v Blogg (Camilla - Kommenterer tilbake!)


julegave handel

 • Skrevet 15.11.2017
 • Klokken 11:22

God morgen ♥ er det innenfor og si det nå? Uansett, nå er jeg straks på vei ut døren .. skal være med en venninne og handle noen julegaver så det blir jo koselig. Det regner som bare det ute og jeg hadde tenkt å ta noen bilder fAn, da får jeg prøve igjen i morgen hahaha!! Været holder ikke med meg assss. Jeg tenkte bare og komme med en liten oppdatering for nå må jeg løpe, men vi blogges senere i dag. Ha en super fin dag, snart helg igjen yey.

Processed with VSCO with t1 preset

 


kommentarer: 2kom gjerne med tips

 • Skrevet 09.11.2017
 • Klokken 15:50

Heihei, og god torsdag til dere :-) For øyeblikket så sitter jeg og ser litt på youtube etter tips til videoer også lurte jeg forresten på om dere ville komme med noen tips til hva dere vil jeg skal BLOGGE OM og ikke minst hva dere vil jeg skal ha mer video av, jeg blir seriøst dødsglad om dere vil abonnere på kanalen min ved å trykke HEEEEER !!!  på youtube, nå er det jo blogging jeg driver fast med .. men legger også ut videoer så ofte jeg kan på youtube, lengter etter nytt vlogg kamera så hvis jeg får meg det så blir det bra med videoer fremover. Kom gjerne med TIPS♥♥♥♥

Processed with VSCOcam with t1 preset

 


kommentarer: 1lørdag

 • Skrevet 04.11.2017
 • Klokken 13:06

Heihei, det ble ikke noe antrekk bilder i går siden det ble så sinnsykt fort mørkt ... og det er nok det som suger mest med å være blogger hehe. Jeg har vært våken en stund nå og skal straks reise og kjøpe noe greier før vi reiser opp til søsteren min og blir der utover kvelden, jeg har vært skikkelig dårlig i magen siden jeg våknet så håper dette blir bedre utover dagen. Skulle ønske været holdt seg bra i dag og men som vanlig så regner det yeeey, men det stopper ikke meg i å ha det gøy selvfølgelig :-)) 

Det blir sikkert ikke noe mer blogging i dag siden jeg kommer til å være en del opptatt, jeg skal prøve og få postet antrekket for kvelden senere♥ dere må ha en super fin lørdag. 

 

 


kommentarer: 6helgens planer

 • Skrevet 03.11.2017
 • Klokken 11:32

God helg til dere :-) Jeg håper dere likte vloggen forresten!! Kommer flere om dere likte det. Vel, det er allerede 3 November, og jeg gleder meg bare mer og mer til vi kommer til Desember måned .. og ikke minst JUL♥ det er egentlig ganske sykt å tenke på at det allerede er 3 måneder siden jeg var i Hellas, skulle ønske vi kunne spole tiden liiiiitt tilbake hihi! Men la oss snakke om helgen, senere i dag så reiser jeg hjem en liten tur for og fikse noen små ting og hente kjole til i morgen .. for da skal jeg nemlig ut en tur og jeg gruer meg egentlig litt med tanke på at jeg blir så sinnsykt dårlig i magen av alkohol, begynner å lure litt på om jeg kanskje ikke tåler det lenger? hmm .. skumle greier, men jeg får passe på hva jeg drikker så håper jeg det ordner seg. Søsteren min hadde bursdag i går så det blir en feiring for hun samtidig med en liten innflytningsfest, gleder meg til det. 

I kveld så skal jeg bare ta det rolig med noe god mat kanskje også må jeg selvfølgelig få med meg the voice, føler det der aldri tar slutt jeg heheh. Nå skal jeg rydde litt i leiligheten ogsåååå stelle meg litt også hører dere fra meg senere, jeg oppdaterer dere i løpet av helgen! Outfit bilder kommer senere, jeg ønsker dere en kjempe fin helg♥  kos dere mye. 

Processed with VSCO with m3 preset

♥ ​Hva skal dere i helgen?


kommentarer: 4DETTE INSPIRERER MEG

 • Skrevet 30.10.2017
 • Klokken 13:55

Heihei, og god mandag til dere. Nå er det allerde en ny uke og snart en ny måned, som vil si at det kun er to måneder til JUUUUL, herlighet så fort tiden går .. jeg rekker så vidt å henge med hehe. I dette innlegget så tenkte jeg og fortelle dere litt om hva som inspirerer meg både i hverdagen og generelt, jeg håper dere liker innlegget :-)

♥  Trening 

Er det noe som virkelig inspirerer meg hver eneste dag så er det trening, det å se en forskjell på noe man selv jobber hardt for er utrolig gøy .. jeg trente myyye oftere før og da kunne jeg faktisk se forskjell på spesielt rumpen min som jeg trente ofte, det er overhode ingenting som er gøyere å se enn at kroppen blir forandret på en positiv måte. Jeg er så klar for og begynne treningen for fullt igjen, men nå oppholder jo jeg meg for det meste i Førde sammen med Iben så her har jeg ikke meldt meg inn i noe treningssenter, det må jeg få til. Om ikke det så trener jeg heller på senteret når jeg kommer hjem. Jeg kommer hvertfall til å ha mye hjemme trening, det funker like bra. Jeg tenker og kanskje jogge litt i dag for og begynne litt forsiktig så ta det derfra. 

♥  Blogger

Opp igjennom årene så er det veldig mange blogger jeg har lest, og mange av di ser jeg virkelig opp til. Spesielt Kristin Gjelsvik som har bloggen kristingjelsvik.no.  Jeg leser bloggen hennes hver dag og jeg får liksom en enda bedre følelse hver gang, en følelse av glad het og inspirasjon .. hun inspirerer meg hvertfall sinnsykt mye. Jeg digger henne!!!

♥ Pinterest

Dette er en side med veldig mye inspirasjoner, jeg er innom her så og si hver dag kun for og få inspirasjon til blogg og stil osv .. jeg elsker denne siden ♥  her er en kollasj av noen høst bilder jeg har funnet derfra.

♥ Musikk

Musikk er seriøst LIVET!!!!! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten musikk azzz .. jeg hører på det hver dag til alt mulig, når jeg steller meg, når jeg våkner, i dusjen, når jeg lager mat, i bilen, på bussen and everything. Men når det kommer til riktig musikk som gir meg ett skikkelig kick så blir jeg super gira, og når det inspirerer meg ekstra mye så pleier jeg ofte å høre på teksten. Her er noen skikkelig gamle låter som jeg synst er dødsfine : 

Fix you - Coldplay

Collide - Howie Day

You and me - Lifehouse

For the first time - The script

Every breath you take - The police

You found me - The fray

Never say never - The fray

How to save a life - The fray

♥ Naturen

Naturen fordi tankene mine får alltid større plass å boltre seg på der ute. 

