v Blogg (Camilla - Kommenterer tilbake!) hits


endelig 20 år - tur til Bergen

 • Skrevet 12.01.2018
 • Klokken 11:00

God fredag, kjekke dere♥ I dag er det endelig min bursdag som jeg har ventet sååå lenge på ...  og jeg er super glad hihi. Ingenting er jo kjekkere enn å ha bursdag, eller? Jaja, enda gøyere er det at jeg faktisk får feiret 20 års dagen min i Bergen som jeg ikke har vært på evigheter .. jeg gleder meg kjempe mye til å komme frem. Det blir hvertfall å finne på mye gøy denne helgen, muligens en aldri så liten tur ut på byen siden jeg faaaktisk kommer inn di fleste steder, noe som jeg ikke gjorde når jeg var 18 og 19 .... 20 er vel en litt mer gøy alder hvor man har flere muligheter♥ 

Vel, jeg våknet tidlig av meg selv og skal stelle meg nå før vi reiser .. litt greit og komme seg avgårde litt tidlig slik at man får mest mulig ut av dagen, det må man jo :-D vi reiser sammen med søsteren min, mamma og resten reiste i går så gleder meg også til å se de igjen :-) Jeg tar så klart med meg pc så det blir blogging, vi blogges underveis. Nå skal jeg bare kose meg resten av dagen. 

Ønsker dere alle en fantastisk helg, også må dere kose dere kjempe mye♥ vi blogges senere! 

 


kommentarer: 6akkurat nå

 • Skrevet 06.01.2018
 • Klokken 22:01

... så slapper jeg helt av, har akkurat skjært opp litt mango ( som forresten er det beste jeg vet!!! ) og skal sette på en film og se litt på Youtube før jeg slukner helt .. jeg er så utrolig trøtt i dag merker jeg! Like greit og bare legge seg tidlig også slik at man blir helt uthvilt, ingenting som er bedre enn å våkne uthvilt og glad hihi. I morgen så kommer også mamma og pappa til Førde også reiser vi opp til søsteren min og blir der en stund, alltid like koselig :-) 

I dag så har det ikke skjedd så mye faktisk, bare slappet av og vært på butikken en tur. Også slo Iben til med en nydelig kvelds så det var jo definitivt ikke feil! Men nå tenker jeg og avbryte her, jeg ønsker dere en kjempe fin kveld videre også blogges vi jo igjen i morgen allerede♥

Processed with VSCO with f2 preset 

Processed with VSCO with f2 preset

 


kommentarer: 4Shopping og Peppes

 • Skrevet 05.01.2018
 • Klokken 21:59

Heeei og riktig god helg til dere alle! Hvordan går det med dere? :-) jeg har dessverre ikke fått noe særlig god tid til å blogge til dere i dag, grunnen til det er at det rett og slett har gått i ett i dag også, jeg har ryddet og styrt på.. men noe litt gøyere som har skjedd i dag er at min gode bestevenninne kom til Førde, jeg har savnet Sara så vanvittig mye og jeg kan skylde litt på meg selv siden jeg ikke har vært hjemme, men det må skje oftere. Hvertfall, det er en time siden jeg kom inn døren, vi har vært å shoppet og tok oss en liten mat pause på Peppes .. noe som var kjempe koselig <3 jeg kjøpte meg en ny svart bukse siden mine er helt utvasket .... hvorfor skjer det :-( hehe. Så kjøpte jeg meg noe rense greier til fjeset også handlet jeg litt matvarer!

Nå er jeg ganske så sliten og skal bare slappe av resten av kvelden, kommer nok til å sovne tidlig, deilig er det. Men dere, vi blogges i morgen <3 ønsker dere en fin helg videre!

Fine bestevennen min <3

Var en svipptur innom plantasjen også , guuuud så mye fint de har, gleder meg til å gå amok der inne når jeg får mer penger hehehe!!! Tror jeg har falt mer for pynt og planter enn for klær, hmmm ...


kommentarer: 42018

 • Skrevet 01.01.2018
 • Klokken 21:10

Godt nytt år og Velkommen til 2018♥ 

Det er så rart at det nå er 1 Januar 2018 !!!! Men også utrolig deilig, det var rart å våkne i dag og se at det står ett helt nytt år og måned og dato på mobilen haha .. Feiringen min i går ble faktisk ikke som planlagt og det er jeg nesten glad for i og med at da hadde jeg sikkert våknet opp i dag og vært fylle syk osv, så meg og Iben tok feiringen hjemme hos han og det var utrolig koselig :-) Vi måtte så klart gå utenfor og få med oss alle rakettene som tok av klokken 00.00 .. vakkert♥ Nå er jeg mer enn klar for ett nytt år, jeg gleder meg. 

Hvordan var deres feiring i går? Har dere noen spesielle planer for 2018? Fortell meg gjerne, jeg synst det er kjekt å høre hva dere har gjort og om dere har noen planer for dette ny året :-D Nå skal jeg bare slappe helt av resten av kvelden, dere må ha en kjempe fin kveld videre også blogges vi igjen i morgen så klart.


kommentarer: 4det beste som hendte meg i 2017

 • Skrevet 31.12.2017
 • Klokken 14:03

Heisann, fine dere♥  Nå er det ikke lenge igjen av 2017 .. jeg synst dette året har gått så sinnsykt fort, alt for fort faktisk. Men nå venter vi ett nytt år, jeg er klar for ett nytt og minnerikt år med masse oppturer! Jeg er sikker på at 2018 kommer til og bli det beste året mitt så langt, først på grunn av at jeg ENDELIG blir 20 om kun to uker!! Og så fordi jeg skal ut i jobb ikke minst, noe jeg gleder meg aller mest til. Så har jeg bestemt meg at dette skal bli ett år hvor jeg virkelig skal gå inn for og trene masse masse, kroppen min trenger det så sykt mye i og med at kostholdet mitt nå ikke er det aller beste .. jeg trenger å få i meg mer vitaminer og alt som trengst, jeg har aldri følt meg så slapp og j*vlig før faktisk .. før når jeg trente så og si hver dag så slet jeg aldri med dette, så nå må jeg jobbe litt mer for og få kroppen min til å være der den skal være, dette er ikke sunt hvertfall hehe. 

SYDEN TUR

Men JA, til selveste overskriften♥  Det er så klart veldig mye som har skjedd meg i 2017, det har ikke bare vært nedturer. Men noe som liksom setter ett viktig punkt i livet mitt og som aldri vil forsvinne derfra oooog som jeg så klart aldri glemmer er syden turen i sommer sammen med hele familien min og ikke minst kjæresten min! Jeg tror at det som gjør det hele litt mer spesielt og minnerikt er at jeg for aller første gang i hele mitt liv har reist på ferie sammen med kjæresten min, det er noe jeg alltid har drømt om hahah. Men også det som gjorde det beste med hele turen er at alle var samlet og at det kun var god stemning hele turen, det finnes ikke noe bedre enn at alle jeg er glad i skal ha det bra, og det tror jeg virkelig at alle hadde. Det gjør meg så glad at mormor også ble med, jeg er så glad i hun at det gjør vondt♥ ♥  ( på en god måte ). Jeg vil gjerne ha flere slike turer.

Processed with VSCO with c1 preset

JULAFTEN

Dette på grunn av samme grunn som over her - at alle sammen er samlet og bare god stemning!! Vi hadde jo som nemnt tidligere besøk av familie fra Bergen også var søsteren min med familie der, og kjæresten min også :-) Så virkelig mer enn vellykket. Det er trist at julen er over, for det er den beste tiden på året. 

JENTEKVELDER

Selv om dette ikke har hendt så ofte som jeg skulle ønske det gjorde så husker jeg fremdeles di koselige og gøye jente kveldene♥  Det er så utrolig mye mer enn bare bra ved å samles og bare snakke sammen om alt som har skjedd og di typiske jente tingene hehe. Det gjør så godt i hjertet mitt når jeg kan sitte sammen med vennene mine og bare snakke ut om alt .. jeg tror jeg trenger det. Så jeg håper ikke det blir lenge til neste gang, kanskje jeg må stå for at dette skal skje oftere, det ble oftere slik når jeg bodde hjemme i Florø, men jeg lar ikke det skje sjeldnere selv om jeg bor en time unna :-) aldri. 

DE GØYE ROADTRIPPENE

Ååååh dette savner jeg skikkelig! Spesielt de morsomme og gøye roadtrippene til meg og Sara, ingenting slår den jenta der asss♥  hun er så rå!! Jeg kan sitte å le i evigheter når jeg er rundt henne, det finnes såå mange kjøre turer hvor vi bare har kjørt og snakket om alt og ingenting, også der vi har stoppet en plass kun for å ta bilder til blogg og sosiale medier .. pakket med oss masse forskjellige antrekk og kjørt på med bilder på ulike stoppe steder hehe. Så utrolig vittig når begge sitter inni bilen og prøver å kjappe seg med å skifte så ingen ser hvor dumt det ser ut ..det er jo så sinnsykt trangt også vet dere, Off jeg ler bare ved å tenke på det! :-D 

BERGEN TURER

Jeg skulle så inderlig ønske at dette skjedde oftere, men vanskelig er det når jeg ikke har lappen :-( da tror jeg at jeg hadde reist annen hver helg .. jeg elsker Bergen♥  Siden mamma er oppvokst i Bergen og hele familien min bor der så har jeg vært der mange ganger fra jeg var en liten baby, så det er mitt andre hjem vil jeg si hehe♥  Jeg blir alltid så glad i kroppen hver gang jeg reiser dit .. det gjør meg så glad. Jeg gleder meg til å reise rett over nyttår! Det er nesten litt sånn at jeg savner når Iben bodde i Bergen for da var jeg der så og si hver 2 uke. Men ingenting er så klart bedre enn at han har flyttet hjem hihi .... Jeg har alltid elsket å reise til sentrum og gå rundt på torgallmenningen, og ikke minst å sette seg ned ved kaia å ta seg en kald cider .... aaahhh nå gleder jeg meg nesten litt til sommer :-D jeg håper å få til en jente tur til Bergen om ikke så lenge, tenk hvor GØY det hadde vært!!! ♥ ♥ ♥ ♥ 

Det finnes sikkert enda flere kjekke og minnerike ting jeg har gjort i 2017, men da må jeg komme med det i ett anna innlegg for nååå er jeg så sulten og må avbryte her! Jeg ønsker dere en riktig fin kveld i dag og kos dere MASSE♥ ♥  

VI SNAKKES I 2018 YEY!!

