare mer og mer til vi kommer til Desember måned .. og ikke minst JUL♥ det er egentlig ganske sykt å tenke på at det allerede er 3 måneder siden jeg var i Hellas, skulle ønske vi kunne spole tiden liiiiitt tilbake hihi! Men la oss snakke om helgen, senere i dag så reiser jeg hjem en liten tur for og fikse noen små ting og hente kjole til i morgen .. for da skal jeg nemlig ut en tur og jeg gruer meg egentlig litt med tanke på at jeg blir så sinnsykt dårlig i magen av alkohol, begynner å lure litt på om jeg kanskje ikke tåler det lenger? hmm .. skumle greier, men jeg får passe på hva jeg drikker så håper jeg det ordner seg. Søsteren min hadde bursdag i går så det blir en feiring for hun samtidig med en liten innflytningsfest, gleder meg til det. 

I kveld så skal jeg bare ta det rolig med noe god mat kanskje også må jeg selvfølgelig få med meg the voice, føler det der aldri tar slutt jeg heheh. Nå skal jeg rydde litt i leiligheten ogsåååå stelle meg litt også hører dere fra meg senere, jeg oppdaterer dere i løpet av helgen! Outfit bilder kommer senere, jeg ønsker dere en kjempe fin helg♥  kos dere mye. 

Processed with VSCO with m3 preset

♥ ​Hva skal dere i helgen?


kommentarer: 4DETTE INSPIRERER MEG

 • Skrevet 30.10.2017
 • Klokken 13:55

Heihei, og god mandag til dere. Nå er det allerde en ny uke og snart en ny måned, som vil si at det kun er to måneder til JUUUUL, herlighet så fort tiden går .. jeg rekker så vidt å henge med hehe. I dette innlegget så tenkte jeg og fortelle dere litt om hva som inspirerer meg både i hverdagen og generelt, jeg håper dere liker innlegget :-)

♥  Trening 

Er det noe som virkelig inspirerer meg hver eneste dag så er det trening, det å se en forskjell på noe man selv jobber hardt for er utrolig gøy .. jeg trente myyye oftere før og da kunne jeg faktisk se forskjell på spesielt rumpen min som jeg trente ofte, det er overhode ingenting som er gøyere å se enn at kroppen blir forandret på en positiv måte. Jeg er så klar for og begynne treningen for fullt igjen, men nå oppholder jo jeg meg for det meste i Førde sammen med Iben så her har jeg ikke meldt meg inn i noe treningssenter, det må jeg få til. Om ikke det så trener jeg heller på senteret når jeg kommer hjem. Jeg kommer hvertfall til å ha mye hjemme trening, det funker like bra. Jeg tenker og kanskje jogge litt i dag for og begynne litt forsiktig så ta det derfra. 

♥  Blogger

Opp igjennom årene så er det veldig mange blogger jeg har lest, og mange av di ser jeg virkelig opp til. Spesielt Kristin Gjelsvik som har bloggen kristingjelsvik.no.  Jeg leser bloggen hennes hver dag og jeg får liksom en enda bedre følelse hver gang, en følelse av glad het og inspirasjon .. hun inspirerer meg hvertfall sinnsykt mye. Jeg digger henne!!!

♥ Pinterest

Dette er en side med veldig mye inspirasjoner, jeg er innom her så og si hver dag kun for og få inspirasjon til blogg og stil osv .. jeg elsker denne siden ♥  her er en kollasj av noen høst bilder jeg har funnet derfra.

♥ Musikk

Musikk er seriøst LIVET!!!!! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten musikk azzz .. jeg hører på det hver dag til alt mulig, når jeg steller meg, når jeg våkner, i dusjen, når jeg lager mat, i bilen, på bussen and everything. Men når det kommer til riktig musikk som gir meg ett skikkelig kick så blir jeg super gira, og når det inspirerer meg ekstra mye så pleier jeg ofte å høre på teksten. Her er noen skikkelig gamle låter som jeg synst er dødsfine : 

Fix you - Coldplay

Collide - Howie Day

You and me - Lifehouse

For the first time - The script

Every breath you take - The police

You found me - The fray

Never say never - The fray

How to save a life - The fray

♥ Naturen

Naturen fordi tankene mine får alltid større plass å boltre seg på der ute. 

♥ Følelser

Dette er noe av det som inspirerer meg mest, tror jeg. Spesielt de vonde følelsene fordi da får man en ekstra god følelse på hvordan man skal håndtere det og være sterkere. Litt rar setning det der, men jeg håper dere forstår hva jeg mener. Følelser er lettere å håndtere når man har kontroll over tankene sine! De gode følelsene inspirerer meg til å gjøre noe, gjøre noe som gjør andre glad og spesielt meg selv glad - for ingenting er bedre enn å gjøre andre mennesker glad♥

♥ Se andre gjøre noe godt

Dette er både en inspirerende og godt. Å se andre gjøre noe godt for andre er veldig inspirerende for meg, for da vil jeg nemlig gjøre det samme mot andre haha .. Bare å se noen hjelpe en gammel dame, noen som er lei seg, eller når noen tilbyr seg å betale for de foran i køen på butikken hvis kortet ikke ble godkjent for eksempel gjør det utrolig godt og se. 