♥ Følelser

Dette er noe av det som inspirerer meg mest, tror jeg. Spesielt de vonde følelsene fordi da får man en ekstra god følelse på hvordan man skal håndtere det og være sterkere. Litt rar setning det der, men jeg håper dere forstår hva jeg mener. Følelser er lettere å håndtere når man har kontroll over tankene sine! De gode følelsene inspirerer meg til å gjøre noe, gjøre noe som gjør andre glad og spesielt meg selv glad - for ingenting er bedre enn å gjøre andre mennesker glad♥

♥ Se andre gjøre noe godt

Dette er både en inspirerende og godt. Å se andre gjøre noe godt for andre er veldig inspirerende for meg, for da vil jeg nemlig gjøre det samme mot andre haha .. Bare å se noen hjelpe en gammel dame, noen som er lei seg, eller når noen tilbyr seg å betale for de foran i køen på butikken hvis kortet ikke ble godkjent for eksempel gjør det utrolig godt og se. 

 

 

 

 

 


kommentarer: 2FREDAG

 • Skrevet 27.10.2017
 • Klokken 14:06

God helg♥ Jeg ser opp til helg hver gang jeg, mest fordi jeg synst det er skikkelig koselig og våkne opp sammen med kjæresten sin hehe, det blir liksom ikke det samme i uke dagene når det er jobb og man må opp tidlig, dere som har kjæreste skjønner nok hva jeg mener :-D I dag sto jeg opp tidlig og ryddet litt i leiligheten, greit med litt helge rydd så kan man slappe litt ekstra godt av i helgene hihi, neida. Men tenker og filme litt til vlogg i dag og iløpet av helgen, om det blir en gøy vlogg vet jeg ikke, har ikke noen spesielle planer for helgen men kan nå filme litt til dere uansett. Om det blir dag for dag vlogg eller bare en video ilag ser jeg, hva vil dere? Kanskje det blir enklest og bare ta alt i en. 

Men nååå må jeg stelle meg litt, så skal jeg prøve og få filmet litt til dere i dag. Jeg ønsker dere en kjempe fin helg også blogges vi senere i dag!

Processed with VSCO with b1 preset

Hva skal dere i helgen?

 

 


kommentarer: 2wok for dinner

 • Skrevet 25.10.2017
 • Klokken 19:44

Idag så har vi hatt vår første middag i leiligheten og da ble det noe enkelt som wok .. jeg elsker det og synst det er så utrolig godt, denne gangen så ble det pomfri som tilbehør og det har jeg aldri prøvd før .. jeg er alltid vandt med ris hehe :-) men pomfri funker det også. Det viktigste er at det smaker godt, og det gjorde det absolutt. 

Resten av dagen i dag går til og bare slappe helt av under teppet med noe gøy på skjermen, noen som har noen film tips forresten? Føler jeg har sett alt som er haha .. blir hvertfall super fornøyd med tips fra dere!!!♥ OG FORRESTEN, så tenker jeg og kanskje lage en vlogg i helgen, hva synst dere om det? Jeg skal få det til nå en av dagene hvertfall, en video kommer det nå uansett. ( kom gjerne med tips der også ) Jeg håper dere får en fin kveld videre så blogges vi snart igjen. 


kommentarer: 2uken som gikk

 • Skrevet 23.10.2017
 • Klokken 16:10

Ukens opptur : 

Ukens opptur har definitivt vært å drive på med flytting og endelig begynt å flytte inn , jeg gleder meg bare mer og mer til alt er klart .. som forhåpentligvis ikke er så lenge til, ting er begynt å falle på plass nå hihi. 

Ukens nedtur : 

At jeg har vært så sinnsykt trøtt og slapp i det siste .. tror jeg har mangel på ett eller annet, tok noen blodprøver for to uker siden som jeg enda ikke har fått svar på kom jeg på nå, FAEN.

Processed with VSCO with f2 preset

Ukens sanger : 

Rise up - Andra Day

Silence - Marshmello khalid

Dusk till dawn - Zayn, Sia

Too Good at Goodbyes - Sam Smith

Ukens craving : 

Fortsatt spekemat, jeg elsker det såååå mye og blir aldri lei av det, kødder ikke når jeg sier jeg ønsker meg det til jul hehe <3333

Ukens fokus :

Har enda vært å trene, jeg er aldri noe god til å planlegge skikkelig når det er noe jeg virkelig vil .. men nå kan jeg skylde litt på at jeg har vært veldig opptatt med å hjelpe til med flytting, så når alt er helt ferdig så skal jeg få med meg Iben på trening og turer osv .. om ikke han er med så gjør jeg det alene, det må jeg klare selv om jeg ikke er glad i å trene alene.

Planer for denne uken : 

Å hjelpe Iben å få i orden og rydde siste rest i leiligheten, jeg har også fått lov til og pynte litt så da gjør jeg så klart det siden jeg er veldig glad i det, skal prøve å ikke overdrive pyntingen, men litt må til hehe :-) Jeg elsker interiør og det å generelt pynte å få alt fint å koselig!

 

 


kommentarer: 0stort savn + dagens planer

 • Skrevet 23.10.2017
 • Klokken 10:24

God morgen, fine dere. En ny uke står for tur, og like fort går det hver gang til det er helg igjen, og bra er det! Vel, jeg har vært våken en stund og har faktisk sovet i den nye leiligheten, jeg synst alltid det er litt skummelt og sove helt nye steder .. hehe. I dag så er det fortsatt mye å gjøre så derfor er det like greit og være tidlig oppe sånn at ting blir unnagjort, skal blant annet fikse mer lys i leiligheten også en tur hjem til meg for og hente noen små ting, så blir det vel en tur innom noen butikker for og kjøpe noen småting.

Nå må jeg stelle meg så vi får reist, jeg ønsker dere hvertfall en kjempe fin uke♥ i dag går forresten mine tanker ekstra mye til min kjære morfar, ett år er allerede gått og jeg tenker på han hver eneste dag, savnet er ufattelig stort♥


kommentarer: 2Flytting

 • Skrevet 22.10.2017
 • Klokken 15:50

Heihei og god søndag! Nå har det vært en stund siden jeg oppdaterte dere sist, og som dere sikkert vet så er det på grunn av at jeg holder på og hjelpe Iben en del med å pusse opp og flytte, så er desverre derfor det har blitt litt lite tid til blogging. For øyeblikket så holder vi på å flytte ting over i den nye leiligheten, er alltid mye å flytte og kjedelig er det .. men godt blir det når alt er ferdig, jeg gleder meg til det. Bilder av leiligheten kommer når alt er helt klart, er fortsatt en del som må fikses.

Jeg lover og oppdatere dere senere, ønsker dere hvertfall en kjempe fin dag videre :-)


kommentarer: 1UKEN SOM GIKK ...

 • Skrevet 09.10.2017
 • Klokken 22:56

UKENS LÅT

- Ukens låt tror jeg må være rise up med Andra Day, det tror jeg er min favoritt.

