v Blogg (Camilla - Kommenterer tilbake!) hits


ut å spise og kino

 • Skrevet 18.07.2018
 • Klokken 10:53

God morgen! Hvordan går det med dere? Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt her inne .. i går så var hele familien på shopping også rett etter det så dro vi en liten gjeng til sentrum for å spise også kino, veldig koselig dag. Jeg kjøpte litt nye klær både til syden turen også utenom hehe, fortsatt en del ting jeg mangler så det må jeg få fikset en av dagene :-)

Planene for dagen vet jeg ikke enda, kommer an på været for akkurat nå så regner det litt .. håper solen kommer frem litt senere. Jeg oppdaterer dere hvert fall utover dagen, så må dere ha en kjempe fin onsdag! Kos dere mye!


kommentarer: 3ikea tur

 • Skrevet 15.07.2018
 • Klokken 08:39

God morgen, skjønninger♥ I dag er jeg virkelig tidlig oppe .. det er jeg nesten hver gang jeg er hos mormor haha, men så er det også veldig deilig å våkne tidlig og vite at man har ferie og kan gjøre akkurat det man vil. 

I går så ble det dessverre ikke noe tid til å blogge .. når vi kom frem så tok vi oss en tur innom IKEA og der fikk jeg brukt litt penger ja ... men heldigvis bare til ting man trenger! Er så typisk meg og kjøpe unødvendige ting også angrer jeg på det etterpå, men nå har jeg heldigvis lært :-) Kjøpte litt nye glass, tallerkener, håndklær. pynt, sengeklær osv .. 

Når vi kom frem hit som jeg er nå så bare spiste vi litt og slappet av resten av kvelden og deilig er det. Planene for dagen i dag vet jeg ikke enda, skjer det noe spennende så forteller jeg så klart om det! Litt kjekkere å blogge når man er på tur for da finner man som regel på litt mer enn når man bare er hjemme. Så dere hører mer fra meg senere, ønsker dere hvert fall en kjempe fin søndag også blogges vi!

Processed with VSCO with f2 preset


kommentarer: 2Bergen

 • Skrevet 14.07.2018
 • Klokken 11:28

God morgen! :-) Jeg ligger fortsatt i sengen og har planer om å bevege meg opp snart siden vi reiser jo til Bergen i dag .. jeg har pakket meg ferdig heldigvis selv om jeg holdt på i hele går kveld, noe som er sykt irriterende er når jeg ikke vet hvilken jakke jeg skal ta med .. så jeg tok virkelig med meg 5 jakker, altså er det virkelig vits? HAHA så typisk meg når jeg overhode ikke klarer å bestemme meg, men jeg tror jeg må pakke vekk noen, herlighet.

Men hvert fall, vi tenkte å stoppe innom IKEA å se litt .. jeg har lyst på litt nytt her i leiligheten også må jeg kjøpe litt mer sengetøy osv. Tenkte å bare titte innom her før jeg begynner å stelle meg sånn det er gjort, jeg oppdaterer dere så klart senere i dag. Ha en fin Lørdag :-)


kommentarer: 4SOMMERFERIE

 • Skrevet 13.07.2018
 • Klokken 16:55

Heisaaann vakre mennesker♥ Hvordan går det med dere? 

Nå har jeg endelig SOMMERFERIE!!!! Denne dagen har jeg lengtet så sinnsykt mye etter hahaha ... siste dag på jobb i dag, en fin dag og ikke minst uke på jobb .. jeg stor trives der jeg er :-) Jeg tror forresten jeg har helt glemt å fortelle dere at jeg har fått meg 100% stilling i barnehagen jeg er i nå fra høsten av og hvert fall frem til jul .. jeg er så mer enn bare takknemlig, fy søren!  Folkene jeg jobber sammen med er så utrolig imøtekommende og greie .. nok en grunn til at jeg stor trives der jeg er, Jeg har virkelig stått på og utviklet meg mer og mer for hver dag som går, det har både jeg selv og andre merket, da er det vel lov til og være litt stolt av seg selv? Hehe, jeg kan hvert fall ta sommerferie med god samvittighet og glede meg til å komme tilbake i August. 

Allerede i morgen tidlig så reiser jeg, Iben og familien min til Bergen så det gleder jeg meg utrolig mye til .. men først gjenstår det å pakke mye siden jeg ligger dårlig an  .. standard meg og pakke dagen før, menmen .. jeg kommer meg hvert fall i mål. Også må jeg få ryddet leiligheten og vaske litt klær osv før vi reiser så alt dette må jeg fikse i dag! Litt greit og komme hjem igjen når alt er fikset før man reiser :-) 

Jeg tenker og ta dere med videre utover ferien min .. jeg lover virkelig og bli bedre på denne bloggingen nå som jeg har fri!! Gleder meg til å ta masse nye bilder til dere .... Så det er bare å følge med videre her på bloggen, ønsker dere en fin dag videre også blogges vi snart igjen♥ kos dere masse i sommer og nyyyyt det. 

 


kommentarer: 4helg, kjipe penger

 • Skrevet 06.07.2018
 • Klokken 18:47

Hei! Da var det helg igjen, jeg har jo hatt helg hele uken jeg haha :-) litt godt og skal reise på jobb på mandag slik at jeg bare kan bli ferdig med siste jobb uken før jeg kan ta sommerferie .. har SÅ lyst å komme meg vekk nå kjenner jeg. Forresten, jeg klarte selvfølgelig å glemme å ta med eine mellom navnet mitt på flybilletten slik at nå måtte jeg ut med 500 KJIPE penger KUN for og få navnet inn .. hvor sykt er ikke det da? Ufattelig dyrt hvert fall, men men .. vil ikke risikere å miste reisen heller så nå har jeg endelig fått fikset det. Skal ikke alltid være like enkelt det er sikkert og visst hehe. Vel, nå er jeg egentlig på vei ut døren for og reise til Florø en tur .. så blir bare et kort innlegg dette her! Men lover og blogge mer senere eller i morgen, jeg ønsker dere hvert fall en kjempe fin helg også blogges vi snart♥


kommentarer: 0fredag og helg

 • Skrevet 25.05.2018
 • Klokken 17:34

Heihei, god helg til dere♥ jeg skulle egentlig ikke starte dette innlegget med å si beklager for elendig blogging for det sier jeg hele tiden .. men denne uken har jeg virkelig hatt en grunn til å ikke blogge og det er at jeg så vidt har rukket og sitte meg ned å slappe av, jobb hver dag også har det bare skjedd mye på fritiden også som gjør til at jeg ikke har brukt tiden godt nok på bloggen! Godt er det hvert fall at det er helg nå slik at jeg kan blogge litt bedre til dere :-)

I dag så var jeg ferdig på jobb klokken 15.30 .. og nå om ikke så lenge så skal jeg og Iben en liten kjøre tur til Askvoll for og hente noe greier! Jeg elsker jo å kjøre turer når det er så fint vær ute for da får jeg skikkelig sommer følelse haha. Senere i kveld så skal jeg virkelig bare slappe godt av ... det trenger jeg i dag merker jeg! I morgen derimot så blir det ikke så mye tid til å slappe av for da skal jeg se en fotballkamp sammen med Iben og noen andre også sikkert ut en tur senere på kvelden .. får se hva som skjer i løpet av kvelden. Oppdaterer dere mer på det i morgen! 

Jeg skal prøve å få tatt noen antrekk bilder til dere senere, mer blogging kommer det hvert fall senere i dag så følg gjerne med videre♥ Ønsker dere alle sammen en kjempe fin helg og NYT været som er ute nå, det er jo helt fantastisk!!!!

Processed with VSCO with b1 preset

 

 


kommentarer: 2god stemning

 • Skrevet 12.05.2018
 • Klokken 10:56

God morgen, fine dere! Hvordan går det? En stund siden jeg har skrevet til dere nå .. off, denne bloggingen her er jo helt elendig MEN jeg skal virkelig bli bedre .. har overhode ingenting med at jeg ikke vil blogge men heller at jeg har ingen inspirasjon, så derfor blir jeg veldig glad om dere forteller hva dere vil ha mer av på bloggen :-)

Det er så utrolig deilig med helg nå etter en fin uke på jobb så klart, men så er det jo også deilig med litt helg hihi. I går så reiste jeg og Iben hjem til meg i Florø og grillet sammen med hele familien min, vi hadde besøk fra Bergen så hele kvelden ble mer enn vellykket, satt ute å grillet, hørte på musikk, spilte gitar og bare skravlet .. god stemning med andre ord, utrolig koselig!