 

 

 

 


kommentarer: 0Hos frisøren

 • Skrevet 28.12.2017
 • Klokken 13:53

Heihei :-) tenkte bare å oppdatere dere litt! For øyeblikket sitter jeg faktisk hos frisøren etter gammelt .. det kom egentlig helt uventet haha, tok det helt på sparket, men hvertfall .. det jeg skal gjøre er å klippe meg litt også legge på en varm farge i håret mitt slik at det blir bare en hel farge i håret, jeg har jo fått ettervekst så ville ha den vekk. Jeg kjenner det skal bli utrolig deilig med en liten forandring, nå har jeg jo ikke turt å gjøre noe med håret mitt etter sist når det ble så sykt mye styr med håret mitt hvor jeg farget det hele tre ganger på kort tid, så det anbefales virkelig ikke hehe!!

Bilder av resultatet kommer senere idag, også vlogger jeg faktisk til dere i dag så skal prøve å redigere den ferdig idag så den kommer ikveld eller i morgen, vi blogges! <3


kommentarer: 06 tips som kan hjelpe for og få en bedre dag

 • Skrevet 27.12.2017
 • Klokken 20:51

Heihei :-) I dette innlegget så tenkte jeg og komme med noen tips som har funket og hjulpet meg hvis jeg har en tung dag, eller bare generelt .. Uansett så tenkte å dele disse med dere .. håper dere liker tipsene♥

Trening/jogging

Dette er min favoritt uten tvil, og denne hjelper faktisk skikkelig bra .. det kan jeg love dere! Har man en tung dag og er nedfor så hjelper det skikkelig med en god treningsøkt eller bare å ta seg en joggetur med bra og oppmuntrende musikk på øret♥ 

Snakke med venner, familie, kjæreste

Selv om det kanskje kan være vanskelig og ta opp noe når man har en kjip dag så hjelper det så mye mer enn du selv kanskje tror ...  å kunne snakke med noen om hva som er galt, enn å bare holde det inni seg .. jeg har flere ganger bare latt vær og si noe som helst og holdt flere tusenvis av problemer og ord inni meg MEN som vil så gjerne ut, og når man da får ut di ordene så senker skuldrene seg så mye mer. Å holde problemer og bekymringer inni seg er ikke en god ide, få det heller ut og snakk med noen♥ jeg har hvertfall ett godt øre og er der alltid for noen som trenger meg♥

Kjøretur

Nå har jeg jo dessverre ikke lappen og skulle så inderliiiiiiiig ønske at jeg hadde det for det er SÅ mange ganger hvor jeg skulle ønske jeg bare kunne tatt meg en kjøre tur med SJUKT bra musikk :ppp og bare kose meg, det hadde vært godt det. Men heldigvis så har jeg noen gode venner og en kjæreste som har lappen og som er der for meg når jeg vil på kjøre tur, og hva er vel ikke bedre enn å høre på oppmuntrende og glad musikk sammen med en god venn og snakke sammen og kjøre en aldri så liten tur! Dette har jeg gjort flere ganger og jeg synst det hjelper jeg :-) 

Reise 

Vet ikke helt om dette hjelper på alle, men jeg har ofte reist til Bergen til mormor og vært der i noen dager kun fordi jeg alltid kan slappe av der uten å tenke så mye .. jeg har det så vanvittig bra der og føler meg alltid mer hjemme der. Enda bedre er det jo at det er så rolig og rett ved sjøen, mye sjø er det der og det synst jeg er så koselig :-) Bare det og gå seg en tur og se utover sjøen er en følelse i seg selv. Det gjør meg så trist at jeg ikke har vært i Bergen på hele 4 måneder herlighet så dårlig av meg ... heldigvis skal hele familien reise dit rett over nyttår, kanskje på min bursdag og jeg gleder meg kjempe mye♥

Se på serie

Å se på serie, tv eller noe som du synst er gøy kan også hjelpe deg gjennom en kjip dag. Jeg glemmer liksom alt jeg tenkte på før jeg satt på serien frem til serien er ferdig haha, og det er en deilig følelse det! Godt og kunne bare glemme alt av bekymringer og tenking og gjøre noe som får deg til å tenke på noe annet :-) 

Finn på gøye ting med vennene dine, familien eller kjæresten

Dette er en av di beste tipsene jeg har og som fungerer veldig bra med meg, bare det og finne på noe gøy med noen gjør at man kanskje ikke tenker så mye på det som faktisk er problemet. Man kan for eksempel bowle, gå på kino, gå tur,  lage mat sammen osv .. 

Dette var noen tips jeg hadde for denne gang, håper dere liker tipsene og kom gjerne med ideer til hva mer dere vil jeg skal blogge om! 

 

 


kommentarer: 2hjem til jul

 • Skrevet 23.12.2017
 • Klokken 13:02

God lillejulaften♥ nå er jeg akkurat ferdig stelt og skal straks få i meg noe mat før vi reiser hjem til Florø for og feire jul med familien min, men først skal vi innom familien til Iben og være der litt også må jeg en tur på butikken. Nå gleder jeg meg skikkelig til i morgen selv om julestemningen fortsatt ikke er på plass så satser jeg på at den kommer i løpet av dagen i dag eller i morgen, det blir liksom ikke heeeelt det samme uten julestemningen .. men vi må så klart prøve og gjøre det beste ut av det uansett :-) Bagen min er stapp full som vanlig og det var litt dumt av meg å gjøre siden nå har jeg ikke plass til pc `en min ...... så den får jeg heller ta i en pose eller noe, jeg skal hvertfall klare og få den med meg slik at jeg får blogget. 

Men nå må jeg gjøre meg ferdig slik at vi får komt oss avgårde, men vi blogges så klart senere i dag! God jul til alle sammen♥ 

Processed with VSCO with m5 preset

 

 


kommentarer: 0møte og juleferie

 • Skrevet 22.12.2017
 • Klokken 13:54

Goood fredag kjære lesere♥ Nå er det ikke mer enn 2 dager til julaften og herreguuud så rart!!! Det har absolutt ikke gått helt opp for meg enda, jeg har prøvd og høre mest mulig på jule musikk for og komme i julestemning men det hjelper altså ikke hahah .. får håpe det hjelper og komme hjem til jul og flere juleprogrammer. 

Vet dere hva? I dag har jeg faktisk fått gjort skikkelig mye og jeg er veldig stolt av meg selv hehe ... det begynte med at jeg våknet klokken 10 og stellet meg, deretter har jeg vasket klær, hengt opp klær, ryddet, lagt på nytt sengetøy, OG sist men ikke minst så har jeg vært i ett lite møte med en barnehage, og det lyder så og si bra .. jeg satser på at det går min vei denne gangen♥ nå er jeg møkk lei for og si det sånn .. håper 2018 blir mitt beste år når det kommer til å få jobbe, alt i alt .. jeg gir f*en ikke opp før jeg får det som jeg vil heheh!!! 

Og nå er jeg akkurat komt inn døren etter en tur på butikken hvor jeg handlet inn til pizza .. så nå skal jeg lage mat til Iben er hjemme fra jobb, og da er det ♥JULEFERIE♥  I dag blir det nok å slappe av før vi skal stå tidlig opp i morgen siden vi skal hjem til Florø, tanta mi med familie kommer i dag siden vi alle skal feire jul sammen og jeg gleder meg så fryktelig mye :-D Det blir så bra det. Men nååå ønsker jeg dere alle en riktig god og fin jul også blogges vi senere i dag, følg med da. 

♥ GOD JUL ♥

 


kommentarer: 2dagen i dag

 • Skrevet 19.12.2017
 • Klokken 17:20

Heihei :-) hvordan har dere det? Jeg ser at jeg må bli flinkere til og blogge .. nå er det gått hele 2 dager, beklager for det. Men uansett, i dag så har jeg vært i sentrum med en venninne jeg ikke har sett på ett helt år, så det var utrolig koselig og se hun igjen. Vi gikk stort sett bare å såg i butikker og hun handlet noen julegaver også deretter dro vi på kafè en liten tur før jeg reiste hjem igjen. Så nå skal jeg og Iben videre hjem til familien hans en tur, gleder meg til å legge meg i kveld for jeg er sååå sinnsykt trøtt og slapp kjenner jeg .. Men nå må jeg runde av her, tenkte bare å svippe innom for en kort oppdatering hehe. Jeg ønsker dere hvertfall en kjempe fin dag videre også blogges vi senere i kveld eller i morgen <3


kommentarer: 27 dager til julaften

 • Skrevet 17.12.2017
 • Klokken 12:25

Gooood søndag skjønninger!!! <3 Nå er det akkurat en uke til selveste julaften JIPPI, jeg blir så glad av å tenke på det .. det blir så bra og jeg gleder meg så mye til å reise hjem til familien, satser på å kunne reise hjem fredagen før julaften slik at jeg får noen dager hjemme.