UKENS CRAVING 

- Åååååh det VET jeg er spekekjøtt, gud som jeg lengter etter det .. og heldigvis fikk jeg smakt på det i dag, det er virkelig noe jeg elsker .. tror jeg skal ønske meg spekekjøtt av mamma og pappa til jul hehe, da er jeg mer enn fornøyd♥

UKENS OPPTUR

- At jeg har en del videoer jeg snart skal dele til dere, endelig har jeg klart og satt meg ned for og filme litt. Enda en opptur er at typen min har fått seg leilighet og jeg er så glad på han sine vegner, ingenting er jo bedre enn det. Det tror jeg må være den største oppturen :-)))))

UKENS HØYDEPUNKT

- Da jeg fikk vite at mormor og tanta mi og søskenbarna mine kommer på besøk denne uken, wiiih så gøy! Di har jeg ikke sett siden vi var i Kreta i sommer som nå er 2-3 måneder siden. 

UKENS NEDTUR

- Ukens nedtur tror jeg må være at jeg har hatt så utrolig vondt i ryggen i flere uker uten å vite hva det er for noe, helt til jeg kommer til legen og blir fortalt at det muligens kan være nyrebekkenbetennelse :-( så nå har jeg heldigvis fått antibiotika og jeg er allerede en god del bedre.

UKENS ANTREKK

Processed with VSCO with f2 preset


kommentarer: 2Not my daaaay

 • Skrevet 06.10.2017
 • Klokken 18:43

Heiheiiii!! Og god helg til dere :-) Fredag allerede.. jeg er like sjokkert hver gang over hvor fort tiden går, nærmere jul nå da hihi. I dag så har ting IKKE gått min vei, hahaha herlighet for en dag, startet dagen med å holde på og forsove meg til en legetime, så videre holdt jeg på å miste bussen ... deretter så manglet jeg 5 kr til bussen hjem herregud så utrolig flaut, JAJA ting ordnet seg likevel. Ting har bare ikke gått min vei i hele dag føler jeg, stresset rundt som en tulling, og NÅ skal jeg finne roen..

Noe positivt har skjedd i dag da, og det er at jeg har filmet inn en video hvor jeg svarer på spørsmålene deres. Eneste som mangler der er at videoen sikkert ser helt j*vlig ut, hehe. Neida.. senere i kveld kommer antrekket for dagen i dag, så stay tuned. Vi blogges snart! Ønsker dere en super fin fredag og ikke minst HEEELG


kommentarer: 1fridayyyyy

 • Skrevet 22.09.2017
 • Klokken 13:59

God helg til dere ♥ nå har det ikke blitt blogges på 4 dager, beklager for det altså ... av og til så blir det bare sånn, men jeg skal skjerpe meg. Jeg ser dere er innom hver dag uansett om det ikke er noen nye innlegg og det setter jeg uendelig stor pris på, så tuuusentakk for det :-) 

Nå er det jo allerede blitt fredag igjen, og denne helgen skjer det ikke stort .. i dag blir det nok bare å slappe av, men i morgen blir det bursdags feiring for tante ungen min som har blitt hele 2 år, som tiden flyr da .. jeg gleder meg hvertfall til det. På kvelden er jeg litt usikker på om det blir en tur ut eller hva det blir, eneste som suger veldig mye er at jeg ikke kommer meg inn på 20 års steder slik som alle andre jeg reiser ut med gjør, så kjipt at jeg er minstemann i gjengen og blir ikke 20 før om 4 måneder, hjelpes meg .. JAJA, får se hva det blir til. Jeg ønsker dere en riktig god helg. 

Processed with VSCO with b1 preset

 

 


kommentarer: 0endelig er dagen her

 • Skrevet 28.07.2017
 • Klokken 08:00

God morgen til dere! Nå er dagen endelig komt, jeg har ventet i flere måneder på denne turen, hehe. Jeg våknet klokken 5 idag tidlig av at jeg var så sykt varm, så jeg måtte legge meg i stua på sofaen, og der fikk jeg heller ikke sove i og med at jeg ble så sinnsykt kvalm, føltes ut som jeg måtte spy .. lurer litt på om dette er på grunn av at jeg gruer meg til flyturen, off. Jeg har altså vært våken siden klokken 5, dette blir en evig lang dag! Men gleder meg til vi er Komt frem og alt har gått fint.

Flyet går ikveld klokken 19.00, så vi reiser herfra rundt tre eller fire i ettermiddag, og er ikke fremme før inatt, men jeg oppdaterer dere underveis :-) ønsker dere en kjempe fin dag! Så blogges vi snart.


kommentarer: 2Onsdag

 • Skrevet 26.07.2017
 • Klokken 12:57

Heihei, og god morgen. Eller blir vel ikke det nå hehe .. jeg ligger fortsatt i sengen og har ikke komt meg opp enda. Vel, planene for i dag blir å fikse noen små ting før vi reiser i morgen tidlig, jeg gleder meg kjempe masse, men merker jeg sliter litt med å sove om nettene nå fordi jeg ikke er heeeelt glad for denne flyturen om kun 2 dager, nå er det 3-4 år siden jeg flydde sist, så blir spennende.. neida, jeg tror det skal gå fint.

Jeg har klart og glemme igjen kameraet mitt hjemme selvfølgelig, så det må jeg få mamma til å ta med siden jeg ikke skal hjem nå før vi reiser. Men hvertfall, nå må jeg komme meg ut av sengen og stelle meg litt :-) så blogges vi senere i dag. Ha en kjempe fin dag!


kommentarer: 2det er så klart kjipt

 • Skrevet 18.07.2017
 • Klokken 17:41

Heihei. For øyeblikket sitter jeg i bilen og blogger til dere haha, er en tur i Førde og har akkuratt fått kjøpt en koffert til vi skal på tur, var veldig sikker på at alt var utsolgt men var heldigvis en del igjen, så nå er vi REISEKLAR! Vel, som jeg har nemnt her inne på bloggen før så skulle jeg og typen min på malakoff festivalen som er fra torsdag-søndag denne uken, men det måtte vi bare slå fra oss i og med at vi reiser til syden allerede neste uke og velger heller å bruke pengene på det, siden det blir så utrolig dyrt med begge deler. Det er selvfølgelig så sinnsykt kjipt, jeg har gledet meg siden jeg fikk billetten, men sånn er det bare, skal heldigvis neste år .. ser frem til det. Har heldigvis klart og fått solgt billettene.