I dag vet jeg ikke hva som skjer, må finne på noe i solen hvert fall .. jeg ligger fortsatt i sengen og skal straks dusje :-) Men jeg ønsker dere en fin helg også blogges vi senere i dag, kos dere!


kommentarer: 2sunday

 • Skrevet 29.04.2018
 • Klokken 18:03

Hei! Jeg må bare starte dette innlegget med å si beklager for helt elendig blogging .. jeg har virkelig ingen inspirasjon og det er utrolig kjipt siden jeg skulle ønske jeg hadde noe å komme med. Jeg merker at inspirasjonen blir større når været er bedre haha :-) både i går og i dag så har været vært helt fantastisk, blir så glad når det er litt sol ute!

Vel, i går så reiste vi en tur hjem til Florø siden søsteren min og de var der, utrolig koselig. Vi var ikke hjemme før på kvelden så da slappet jeg bare av resten av kvelden! Nå så er vi hjemme hos familien til Iben så denne helgen har gått til bare besøk og det er jo kjempe kjekt :-) gøy å finne på noe når det er så fint vær også, så får se hva vi gjør etterpå. Ønsker dere hvert fall en fin søndag videre også blogges vi senere i dag!

Meg og min søster <3


kommentarer: 2en ny uke + helgen

 • Skrevet 23.04.2018
 • Klokken 15:19

Heihei, og god mandag! Håper dere har hatt en super fin start på uken :-) Dagen min startet med jobb og etter det så var jeg innom butikken før jeg reiste hjem og handlet middag, så i dag blir det noe enkelt som pasta! Jeg har styrt på å ryddet leiligheten, vasket klær, lagt på plass klær, skiftet på sengen osv ... så i dag har jeg virkelig fått gjort unna litt haha :-) deilig er det absolutt slik at jeg kan slappe av i kveld med god samvittighet. 

Dere har jo ikke hørt så mye fra meg i helgen, på fredag så slappet jeg bare av hjemme! På lørdag så reiste jeg og Iben hjem til familien min og spiste hjemmelaget pizza der sammen med resten av familien min, litt senere på dagen så ble jeg igjen i Florø for og være sammen med noen venninner .. vi drakk litt og bare skravlet, gud som jeg har savnet jentene mine hihi♥ skulle bare ønske hele gjengen var samlet men det er alltid noen som ikke kan og derfor må vi sette av en tid når alle har tid, en gjenforening må absolutt til. 

Nå skal jeg lage middag til Iben kommer hjem, vi blogges igjen allerede senere i dag! Ønsker dere en fin dag videre :-)

Processed with VSCO with m3 preset

 


kommentarer: 2det føles godt

 • Skrevet 20.04.2018
 • Klokken 21:45

God kveld, hvordan går det?♥ ord kan ikke beskrives hvor godt det føles med helg akkurat nå .. det er når man faktisk er i skikkelig jobb man merker hvor deilig det er med helg haha! i dag har det gått i ett så det forklarer bloggingen min, nok en gang haha .. jeg var ikke ferdig på jobb før klokken 16, men var ikke hjemme før rundt halv fem også klokken fem så skulle jeg og Iben en tur ut og fikse noe greier også har egentlig bare klokken gått helt i fra meg, har laget taco og styret på med ting her i leiligheten .. og nå har jeg endelig satt meg skikkelig ned for og skrive til dere :-) bedre sent enn aldri. 

Nå er min første uke i barnehage ferdig også håper jeg bare at jeg får flere vakter etterhvert egentlig, men det sa di selv at det ville bli så jeg trenger ikke akkurat å bekymre meg noe særlig for det. Heldigvis har jeg en jobb utenom så jeg ikke blir helt uten jobb frem til noen trenger meg, veldig bra og kunne gjøre det sånn også. Så planen er på mandag og reise på helsetunet og jobbe der om jeg ikke hører noe fra barnehagen! 

Men nok om det, i morgen så reiser vi en tur hjem til min familie i og med at søsteren min og niesen min skal dit også .. så da blir det hjemme laget pizza til middag, ikke feil ;-) Jeg tenker og bare ta lørdagen litt som det kommer, skal møte Sara og Nora i morgen også som jeg ikke har sett på evigheter .. gleder meg virkelig til det♥  

På søndag vet jeg enda ikke hva som skjer, håper været blir bra så jeg kan gå på fjellet eller bare en lang tur .. er ikke så veldig gira på det om det regner mye slik som i dag, så vi får se! Jeg oppdaterer dere hvert fall underveis av helgen min. 

♥ Hva skal du i helgen?

 


kommentarer: 2uken som gikk

 • Skrevet 19.04.2018
 • Klokken 23:03

Dette innlegget er fra forrige uke :-) 

Ukens høydepunkt

At jeg kom meg igjennom min første skikkelige arbeidsuke , når helgen kom DA følte jeg meg virkelig stolt over meg selv haha. Denne uken her tror jeg at jeg er litt mer stoltere av meg selv i og med at jeg faktisk står på i to jobber slik som jeg gjør .. det er veldig rart og uvant å gå fra absolutt ingenting til fulle dager, men jeg synst det er godt også! jeg hadde aldri trodd at jeg skulle kjøre på fullt som det jeg gjør nå, godt og se at jeg faktisk har fått til noe etter lang tid.

Ukens tanke

Jeg har funnet ut at jeg faktisk er veldig glad i mennesker. Det høres kanskje litt rart ut men siden jeg er i en jobb hvor jeg tilbringer mye tid sammen med mennesker hele dagen så stor trives jeg, både med store og små! Jeg føler meg egentlig veldig heldig som får muligheten til å bli kjent med så fantastisk fine mennesker, det gjør meg glad♥ jeg elsker familien min, vennene mine og ikke minst min samboer hihi. 

Ukens nedtur

Uten tvil at jeg stresser meg i hjel om morgenen for og rekke bussen pluss at jeg må stå opp EKSTRA tidlig når jeg skal på jobb kun for og ta bussen ... livet uten lappen er ikke gøy azzz!!! Er det noe jeg virkelig skulle ønske jeg hadde så er det uten tvil bil lappen, mitt neste mål som skal gå i oppfyllelse er nemlig dette HEHE. Får holde ut litt til med buss yey♥

Ukens antrekk

Ukens låt

 


kommentarer: 8update

 • Skrevet 17.04.2018
 • Klokken 22:38

God kveld, fineste dere! Jeg ser nå at det er gått to hele dager uten at jeg har blogget .. derfor blogger jeg nå selv om det er veldig sent. Jeg har faktisk ikke hatt noe som helst tid verken i dag eller i går til å sette av tid til bloggen .. det har gått i ett med både jobb og annet! Jeg lover å prioritere bloggingen litt bedre enn nå hvert fall :-)

Tenkte å bare titte innom for å gi dere en liten oppdatering om at jeg IKKE har sluttet å blogge selv om jeg er vekke noen dager! Skal gi dere bedre blogging i morgen når jeg er hjemme fra jobb, ønsker dere en god natt også blogges vi i morgen :-)


kommentarer: 0jobb, sol og kamp

 • Skrevet 11.04.2018
 • Klokken 17:52

Hei dere, tenkte bare å titte innom for oppdatering sånn jeg vet at jeg har gjort det i dag! Blir irritert på meg selv når jeg ikke har fått blogget haha .. men hvert fall, i dag så hadde jeg en kjempe fin dag på jobb! Jeg koser meg masse selv om ting er litt uvant for meg .. men jeg kommer meg inn i det etter hvert :-) Merker nå hvor mye mer jeg gleder meg til helg enn det jeg gjorde når jeg ikke jobbet, for da var jo hver dag nesten helg for meg heheh .. så det skal bli deilig og ikke måtte stå opp klokken 07.00.

Vel, i dag så er det jo helt sinnsykt fint vær ute .. til og med to sifra tall på gradene, det er ikke gale det? Deilig! Så nå skal jeg og søsteren til Iben se på han spille fotball kamp om ikke så lenge, blir deilig og komme seg ut i fin været for det må jo virkelig nytes! Håper dere får en fin dag videre også blogges vi snart igjen.