For øyeblikket så ligger jeg fortsatt i sengen og har ikke orket å stå opp enda .. har ikke vært i form denne uken og i helgen, føler meg kvalm hele tiden, vondt i ryggen og føler jeg ikke kan gå en eneste plass fordi jeg er kvalm og det ødelegger så mye for meg .. j*vla dritt!!! Blir det ikke bedre snart så får jeg ta meg en tur til legen så di får undersøke meg litt, har på følelsen at det er noe ekstremt gale med magen min eller noe .. har vært sånn i evigheter nå bare av og på med smerter. Føler også at det blir verre når jeg drikker alkohol så kan være det er magesår men det er altså ikke godt å vite hehe.

Nok om det, senere i dag så skal jeg og Iben på besøk til familien hans, så må jeg prøve å få møtt mamma og di siden de skal en tur til Førde i dag :-) Nå må jeg komme meg på badet og stelle meg litt, vi blogges senere idag <3


kommentarer: 21.desember og helg

 • Skrevet 01.12.2017
 • Klokken 13:32

Wiihuuu hva er vel ikke bedre enn at det er 1. desember og ikke minst helg!!! Jeg blir så glad når det begynner å nærme seg jul♥ for nå er det jo virkelig ikke lenge til. I dette innlegget så tenker jeg og fortelle dere litt om mine planer for helgen! Tar egentlig helgen litt som det kommer. 

Fredag - I dag skjer det ikke så veldig mye, men senere i dag så skal vi en tur til sentrum og se etter juletre faktisk .. vi har ikke noe julepynt i leiligheten og det er  jo litt kjedelig for man vil jo komme i julestemning hehe :-) Neida, men det er ikke så mye som skal til. Så får vi se om det blir satt opp noe julepynt i løpet av helgen, jeg elsker og pynte til jul for det er jo så koselig♥ Senere i kveld blir det hvertfall sikkert og visst bare å slappe av for jeg er i en elendig form .. håper jeg er bedre til i morgen. Også siden det er 1 desember i dag så går det jo garantert mye juleting på tv, så det må jeg prøve å få med meg hihi.

Lørdag - I morgen skulle jeg egentlig hjem til Florø for og sitte barnevakt for lillesøsteren min siden mamma og pappa skal på julebord, men det vet jeg enda ikke om jeg får tid til siden jeg skal en tur til sentrum med store søsteren min og tanteungen min osv .. der skjer det visst mye gøy for små barn ( som meg ) neida .. men det blir gøy å få med seg for tanteungen min sin del :-D spennende. Jeg håper jeg får litt julestemning iallfall. Så får jeg se hva det blir til senere på dagen .. har mest lyst til og bare slappe av egentlig slik at jeg ikke blir verre enn det jeg er nå, uff. 

Søndag - Vet jeg ikke enda hva som skjer, så langt har jeg ikke kommet hehe .. håper det er fint vær hele helgen så det går an å gå seg en tur eller noe. 

♥ Hva skal dere i helgen?

 


kommentarer: 2lørdag + besøk

 • Skrevet 25.11.2017
 • Klokken 14:41

Heisann! og god lørdag til dere :-) Føler forresten at jeg har blitt litt bedre med denne bloggingen, eller hva synst dere? Blir ikke alltid like ofte men jeg prøver så godt jeg kan selvfølgelig. Vel, nå er jeg og iben akkurat komt inn døren etter en tur på butikken hvor vi handlet inn kvelds .. var tidlig oppe i dag men kjenner fortsatt at jeg er litt trøtt og sliten så skal bli godt og bare slappe av denne helgen. I morgen så blir det besøk av familien til Iben og det blir kjempe koselig, alltid så gøy med litt besøk, blir så fredelig her med bare meg og han hehe .. er ikke feil det altså men alltid godt med besøk. 

Nå kommer mamma og pappa straks en liten svipp tur innom her også for og si hei, før jeg reiser videre sammen med di opp til søsteren min en tur siden mamma skal fikse seg litt på håret :-) Og jeg gleder meg sååånn til og se tanteungen min, hun er så vanvittig herlig og jeg elsker hun hihi. fine gullet♥ Nå blir det sikkert ikke mer blogging før senere i dag, antrekk kommer nemlig senere jippi. Ønsker dere en kjempe fin lørdag og helg videre♥


kommentarer: 4shopping

 • Skrevet 24.11.2017
 • Klokken 20:10

God kveld, nå er det ikke lenge siden jeg kom inn døren! og jeg er såååå sliten, det tar på og være på shopping.  Som sagt i forrige innlegg så var jeg med søsteren min på julehandel, vanvittig med folk overalt egentlig .. og det er jo forståelig ettersom det er black friday idag som sikkert di fleste har fått med seg hehe :-) jeg synst ikke det var så veldig mye bra salg, men nå var jeg jo ikke overalt da .. Hvertfall så fikk vi unnagjort en del, jeg har fortsatt litt igjen og tenker og ta det i løpet av neste måned, det er vel litt salg da og? Hmmm. 

Nå venter jeg egentlig bare på at the voice skal begynne, alt jeg har sett frem til i dag :-))))))) Hva har dere gjort i dag ? Vi blogges ♥

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

 

 


kommentarer: 4dette har jeg gjort i helgen

 • Skrevet 19.11.2017
 • Klokken 18:53

Heisann dere! Jeg har ikke blogget i helgen .. utrolig dårlig av meg men jeg har ikke hatt noe spesielt å blogge om og da kan det i grunn bli kjedelig, men jeg skal skjerpe meg :-) Kan fortelle dere litt hva jeg har gjort i helgen da, på fredag så skjedde det ikke stort annet enn at jeg slappet av foran tv` en med the voice på skjermen, ble egentlig en tidlig kveld på meg da siden jeg var så trøtt.

På lørdag så våknet jeg tidlig og stelte meg, så ble meg og Iben hentet av søsteren min før vi reiste videre hjem til Florø til mamma og pappa, veldig koselig i og med at jeg ikke har vært hjemme på 2-3 uker. Men hvertfall, der spiste vi hjemme laget pizza som pappa hadde laget også ble det litt spill og kos før vi reiste tilbake til leiligheten .. i dag derimot så er det en skikkelig slapp dag, jeg har vært så sinnsykt trøtt i hele dag og gleder meg nesten til å legge meg igjen hehe, men først må jeg få med meg Farmen og få vasket noen klær, fikk plutselig en haug med klær å vaske jædå!! :-) 

Så ikke en så veldig interresant helg, men tenkte jeg måtte oppdatere dere litt! Fortell gjerne hva dere har gjort i helgen, også ønsker jeg dere en kjempe fin søndag videre♥ Nå må jeg få i meg noe mat! Vi blogges.

 

 


kommentarer: 10julegave handel

 • Skrevet 15.11.2017
 • Klokken 11:22

God morgen ♥ er det innenfor og si det nå? Uansett, nå er jeg straks på vei ut døren .. skal være med en venninne og handle noen julegaver så det blir jo koselig. Det regner som bare det ute og jeg hadde tenkt å ta noen bilder fAn, da får jeg prøve igjen i morgen hahaha!! Været holder ikke med meg assss. Jeg tenkte bare og komme med en liten oppdatering for nå må jeg løpe, men vi blogges senere i dag. Ha en super fin dag, snart helg igjen yey.

Processed with VSCO with t1 preset

 


kommentarer: 2kom gjerne med tips

 • Skrevet 09.11.2017
 • Klokken 15:50

Heihei, og god torsdag til dere :-) For øyeblikket så sitter jeg og ser litt på youtube etter tips til videoer også lurte jeg forresten på om dere ville komme med noen tips til hva dere vil jeg skal BLOGGE OM og ikke minst hva dere vil jeg skal ha mer video av, jeg blir seriøst dødsglad om dere vil abonnere på kanalen min ved å trykke HEEEEER !!!  på youtube, nå er det jo blogging jeg driver fast med .. men legger også ut videoer så ofte jeg kan på youtube, lengter etter nytt vlogg kamera så hvis jeg får meg det så blir det bra med videoer fremover. Kom gjerne med TIPS♥♥♥♥

Processed with VSCOcam with t1 preset

 


kommentarer: 1lørdag

 • Skrevet 04.11.2017
 • Klokken 13:06

Heihei, det ble ikke noe antrekk bilder i går siden det ble så sinnsykt fort mørkt ... og det er nok det som suger mest med å være blogger hehe. Jeg har vært våken en stund nå og skal straks reise og kjøpe noe greier før vi reiser opp til søsteren min og blir der utover kvelden, jeg har vært skikkelig dårlig i magen siden jeg våknet så håper dette blir bedre utover dagen. Skulle ønske været holdt seg bra i dag og men som vanlig så regner det yeeey, men det stopper ikke meg i å ha det gøy selvfølgelig :-)) 

Det blir sikkert ikke noe mer blogging i dag siden jeg kommer til å være en del opptatt, jeg skal prøve og få postet antrekket for kvelden senere♥ dere må ha en super fin lørdag. 