Så nå skal vi en tur til min søster og spise før turen går hjem igjen :-) jeg ønsker dere hvertfall en kjempe fin dag videre, også blogges vi snart igjen.


kommentarer: 6Jeg er tilbake

 • Skrevet 17.07.2017
 • Klokken 20:01

Ojjjj, så lenge siden sist .. en hel uke, beklager så mye for mitt dårlige fravær, jeg har rett og slett tatt meg litt fri fra denne bloggingen, masse på grunn av at jeg ikke har noen ting å blogge om, hehe. Det er jo det kjipeste, dere må gjerne komme med tips til hva dere vil jeg skal blogge om :-) Jeg skal hvertfall filme mye til dere nå som jeg reiser på tur om kun 11 dager, jeg gleder meg som en liten unge !!! Det blir så utrolig bra, reiser til Bergen neste torsdag også til Kreta på fredagen, har hørt så mye om disse kanselleringene fra Norwegian at jeg blir svært bekymret for at det skal skje med oss også, men får bare krysse fingrene for at det da ikke skjer, da sykler jeg ned om det må til, hahaha. Neida, men jeg er overrasket over at jeg ikke har startet pakkingen min enda, for som oftest pleier jeg å pakke 3 måneder før, tenker å fikse det iløpet av uken.

Men hvertfall, jeg lover at dere hører fra meg snart igjen, allerede i morgen :-D ønsker dere en fin kveld videre!


kommentarer: 3dette gjør meg avhengig

 • Skrevet 07.07.2017
 • Klokken 14:57

Heihei, og god helg til dere♥  

I dag var det ikke meldt så fint vær, så da blir det ikke så mye å finne på heller. Jeg skal hvertfall hjem en tur i dag siden jeg ikke har vært hjemme på en uke, så får vi se hva planene videre blir, jeg har ikke vært ute på fest på lenge føler jeg, så har litt lyst til det i helgen .. eller bare ha det kjekt med venner ute, er meldt opplett og fint i morgen, meeeen får se hva planene blir, noe må man hvertfall finne på hehe. 

Men til overskriften, jeg tenkte og kjøre i gang ett innlegg hvor jeg skriver noen få ting som gjør meg avhengig, eller som jeg er avhengig av .. så ser vi hvordan dette her går, håper hvertfall dere liker innlegget. Så blogges vi senere :-)

RYDDE : 

- En ting jeg definitivt er avhengig av er å rydde, for meg er det viktig å ha det helt ryddig rundt seg .. jeg takler ikke rot, får helt noia av det haha, vet ikke om det er en positiv eller negativ ting å være avhengig av det? hmm. Jeg liker hvertfall å rydde, så den dagen jeg får meg leilighet så skal den hvertfall være ryddig og fin håhå.

Processed with VSCO with b5 preset

MOBILEN MIN :

- Jeg er veldig avhengig av mobilen min, må alltid ha den rundt meg. Menst noen ganger synst jeg faktisk det er skikkelig deilig og bare legge fra seg mobilen hjemme i noen timer og være sosial, spesielt når man er på ferie. 

Å RENSE FJESET HVER DAG :

Lol, vet ikke om dette er en teit ting og ta med? Men jeg synst hvertfall det er viktig for meg at jeg får renset fjeset mitt hver dag, sånn at jeg får vekk alt av sminke ..  som oftest pleier jeg og gjøre dette om kvelden før jeg skal legge meg, det er skikkelig deilig. 

AVHENGIG AV Å KURE HÅRE MITT :

- Igjen, så er det veldig viktig for meg at jeg får kuret håret mitt så ofte som mulig, spesielt nå som jeg har farget det så mye .. jeg kurer det ikke like ofte nå som før ettersom at håret mitt endelig er blitt bygd opp igjen slik som det var før jeg begynte med all denne fargingen .. Om jeg ikke bruker den skikkelige kuren min som jeg pleier å sitte med i 20 minutter, så pleier jeg og bare ta i en  leave in kur eller en annen enkel kur etter jeg har dusjet, funker kjempe bra det også. Håret mitt tror jeg er det mest verdifulle jeg har, NEIDA .. men jeg er liv redd for at håret mitt skal bli slitt eller ødelagt :-(

AT DI SOM ER RUNDT MEG HAR DET BRA :

- Noe som er sinnsykt viktig for meg er at di som jeg har rundt meg eller di som jeg har i livet mitt har det bra, det er ikke noe gøy å gå og vite at folk ikke har det bra osv .. 

VENNENE MINE OG KJÆRESTEN :

Ååååh jeg er så evig takknemlig for at jeg har en så fantastisk kjæreste og venner, jeg hadde ikke klart meg uten disse nydelige menneskene. EVIG TAKKNEMLIG♥  HEHE. 

SPOTIFY :

- Er det noe jeg virkelig bruker hver dag i flere timer så er det Spotify, om det er på bussen, i  bilen, på badet, i sengen, når man jobber eller rydder, eller når man skal legge seg, man bruker det virkelig til alt. Jeg elsker musikk så dette er virkelig kjekt å ha♥ 

Hva er du avhengig av?

 
  


kommentarer: 2shopping

 • Skrevet 09.06.2017
 • Klokken 10:15

God morgen♥  I skrivende øyeblikk så holder jeg på å gjøre meg klar til å ta bussen til Førde sammen med skjønneste Elise, vi tenkte at siden begge har fri så kunne vi like så godt ta oss en shopping tur. Så vi er straks på vei ut døren for å ta buss til Førde, kjipt at ingen av oss har lappen enda .. hadde vært så sykt mye lettere og kjekkere, men den tid kommer heldigvis om ikke så alt for lenge, håper jeg. 

Jeg tenkte egentlig bare å komme med en liten oppdatering til dere, så har jeg hvertfall fått gjort det. Flere oppdateringer kommer senere på bloggen, men nå må vi løpe så vi ikke mister bussen, HAHA det hadde tatt seg ut ... vi bloggAST. 

GOD HELG♥  

 


kommentarer: 4hva skjer med meg

 • Skrevet 06.06.2017
 • Klokken 00:25

Heihei. Håper dere alle har hatt en fin dag :-) Vel, til overskriften .. HVA er det egentlig som skjer med meg? Det er det visst noen lesere som lurer på .. det er egentlig litt kjipt av meg og dele dette med alle dere, men jo, det er ikke så sykt mye som foregår i livet mitt enda, omeigaaad CAMILLA .. jeg er så sykt flau over meg selv egentlig, haha shit.  Men jeg skulle virkelig ønske det var veeeldig store forandringer .. men jeg kan egentlig takke meg selv for at det ikke har blitt så store forandringer, jeg har ikke akkurat vært så sykt flink heller nå i det siste - og jeg snakker så klart om JOBB. 

MEN så er det noen dager hvor jeg er skikkelig stolt av meg selv også, for da har jeg satte meg ned og skrevet søknader selv, uten at noen nemner det liksom. Så det er ikke bare slik at jeg driter fullstendig i det og lever livet uten jobb, det er det absolutt ikke .. men jeg kan ærlig innrømme at det har ikke blitt gjort så utrolig mye med jobb søknad og sånn i det siste, og det er så deppingzzz å tenke på i og med at jeg har en lang vei foran meg og gå, om dere skjønner? Det handler ikke om det at jeg ikke vil ut i jobb, det var jo det jeg i utgangspunktet ville og skulle etter at jeg gikk ut av skolen, men så var det bare noe som sa stopp og at jeg ikke turte likevel :-( det er ingenting annet jeg vil enn å jobbe hardt og vite det at jeg faktisk tjener mine egne penger, som jeg kan bruke på meg selv og ikke minst andre.