Veldig rart og uvant å ha på seg uniform på jobb men også veldig gøy! Dette var jo en av grunnene til at jeg gledet meg en del haha ..


kommentarer: 4dette har skjedd

 • Skrevet 09.04.2018
 • Klokken 20:27

God kveld, skjønne dere! :-) Hvordan går det? Tusen takk for fine kommentarer dere gir meg, dere er best ♥ jeg blir virkelig veldig glad når dere sprer så mye glede til meg hihi, og husk på at dere er nydelige alle sammen ♥ 

Vel, nå har jeg ikke helt fortalt dere hva som har skjedd på jobb fronten i det siste .. så det kan jeg jo gjøre nå. På fredag så ringte det fra en barnehage som jeg har vært interessert i, hun ville jeg skulle komme på ett intervju og hilse på meg .. utrolig kjekt og veldig spennende i og med at dette aldri har skjedd meg før. Så i dag tidlig så var jeg altså på intervju med denne barnehagen, jeg skal ærlig innrømme at jeg var en del nervøs siden jeg ikke har vært borti ett slikt intervju før .. men jeg såg på det som en koselig samtale jeg hehe :-) så det gikk virkelig over all forventning. Jeg følte jeg klarte og svare godt på det di spurte meg om også hadde jeg selvfølgelig godt med humør og viste at denne jobben ville jeg ha, og den FIKK jeg !!!! jeg er så takknemlig akkurat nå for dette har jeg ventet så lenge på. 

Nå er det ikke en fast jobb jeg får, enn så lenge. Det er jo i utgangspunktet det jeg håper på og få etter hvert .. nå skal jeg bare være vikar også blir det så klart mer behov senere! I mellom tiden så skal jeg jobbe litt på helsetunet og det er jo midt i blinken for da får jeg testet meg skikkelig i begge deler :-) genialt. Så allerede i morgen skal jeg på helsetunet og jobbe der ut uken også faktisk allerede neste uke igjen så skal jeg starte i barnehagen .. så nå blir det mye fremover, veldig rart og gå fra absolutt ingenting til to jobber haha, godt er det også! Jeg er hvert fall veldig motivert nå og gleder meg til tiden fremover! Kommer så klart til å oppdatere dere med hvordan det har gått. 

Så i dag har jeg kjøpt blomster til meg selv for det er jo lov når man har vært så flink og fått til noe man er stolt over , hehe. Nå skal jeg lese litt blogger også slappe av, det har vært en lang dag merker jeg. Ønsker dere en fin kveld videre også blogges vi igjen i morgen ♥

 


kommentarer: 6uken som gikk - innkjøp, jobb, tips ++

 • Skrevet 06.04.2018
 • Klokken 15:36

Hei igjen, dere ♥

Ukene går så fort at jeg så vidt rekker å huske hva jeg har gjort på haha, men nå tenkte jeg å oppsummere uken som gikk .. ikke denne uken men påske uken :-) Så tar vi denne uken over helgen. Okeyy let´s begin ...... 

Ukens opptur

Ukens opptur må definitivt være påske turen til Bergen, og enda bedre at hele familien var samlet .. det tror jeg må være det koseligste jeg vet, helt ærlig!! Jeg føler en stor trygghet når hele familien er på en plass hahaha, men godt er det ♥ enda en opptur er at jeg endelig fikk laget en vlogg på turen, da blir jeg veldig fornøyd.

Ukens nedtur

Omgangssyke absolutt!!!! Fy søren den syken der tror jeg må være den verste .. heldigvis fikk ikke jeg det men lillesøsteren min fikk det, off synst så synd i henne når hun hadde det. Spesielt når vi er på påske tur også må man ligge med det forferdelige greiene der!!! Fysj

Ukens antrekk

Ukens høydepunkt

At jeg får begynne å jobbe allerede neste uke, mest sannsynlig !!!! :-D  ♥ skal på ett litt spennende møte med en barnehage på mandag, i mellom tiden skal jeg jobbe på helsetunet her i Førde og jeg er sååå glad for det. Kanskje jeg får meg en jobb i barnehage etterhvert? Skal hvert fall på dette møtet på mandag også tar jeg det derifra. Jeg er hvert fall veldig glad for at jeg har fått dette til! 

Ukens tips

Denne har jeg jo vist dere ett par ganger, jeg liker den veldig godt. Det jeg liker best ved denne bodylotionen er at den sitter på huden lenge pluss at den gjør huden din deilig og myk, akkurat sånn som jeg liker det! Jeg kunne tenkt meg å testet ut andre typer fra bodyshop også for jeg har sett at di har mye spennende der. Men denne gjør virkelig susen, hehe. 

Ukens cravings

Mango og pops sjokolade kuler HAHA!!! xD

Ukens innkjøp

Jeg fikk ikke kjøpt så veldig mye på lørdagen siden butikkene stengte ganske tidlig, men noen ting kjøpte jeg meg jo :-) 

 fra gina tricot. 

fra gina tricot. 

fra gina tricot.

fra gina tricot

fra h&m. 

Ukens sang

 


kommentarer: 8masse skriving og møte

 • Skrevet 04.04.2018
 • Klokken 10:30

God morgen, fine dere!♥ I dag sto jeg opp tidlig for og så gjøre meg klar til å reise ned på disse møtene jeg er på hver uke frem til jeg begynner å jobbe, jeg håper ikke det er så veldig lenge til jeg kan starte ..

På dette møtet jeg er på nå så skriver jeg litt søknader og har noen samtaler av og til, jeg har jo som sagt skrevet veldig mange søknader før men ingen som trengte folk hos seg..  så nå skal jeg fortsette å skrive søknader og levere rundt i håp om at jeg får meg en skikkelig jobb! For det jeg skal ut i nå er jo bare praksis så der går jeg frem til jeg har fått meg noe ordentlig med en bedre lønn så klart haha. Jeg er hvert fall uendelig GLAD for at jeg har fått meg en praksis plass i mellom tiden hvor jeg kan tjene meg noen penger, ingenting er jo bedre enn det. 

Etter møtet i dag så skal jeg kanskje en tur til sentrum eller så bare reiser jeg hjem .. får se hva det blir til! Jeg tenker hvert fall å oppdatere dere senere, ha en kjempe fin onsdag så blogges vi senere i dag :-)

 


kommentarer: 0shopping og bursdag

 • Skrevet 31.03.2018
 • Klokken 21:12

God kveld, vakre dere! I dag så har jeg vært en liten tur på shopping, fikk kjøpt meg noen litt nye plagg .. det er så deilig å unne seg litt nye klær haha... er virkelig ikke ofte jeg reiser på shopping, så denne gangen gjorde det virkelig godt! Jeg kan vise dere innkjøpet i ett annet innlegg om dere vil det :-)

I dag så ble skjønne søskenbarnet mitt hele 2 år så da var vi også en tur i bursdag selskap til han, kjempe koselig. Nå skal vi spise litt taco og slappe av i kveld, i morgen blir det allerede hjemreise .. skulle gjerne vært her noen dager til men gleder meg til neste Bergen tur som ikke blir så alt for lenge til. Jeg ønsker dere alle en kjempe fin påske videre også blogges vi i morgen <3 kos dere!


kommentarer: 0gårsdagen

 • Skrevet 30.03.2018
 • Klokken 12:47

Heihei, hvordan går det med dere? Dette innlegget skulle egentlig bli postet i går men jeg glemte det helt vekk .. jeg kan hvert fall starte med å fortelle dere hva jeg gjorde i går :-) Jeg stor koser meg skikkelig her i Bergen, virkelig .. jeg vil ikke hjem igjen haha!! Dagen i går startet med en god lunsj sammen med familien før vi reiste videre til sentrum en tur, alt var jo stengt men vi satt oss inn på Peppes og tok oss en øl hehe .. Når vi kom hjem så bare slappet vi av og hadde en spill kveld, en fin og koselig dag med andre ord. 