 

 


kommentarer: 6helgens planer

 • Skrevet 03.11.2017
 • Klokken 11:32

God helg til dere :-) Jeg håper dere likte vloggen forresten!! Kommer flere om dere likte det. Vel, det er allerede 3 November, og jeg gleder meg bare mer og mer til vi kommer til Desember måned .. og ikke minst JUL♥ det er egentlig ganske sykt å tenke på at det allerede er 3 måneder siden jeg var i Hellas, skulle ønske vi kunne spole tiden liiiiitt tilbake hihi! Men la oss snakke om helgen, senere i dag så reiser jeg hjem en liten tur for og fikse noen små ting og hente kjole til i morgen .. for da skal jeg nemlig ut en tur og jeg gruer meg egentlig litt med tanke på at jeg blir så sinnsykt dårlig i magen av alkohol, begynner å lure litt på om jeg kanskje ikke tåler det lenger? hmm .. skumle greier, men jeg får passe på hva jeg drikker så håper jeg det ordner seg. Søsteren min hadde bursdag i går så det blir en feiring for hun samtidig med en liten innflytningsfest, gleder meg til det. 

I kveld så skal jeg bare ta det rolig med noe god mat kanskje også må jeg selvfølgelig få med meg the voice, føler det der aldri tar slutt jeg heheh. Nå skal jeg rydde litt i leiligheten ogsåååå stelle meg litt også hører dere fra meg senere, jeg oppdaterer dere i løpet av helgen! Outfit bilder kommer senere, jeg ønsker dere en kjempe fin helg♥  kos dere mye. 

Processed with VSCO with m3 preset

♥ ​Hva skal dere i helgen?


kommentarer: 4DETTE INSPIRERER MEG

 • Skrevet 30.10.2017
 • Klokken 13:55

Heihei, og god mandag til dere. Nå er det allerde en ny uke og snart en ny måned, som vil si at det kun er to måneder til JUUUUL, herlighet så fort tiden går .. jeg rekker så vidt å henge med hehe. I dette innlegget så tenkte jeg og fortelle dere litt om hva som inspirerer meg både i hverdagen og generelt, jeg håper dere liker innlegget :-)

♥  Trening 

Er det noe som virkelig inspirerer meg hver eneste dag så er det trening, det å se en forskjell på noe man selv jobber hardt for er utrolig gøy .. jeg trente myyye oftere før og da kunne jeg faktisk se forskjell på spesielt rumpen min som jeg trente ofte, det er overhode ingenting som er gøyere å se enn at kroppen blir forandret på en positiv måte. Jeg er så klar for og begynne treningen for fullt igjen, men nå oppholder jo jeg meg for det meste i Førde sammen med Iben så her har jeg ikke meldt meg inn i noe treningssenter, det må jeg få til. Om ikke det så trener jeg heller på senteret når jeg kommer hjem. Jeg kommer hvertfall til å ha mye hjemme trening, det funker like bra. Jeg tenker og kanskje jogge litt i dag for og begynne litt forsiktig så ta det derfra. 

♥  Blogger

Opp igjennom årene så er det veldig mange blogger jeg har lest, og mange av di ser jeg virkelig opp til. Spesielt Kristin Gjelsvik som har bloggen kristingjelsvik.no.  Jeg leser bloggen hennes hver dag og jeg får liksom en enda bedre følelse hver gang, en følelse av glad het og inspirasjon .. hun inspirerer meg hvertfall sinnsykt mye. Jeg digger henne!!!

♥ Pinterest

Dette er en side med veldig mye inspirasjoner, jeg er innom her så og si hver dag kun for og få inspirasjon til blogg og stil osv .. jeg elsker denne siden ♥  her er en kollasj av noen høst bilder jeg har funnet derfra.

♥ Musikk

Musikk er seriøst LIVET!!!!! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten musikk azzz .. jeg hører på det hver dag til alt mulig, når jeg steller meg, når jeg våkner, i dusjen, når jeg lager mat, i bilen, på bussen and everything. Men når det kommer til riktig musikk som gir meg ett skikkelig kick så blir jeg super gira, og når det inspirerer meg ekstra mye så pleier jeg ofte å høre på teksten. Her er noen skikkelig gamle låter som jeg synst er dødsfine : 

Fix you - Coldplay

Collide - Howie Day

You and me - Lifehouse

For the first time - The script

Every breath you take - The police

You found me - The fray

Never say never - The fray

How to save a life - The fray

♥ Naturen

Naturen fordi tankene mine får alltid større plass å boltre seg på der ute. 

♥ Følelser

Dette er noe av det som inspirerer meg mest, tror jeg. Spesielt de vonde følelsene fordi da får man en ekstra god følelse på hvordan man skal håndtere det og være sterkere. Litt rar setning det der, men jeg håper dere forstår hva jeg mener. Følelser er lettere å håndtere når man har kontroll over tankene sine! De gode følelsene inspirerer meg til å gjøre noe, gjøre noe som gjør andre glad og spesielt meg selv glad - for ingenting er bedre enn å gjøre andre mennesker glad♥

♥ Se andre gjøre noe godt

Dette er både en inspirerende og godt. Å se andre gjøre noe godt for andre er veldig inspirerende for meg, for da vil jeg nemlig gjøre det samme mot andre haha .. Bare å se noen hjelpe en gammel dame, noen som er lei seg, eller når noen tilbyr seg å betale for de foran i køen på butikken hvis kortet ikke ble godkjent for eksempel gjør det utrolig godt og se. 

 

 

 

 

 


kommentarer: 2FREDAG

 • Skrevet 27.10.2017
 • Klokken 14:06

God helg♥ Jeg ser opp til helg hver gang jeg, mest fordi jeg synst det er skikkelig koselig og våkne opp sammen med kjæresten sin hehe, det blir liksom ikke det samme i uke dagene når det er jobb og man må opp tidlig, dere som har kjæreste skjønner nok hva jeg mener :-D I dag sto jeg opp tidlig og ryddet litt i leiligheten, greit med litt helge rydd så kan man slappe litt ekstra godt av i helgene hihi, neida. Men tenker og filme litt til vlogg i dag og iløpet av helgen, om det blir en gøy vlogg vet jeg ikke, har ikke noen spesielle planer for helgen men kan nå filme litt til dere uansett. Om det blir dag for dag vlogg eller bare en video ilag ser jeg, hva vil dere? Kanskje det blir enklest og bare ta alt i en. 

Men nååå må jeg stelle meg litt, så skal jeg prøve og få filmet litt til dere i dag. Jeg ønsker dere en kjempe fin helg også blogges vi senere i dag!

Processed with VSCO with b1 preset

Hva skal dere i helgen?

 

 


kommentarer: 2wok for dinner

 • Skrevet 25.10.2017
 • Klokken 19:44

Idag så har vi hatt vår første middag i leiligheten og da ble det noe enkelt som wok .. jeg elsker det og synst det er så utrolig godt, denne gangen så ble det pomfri som tilbehør og det har jeg aldri prøvd før .. jeg er alltid vandt med ris hehe :-) men pomfri funker det også. Det viktigste er at det smaker godt, og det gjorde det absolutt. 

Resten av dagen i dag går til og bare slappe helt av under teppet med noe gøy på skjermen, noen som har noen film tips forresten? Føler jeg har sett alt som er haha .. blir hvertfall super fornøyd med tips fra dere!!!♥ OG FORRESTEN, så tenker jeg og kanskje lage en vlogg i helgen, hva synst dere om det? Jeg skal få det til nå en av dagene hvertfall, en video kommer det nå uansett. ( kom gjerne med tips der også ) Jeg håper dere får en fin kveld videre så blogges vi snart igjen. 


kommentarer: 2uken som gikk

 • Skrevet 23.10.2017
 • Klokken 16:10

Ukens opptur : 

Ukens opptur har definitivt vært å drive på med flytting og endelig begynt å flytte inn , jeg gleder meg bare mer og mer til alt er klart .. som forhåpentligvis ikke er så lenge til, ting er begynt å falle på plass nå hihi. 

Ukens nedtur : 

At jeg har vært så sinnsykt trøtt og slapp i det siste .. tror jeg har mangel på ett eller annet, tok noen blodprøver for to uker siden som jeg enda ikke har fått svar på kom jeg på nå, FAEN.

Processed with VSCO with f2 preset

Ukens sanger : 

Rise up - Andra Day

Silence - Marshmello khalid

Dusk till dawn - Zayn, Sia

Too Good at Goodbyes - Sam Smith

Ukens craving : 

Fortsatt spekemat, jeg elsker det såååå mye og blir aldri lei av det, kødder ikke når jeg sier jeg ønsker meg det til jul hehe <3333

Ukens fokus :

Har enda vært å trene, jeg er aldri noe god til å planlegge skikkelig når det er noe jeg virkelig vil .. men nå kan jeg skylde litt på at jeg har vært veldig opptatt med å hjelpe til med flytting, så når alt er helt ferdig så skal jeg få med meg Iben på trening og turer osv .. om ikke han er med så gjør jeg det alene, det må jeg klare selv om jeg ikke er glad i å trene alene.

Planer for denne uken : 

Å hjelpe Iben å få i orden og rydde siste rest i leiligheten, jeg har også fått lov til og pynte litt så da gjør jeg så klart det siden jeg er veldig glad i det, skal prøve å ikke overdrive pyntingen, men litt må til hehe :-) Jeg elsker interiør og det å generelt pynte å få alt fint å koselig!