Jeg er fortsatt veldig nervøs, men om jeg skal gå sånn som dette hver eneste dag frem til jeg er 40 så kommer jeg jo ingen vei her i livet, og det går absolutt ikke. Så nå skal jeg faktisk sette meg ned og skrive flere søknader og levere di, sorry for og si det .. men til he*vete med det og være så forbanna nervøs og redd .. hva er det verste som kan skje da? ... og få ett surt nei så klart :-( men da har man hvertfall prøvd og gjort sitt beste, sånn tenker nå jeg! så får jeg så inderlig håpe at det blir jobb på meg til høsten, man trenger jo penger for å kunne klare seg her i livet, eller hva? Så NÅ er jeg klar! Det skal ikke komme flere innlegg om at jeg ikke har komt meg lenger, for det skal jeg uansett. Så neste gang, så kommer det forhåpentligvis GODE nyheter♥ håper dere heier masse på meg HEHEHE XD Vi blogges ♥

Processed with VSCO with f2 preset

 


kommentarer: 0sunny morning

 • Skrevet 25.04.2017
 • Klokken 08:47

God morgen, kjære lesere! :-) Er en stund siden jeg har skrevet til dere nå. Det har ikke skjedd så mye på min front de siste dagene, så dere har ikke gått glipp av så mye, hehe. Jeg var forresten på en aldri så liten treningsøkt i går, hvor jeg trente noen rumpe øvelser .. så å komme seg ut av sengen iste var ikke så veldig lett :-D men deilig. 

Vel, til overskriften .. som jeg alltid sier, HVA er vel ikke bedre enn å våkne til sol? Jeg elsker det virkelig, jeg føler hele dagen blir så sykt mye bedre da. Og det er midt i blinken for meg for da får jeg tatt noen bilder etter gammelt .. siden vi bare har hatt regn i det siste. Så dette været skal nytes, jeg tror faktisk det er meldt sånt vær hele uken, om ikke lenger .. og jeg digger det!! Men hvertfall, om ikke så lenge så reiser jeg med mamma innover til Førde en tur, hun skal til frisøren og jeg tenkte å hive meg med en tur. Men vi blogges så klart senere, jeg ønsker dere en solfylt dag♥

♥ Hva skal dere i dag?
 


kommentarer: 3En ikke så OK start på helgen

 • Skrevet 31.03.2017
 • Klokken 17:09

Heihei, cutiezzzz :-) idag er det endeliiiiig fredag wohoo, føler det er en skikkelig glad dag uansett vær jeg, deilig. Men idag var det en ikke så gøy start på helgen for min del hvertfall, har ligget i hele natt og vridd meg sikkert rundt om i hele sengen, prøvd å ligge på magen, ryggen, siden, foster stilling .. alt mulig, men ingenting hjelper. Jeg har altså fått en heftig menstruasjon igjen HEHE, helt forbanna j*vlig er det, jeg har aldri , aldri opplevd noe så ubehagelig og smerte helvete før, jeg trodde virkelig at disse ppillene jeg går på skal hjelpe, men ettersom jeg begynte på di så har bare alt av smerte osv blitt værre, er dette normalt? Hmm. Veldig ubehagelig er det hvertfall, jeg vet ikke om det er di som gjør til dette, men har på følelsen at det er det siden jeg fikk dette etter jeg begynte på di. Så nå skal jeg bestille meg en lege time for å få sjekket ut i dette eller bytte ppille. Sånn her orker jeg ikke gå hver gang jeg skal ha mensen, helt grusomt.

Jeg prøver også å unngå Ibux og smertestillende og slik fordi jeg har tatt så mye ut av det før pga samme grunn .. så hvis jeg skal holde på sånn her hver gang så vil nå ikke leveren min funke som den skal hvertfall, off. Nei dette må gjøres noe med :-D gleder meg til jeg er ferdig WOHO det skal virkelig nytes!!!! Men til noe annet, nå er det jo trossalt helg for mange av oss, og hvor deilig er ikke det? Jeg kommer til å bare slappe helt av enda en helg, hadde lyst å gjøre noe gøy denne helgen, men det tror jeg at jeg bare må slå fra meg nå .. får heller ta det igjen neste helg, da er jeg FRI håhå. Gleder meg hvertfall til påske og bergens tur med fine folk. Jeg ønsker dere en kjempe fin helg , folkens. Vi blogges senere!


kommentarer: 0saturday

 • Skrevet 25.03.2017
 • Klokken 17:31

Hellååå fininger, hvordan går det med dere? Vel, idag er det lørdag og dritt vær .. standard hehe, men det betyr ikke at man ikke kan gjøre det til en fin dag :-D vi har nemlig fått besøk av søsteren min og familien. Så da tok vi turen ut i regnværet sammen med tanteungen min, like kjekt å få besøk. Planene for dagen er veldig lite, blir nok en gang en rolig helg hjemme .. men det er så klart ikke feil. Skal nok kose meg uansett! Det er viktig. Men vi kan nå blogges videre senere idag vi, jeg oppdaterer dere underveis. Ønsker dere hvertfall en kjempe fin helg videre, kos dere og nyt helgen.  

 

 

 


kommentarer: 6dere kan følge meg her

 • Skrevet 09.03.2017
 • Klokken 16:00

Heihei, som dere kanskje vet så har jeg jo 2 facebook sider hvor jeg publiserer diverse ting hver dag nesten .. jeg har en bruker hvor jeg heter camilla berg - photography og der publiserer jeg bilder jeg tar med kameraet mitt, som er alt i fra portrett bilder av andre til bilder som jeg jobber hardt med for å få til, jeg tar egentlig bilder av alt som faller meg inn også jobber jeg med å få til noe kult, så på denne brukeren kommer det ut veldig mye forskjellig. Jeg har ikke publisert noe på denne brukeren på lenge, men tenker å sette i gang igjen nå, det kommer hvertfall mye nå som det begynner å bli varmere ute. 

Også har jeg en annen side som jeg publiserer ting via bloggen min og der er det kanskje lettere å få med seg når det kommer nye innlegg .. jeg setter hvertfall veldig stor pris på om dere har lyst til å følge meg ♥ ♥ 

DETTE SKRIVER DERE BARE INN I SØKEFELTET DERES PÅ FACEBOOK, SÅ FINNER DERE MEG :)

 ♥ camillasliife.blogg.no ♥

 ♥ camilla berg - photography ♥
 

 


kommentarer: 0fantastisk vær og helg

 • Skrevet 03.03.2017
 • Klokken 15:58

Yo, vakre dere. Hvordan har dere det? :-))) VEL, IDAG SÅ skinner solen som bare det ute, og det er faktisk ikke så SYKT kaldt ute heller, hvor digg er ikke det? jeg har enda ikke komt meg ut av huset for å nyte dette været, var bare ut forbi døren og sjekket hehe ..  og vet ikke hvor langt jeg får komt med tanke på at jeg har T I D E N E S mensensmerter, shit altså .. jeg har ikke sovet i hele natt fordi dette har vært så forferdelig, jeg kødder ikke når jeg sier at det føles ut som jeg får ti tusen kniver i magen, holy .. jeg tror jeg må få byttet ppiller? For jeg har aldri hatt så mye smerte før jeg begynte på disse ppillene, og di har jeg nå brukt i sikkert 4 måneder .. så må vel bestille meg en legetime og forhøre meg om dette er normalt, hmm .. har nettopp fått i meg 2 ibux nå så håper det hjelper litt på hvertfall. 