 

 

 

 

 


kommentarer: 2FREDAG

 • Skrevet 27.10.2017
 • Klokken 14:06

God helg♥ Jeg ser opp til helg hver gang jeg, mest fordi jeg synst det er skikkelig koselig og våkne opp sammen med kjæresten sin hehe, det blir liksom ikke det samme i uke dagene når det er jobb og man må opp tidlig, dere som har kjæreste skjønner nok hva jeg mener :-D I dag sto jeg opp tidlig og ryddet litt i leiligheten, greit med litt helge rydd så kan man slappe litt ekstra godt av i helgene hihi, neida. Men tenker og filme litt til vlogg i dag og iløpet av helgen, om det blir en gøy vlogg vet jeg ikke, har ikke noen spesielle planer for helgen men kan nå filme litt til dere uansett. Om det blir dag for dag vlogg eller bare en video ilag ser jeg, hva vil dere? Kanskje det blir enklest og bare ta alt i en. 

Men nååå må jeg stelle meg litt, så skal jeg prøve og få filmet litt til dere i dag. Jeg ønsker dere en kjempe fin helg også blogges vi senere i dag!

Processed with VSCO with b1 preset

Hva skal dere i helgen?

 

 


kommentarer: 2wok for dinner

 • Skrevet 25.10.2017
 • Klokken 19:44

Idag så har vi hatt vår første middag i leiligheten og da ble det noe enkelt som wok .. jeg elsker det og synst det er så utrolig godt, denne gangen så ble det pomfri som tilbehør og det har jeg aldri prøvd før .. jeg er alltid vandt med ris hehe :-) men pomfri funker det også. Det viktigste er at det smaker godt, og det gjorde det absolutt. 

Resten av dagen i dag går til og bare slappe helt av under teppet med noe gøy på skjermen, noen som har noen film tips forresten? Føler jeg har sett alt som er haha .. blir hvertfall super fornøyd med tips fra dere!!!♥ OG FORRESTEN, så tenker jeg og kanskje lage en vlogg i helgen, hva synst dere om det? Jeg skal få det til nå en av dagene hvertfall, en video kommer det nå uansett. ( kom gjerne med tips der også ) Jeg håper dere får en fin kveld videre så blogges vi snart igjen. 


kommentarer: 2uken som gikk

 • Skrevet 23.10.2017
 • Klokken 16:10

Ukens opptur : 

Ukens opptur har definitivt vært å drive på med flytting og endelig begynt å flytte inn , jeg gleder meg bare mer og mer til alt er klart .. som forhåpentligvis ikke er så lenge til, ting er begynt å falle på plass nå hihi. 

Ukens nedtur : 

At jeg har vært så sinnsykt trøtt og slapp i det siste .. tror jeg har mangel på ett eller annet, tok noen blodprøver for to uker siden som jeg enda ikke har fått svar på kom jeg på nå, FAEN.

Processed with VSCO with f2 preset

Ukens sanger : 

Rise up - Andra Day

Silence - Marshmello khalid

Dusk till dawn - Zayn, Sia

Too Good at Goodbyes - Sam Smith

Ukens craving : 

Fortsatt spekemat, jeg elsker det såååå mye og blir aldri lei av det, kødder ikke når jeg sier jeg ønsker meg det til jul hehe <3333

Ukens fokus :

Har enda vært å trene, jeg er aldri noe god til å planlegge skikkelig når det er noe jeg virkelig vil .. men nå kan jeg skylde litt på at jeg har vært veldig opptatt med å hjelpe til med flytting, så når alt er helt ferdig så skal jeg få med meg Iben på trening og turer osv .. om ikke han er med så gjør jeg det alene, det må jeg klare selv om jeg ikke er glad i å trene alene.

Planer for denne uken : 

Å hjelpe Iben å få i orden og rydde siste rest i leiligheten, jeg har også fått lov til og pynte litt så da gjør jeg så klart det siden jeg er veldig glad i det, skal prøve å ikke overdrive pyntingen, men litt må til hehe :-) Jeg elsker interiør og det å generelt pynte å få alt fint å koselig!

 

 


kommentarer: 0stort savn + dagens planer

 • Skrevet 23.10.2017
 • Klokken 10:24

God morgen, fine dere. En ny uke står for tur, og like fort går det hver gang til det er helg igjen, og bra er det! Vel, jeg har vært våken en stund og har faktisk sovet i den nye leiligheten, jeg synst alltid det er litt skummelt og sove helt nye steder .. hehe. I dag så er det fortsatt mye å gjøre så derfor er det like greit og være tidlig oppe sånn at ting blir unnagjort, skal blant annet fikse mer lys i leiligheten også en tur hjem til meg for og hente noen små ting, så blir det vel en tur innom noen butikker for og kjøpe noen småting.

Nå må jeg stelle meg så vi får reist, jeg ønsker dere hvertfall en kjempe fin uke♥ i dag går forresten mine tanker ekstra mye til min kjære morfar, ett år er allerede gått og jeg tenker på han hver eneste dag, savnet er ufattelig stort♥


kommentarer: 2