 

 


kommentarer: 0stort savn + dagens planer

 • Skrevet 23.10.2017
 • Klokken 10:24

God morgen, fine dere. En ny uke står for tur, og like fort går det hver gang til det er helg igjen, og bra er det! Vel, jeg har vært våken en stund og har faktisk sovet i den nye leiligheten, jeg synst alltid det er litt skummelt og sove helt nye steder .. hehe. I dag så er det fortsatt mye å gjøre så derfor er det like greit og være tidlig oppe sånn at ting blir unnagjort, skal blant annet fikse mer lys i leiligheten også en tur hjem til meg for og hente noen små ting, så blir det vel en tur innom noen butikker for og kjøpe noen småting.

Nå må jeg stelle meg så vi får reist, jeg ønsker dere hvertfall en kjempe fin uke♥ i dag går forresten mine tanker ekstra mye til min kjære morfar, ett år er allerede gått og jeg tenker på han hver eneste dag, savnet er ufattelig stort♥


kommentarer: 2Flytting

 • Skrevet 22.10.2017
 • Klokken 15:50

Heihei og god søndag! Nå har det vært en stund siden jeg oppdaterte dere sist, og som dere sikkert vet så er det på grunn av at jeg holder på og hjelpe Iben en del med å pusse opp og flytte, så er desverre derfor det har blitt litt lite tid til blogging. For øyeblikket så holder vi på å flytte ting over i den nye leiligheten, er alltid mye å flytte og kjedelig er det .. men godt blir det når alt er ferdig, jeg gleder meg til det. Bilder av leiligheten kommer når alt er helt klart, er fortsatt en del som må fikses.

Jeg lover og oppdatere dere senere, ønsker dere hvertfall en kjempe fin dag videre :-)


kommentarer: 1UKEN SOM GIKK ...

 • Skrevet 09.10.2017
 • Klokken 22:56

UKENS LÅT

- Ukens låt tror jeg må være rise up med Andra Day, det tror jeg er min favoritt.

UKENS CRAVING 

- Åååååh det VET jeg er spekekjøtt, gud som jeg lengter etter det .. og heldigvis fikk jeg smakt på det i dag, det er virkelig noe jeg elsker .. tror jeg skal ønske meg spekekjøtt av mamma og pappa til jul hehe, da er jeg mer enn fornøyd♥

UKENS OPPTUR

- At jeg har en del videoer jeg snart skal dele til dere, endelig har jeg klart og satt meg ned for og filme litt. Enda en opptur er at typen min har fått seg leilighet og jeg er så glad på han sine vegner, ingenting er jo bedre enn det. Det tror jeg må være den største oppturen :-)))))

UKENS HØYDEPUNKT

- Da jeg fikk vite at mormor og tanta mi og søskenbarna mine kommer på besøk denne uken, wiiih så gøy! Di har jeg ikke sett siden vi var i Kreta i sommer som nå er 2-3 måneder siden. 

UKENS NEDTUR

- Ukens nedtur tror jeg må være at jeg har hatt så utrolig vondt i ryggen i flere uker uten å vite hva det er for noe, helt til jeg kommer til legen og blir fortalt at det muligens kan være nyrebekkenbetennelse :-( så nå har jeg heldigvis fått antibiotika og jeg er allerede en god del bedre.

UKENS ANTREKK

Processed with VSCO with f2 preset


kommentarer: 2Not my daaaay

 • Skrevet 06.10.2017
 • Klokken 18:43

Heiheiiii!! Og god helg til dere :-) Fredag allerede.. jeg er like sjokkert hver gang over hvor fort tiden går, nærmere jul nå da hihi. I dag så har ting IKKE gått min vei, hahaha herlighet for en dag, startet dagen med å holde på og forsove meg til en legetime, så videre holdt jeg på å miste bussen ... deretter så manglet jeg 5 kr til bussen hjem herregud så utrolig flaut, JAJA ting ordnet seg likevel. Ting har bare ikke gått min vei i hele dag føler jeg, stresset rundt som en tulling, og NÅ skal jeg finne roen..

Noe positivt har skjedd i dag da, og det er at jeg har filmet inn en video hvor jeg svarer på spørsmålene deres. Eneste som mangler der er at videoen sikkert ser helt j*vlig ut, hehe. Neida.. senere i kveld kommer antrekket for dagen i dag, så stay tuned. Vi blogges snart! Ønsker dere en super fin fredag og ikke minst HEEELG


kommentarer: 1fridayyyyy

 • Skrevet 22.09.2017
 • Klokken 13:59

God helg til dere ♥ nå har det ikke blitt blogges på 4 dager, beklager for det altså ... av og til så blir det bare sånn, men jeg skal skjerpe meg. Jeg ser dere er innom hver dag uansett om det ikke er noen nye innlegg og det setter jeg uendelig stor pris på, så tuuusentakk for det :-) 

Nå er det jo allerede blitt fredag igjen, og denne helgen skjer det ikke stort .. i dag blir det nok bare å slappe av, men i morgen blir det bursdags feiring for tante ungen min som har blitt hele 2 år, som tiden flyr da .. jeg gleder meg hvertfall til det. På kvelden er jeg litt usikker på om det blir en tur ut eller hva det blir, eneste som suger veldig mye er at jeg ikke kommer meg inn på 20 års steder slik som alle andre jeg reiser ut med gjør, så kjipt at jeg er minstemann i gjengen og blir ikke 20 før om 4 måneder, hjelpes meg .. JAJA, får se hva det blir til. Jeg ønsker dere en riktig god helg. 

Processed with VSCO with b1 preset

 

 


kommentarer: 0endelig er dagen her

 • Skrevet 28.07.2017
 • Klokken 08:00

God morgen til dere! Nå er dagen endelig komt, jeg har ventet i flere måneder på denne turen, hehe. Jeg våknet klokken 5 idag tidlig av at jeg var så sykt varm, så jeg måtte legge meg i stua på sofaen, og der fikk jeg heller ikke sove i og med at jeg ble så sinnsykt kvalm, føltes ut som jeg måtte spy .. lurer litt på om dette er på grunn av at jeg gruer meg til flyturen, off. Jeg har altså vært våken siden klokken 5, dette blir en evig lang dag! Men gleder meg til vi er Komt frem og alt har gått fint.

Flyet går ikveld klokken 19.00, så vi reiser herfra rundt tre eller fire i ettermiddag, og er ikke fremme før inatt, men jeg oppdaterer dere underveis :-) ønsker dere en kjempe fin dag! Så blogges vi snart.


kommentarer: 2Onsdag

 • Skrevet 26.07.2017
 • Klokken 12:57

Heihei, og god morgen. Eller blir vel ikke det nå hehe .. jeg ligger fortsatt i sengen og har ikke komt meg opp enda. Vel, planene for i dag blir å fikse noen små ting før vi reiser i morgen tidlig, jeg gleder meg kjempe masse, men merker jeg sliter litt med å sove om nettene nå fordi jeg ikke er heeeelt glad for denne flyturen om kun 2 dager, nå er det 3-4 år siden jeg flydde sist, så blir spennende.. neida, jeg tror det skal gå fint.

Jeg har klart og glemme igjen kameraet mitt hjemme selvfølgelig, så det må jeg få mamma til å ta med siden jeg ikke skal hjem nå før vi reiser. Men hvertfall, nå må jeg komme meg ut av sengen og stelle meg litt :-) så blogges vi senere i dag. Ha en kjempe fin dag!


kommentarer: 2det er så klart kjipt

 • Skrevet 18.07.2017
 • Klokken 17:41

Heihei. For øyeblikket sitter jeg i bilen og blogger til dere haha, er en tur i Førde og har akkuratt fått kjøpt en koffert til vi skal på tur, var veldig sikker på at alt var utsolgt men var heldigvis en del igjen, så nå er vi REISEKLAR! Vel, som jeg har nemnt her inne på bloggen før så skulle jeg og typen min på malakoff festivalen som er fra torsdag-søndag denne uken, men det måtte vi bare slå fra oss i og med at vi reiser til syden allerede neste uke og velger heller å bruke pengene på det, siden det blir så utrolig dyrt med begge deler. Det er selvfølgelig så sinnsykt kjipt, jeg har gledet meg siden jeg fikk billetten, men sånn er det bare, skal heldigvis neste år .. ser frem til det. Har heldigvis klart og fått solgt billettene.

Så nå skal vi en tur til min søster og spise før turen går hjem igjen :-) jeg ønsker dere hvertfall en kjempe fin dag videre, også blogges vi snart igjen.


kommentarer: 6Jeg er tilbake

 • Skrevet 17.07.2017
 • Klokken 20:01

Ojjjj, så lenge siden sist .. en hel uke, beklager så mye for mitt dårlige fravær, jeg har rett og slett tatt meg litt fri fra denne bloggingen, masse på grunn av at jeg ikke har noen ting å blogge om, hehe. Det er jo det kjipeste, dere må gjerne komme med tips til hva dere vil jeg skal blogge om :-) Jeg skal hvertfall filme mye til dere nå som jeg reiser på tur om kun 11 dager, jeg gleder meg som en liten unge !!! Det blir så utrolig bra, reiser til Bergen neste torsdag også til Kreta på fredagen, har hørt så mye om disse kanselleringene fra Norwegian at jeg blir svært bekymret for at det skal skje med oss også, men får bare krysse fingrene for at det da ikke skjer, da sykler jeg ned om det må til, hahaha. Neida, men jeg er overrasket over at jeg ikke har startet pakkingen min enda, for som oftest pleier jeg å pakke 3 måneder før, tenker å fikse det iløpet av uken.