Planene for i dag blir å bare være her hjemme også sikkert en tur på gravplassen å pynte litt der♥ skal også teste ut den nye bål panna som mormor har kjøpt seg, så da blir det ut hele gjengen og grille pinnebrød og kose oss! Vi blogges mer senere i dag, jeg ønsker dere hvert fall en kjempe fin påske videre :-)

Processed with VSCO with f2 preset 


kommentarer: 2Påskeferie i Bergen

 • Skrevet 28.03.2018
 • Klokken 21:02

God kveld, skjønne dere! Det har dessverre ikke blitt noe særlig med blogging de siste dagene , rett og slett fordi jeg ikke har hatt noe særlig med inspirasjon til innlegg .. jeg håper derfor det kommer seg i løpet av påsken :-) noe jeg vil tro det gjør.

I dag tidlig så reiste jeg, Iben og resten av familien min til Bergen .. nå er det gått allerede over to måneder siden sist jeg var i Bergen så dette har jeg gledet meg til lenge! Jeg skal hvert fall kose meg ekstremt mye disse dagene her. Jeg kommer til å blogge underveis så klart, prøver også å få til en vlogg menst jeg er her! Gleder meg til å se hva disse dagene har å by på, det er jo meldt veldig fint vær også så håper det holder seg!

Ønsker dere alle en riktig god påske også må dere kose dere mye, alle sammen. Vi blogges snart igjen <3


kommentarer: 6sunday

 • Skrevet 25.03.2018
 • Klokken 14:50

Heihei, hvordan går det med dere? :-) i dag er jeg hjemme i Florø sammen med søsteren min og tanteungen min, koselig! Vi skal spise middag om ikke så veldig lenge også senere i kveld så skal vi reise hjem igjen .. jeg har en del ting jeg må fikse i kveld i og med at jeg skal på ett møte med en jobb i morgen :-) det blir spennende! Håper på at jeg får begynne å jobbe ganske raskt etter påsken. Og om jeg i det hele tatt får jobbe der vet jeg jo ikke, men håper på det beste så klart. Om ikke så finnes det andre muligheter heldigvis :-)

Tenkte bare å oppdatere dere litt også blogges vi igjen senere i dag, ønsker dere en kjempe fin dag videre!


kommentarer: 10" stolt " av meg selv + dagen i dag

 • Skrevet 23.03.2018
 • Klokken 13:31

Heisaaann♥  I dag er jeg faktisk veldig " stolt " av meg selv om jeg kan si det sånn? Hehe, er det ikke lov å være litt stolt av seg selv av og til? Joda :-) Denne uken så har jeg stått opp fryktelig tidlig for og stille opp på noen møter .. egentlig så burde jeg holdt meg hjemme siden jeg har influensa og føler meg helt elendig, men likevel stilte jeg opp hehe. Noe som gjør til at jeg er litt stolt av meg selv er fordi jeg er så mye nærmere å få en jobb nå fordi jeg selv har stått på, jeg skal på ett lite møte på mandag med denne jobben for første gang så det blir både spennende og gøy! Så hvis dette går som planlagt så får jeg eventuelt jobbe i praksis allerede etter påsken, yey! Mye å se frem til hvert fall og det er absolutt ikke feil♥   

Jeg kom hjem litt etter klokken 12 og har siden det ryddet og vasket litt i leiligheten, for det må til når det er helg og ikke minst påske! Til bursdagen min så fikk jeg jo billett til Julie Bergan konsert av søsteren til Iben, så utrolig snill! Så I dag skulle jeg egentlig på denne konserten ..  men siden jeg ikke føler meg helt i form så må jeg uheldigvis droppe den konserten og det er så utrolig kjipt siden jeg har gledet meg såååå lenge, aarrhh så sykt irriterende! Men satser på å ta det igjen så fort som mulig :-) Det blir nok en tur til Florø senere i dag og ligge over der vil jeg tro, men før det skal vi en tur på besøk til familien til Iben og spise taco wiihu!! 

Okei, nå ble det mye tekst her haha men sånn blir det når jeg ikke har oppdatert dere på en stund .. jeg har akkurat varmet meg noen rundstykker og skal få i meg dette før jeg skal pakke litt etterpå. Jeg ønsker dere hvert fall en fin helg og påskeferie til dere som har det♥  vi blogges senere! 


kommentarer: 4tirsdag

 • Skrevet 20.03.2018
 • Klokken 12:54

Hei! Nå er jeg akkurat kommet hjem etter å ha vært på møte som jeg nemnte i forrige innlegg .. jeg skal på møte resten av uken som forresten har med jobb å gjøre. Møtet varer fra 08.30 - 11.30 så noen timer går det .. like greit egentlig haha! nå derimot er jeg sinnsykt trøtt så skal få i meg noe mat også slappe av litt i og med at jeg skal på besøk senere i dag :-) Tror også jeg begynner å bli syk for i dag tidlig så hadde jeg så vondt i halsen og hodet .. typisk det når jeg skal noe viktig .. for det slår aldri feil!!!

Jeg tenkte bare å oppdatere dere litt, antrekk kommer på bloggen senere så følg gjerne med videre :-) Jeg ønsker dere hvert fall en super fin tirsdag og uke videre også blogges vi senere i dag. 

Processed with VSCO with b5 preset


kommentarer: 8perfekt fredag

 • Skrevet 16.03.2018
 • Klokken 14:05

Heisaaann, og riktig god HELG wiiiihuu♥ Det er fredag, jeg har ryddet leiligheten, vasket klær, høy musikk på og ikke minst solen stråler .... kan det bli bedre? Hehe, jeg har hatt en perfekt fredag så langt :-) Senere så får vi besøk av mamma, pappa og lillesøsteren min en liten tur før di reiser videre til Bergen heldiggrisene haha, glad alle sammen skal ned igjen allerede i påsken, så det ser jeg virkelig frem til. Litt etterpå så skal jeg klippe meg litt siden håret mitt bare knekker så det vil jeg bli kvitt .. spent på hvor mye jeg må klippe det i og med at det bare knekker, håper virkelig det ikke er alt for mye .. så lenge jeg får vekk det slitte så er jeg fornøyd, håret blir også mye tykkere når jeg klipper det så satser på det blir bedre! Skal prøve å få til før og etter bilde om det blir en forandring :-)

Nå skal jeg bare høre videre på musikk og planlegge helgen litt, litt usikker på hva som skjer videre men vil hvert fall komme meg ut i solen å gjøre noe, gå tur, trene, spille fotball eller bare noe GØY!! Det blir oppdateringer hvert fall også ønsker jeg dere alle sammen en sol fin dag også blogges vi snart igjen, kos dere♥


kommentarer: 4effektiv dag

 • Skrevet 15.03.2018
 • Klokken 13:43

Heihei, nå har jeg akkurat komt inn døren etter og ha vært på ett jobb møte .. gud så deilig det er og vite at man kommer seg noen steg videre, virkelig! Nå ser jeg positivt på det hele .. eneste er at når man har gått så lenge uten jobb så blir man fort nervøs for at man ikke skal få det til .. men jeg må bare ha troen på meg selv for dette får jeg til :-D Nå er det bare å krysse alt og håpe på at dette skjer raskt så jeg slipper å vente så sinnsykt mye lenger for fy så lei jeg ER hahah!! 

Nå skal jeg rydde litt og lage meg noe mat, har ikke rukket å spist noen ting i dag så det må jeg gjøre nå! Senere på bloggen så kommer det antrekk bilder fra i går :-) Vi blogges senere, ha en fin dag videre.

Processed with VSCOcam with t1 preset


kommentarer: 0søndags planer

 • Skrevet 11.03.2018
 • Klokken 13:46

God søndag, fine dere♥ jeg er på vei ut døren MEN først må jeg få postet dette innlegget eller så skuffer jeg meg selv haha .. planen for i dag blir straks å være med Iben på besøk til tanta hans også litt senere så skal jeg faktisk lære kjøre med Iben for det må til hvis jeg skal komme nærmere lappen! Noe mer tror jeg ikke det skjer i dag, men jeg skal oppdatere dere senere i dag :-) Jeg tenkte og slenge med noen søndags sitater for det kan man jo trenge på en dag som i dag hehe, hvert fall jeg. 

Jeg ønsker dere så klart en super fin søndag videre også blogges vi plutselig igjen♥

♥ Hva skal dere i dag?


kommentarer: 1uken som gikk

 • Skrevet 04.03.2018
 • Klokken 17:33

UKENS HØYDEPUNKT

Ikke noe spesielt egentlig, jeg tror bare det må ha vært at vi endelig fikk besøk fra Bergen, for det synst jeg er så koselig og kjekt! Så di kom på torsdag og reiste hjem i dag, gleder meg allerede til å reise til Bergen i påsken. 