Meeeen uansett, planene for dagen blir ikke stort .. tenker og kanskje farge håret mitt - IGJEN, for siste gang!!! Isåfall så kommer bilder ut på bloggen senere. Også får jeg besøk av min kjære, så blir en koselig helg, og bedre blir det når været er amaziiiing. Jeg ønsker dere hvertfall en strålende fin helg, også blogges vi senere <3 

Processed with VSCO with b5 preset 


kommentarer: 0Ut på tur

 • Skrevet 22.02.2017
 • Klokken 11:38

Heisann, tenkte å slenge inn ett aldri så lite innlegg her. For øyeblikket sitter jeg i bil på vei til Bergen :-) aldri feil å komme seg vekk i noen dager, det er jo trossalt vinterferie også .. mamma og resten av gjengen venter på oss der nede, så skal bli veldig godt og se di igjen. Satser på noen super fine dager i favoritt byen, hehe. Skal prøve å få tatt noen bilder underveis til dere, jeg klarte selvfølgelig å glemme igjen kameraet mitt hjemme, så da blir det mobil bilder .. men det får gå. Jeg oppdaterer dere senere, vi blogges!


kommentarer: 4no one can make you feel inferior without your consent ...

 • Skrevet 20.02.2017
 • Klokken 14:47

... dette synst jeg var ett bra sitat, at ingen kan få deg til å føle deg mindreverdig uten ditt samtykke. Det er jo helt sant da :-) og viktig. Jeg elsker å bla igjennom alt av quoter og ting som er inspirerende, hihi. Hvertfall, nå er det ikke lenge igjen til jeg reiser til Bergen i noen dager, mamma og resten av familien har allerede reist nedover, så gleder meg til å se hele gjengen igjen. Satser på fint vær også, slik at man kan være ute å finne på ting å nyte været. For sånt vær som det er nå vil vi ikke ha ... grusomt. Men hvertfall så blogges vi senere idag :-D jeg ønsker dere en kjempe fin uke og ferie til dere som har det. Kos dere !!


kommentarer: 3vinterferie

 • Skrevet 17.02.2017
 • Klokken 18:29

Heihei, hvordan går det med dere? Er lenge siden jeg har skrevet til dere nå, bloggen har blitt satt litt på siden denne uken pga diverse ting som jeg velger og holde for meg selv. Men jeg har tenkt å kjøre i gang med en video til dere snart, men den kommer nok ikke ut før etter vinterferien, jeg har ikke laget den enda så den kommer desverre ikke med det første, men jeg skal så klart gjøre mitt aller beste med å bli fort ferdig. Vel, nå er det jo starten på vinterferien allerede, og gøy er det ... planene mine for ferien er å reise nedover til Bergen igjen, skulle egentlig reise imorgen men utsetter det til onsdag istede. Jeg gleder meg hvertfall til å se hele familien igjen. Ønsker dere alle sammen en riktig god helg og vinterferie til dere som har det, nyt det !! Vi blogges fort igjen og kom gjerne med tips til hva dere vil ha mer av her på bloggen.


kommentarer: 105 ting dere kanskje ikke visste om meg - del 1

 • Skrevet 08.02.2017
 • Klokken 20:26

...  Jeg klarer aldri å sitte i ro, må alltid ha noe å gjøre på hehe. Jeg er en veldig rastløs person og klarer ikke sitte i ro i flere timer med mindre jeg er syk å slapp , så prøver alltid å få vennene mine med på å finne på ting, spesielt når det er fint vær ute.

Processed with VSCO with f2 preset

- Jeg er en person som ikke helt klarer å ha troen på meg selv og føle jeg ikke får til ting, ett eksempel er på treningsenteret .. hvis det er mye folk og jeg har mange øvelser jeg skal gjøre så sliter jeg, for da føler jeg at jeg ikke får til noen ting og ikke flink nok. Føler rett å slett at folk ser på meg når jeg trener. Hmm .. veldig irriterende det der, det er noe jeg virkelig må jobbe mer med å drite i. 

- Jeg knytter meg fort til noen og blir veldig fort glad i folk rundt meg .. jeg klarer aldri å være frekk mot noen, med mindre det er krise sak HAHA.. men er jeg frekk eller sier noe frekt, så angrer jeg i flere dager etterpå. Jeg er generelt en veldig omsorgsfull person som liker å ta vare på folk å gjøre andre glad.

- En ting jeg kunne tenkt meg til er å være med på farmen eller 71 grader nord eller noe kjempe lignende ting, hahaha ler av meg selv .. men gud det hadde vært veldig spennende da? Jeg er den type person som har ett veldig konkurranse instinkt , jeg liker å konkurere mot andre og det hadde uten tvil vært en opplevelse, det samme med farmen .. hadde ikke vært feil å oppleve det å leve for 100 år tilbake, nei off .. tror jeg har sett for mye på tv, kanskje.

- Jeg er veeeeldig glad i mat, må alltid ha noe å spise og matlysten min for tiden er syk, jeg tuller ikke når jeg sier at jeg spiser mye haha .. eller hvertfall veldig ofte. Også hver gang jeg skal se på noe, enten tv eller på serier på dataen så må jeg alltid lage meg noe å spise, sånn er det hver gang. Flere enn meg som er sånn? 

- Jeg blir veldig fort fornærmet, hvis noen sier noe til meg som får meg til å reagere så kan jeg faktisk begynne å grine fordi jeg blir så sint å frustrert .. jeg kan reagere på hver minste ting. Men jeg prøver å bare ignorere det og heller tenke positivt, det er viktig :-D

 

 

 

 


 

 


kommentarer: 602.02.17

 • Skrevet 02.02.2017
 • Klokken 21:20

Heihei. Jeg føler jeg ikke gjør annet enn å komme med oppdateringer her, men shiiit .. HVOR er blogg ideene mine blitt av, jeg blir sprø hahaha, før så hadde jeg alltid noe gøy å blogge om, men nå derimot er det bare oppdateringer osv .. og det beklager jeg for, jeg skal virkelig prøve og skjerpe meg. Gleder meg spesielt til lysere og varmere tider for da er det så utrolig mye enklere og lettere å blogge, nå har jeg bare triste og kjedelige bilder, så det har absolutt noe med det og gjøre også. 