Men hvertfall, jeg lover at dere hører fra meg snart igjen, allerede i morgen :-D ønsker dere en fin kveld videre!


kommentarer: 3dette gjør meg avhengig

 • Skrevet 07.07.2017
 • Klokken 14:57

Heihei, og god helg til dere♥  

I dag var det ikke meldt så fint vær, så da blir det ikke så mye å finne på heller. Jeg skal hvertfall hjem en tur i dag siden jeg ikke har vært hjemme på en uke, så får vi se hva planene videre blir, jeg har ikke vært ute på fest på lenge føler jeg, så har litt lyst til det i helgen .. eller bare ha det kjekt med venner ute, er meldt opplett og fint i morgen, meeeen får se hva planene blir, noe må man hvertfall finne på hehe. 

Men til overskriften, jeg tenkte og kjøre i gang ett innlegg hvor jeg skriver noen få ting som gjør meg avhengig, eller som jeg er avhengig av .. så ser vi hvordan dette her går, håper hvertfall dere liker innlegget. Så blogges vi senere :-)

RYDDE : 

- En ting jeg definitivt er avhengig av er å rydde, for meg er det viktig å ha det helt ryddig rundt seg .. jeg takler ikke rot, får helt noia av det haha, vet ikke om det er en positiv eller negativ ting å være avhengig av det? hmm. Jeg liker hvertfall å rydde, så den dagen jeg får meg leilighet så skal den hvertfall være ryddig og fin håhå.

Processed with VSCO with b5 preset

MOBILEN MIN :

- Jeg er veldig avhengig av mobilen min, må alltid ha den rundt meg. Menst noen ganger synst jeg faktisk det er skikkelig deilig og bare legge fra seg mobilen hjemme i noen timer og være sosial, spesielt når man er på ferie. 

Å RENSE FJESET HVER DAG :

Lol, vet ikke om dette er en teit ting og ta med? Men jeg synst hvertfall det er viktig for meg at jeg får renset fjeset mitt hver dag, sånn at jeg får vekk alt av sminke ..  som oftest pleier jeg og gjøre dette om kvelden før jeg skal legge meg, det er skikkelig deilig. 

AVHENGIG AV Å KURE HÅRE MITT :

- Igjen, så er det veldig viktig for meg at jeg får kuret håret mitt så ofte som mulig, spesielt nå som jeg har farget det så mye .. jeg kurer det ikke like ofte nå som før ettersom at håret mitt endelig er blitt bygd opp igjen slik som det var før jeg begynte med all denne fargingen .. Om jeg ikke bruker den skikkelige kuren min som jeg pleier å sitte med i 20 minutter, så pleier jeg og bare ta i en  leave in kur eller en annen enkel kur etter jeg har dusjet, funker kjempe bra det også. Håret mitt tror jeg er det mest verdifulle jeg har, NEIDA .. men jeg er liv redd for at håret mitt skal bli slitt eller ødelagt :-(

AT DI SOM ER RUNDT MEG HAR DET BRA :

- Noe som er sinnsykt viktig for meg er at di som jeg har rundt meg eller di som jeg har i livet mitt har det bra, det er ikke noe gøy å gå og vite at folk ikke har det bra osv .. 

VENNENE MINE OG KJÆRESTEN :

Ååååh jeg er så evig takknemlig for at jeg har en så fantastisk kjæreste og venner, jeg hadde ikke klart meg uten disse nydelige menneskene. EVIG TAKKNEMLIG♥  HEHE. 

SPOTIFY :

- Er det noe jeg virkelig bruker hver dag i flere timer så er det Spotify, om det er på bussen, i  bilen, på badet, i sengen, når man jobber eller rydder, eller når man skal legge seg, man bruker det virkelig til alt. Jeg elsker musikk så dette er virkelig kjekt å ha♥ 

Hva er du avhengig av?

 
  


kommentarer: 2shopping

 • Skrevet 09.06.2017
 • Klokken 10:15

God morgen♥  I skrivende øyeblikk så holder jeg på å gjøre meg klar til å ta bussen til Førde sammen med skjønneste Elise, vi tenkte at siden begge har fri så kunne vi like så godt ta oss en shopping tur. Så vi er straks på vei ut døren for å ta buss til Førde, kjipt at ingen av oss har lappen enda .. hadde vært så sykt mye lettere og kjekkere, men den tid kommer heldigvis om ikke så alt for lenge, håper jeg. 

Jeg tenkte egentlig bare å komme med en liten oppdatering til dere, så har jeg hvertfall fått gjort det. Flere oppdateringer kommer senere på bloggen, men nå må vi løpe så vi ikke mister bussen, HAHA det hadde tatt seg ut ... vi bloggAST. 

GOD HELG♥  

 


kommentarer: 4hva skjer med meg

 • Skrevet 06.06.2017
 • Klokken 00:25

Heihei. Håper dere alle har hatt en fin dag :-) Vel, til overskriften .. HVA er det egentlig som skjer med meg? Det er det visst noen lesere som lurer på .. det er egentlig litt kjipt av meg og dele dette med alle dere, men jo, det er ikke så sykt mye som foregår i livet mitt enda, omeigaaad CAMILLA .. jeg er så sykt flau over meg selv egentlig, haha shit.  Men jeg skulle virkelig ønske det var veeeldig store forandringer .. men jeg kan egentlig takke meg selv for at det ikke har blitt så store forandringer, jeg har ikke akkurat vært så sykt flink heller nå i det siste - og jeg snakker så klart om JOBB. 

MEN så er det noen dager hvor jeg er skikkelig stolt av meg selv også, for da har jeg satte meg ned og skrevet søknader selv, uten at noen nemner det liksom. Så det er ikke bare slik at jeg driter fullstendig i det og lever livet uten jobb, det er det absolutt ikke .. men jeg kan ærlig innrømme at det har ikke blitt gjort så utrolig mye med jobb søknad og sånn i det siste, og det er så deppingzzz å tenke på i og med at jeg har en lang vei foran meg og gå, om dere skjønner? Det handler ikke om det at jeg ikke vil ut i jobb, det var jo det jeg i utgangspunktet ville og skulle etter at jeg gikk ut av skolen, men så var det bare noe som sa stopp og at jeg ikke turte likevel :-( det er ingenting annet jeg vil enn å jobbe hardt og vite det at jeg faktisk tjener mine egne penger, som jeg kan bruke på meg selv og ikke minst andre.

Jeg er fortsatt veldig nervøs, men om jeg skal gå sånn som dette hver eneste dag frem til jeg er 40 så kommer jeg jo ingen vei her i livet, og det går absolutt ikke. Så nå skal jeg faktisk sette meg ned og skrive flere søknader og levere di, sorry for og si det .. men til he*vete med det og være så forbanna nervøs og redd .. hva er det verste som kan skje da? ... og få ett surt nei så klart :-( men da har man hvertfall prøvd og gjort sitt beste, sånn tenker nå jeg! så får jeg så inderlig håpe at det blir jobb på meg til høsten, man trenger jo penger for å kunne klare seg her i livet, eller hva? Så NÅ er jeg klar! Det skal ikke komme flere innlegg om at jeg ikke har komt meg lenger, for det skal jeg uansett. Så neste gang, så kommer det forhåpentligvis GODE nyheter♥ håper dere heier masse på meg HEHEHE XD Vi blogges ♥

Processed with VSCO with f2 preset

 


kommentarer: 0sunny morning

 • Skrevet 25.04.2017
 • Klokken 08:47

God morgen, kjære lesere! :-) Er en stund siden jeg har skrevet til dere nå. Det har ikke skjedd så mye på min front de siste dagene, så dere har ikke gått glipp av så mye, hehe. Jeg var forresten på en aldri så liten treningsøkt i går, hvor jeg trente noen rumpe øvelser .. så å komme seg ut av sengen iste var ikke så veldig lett :-D men deilig. 

Vel, til overskriften .. som jeg alltid sier, HVA er vel ikke bedre enn å våkne til sol? Jeg elsker det virkelig, jeg føler hele dagen blir så sykt mye bedre da. Og det er midt i blinken for meg for da får jeg tatt noen bilder etter gammelt .. siden vi bare har hatt regn i det siste. Så dette været skal nytes, jeg tror faktisk det er meldt sånt vær hele uken, om ikke lenger .. og jeg digger det!! Men hvertfall, om ikke så lenge så reiser jeg med mamma innover til Førde en tur, hun skal til frisøren og jeg tenkte å hive meg med en tur. Men vi blogges så klart senere, jeg ønsker dere en solfylt dag♥

♥ Hva skal dere i dag?
 


kommentarer: 3En ikke så OK start på helgen

 • Skrevet 31.03.2017
 • Klokken 17:09

Heihei, cutiezzzz :-) idag er det endeliiiiig fredag wohoo, føler det er en skikkelig glad dag uansett vær jeg, deilig. Men idag var det en ikke så gøy start på helgen for min del hvertfall, har ligget i hele natt og vridd meg sikkert rundt om i hele sengen, prøvd å ligge på magen, ryggen, siden, foster stilling .. alt mulig, men ingenting hjelper. Jeg har altså fått en heftig menstruasjon igjen HEHE, helt forbanna j*vlig er det, jeg har aldri , aldri opplevd noe så ubehagelig og smerte helvete før, jeg trodde virkelig at disse ppillene jeg går på skal hjelpe, men ettersom jeg begynte på di så har bare alt av smerte osv blitt værre, er dette normalt? Hmm. Veldig ubehagelig er det hvertfall, jeg vet ikke om det er di som gjør til dette, men har på følelsen at det er det siden jeg fikk dette etter jeg begynte på di. Så nå skal jeg bestille meg en lege time for å få sjekket ut i dette eller bytte ppille. Sånn her orker jeg ikke gå hver gang jeg skal ha mensen, helt grusomt.