UKENS TANKE

Å få pyntet skikkelig i leiligheten her med ting som både jeg og Iben liker, det er jo mest hans leilighet så jeg vil jo at han skal få bestemme selv om han sier jeg får pynte akkurat slik jeg vil haha!! Så til uken så skal vi en tur til sentrum og se litt i og med at jeg fikk innflyttnings penger fra mormor, gøy♥ Jeg er veldig glad i planter så håper på å finne hvert fall en som er litt stor som vi kan ha ved siden av tv `en, det synst jeg er så fint.

UKENS KOSELIGE

Var fra da jeg var i sentrum med en venninne og venninnen hennes, det var utrolig koselig :-) vi gikk rundt og såg litt i butikker og bare pratet, alltid kjekt å bli kjent med nye mennesker ♥ 

UKENS ANTREKK

Processed with VSCO with f2 preset

UKENS NEDTUR

Været!! eller at det er/har vært så sinnsykt kaldt at det faktisk ikke går an å være ute .. når jeg skulle gå til bussen forrige uke så begynte det å svi på beina mine fordi det var så utrolig kaldt, jeg tror det var rundt 12 - da jeg sto og ventet på bussen, off grusomt haha. Heldigvis er det ikke meldt like kaldt denne uken ..

UKENS TRENING

Jeg hadde egentlig tenkt meg ut å jogge noen ganger denne uken, men så kaldt som det var så valgte jeg heller og gjøre noen øvelser her hjemme .. jeg tok 3x12 med ett par rumpe øvelser, også tok jeg bare noen situps og armhevinger .. det hadde så klart vært mye bedre å reist på trening senteret men da måtte jeg reist helt til Florø siden jeg bruker å trene der når jeg først skal .. jeg vil heller være medlem der enn her i Førde faktisk, hvert fall enn så lenge .. godt mulig jeg melder meg inn her istede etterhvert .. men akkurat nå så gjør det meg ingenting å reise hjem di gangene jeg vil trene der, satser på å få gjort det oftere når jeg reiser hjem, jeg savner det skikkelig hahah!!!! Jeg SKAL bli like flink å trene som før .. jeg er på god vei hehe. 

UKENS CRAVINGS

Mango♥ ♥ ♥ ♥  Jeg har blitt utrolig glad i mango og hver gang jeg er på butikken så MÅ jeg alltid kjøpe med meg en .. jeg tror det er min nye favoritt frukt haha, himmelsk.

 

 

 


kommentarer: 2dagen min i dag

 • Skrevet 02.03.2018
 • Klokken 16:13

Det er fredag og helg♥ og sol faktisk ... men kaldt. God helg til dere, hvordan går det med dere i dag? :-) Jeg beklager for at dere ikke hørte noe fra meg på bloggen i går, jeg tok meg en liten pause siden jeg ikke følte meg så bra .. men jeg er tilbake i dag! 

I dag så skal jeg og Iben en tur til Florø og besøke familien min siden vi har fått besøk fra Bergen hjemme .. så jeg gleder meg til å se de igjen, det blir kjekt. Eneste som er litt kjipt er at vi sikkert ikke får ligget over siden det er stapp fullt hjemme haha, så da blir det nok å reise hjem litt senere i kveld, så får vi se hva som skjer videre i morgen om vi reiser en liten tur tilbake eller hva vi gjør. Men det ser vi an hehe! 

Processed with VSCO with m3 preset

Nå skal jeg bare rydde litt her i leiligheten og henge på plass noen klær som akkurat er ferdig vasket, gud jeg er blitt flink da HAHAHA!! føler meg gammel, neida. Hva som skjer videre i helgen vet jeg enda ikke, men jeg oppdaterer dere hvert fall underveis :-) Vi blogges senere i dag, kos dere mye i helgen♥ 

♥ Hva skal du i helgen?

 


kommentarer: 5panikkanfall

 • Skrevet 28.02.2018
 • Klokken 11:22

God morgen, fine dere♥ Jeg har vært våken siden klokken 07.00 i dag fordi jeg fikk ett aldri så lite " stress anfall" om jeg kan si det sånn? Jeg vet ikke helt hva det kommer av, men jeg tror jeg bare er litt engstelig og redd for at det skal skje meg noe .. Det er sinnsykt ekkelt og jeg blir liv redd når det skjer, spesielt når jeg er helt alene og det er ingen andre rundt meg .. det har skjedd en eller to ganger før.. og jeg tror det kommer av fordi jeg går rundt og er stresset så og si hele tiden, jeg gjør ikke noe annet enn å være stresset føler jeg haha, men det er absolutt ikke noe å tulle med for det går virkelig ut over kroppen til slutt .. og det har jeg merket litt nå. En følelse av at brystet mitt låser seg helt og jeg føler jeg ikke får pustet inn skikkelig om dere skjønner?

Jeg får rett og slett panikk ..  Og opp i det hele så begynner jeg å kald svette, pulsen min øker veldig og jeg er skikkelig svimmel og uvel .. bortsett fra kvalme så er dette noe av det værste som har hendt meg hvert fall, off .. jeg tror jeg må begynne å stresse ned og tenke på helsen min :-) lurt. Jeg visste ikke at dette kunne skje av at jeg stresser .. da har jeg ikke noe annet valg enn å slutte, hvert fall prøve hehe. Så nå har jeg prøvd å bare være litt opptatt med å rydde, vaske klær og se på noe, heldigvis har det roet seg ned nå. 

Men nok om det, litt senere så skal jeg treffe en venninne i sentrum hvis jeg tørr å gå ut .. det er jo så vanvittig kaldt ute herlighet, jeg må hvert fall kle på meg godt! Kanskje det kommer antrekk på bloggen senere, får se om det blir for kaldt :-( men følg gjerne med videre♥ Vi blogges! 

Processed with VSCO with b1 preset


kommentarer: 4Tidlig på morgenkvisten

 • Skrevet 26.02.2018
 • Klokken 10:03

God morgen :-) I dag var jeg veldig tidlig oppe siden jeg skulle ta en buss hjem til Florø som gikk klokken 07.15, så nå sitter jeg hjemme og skal være her i dag også reiser jeg tilbake til Førde i kveld, gleder meg til å være litt sammen med Sara igjen, vi skal nok trene litt og bare kose oss! Det er jo allerede kjempe fint vær ute i dag men utrolig kaldt .. og kaldere blir det, jaja får leve med det hehe. Nå skal jeg få i meg noe mat og se om det hjelper på kvalmen, føler meg ikke helt bra .. den verste følelsen er seriøst å være kvalm, det er noe av det verste jeg vet fy søren. Men dere, vi blogges mer senere vi :-D dere hører fra meg om ikke så lenge igjen, jeg har ikke med meg PC så blir mobil blogging fra meg men det får duge! Ha en fin mandag, kjekke dere.


kommentarer: 4min lørdag

 • Skrevet 24.02.2018
 • Klokken 20:07

God kveld, klokken er allerede blitt 20.00 og jeg er på vei tilbake til Førde etter en tur hjem til Florø igjen sammen med søsteren min og familie, nok en gang kjempe koselig :-) jeg skal allerede tilbake neste uke en gang siden familien min fra Bergen kommer. Jeg fikk også besøk av Sara en tur så det var jo veldig gøy, må bli flinkere på å se hverandre oftere :-(

Når jeg kommer hjem så skal jeg nok bare slappe av og kanskje lage noe mat hvis jeg rekker butikken, heheh.. det var det da, det kom jeg på nå at det stenger jo tidligere i dag, men finner nok ut noe. Tenkte bare å titte innom for og oppdatere dere som jeg har lovt, ikke så veldig mye spennende informasjon men men, jeg ønsker dere hvert fall en fin helg videre også blogges vi <3

Fine lillesøsteren min <3


kommentarer: 48 tips til blogg innlegg

 • Skrevet 21.02.2018
 • Klokken 12:45

Helluuu, tro det eller ei men nå skal jeg faktisk komme med noen tips til blogg innlegg .. det kan jo hjelpe både meg og andre å komme med disse tipsene så absolutt ikke dårlig hehe!! :-) Håper hvert fall dere får nytte av disse.