Dere hadde hjulpet meg mye ved å komme med forslag til hva jeg kan blogge om, hva vil dere ha mer av her på bloggen? Hvertfall, nå får jeg straks besøk av min kjæreeee, så det gleder jeg meg til hehe. Må en snar tur til Bergen i morgen og fikse noe greier også, så det blir en laaang tur .. men med god stemning så gjør det ikke noe som helst :-D Planene videre for helgen vet jeg ikke enda, tar det som det kommer, men satser på en EDRU helg denne gangen, omeigaaad. 

vi blogges 
 


kommentarer: 2update

 • Skrevet 24.01.2017
 • Klokken 15:15

Helåååå mine vakre lesere!!! Jeg beklager for dårlig med oppdateringer her på bloggen, det er så dårlig gjort av meg. Likevel er dere innom bloggen min ser jeg, og mange tusen takk for det, dere er gode. Vel, nå er det jo ikke så sykt mye interresant som skjer i livet mitt hehe, men for øyeblikket befinner jeg meg i Bergen, og her har jeg vært i hele fem dager allerede :-) reiser hjem igjen på fredag. Så jeg lover dere mye mer og bedre blogging da!! For da har jeg pc'en min og kamera også! Men selvfølgelig skal jeg gjøre så godt jeg kan med å oppdatere dere imenst jeg er vekke også. Jeg ønsker dere hvertfall en kjempe fin dag videre, kos dere!


kommentarer: 6BIRTHDAY GIRL

 • Skrevet 12.01.2017
 • Klokken 21:00

Helloooo mine fine lesere, hvordan har dere det? :-) hatt en fin start på det nye året? Har fortsatt ikke gått helt opp for meg enda at vi er i 2017 nå, haha. Men jeg er hvertfall klar for nye muligheter å ting å se frem til. Vel, idag er det jammen meg 12 januar allerede, som vil si at jeg har bursdag idag og blir 19 år hehe, den alderen der er sååå ufattelig kjip .. står midt i mellom de mest spennende årene håhå, men ett år nærmere 20 nå da. Så jeg får heller se sånn på det enn bare det negativet. Jeg må helt ærlig si at det er uvant å ikke være hjemme på sin egen bursdag, har liksom vært det så lenge jeg kan huske, men nå tilbringer jeg altså dagen min i Bergen siden jeg har vært her hele uken sammen med min kjære :-). Reiser hjem imorgen, men reiser nedover så fort jeg får muligheten siden jeg trivest best i Bergen. Men hvertfall, nå skal vi ut en liten tur, vi blogges så klart snart, ønsker dere en kjempe fin dag! <3 og tusentakk for alle fine kommentarer jeg har fått i det siste her på bloggen, dere er best!!!


kommentarer: 4frisøren

 • Skrevet 04.01.2017
 • Klokken 12:54

Heihei :-) idag var jeg tidlig oppe siden jeg skulle ta en tidlig buss til Førde. Skal nemlig til frisøren som jeg ikke har vært hos på flere år sikkert .. jeg er så glad i håret mitt at det er ufattelig skummelt å gjøre noe med det, men denne gangen er det virkelig på tide å gjøre noe med det, det har aldri vært så langt som det er nå, og det er bare styr med det. Så nå sitter jeg her og er sinnsykt spent på hvordan dette blir, har klipt av en del og skal nå gjøre noe kult, men hvordan det blir aner jeg ikke, håper jeg blir fornøyd!!! Blir nok her noen timer hvertfall, før og etter bilder kommer senere på bloggen, så stay tuned. Vi blogges !


kommentarer: 5lille julaften

 • Skrevet 23.12.2016
 • Klokken 16:03

wait .. whaaat? 23. Desember idag, som vil si at det faktisk er julaften imorgen, hvor sykt er ikke det? :o og TENK at det kun er en uke igjen av hele 2016 !!! Føler det ikke er lenge siden jeg tenkte i august at det kommer til å gå sykt lang tid fra august - desember .. men der gikk jeg altså på en smell, det har jo gått fortere enn noensinne, og det er egentlig ganske sykt å tenke på hvor fort tiden har gått, det har ikke gått helt opp for meg enda at idag er det lille julaften og selveste julaften imorgen, men JEG GLEDER MEG <3  spesielt til pinnekjøtt og ( sorry ) en h*lvetes god mat .. det blir så bra selv om vi bare er få hjemme på denne julaften her, men det er virkelig ikke det som betyr noe, så lenge jeg har familien min der er jeg virkelig mer enn fornøyd.

Igår så lagde jeg og mamma risboller siden jeg fikk så utrolig lyst på det hehe, enkelt er det jo å lage til også. Vi skulle egentlig bake noe mer greier .. men vi bare slo det fra oss denne gangen .. så får vi heller ta det igjen til neste år. Vi hadde jo egentlig planer om å bake sammen med tante ungen min, men det ble ikke noe av det heller :-( men men, da slår vi til neste år, er ikke verre en det. Julen i seg selv er ganske koselig og minnerik den, men samtidig synst jeg også det er litt stress, spesielt det som skjer før og i romjulen .. jeg blir så sykt stresset når jeg ser alle andre skal ut i romjulen også hadde jeg egentlig ikke så store planer om det, men når jeg hører at alle skal så frister det ikke å sitte hjemme, lol skjønner dere? Jeg er den personen som MÅ få med meg alt .... men kjenner jeg meg rett så kommer jeg ikke til å orke meg ut, OM jeg skulle ut så hadde det blitt 2. juledag siden di fleste jeg kjenner skal ut da, men jeg skal " ut " allerede 1. juledag så da blir det egentlig godt å bare slappe av andre juledag med tanke på at nyttårsaften kommer like rundt hjørnet og sikkert smeller som fæn. 

Oiioi, dette ble visst ett langt innlegg ut av overhode ingenting interresant, men jeg har nå oppdatert dere. Jeg kommer så klart ut med flere innlegg iløpet av dagen idag eller morgen dagen, så følg gjerne med på bloggen videre :-) Vi blogges, ønsker dere en ♥ RIKTIG GOD JUL♥ 

 


kommentarer: 0DEN ALLER FØRSTE GANGEN .. DEL 2

 • Skrevet 12.12.2016
 • Klokken 19:15

MITT FØRSTE MØTE MED EKSTREMSPORT ..

Nå vet ikke jeg om kickboksing regnes som en ekstremsport eller en kampsport .. men hvertfall så husker jeg denne gangen utrolig godt, nettopp fordi første inntrykket mitt av dette var AMAZING .. bortsett fra at det er så siiiiiinnsyyyykt slitsomt, holy .. dette bør man virkelig ha en kondis til for å begynne med, men det kommer seg heldigvis underveis, med tanke på hvor hardt man faktisk må ta i og trener! Men isåfall så var jeg 100% sikker på at jeg skulle drive med å fortsette med, og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg testet dette, for jeg elsker det virkelig å synst det er ufattelig kjekt. Så da var det virkelig rett å kjøpe seg bokse sekk og hansker å starte med treningen for full hals ..  Jeg har ikke tenkt til å slutte med det første hvertfall, hehe :-) MIN FØRSTE JENTETUR ..