Jeg prøver også å unngå Ibux og smertestillende og slik fordi jeg har tatt så mye ut av det før pga samme grunn .. så hvis jeg skal holde på sånn her hver gang så vil nå ikke leveren min funke som den skal hvertfall, off. Nei dette må gjøres noe med :-D gleder meg til jeg er ferdig WOHO det skal virkelig nytes!!!! Men til noe annet, nå er det jo trossalt helg for mange av oss, og hvor deilig er ikke det? Jeg kommer til å bare slappe helt av enda en helg, hadde lyst å gjøre noe gøy denne helgen, men det tror jeg at jeg bare må slå fra meg nå .. får heller ta det igjen neste helg, da er jeg FRI håhå. Gleder meg hvertfall til påske og bergens tur med fine folk. Jeg ønsker dere en kjempe fin helg , folkens. Vi blogges senere!


kommentarer: 0saturday

 • Skrevet 25.03.2017
 • Klokken 17:31

Hellååå fininger, hvordan går det med dere? Vel, idag er det lørdag og dritt vær .. standard hehe, men det betyr ikke at man ikke kan gjøre det til en fin dag :-D vi har nemlig fått besøk av søsteren min og familien. Så da tok vi turen ut i regnværet sammen med tanteungen min, like kjekt å få besøk. Planene for dagen er veldig lite, blir nok en gang en rolig helg hjemme .. men det er så klart ikke feil. Skal nok kose meg uansett! Det er viktig. Men vi kan nå blogges videre senere idag vi, jeg oppdaterer dere underveis. Ønsker dere hvertfall en kjempe fin helg videre, kos dere og nyt helgen.  

 

 

 


kommentarer: 6dere kan følge meg her

 • Skrevet 09.03.2017
 • Klokken 16:00

Heihei, som dere kanskje vet så har jeg jo 2 facebook sider hvor jeg publiserer diverse ting hver dag nesten .. jeg har en bruker hvor jeg heter camilla berg - photography og der publiserer jeg bilder jeg tar med kameraet mitt, som er alt i fra portrett bilder av andre til bilder som jeg jobber hardt med for å få til, jeg tar egentlig bilder av alt som faller meg inn også jobber jeg med å få til noe kult, så på denne brukeren kommer det ut veldig mye forskjellig. Jeg har ikke publisert noe på denne brukeren på lenge, men tenker å sette i gang igjen nå, det kommer hvertfall mye nå som det begynner å bli varmere ute. 

Også har jeg en annen side som jeg publiserer ting via bloggen min og der er det kanskje lettere å få med seg når det kommer nye innlegg .. jeg setter hvertfall veldig stor pris på om dere har lyst til å følge meg ♥ ♥ 

DETTE SKRIVER DERE BARE INN I SØKEFELTET DERES PÅ FACEBOOK, SÅ FINNER DERE MEG :)

 ♥ camillasliife.blogg.no ♥

 ♥ camilla berg - photography ♥
 

 


kommentarer: 0fantastisk vær og helg

 • Skrevet 03.03.2017
 • Klokken 15:58

Yo, vakre dere. Hvordan har dere det? :-))) VEL, IDAG SÅ skinner solen som bare det ute, og det er faktisk ikke så SYKT kaldt ute heller, hvor digg er ikke det? jeg har enda ikke komt meg ut av huset for å nyte dette været, var bare ut forbi døren og sjekket hehe ..  og vet ikke hvor langt jeg får komt med tanke på at jeg har T I D E N E S mensensmerter, shit altså .. jeg har ikke sovet i hele natt fordi dette har vært så forferdelig, jeg kødder ikke når jeg sier at det føles ut som jeg får ti tusen kniver i magen, holy .. jeg tror jeg må få byttet ppiller? For jeg har aldri hatt så mye smerte før jeg begynte på disse ppillene, og di har jeg nå brukt i sikkert 4 måneder .. så må vel bestille meg en legetime og forhøre meg om dette er normalt, hmm .. har nettopp fått i meg 2 ibux nå så håper det hjelper litt på hvertfall. 

Meeeen uansett, planene for dagen blir ikke stort .. tenker og kanskje farge håret mitt - IGJEN, for siste gang!!! Isåfall så kommer bilder ut på bloggen senere. Også får jeg besøk av min kjære, så blir en koselig helg, og bedre blir det når været er amaziiiing. Jeg ønsker dere hvertfall en strålende fin helg, også blogges vi senere <3 

Processed with VSCO with b5 preset 


kommentarer: 0Ut på tur

 • Skrevet 22.02.2017
 • Klokken 11:38

Heisann, tenkte å slenge inn ett aldri så lite innlegg her. For øyeblikket sitter jeg i bil på vei til Bergen :-) aldri feil å komme seg vekk i noen dager, det er jo trossalt vinterferie også .. mamma og resten av gjengen venter på oss der nede, så skal bli veldig godt og se di igjen. Satser på noen super fine dager i favoritt byen, hehe. Skal prøve å få tatt noen bilder underveis til dere, jeg klarte selvfølgelig å glemme igjen kameraet mitt hjemme, så da blir det mobil bilder .. men det får gå. Jeg oppdaterer dere senere, vi blogges!


kommentarer: 4no one can make you feel inferior without your consent ...

 • Skrevet 20.02.2017
 • Klokken 14:47

... dette synst jeg var ett bra sitat, at ingen kan få deg til å føle deg mindreverdig uten ditt samtykke. Det er jo helt sant da :-) og viktig. Jeg elsker å bla igjennom alt av quoter og ting som er inspirerende, hihi. Hvertfall, nå er det ikke lenge igjen til jeg reiser til Bergen i noen dager, mamma og resten av familien har allerede reist nedover, så gleder meg til å se hele gjengen igjen. Satser på fint vær også, slik at man kan være ute å finne på ting å nyte været. For sånt vær som det er nå vil vi ikke ha ... grusomt. Men hvertfall så blogges vi senere idag :-D jeg ønsker dere en kjempe fin uke og ferie til dere som har det. Kos dere !!


kommentarer: 3vinterferie

 • Skrevet 17.02.2017
 • Klokken 18:29

Heihei, hvordan går det med dere? Er lenge siden jeg har skrevet til dere nå, bloggen har blitt satt litt på siden denne uken pga diverse ting som jeg velger og holde for meg selv. Men jeg har tenkt å kjøre i gang med en video til dere snart, men den kommer nok ikke ut før etter vinterferien, jeg har ikke laget den enda så den kommer desverre ikke med det første, men jeg skal så klart gjøre mitt aller beste med å bli fort ferdig. Vel, nå er det jo starten på vinterferien allerede, og gøy er det ... planene mine for ferien er å reise nedover til Bergen igjen, skulle egentlig reise imorgen men utsetter det til onsdag istede. Jeg gleder meg hvertfall til å se hele familien igjen. Ønsker dere alle sammen en riktig god helg og vinterferie til dere som har det, nyt det !! Vi blogges fort igjen og kom gjerne med tips til hva dere vil ha mer av her på bloggen.


kommentarer: 105 ting dere kanskje ikke visste om meg - del 1

 • Skrevet 08.02.2017
 • Klokken 20:26

...  Jeg klarer aldri å sitte i ro, må alltid ha noe å gjøre på hehe. Jeg er en veldig rastløs person og klarer ikke sitte i ro i flere timer med mindre jeg er syk å slapp , så prøver alltid å få vennene mine med på å finne på ting, spesielt når det er fint vær ute.

Processed with VSCO with f2 preset

- Jeg er en person som ikke helt klarer å ha troen på meg selv og føle jeg ikke får til ting, ett eksempel er på treningsenteret .. hvis det er mye folk og jeg har mange øvelser jeg skal gjøre så sliter jeg, for da føler jeg at jeg ikke får til noen ting og ikke flink nok. Føler rett å slett at folk ser på meg når jeg trener. Hmm .. veldig irriterende det der, det er noe jeg virkelig må jobbe mer med å drite i. 

- Jeg knytter meg fort til noen og blir veldig fort glad i folk rundt meg .. jeg klarer aldri å være frekk mot noen, med mindre det er krise sak HAHA.. men er jeg frekk eller sier noe frekt, så angrer jeg i flere dager etterpå. Jeg er generelt en veldig omsorgsfull person som liker å ta vare på folk å gjøre andre glad.

- En ting jeg kunne tenkt meg til er å være med på farmen eller 71 grader nord eller noe kjempe lignende ting, hahaha ler av meg selv .. men gud det hadde vært veldig spennende da? Jeg er den type person som har ett veldig konkurranse instinkt , jeg liker å konkurere mot andre og det hadde uten tvil vært en opplevelse, det samme med farmen .. hadde ikke vært feil å oppleve det å leve for 100 år tilbake, nei off .. tror jeg har sett for mye på tv, kanskje.

- Jeg er veeeeldig glad i mat, må alltid ha noe å spise og matlysten min for tiden er syk, jeg tuller ikke når jeg sier at jeg spiser mye haha .. eller hvertfall veldig ofte. Også hver gang jeg skal se på noe, enten tv eller på serier på dataen så må jeg alltid lage meg noe å spise, sånn er det hver gang. Flere enn meg som er sånn? 