1. Dagens antrekk - Dette er noe jeg blogger om så og si hver uke siden jeg liker å ta bilder også synst jeg det er gøy, jeg er veldig opptatt av mote og inspirasjon og dette vil jeg tro er en vinner, hmm. 

2. Personlige innlegg - Det virker som dette kan falle i smak hos veldig mange? Er du en som liker og dele dine dype følelser, meninger osv så er det jo bare å kjøre på. Jeg er litt sånn at jeg liker og dele det der og da, også kan jeg plutselig angre noen minutter senere, hehe...

3. Anbefalinger - Jeg synst det alltid er gøy å lese anbefalinger overalt, hvert fall når det kommer til hår og hud .. men så klart så kan man jo dele anbefalinger om alt mulig egentlig.

4. Favoritter - Dine favoritter av for eksempel klær, hår ting, hud, og alt mulig annet .. dette er jo kjempe smart å skrive om!

5. Spørsmålsrunde - Du kan for eksempel la leserne dine bli enda bedre kjent med deg? og sette i gang med en spørsmålsrunde, dette er jo også veldig lurt og ikke minst gøy.  

6. Ting folk ikke visste om deg - Slike innlegg er jo alltid kjekt å lese.

7. Lag en video - Det kan være alt i fra ulike " challenges " , svare på spørsmål og andre gøye ting.

8. Bildedryss - Har du vært ett sted og tatt masse bilder så er jo dette alltid kjekt og se på. 

Processed with VSCO with b1 preset


kommentarer: 4glad mandag og solen skinner

 • Skrevet 19.02.2018
 • Klokken 12:57

Gooood mandag og god dag til dere! :-D Hvordan går det? I dag er det en skikkelig glad dag om jeg kan kalle det de? Solen skinner gjennom vinduet, musikken står på og jeg skal straks til sentrum en tur og fikse noe greier og møte en venninne og helt sikkert ta noen bilder, så det blir bra. Jeg har akkurat stelt meg og skal om under en halvtime rekke bussen, så jeg må raska på litt her ser jeg .. har ikke spist enda så må vel bare ta en brødskive i handa, standar. 

Vel jeg tenkte bare å svippe rett innom her jeg for å ønske alle dere fine lesere en riktig god mandag og ikke minst uke!! ♥ antrekk kommer på bloggen senere, så følg gjerne med videre :-)

Processed with VSCO with b1 preset


kommentarer: 4fløte poteter og biff

 • Skrevet 17.02.2018
 • Klokken 20:11

Dette er seriøst favoritt retten min uten tvil, det smaker jo så himmelsk godt! I dag er det Iben som har stått for mat lagingen og jeg klager altså ikke, hehe!!! Han er super flink til og lage mat så dette kan han, ikke feil♥ 

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, men vi blogges igjen allerede i morgen :-) 

Ønsker dere en fin lørdag videre!


kommentarer: 8By tur

 • Skrevet 15.02.2018
 • Klokken 17:50

Heisann :-) beklager for litt dårlig med oppdateringer , tok meg visst litt fri fra bloggen men det må man jo i blant. For øyeblikket så er jeg og Iben på besøk hos tanta hans, vi sitter vel en liten stund til før vi reiser hjem. I dag har det virkelig gått i ett, tidligere så fikk jeg besøk av en venninne også reiste vi videre til sentrum og såg litt i butikker og så klart kafé som vanlig, jeg synst det er så koselig og reise på kafé haha, er så avslappende. Jeg møtte også en annen venninne i sentrum så vi hang litt med hun før hun skulle på jobb, utrolig koselig dag i sentrum sammen med to fine! Når vi kommer hjem så blir det nok bare å lage noe mat og slappe av, vi blogges litt senere :-) kos dere!


kommentarer: 2Lately on Instagram

 • Skrevet 12.02.2018
 • Klokken 12:05

Følg meg gjerne her 

( camillaahb )

 Hva heter du på Instagram?


kommentarer: 9morsdag

 • Skrevet 11.02.2018
 • Klokken 13:02

Heihei♥ og god søndag til dere! Jeg våknet for ikke så veldig lenge siden og skal straks stelle meg litt og få i meg noe mat, for det er på tide haha. I går var vi en tur hjemme hos meg i Florø og besøkte familien min og spiste taco sammen med di før vi reiste tilbake igjen til Førde, utrolig koselig var det hvert fall. I dag er det jo morsdag og fastelaven også faktisk .. så herlig. Jeg og Iben skal en tur på besøk hjem til familien hans litt etterpå før vi skal se fotball kamp senere wohooo!!! 

Jeg ønsker dere hvert fall en fin dag videre også blogges vi når jeg kommer tilbake igjen fra besøk, kos dere♥

Processed with VSCO with b1 preset

fine mammaen min♥

 


kommentarer: 4god helg

 • Skrevet 09.02.2018
 • Klokken 15:26

Heihei, da var det helg igjen .. føler jeg skriver det samme hver helg som kommer haha? Jaja, i dag så våknet jeg veldig tidlig og måtte ta noen telefoner .. godt er det å komme noen skritt videre med jobb delen :-) det må da gå min vei snart haha søren heller .. jaja jeg gir ikke opp uansett, står på til jeg får noe. Uansett, i dag så skal jeg bare slappe av sammen med Iben .. tror vi skal lage noe god mat og bare slappe helt av, i morgen så blir det en tur hjem til Florø igjen .. det er jo morsdag og fastelaven på søndag så hadde vært kjekt å være hjemme da. 

I går så tok jeg noen bilder sammen med en venninne i sentrum så di bildene kommer senere på bloggen. Jeg sier det igjen, kom gjerne med tips til hva dere vil ha mer av her på bloggen, er ikke alltid inspirasjonen er der den skal og da er det godt med noen tips hihi. Ønsker dere alle en riktig fin helg også blogges vi snart igjen! ♥


kommentarer: 6thursday

 • Skrevet 08.02.2018
 • Klokken 12:51

Heihei! Nå er jeg akkurat ferdig stelt og skal straks gå ut døren .. jeg må rekke bussen som går om under en halv time og jeg har enda ikke spist .. så her må det gå utrolig kjapt hehe. Jeg skal innom ett møte i sentrum også skal jeg treffe en venninne så det blir nok koselig :-) Tenkte og få tatt noen bilder også hvis jeg får tid før det blir mørkt .. sinnsykt stress å tenke sånn siden det faktisk blir mørkt fra klokken 4 :-( når det er sommer så trenger jeg ikke tenke på det engang så jeg gleder meg veldig til lysere tider. 

Men nå må jeg runde av her og få i meg noe mat, tenkte bare og titte innom for en liten oppdatering også blogges vi jo allerede senere i dag, ønsker dere en kjempe fin dag! 

Bilde fra i går :-)

 


kommentarer: 5Update

 • Skrevet 04.02.2018
 • Klokken 20:22

Heisann! Litt sent jeg oppdaterer dere men men .. i dag så har jeg og Iben vært på besøk til søsteren min hvor mamma og pappa også var, så det var kjempe koselig :-) Alt i alt i dag så har vi ikke gjort så veldig mye annet enn å se fotball kamp, vært på besøk og nå slapper jeg av foran TV ' en med litt serie og frukt salat før jeg skal legge meg.

Forresten, jeg blir utrolig glad om dere kommer med tips til hva dere vil lese mer om her på bloggen! Er ikke alltid man har like mye inspirasjon og da kan det fort bli litt kjedelig, men jeg prøver så klart likevel. Ønsker dere en fin kveld videre også blogges vi igjen i morgen!


kommentarer: 0SOLRIK LØRDAG

 • Skrevet 03.02.2018
 • Klokken 11:33

Heihei, og riktig god lørdag til dere! :-) hvordan går det? Jeg har nettopp dusjet og skal straks stelle meg litt, det er jo fantastisk fint vær ute i dag så satser på å tilbringe litt av dagen ute i det fine været, er ikke ofte vi har sånt vær så det må jo virkelig nytes hehe. Vel, som jeg sa i forrige innlegg så var jeg hjemme i Florø i går, vi bowlet og koste oss kjempe mye .. jeg og Iben kjørte faktisk tilbake igjen til Førde etter vi var ferdige der, like greit siden vi uansett skulle tilbake i dag. Heldigvis ser jeg mamma og resten av familien min allerede på søndag, så det blir gøy.

Planene for dagen i dag blir nok bare å slappe godt av med god mat eller noe .. får se hva det blir til, jeg skal hvert fall ha en rolig dag uansett! Jeg runder av her jeg, vi blogges så klart litt senere! <3


kommentarer: 0Happyyyy

 • Skrevet 30.01.2018
 • Klokken 12:35

Heihei, søtinger♥ I dag er jeg skikkelig glad, mest på grunn av at jeg har drevet på og ringt til ulike steder når det kommer til jobb også venter jeg på at noen skal ringe meg opp igjen slik at jeg kan avtale møte med di .. når jeg gjør sånne ting som dette så blir man liksom automatisk glad fordi man føler man kommer ett steg videre - noe som absolutt er bra for min del når det kommer til jobb :-) Jeg ser positivt på dette nå. 

Jeg er også kjempe glad for at jeg har fått fikset mobilen min .. det tok meg bare 2 år haha! Når jeg var ute i helgen så begynte mobilen min å streike helt og skjermen var bare helt ødelagt .. også har jo skjermen min vært knust veldig lenge, jeg klarte faktisk og miste den i bakken uken etter jeg fikk den, typisk meg ..  så da fikk jeg fikset den i går, noe som jeg er evig takknemlig for siden jeg ikke klarer meg uten mobil hehe♥ 

Senere i dag så skal jeg være med Iben på besøk en tur til noen i familien hans også blir det nok bare å slappe av resten av dagen vil jeg tro, hadde planer om å jogge meg en tur i kveld men det har begynt å snø som bare det så får se om jeg venter med det til været blir litt bedre, ikke så gøy og løpe når det er sinnsykt glatt ute :-( Nå skal jeg rydde litt i leiligheten og stelle meg litt også hører dere mer fra meg senere i dag, ønsker dere hvert fall en kjempe fin dag videre!

Processed with VSCO with b1 preset

♥  Hva skal dere i dag?


kommentarer: 2mine lørdags planer

 • Skrevet 27.01.2018
 • Klokken 13:19

God lørdag, kjære dere! I dag så våknet jeg uthvilt klokken 11, utrolig deilig. Dagen i dag blir lang vil jeg tro, Iben og jeg har invitert noen folk bort i leiligheten før planen er å reise ut senere i kveld, så det ser jeg frem til :-) tenkte jeg kunne feire litt mer ut av 20 års dagen min siden jeg ikke har fått feiret den skikkelig .. det er jo en stor dag så da er det lov å feire litt ekstra hehe. Uansett, jeg har akkurat fått i meg en litt sein frokost, vi skal straks til sentrum en tur og handle litt og fikse noen små ting. Litt greit og gjøre det fortest mulig slik at jeg får tid til og rydde litt i leiligheten før folk kommer!

Jeg oppdaterer dere litt senere, så følg med videre! Ønsker dere en kjempe fin lørdag♥ 

Hva er deres planer i dag?♥ 


kommentarer: 0storhandel og shopping

 • Skrevet 26.01.2018
 • Klokken 18:30

Heihei, tenkte bare og oppdatere dere litt igjen :-) jeg må bli flinkere med denne bloggingen og jeg har jo faktisk blogget før i dag også tenker jeg at det kommer ett innlegg senere i kveld også! Er ikke nødvendigvis så veldig interresante innlegg som kommer og derfor trenger jeg masse tips fra dere!! <3 men så klart er alt bedre enn ingenting.

Vel, akkurat nå så slapper jeg av i sengen siden jeg er så sinnsykt trøtt haha .. trenger bare å hvile litt så er jeg mer våken og det føles mye bedre. Jeg har kost meg kjempe mye idag med å passe tanteungen min, gleder meg allerede til neste gang. Savner hun allerede haha.. Etter jeg var ferdig og passe hun så dro jeg ned til sentrum og møtte en venninne også kjøpte jeg litt sminke som jeg trengte, ord kan ikke beskrives hvor utrolig digg det er med ny sminke!!! Hehe. Og for ikke så lenge siden så var jeg og Iben og handlet inn en del mat slik at vi har for en stund, det er skikkelig smart for da sparer vi veldig mye penger har vi merket haha.

Jeg skal straks hoppe i dusjen så får satse på jeg våkner litt mer da, pizza blir det til kvelds også skal jeg kose meg foran TV skjermen med mye gøy! Skikkelig slapp kveld før det blir en litt tyngre dag i morgen siden jeg skal ut. Skal ta 20 års feiringen min i morgen og det gleder jeg meg så mye til! Nå runder jeg av her, håper dere får en kjempe fin kveld videre så blogges vi straks igjen :-*


kommentarer: 2morgen stund

 • Skrevet 26.01.2018
 • Klokken 09:00

God morgen, fine dere! Nå er det jo jammen meg helg også :-) klager ikke på det! Jeg har vært våken en stund nå siden jeg passer tanteungen min idag, og vi koser oss kjempe mye i sofaen og slapper av, senere tenkte vi å reise på lekeplassen for og få dagen til å gå! Så det vil jeg tro blir kjekt for henne :-) gøy for meg også å tilbringe en dag sammen med hun, jeg koser meg hvertfall kjempe mye! Senere i dag så må jeg en tur til sentrum og få fikset noen ting, så vil jeg tro at det bare blir å slappe av resten av fredags kvelden, i morgen tror jeg kanskje det blir en aldri så liten tur ut .. men det kan jeg oppdatere dere senere om! Jeg ønsker dere hvertfall en super fin dag videre og ikke minst helg, så blogges vi senere i dag <3


kommentarer: 2min hudpleierutine

 • Skrevet 25.01.2018
 • Klokken 14:40

Heisann :-) Dette innlegget hadde jeg egentlig tenkt til å lage en video om, men jeg gjør det enkelt og tar det i dette innlegget istede også får jeg ta noe annet i en annen video, så kom gjerne med tips til det. 

Jeg tenkte og vise dere min hudpleie rutine som jeg gjør fast hver dag, jeg bruker ikke så veldig mye i fjeset mitt og skulle gjerne ønske at jeg kunne brukt mer for jeg elsker og pleie fjeset mitt, det synst jeg er så utrolig deilig haha! Så jeg tenkte og se litt om jeg finner noe gode produkter jeg kan bruke også. Men hvertfall, her har dere min rutine til fjeset ♥

♥ Hver morgen og kveld ♥ 

Denne bruker jeg kun om kveldene for og fjerne sminken min, synst den funker kjempe bra også fjerner den faktisk all sminken uten at noe sitter igjen! Så denne liker jeg super godt :-) 

Denne bruker jeg en gang hver kveld og morgen, jeg tar en del også skrubber jeg og deretter skyller av med lunkent vann .. resultatet er amaaazing --> huden min blir helt myk og deilig etter jeg har skylt av, utrolig deilig♥

Jeg bruker denne dag kremen hver morgen og kveld, kanskje flere ganger daglig bare fordi jeg elsker og smøre inn fjeset mitt haha .. men denne funker også helt okei :-) man får mye krem for en billig peng, synst jeg da. 

 

Denne tror jeg er favoritten i og med at den er 3 i 1, både vask, skrubb og til maske .. jeg elsker denne og bruker den hver kveld!♥

Vel, dette var produktene jeg bruker nå .. satser på og finne noen andre gode produkter også. Kom gjerne med tips til om dere har noen gode hudpleie tips til fjeset, da blir jeg kjempe glad :-D 

 

 


kommentarer: 414 morsomme fakta om meg

 • Skrevet 24.01.2018
 • Klokken 20:37

Haalloo, i dette innlegget så tenkte jeg og fortelle dere noen litt " morsomme " fakta om meg .. kanskje ikke så veldig spennende for dere men vi kjører på likevel :-D 

♥ Jeg har blogget i snart 4 år og det er ekstremt rart og tenke på, men jeg digger det.

♥ Lykke tallet mitt er 4 og jeg aner ikke hvorfor .. jeg har bare alltid likt tallet 4 hehe vittig. 

♥ Jeg skulle egentlig hete Kine eller Ida, men så ble det Camilla fordi tanta mi likte så godt det navnet, så rart og tenke på faktisk .. 