- Jeg blir veldig fort fornærmet, hvis noen sier noe til meg som får meg til å reagere så kan jeg faktisk begynne å grine fordi jeg blir så sint å frustrert .. jeg kan reagere på hver minste ting. Men jeg prøver å bare ignorere det og heller tenke positivt, det er viktig :-D

 

 

 

 


 

 


kommentarer: 602.02.17

 • Skrevet 02.02.2017
 • Klokken 21:20

Heihei. Jeg føler jeg ikke gjør annet enn å komme med oppdateringer her, men shiiit .. HVOR er blogg ideene mine blitt av, jeg blir sprø hahaha, før så hadde jeg alltid noe gøy å blogge om, men nå derimot er det bare oppdateringer osv .. og det beklager jeg for, jeg skal virkelig prøve og skjerpe meg. Gleder meg spesielt til lysere og varmere tider for da er det så utrolig mye enklere og lettere å blogge, nå har jeg bare triste og kjedelige bilder, så det har absolutt noe med det og gjøre også. 

Dere hadde hjulpet meg mye ved å komme med forslag til hva jeg kan blogge om, hva vil dere ha mer av her på bloggen? Hvertfall, nå får jeg straks besøk av min kjæreeee, så det gleder jeg meg til hehe. Må en snar tur til Bergen i morgen og fikse noe greier også, så det blir en laaang tur .. men med god stemning så gjør det ikke noe som helst :-D Planene videre for helgen vet jeg ikke enda, tar det som det kommer, men satser på en EDRU helg denne gangen, omeigaaad. 

vi blogges 
 


kommentarer: 2update

 • Skrevet 24.01.2017
 • Klokken 15:15

Helåååå mine vakre lesere!!! Jeg beklager for dårlig med oppdateringer her på bloggen, det er så dårlig gjort av meg. Likevel er dere innom bloggen min ser jeg, og mange tusen takk for det, dere er gode. Vel, nå er det jo ikke så sykt mye interresant som skjer i livet mitt hehe, men for øyeblikket befinner jeg meg i Bergen, og her har jeg vært i hele fem dager allerede :-) reiser hjem igjen på fredag. Så jeg lover dere mye mer og bedre blogging da!! For da har jeg pc'en min og kamera også! Men selvfølgelig skal jeg gjøre så godt jeg kan med å oppdatere dere imenst jeg er vekke også. Jeg ønsker dere hvertfall en kjempe fin dag videre, kos dere!


kommentarer: 6BIRTHDAY GIRL

 • Skrevet 12.01.2017
 • Klokken 21:00

Helloooo mine fine lesere, hvordan har dere det? :-) hatt en fin start på det nye året? Har fortsatt ikke gått helt opp for meg enda at vi er i 2017 nå, haha. Men jeg er hvertfall klar for nye muligheter å ting å se frem til. Vel, idag er det jammen meg 12 januar allerede, som vil si at jeg har bursdag idag og blir 19 år hehe, den alderen der er sååå ufattelig kjip .. står midt i mellom de mest spennende årene håhå, men ett år nærmere 20 nå da. Så jeg får heller se sånn på det enn bare det negativet. Jeg må helt ærlig si at det er uvant å ikke være hjemme på sin egen bursdag, har liksom vært det så lenge jeg kan huske, men nå tilbringer jeg altså dagen min i Bergen siden jeg har vært her hele uken sammen med min kjære :-). Reiser hjem imorgen, men reiser nedover så fort jeg får muligheten siden jeg trivest best i Bergen. Men hvertfall, nå skal vi ut en liten tur, vi blogges så klart snart, ønsker dere en kjempe fin dag! <3 og tusentakk for alle fine kommentarer jeg har fått i det siste her på bloggen, dere er best!!!


kommentarer: 4frisøren

 • Skrevet 04.01.2017
 • Klokken 12:54

Heihei :-) idag var jeg tidlig oppe siden jeg skulle ta en tidlig buss til Førde. Skal nemlig til frisøren som jeg ikke har vært hos på flere år sikkert .. jeg er så glad i håret mitt at det er ufattelig skummelt å gjøre noe med det, men denne gangen er det virkelig på tide å gjøre noe med det, det har aldri vært så langt som det er nå, og det er bare styr med det. Så nå sitter jeg her og er sinnsykt spent på hvordan dette blir, har klipt av en del og skal nå gjøre noe kult, men hvordan det blir aner jeg ikke, håper jeg blir fornøyd!!! Blir nok her noen timer hvertfall, før og etter bilder kommer senere på bloggen, så stay tuned. Vi blogges !


kommentarer: 5lille julaften

 • Skrevet 23.12.2016
 • Klokken 16:03

wait .. whaaat? 23. Desember idag, som vil si at det faktisk er julaften imorgen, hvor sykt er ikke det? :o og TENK at det kun er en uke igjen av hele 2016 !!! Føler det ikke er lenge siden jeg tenkte i august at det kommer til å gå sykt lang tid fra august - desember .. men der gikk jeg altså på en smell, det har jo gått fortere enn noensinne, og det er egentlig ganske sykt å tenke på hvor fort tiden har gått, det har ikke gått helt opp for meg enda at idag er det lille julaften og selveste julaften imorgen, men JEG GLEDER MEG <3  spesielt til pinnekjøtt og ( sorry ) en h*lvetes god mat .. det blir så bra selv om vi bare er få hjemme på denne julaften her, men det er virkelig ikke det som betyr noe, så lenge jeg har familien min der er jeg virkelig mer enn fornøyd.

Igår så lagde jeg og mamma risboller siden jeg fikk så utrolig lyst på det hehe, enkelt er det jo å lage til også. Vi skulle egentlig bake noe mer greier .. men vi bare slo det fra oss denne gangen .. så får vi heller ta det igjen til neste år. Vi hadde jo egentlig planer om å bake sammen med tante ungen min, men det ble ikke noe av det heller :-( men men, da slår vi til neste år, er ikke verre en det. Julen i seg selv er ganske koselig og minnerik den, men samtidig synst jeg også det er litt stress, spesielt det som skjer før og i romjulen .. jeg blir så sykt stresset når jeg ser alle andre skal ut i romjulen også hadde jeg egentlig ikke så store planer om det, men når jeg hører at alle skal så frister det ikke å sitte hjemme, lol skjønner dere? Jeg er den personen som MÅ få med meg alt .... men kjenner jeg meg rett så kommer jeg ikke til å orke meg ut, OM jeg skulle ut så hadde det blitt 2. juledag siden di fleste jeg kjenner skal ut da, men jeg skal " ut " allerede 1. juledag så da blir det egentlig godt å bare slappe av andre juledag med tanke på at nyttårsaften kommer like rundt hjørnet og sikkert smeller som fæn. 

Oiioi, dette ble visst ett langt innlegg ut av overhode ingenting interresant, men jeg har nå oppdatert dere. Jeg kommer så klart ut med flere innlegg iløpet av dagen idag eller morgen dagen, så følg gjerne med på bloggen videre :-) Vi blogges, ønsker dere en ♥ RIKTIG GOD JUL♥ 

 


kommentarer: 0DEN ALLER FØRSTE GANGEN .. DEL 2

 • Skrevet 12.12.2016
 • Klokken 19:15

MITT FØRSTE MØTE MED EKSTREMSPORT ..

Nå vet ikke jeg om kickboksing regnes som en ekstremsport eller en kampsport .. men hvertfall så husker jeg denne gangen utrolig godt, nettopp fordi første inntrykket mitt av dette var AMAZING .. bortsett fra at det er så siiiiiinnsyyyykt slitsomt, holy .. dette bør man virkelig ha en kondis til for å begynne med, men det kommer seg heldigvis underveis, med tanke på hvor hardt man faktisk må ta i og trener! Men isåfall så var jeg 100% sikker på at jeg skulle drive med å fortsette med, og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg testet dette, for jeg elsker det virkelig å synst det er ufattelig kjekt. Så da var det virkelig rett å kjøpe seg bokse sekk og hansker å starte med treningen for full hals ..  Jeg har ikke tenkt til å slutte med det første hvertfall, hehe :-) MIN FØRSTE JENTETUR ..

Min første jentetur mener jeg har vært med min bestevenninne Sara, da tok vi båten på vei til Bergen, jeg husker det som det skulle vært idag. En annen jentetur som jeg aldri kommer til å glemme er bobilturen til meg og Sara på vei til Oslo på Miley Cyrus konsert, holy shiiiit så gøy det var, aarhhh .. minner for livet det der, det er sånne ting jeg setter pris på.

her sitter vi på båten på vei til Bergen.

MITT FØRSTE MØTE MED SMINKE ..

OMG sier nå bare jeg .. dette var jo helt KATASTROFE !!! Jeg tror ikke jeg helt visste hva sminke var, spesielt ikke når jeg bruker en svart/brun eyeliner å knæææsjer på med all min styrke på bryna mine som jeg engang ikke fullførte .. jeg kunne gjerne bare begynne å tegne på midt på bryna mine og stikke liksom .. hva jeg tenkte på da er ett megeeeet godt spørsmål, det verste av alt var at jeg sikkert følte meg ufattelig SEXY.  Jeg begynte med sminke alt for tidelig .. i en alder av 11-12 år tror jeg, ikke kult Camilla .. jeg angrer den dag idag på at jeg i det hele tatt startet med sminke, skulle ønske jeg aldri begynte. 

 

her ser dere .. :-) vakkert altså 
 


kommentarer: 0