♥ Jeg blir sinnsykt glad når det handles inn MYE MAT hehe!!!! Husker jeg alltid var med pappa på storhandel for da fikk jeg alltid plukke oppi det jeg ville .. Åååååh savn♥♥♥

♥ Jeg støvsuger og vasker gulv så og si 2 ganger i uken, jeg synst det er irriterendes at jeg føler jeg må det når det overhode ikke trengs .. vil tro det holder med en gang i uken? haha jaja. 

♥ Jeg gikk på fotball når jeg var liten, og jeg angrer mer enn noe annet på at jeg sluttet .... vurderer sterkt å begynne igjen for det er jo utrolig gøy!

♥ Favoritt fargen min er blå eller turkis, klarer ikke bestemme meg :((((

♥ Jeg er veldig glad i å lage mat og bake, det synst jeg er så spennende. Spesielt glad i å lage ulike salater fordi jeg eeeelsker salat. 

♥ Jeg har kjent bestevennen min siden jeg var veldig liten og det er jeg evig takknemlig for. Hun heter Sara forresten!

♥ Favoritt faget mitt på skolen var Engelsk 

♥ Film sjangeren jeg liker best er faktisk thriller selv om jeg skremmer meg selv vekk ... skjønner ikke hvorfor jeg vil meg selv så vondt men jeg lærer aldri :-))) det er ikke noe å si på, eller så liker jeg faktisk sånne triste drama filmer også haha. 

♥ Jeg elsker og våkne tidlig på morgenen og vite at jeg skal gjøre noe gøy eller bare generelt vite at man har en hel dag foran seg hvor man ikke sover vekk halve dagen. 

♥ Når jeg ser noe som er mygla så kan jeg seriøst begynne å grine fordi jeg rett og slett blir redd, hvordan er det mulig? helt sikkert bare jeg som er veldig rar haha .. jeg føler det lever liksom? eller at det ja, jeg vettaf*en, jeg er rar. 

♥ Jeg elsker og gjøre andre glad ved og gi dem penger eller andre ting, jeg får en skikkelig GOD følelse inni meg når jeg gjør noe godt for andre, og det FØLES GODT DET♥ 

Processed with VSCO with m3 preset

 

 

 


kommentarer: 0lørdag

 • Skrevet 20.01.2018
 • Klokken 14:36

Heisann, og riktig god lørdag til dere! Hvordan går det? For øyeblikket så er jeg hjemme i Florø, det ble visst til at vi sov over her i natt og like greit er det siden det hadde blitt så sent om vi skulle reist hjem sent i går kveld. Det var også kjempe kjekt å være litt med Sara igjen, vi koste oss hvertfall :-)

Nå står turen videre til Førde om ikke så lenge, jeg må stelle meg og fikse meg litt til i kveld .. skal en liten tur ut, men tenker å være hjemme litt tidlig siden jeg og Iben skal i bursdag i morgen så da orker jeg ikke være dårlig hehe... Ikke så veldig interresant innlegg dette her , men tenkte å bare oppdatere dere litt, fortell meg gjerne hva dere skal til med i dag <3 Vi blogges senere idag!


kommentarer: 2dette har jeg i veska

 • Skrevet 19.01.2018
 • Klokken 15:10

God helg, gode dere♥ Så deilig med helg igjen, i dag så reiser vi en tur hjem til Florø så det gleder jeg meg veldig til :-) Mulig at vi ligger over til i morgen, får se hva som skjer. Men hvertfall, i dette innlegget så tenkte jeg og vise dere hva jeg bruker og ha i veska mi når jeg skal ut på tur, jeg liker alltid og ha en litt stor veske slik at jeg får med meg det jeg skal men at jeg fortsatt har mye plass til overs. 

kamera lader og eksta linse ♥

Jeg må alltid ha med meg lader til kamera siden jeg alltid har med meg kameraet i veska, samme med en ekstra linse siden den jeg bruker fast ikke går an å zoome inn med .. så derfor har jeg en ekstra i back -up :-) lurt!!

 leave in kur til håret og en børste 

Ett veldig STORT must hos meg er definitivt en hår børste .. håret mitt floker seg så utrolig fort og det er det verste jeg vet, så derfor liker jeg og ha en børste med meg i veska, hehe .. Kuren bruker jeg også å ha med meg bare for og " roe " håret ned litt, det hjelper meg masse!!

♥ lomme bok og solbriller 

Dette er liksom en selvfølge at man har med seg i veska, solbriller har jeg liggendes i veska uansett hvilket vær det er. Det har hendt så mange ganger at jeg har glemt igjen solbrillene mine hjemme så etter alle di gangene så har jeg bare latt solbrillene ligge godt plantet i veska mi haha. 

sminke, parfyme og masse strikk 

Dette er ikke alltid ett like stort must hos meg, men jeg liker alltid og bare ha det der i tilfelle sminken min skulle bli helt stygg .. Noe jeg er mer avhengig av er hår strikk uten tvil, jeg får aldri nok av hårstrikk, aldri. Av en eller annen grunn så forsvinner di hele tiden, irriterende. 

Jeg bruker av og til også å ha liggende en parfyme, helt sikkert unødvendig menmen .. :-) 

♥ mobil og ibux 

Det største jeg må ha med meg er så klart mobilen min, det tror jeg må være det viktigste!! Hvertfall siden jeg har liggende bank kort osv i side lommen, også pleier jeg å ha Ibux .. det har jeg merket at er lurt å ha i veska si :DDD

♥ leppestifter og lypsyler 

Jeg bruker for det meste leppestift og lypsyl hver dag, så det kommer ikke som ett sjokk at jeg har dette med meg i veska .. helst en i hver farge haha :-) jeg elsker leppestifter♥ spesielt disse fra NYX, di er jeg blitt helt forelsket i.

mobil lader 

Også dette er utrolig lurt å ha i veska merker jeg, kjedelig og bli tom for strøm også har man ikke lader :-( 

 


kommentarer: 4endelig 20 år - tur til Bergen

 • Skrevet 12.01.2018
 • Klokken 11:00

God fredag, kjekke dere♥ I dag er det endelig min bursdag som jeg har ventet sååå lenge på ...  og jeg er super glad hihi. Ingenting er jo kjekkere enn å ha bursdag, eller? Jaja, enda gøyere er det at jeg faktisk får feiret 20 års dagen min i Bergen som jeg ikke har vært på evigheter .. jeg gleder meg kjempe mye til å komme frem. Det blir hvertfall å finne på mye gøy denne helgen, muligens en aldri så liten tur ut på byen siden jeg faaaktisk kommer inn di fleste steder, noe som jeg ikke gjorde når jeg var 18 og 19 .... 20 er vel en litt mer gøy alder hvor man har flere muligheter♥ 

Vel, jeg våknet tidlig av meg selv og skal stelle meg nå før vi reiser .. litt greit og komme seg avgårde litt tidlig slik at man får mest mulig ut av dagen, det må man jo :-D vi reiser sammen med søsteren min, mamma og resten reiste i går så gleder meg også til å se de igjen :-) Jeg tar så klart med meg pc så det blir blogging, vi blogges underveis. Nå skal jeg bare kose meg resten av dagen. 

Ønsker dere alle en fantastisk helg, også må dere kose dere kjempe mye♥ vi blogges senere! 

 


kommentarer: 6akkurat nå

 • Skrevet 06.01.2018
 • Klokken 22:01

... så slapper jeg helt av, har akkurat skjært opp litt mango ( som forresten er det beste jeg vet!!! ) og skal sette på en film og se litt på Youtube før jeg slukner helt .. jeg er så utrolig trøtt i dag merker jeg! Like greit og bare legge seg tidlig også slik at man blir helt uthvilt, ingenting som er bedre enn å våkne uthvilt og glad hihi. I morgen så kommer også mamma og pappa til Førde også reiser vi opp til søsteren min og blir der en stund, alltid like koselig :-) 

I dag så har det ikke skjedd så mye faktisk, bare slappet av og vært på butikken en tur. Også slo Iben til med en nydelig kvelds så det var jo definitivt ikke feil! Men nå tenker jeg og avbryte her, jeg ønsker dere en kjempe fin kveld videre også blogges vi jo igjen i morgen allerede♥

Processed with VSCO with f2 preset 

Processed with VSCO with f2 preset

 


kommentarer: 4