Min første jentetur mener jeg har vært med min bestevenninne Sara, da tok vi båten på vei til Bergen, jeg husker det som det skulle vært idag. En annen jentetur som jeg aldri kommer til å glemme er bobilturen til meg og Sara på vei til Oslo på Miley Cyrus konsert, holy shiiiit så gøy det var, aarhhh .. minner for livet det der, det er sånne ting jeg setter pris på.

her sitter vi på båten på vei til Bergen.

MITT FØRSTE MØTE MED SMINKE ..

OMG sier nå bare jeg .. dette var jo helt KATASTROFE !!! Jeg tror ikke jeg helt visste hva sminke var, spesielt ikke når jeg bruker en svart/brun eyeliner å knæææsjer på med all min styrke på bryna mine som jeg engang ikke fullførte .. jeg kunne gjerne bare begynne å tegne på midt på bryna mine og stikke liksom .. hva jeg tenkte på da er ett megeeeet godt spørsmål, det verste av alt var at jeg sikkert følte meg ufattelig SEXY.  Jeg begynte med sminke alt for tidelig .. i en alder av 11-12 år tror jeg, ikke kult Camilla .. jeg angrer den dag idag på at jeg i det hele tatt startet med sminke, skulle ønske jeg aldri begynte. 

 

her ser dere .. :-) vakkert altså 
 


kommentarer: 0another weekend

 • Skrevet 25.11.2016
 • Klokken 18:41

Helåå mine vakre lesere!! Hvordan går det med dere? Har dere det bra? :-) 

Vi er komt til enda en helg, disse ukene bare flyr av gårde og det er egentlig ganske sykt hvor fort det går .. det er liksom kun en måned til jul og året er snart over, wææ syke greier. Men jeg klager altså ikke, det er jo alltid gøy med helg og jule tider å alt dette! Helgen min består av absolutt ingen planer, jeg har ikke andre planer enn at jeg får besøk ikveld. Jeg tar det egentlig alltid som det kommer, finner alltid på noe kjekt uansett, som ender opp med alkohol .. hehehe;) neida. Skulle bare ønske at været var fint, men dette her er jo helt forferdelig trist, her har det høljet ned i hele dag, altsååå ... Jaja jeg satser hvertfall på snø og amaZing vær til jul .. hvis ikke så graver jeg meg selv ned.

Jeg ønsker dere hvertfall en utrolig fin helg likevel, man er ikke avhengig av fint vær heller à. Kos dere mye også blogges vi snart igjen♥♥

Hva skal du i helgen?♥ 


kommentarer: 0weekend

 • Skrevet 11.11.2016
 • Klokken 14:17

Hellååå kjære fine lesere, hvordan har dere det? :-) Er det kun jeg som synest denne uken her har gått helt uvirkelig SYKT fort???? Amaigaaad .. tiden flyr jo av gårde, holy. Men det er vel også en god ting? for da kommer juletiden fortere wheey, det blir stas det.. jeg gleder meg. Men nå er det fredag og HELG .. atter en gang :-D jeg er i Bergen og skal hjem igjen idag, har vært her hele uken å har kost meg mye, deilig å slappe av litt og komme seg vekk litt iblant. Og da er Bergen den rette plassen for meg haha.. Fikk også en melding av mamma og søster som savner meg og sier jeg må komme hjem snart hehe. Imorgen blir det nok en tur ut med gjengen etter gammelt .. miss them so, so much .. Men jeg er hvertfall innom for å ønske dere en riktig god helg, kos dere mye og ta vare på hverandre, det er så utrolig viktig <3


kommentarer: 22016 - oppturer og nedturer

 • Skrevet 04.11.2016
 • Klokken 13:04

Året 2016 har ikke bare gått uendelig fort, men det har også vært ett av de tøffeste året med både nedturer og oppturer .. ting som jeg aldri trodde kom til å skje har skjedd, jeg har mistet noen som jeg var og er så ubeskrivelig glad i og som sto meg veldig nært som jeg nå tar veldig tungt, jeg har ikke helt fått til ting som jeg ville få til der og da, jeg har aldri stått opp for meg selv og sagt ting som jeg mener .. det er mye jeg ikke fikk til og som jeg ville forandre på. Jeg har vært veldig paranoid å tatt alt til meg som gjør til at jeg blir helt ødelagt og sliten i kroppen. Noen ting har bare ikke gått helt min vei .. men det kan ikke være like lett hver gang heller da :-)

Men for all del, 2016 har ikke bare vært ett kjipt og trist år .. det har også vært ett fantastisk år hvor jeg har blitt kjent med mange nye fantastiske mennesker som jeg er kjempe glad i, jeg har vært mye sammen med familie og venner, ringt til diverse folk ang møter å slikt, vært mye på møter .. noe som jeg virkelig aldri hadde trodd jeg kom til å klare fordi jeg er så sinnsykt sjenert, men dette har jeg klart og det har gått helt fint -  det handler bare om å ha troen på seg selv, man får alltid til det man vil få til, selv om det må jobbes med <3. Jeg har hjulpet folk som ikke har hatt det lett, hatt en skulder å gråte på, vært der for personer når de virkelig trenger det, hatt ett øre som lyttes når det trengst .. vært veldig omsorgsfull å virkelig tatt vare på di jeg elsker over alt på jord å de som jeg bryr meg om.

Året 2017 kommer nok til å bli ett bra år, jeg skal heretter begynne å virkelig stå opp for meg selv, si meningene mine å stå opp for di, slutte å bry meg så j*vlig mye om hva folk sier og mener om meg .. det er noe man virkelig ikke skal bry seg om. Spesielt det med at jeg har fått uhyggelige kommentarer på bloggen, men så ja, da får jeg heller bare få det .. men det må man faktisk bare tåle, jeg nekter å bli ødelagt av noen latterlige kommentarer, det er nemlig ikke sånn det skal fungere. Jeg er sterkere enn det. Og det skal jeg fortsette å være. Jeg liker å blogge, å ingen kan ta fra meg det. I 2017 skal jeg ha en jobb hvor jeg gir ALT jeg har, jeg skal virkelig jobbe r*va av meg !!! Jeg skal bli en bedre person enn det jeg har vært, og med det mener jeg at jeg skal ikke lenger kutte ut ting kun fordi jeg TROR jeg ikke vil klare det, jeg VET jeg skal klare det og det skal jeg også .. det handler bare om å tro på seg selv å få litt mer selvtillit så blir dette her kanon bra :-))) Og som jeg har sagt før, så er det ikke noe annet jeg vil enn å være ett forbilde for andre .. MEN DA tenker kanskje dere " hvordan kan hun som droppet ut av skolen være en inspirasjon for andre?" Det går veldig fint an det :-)))  Nå skal dere høre, man kan fint være en inspirasjon for andre selv om man har droppet ut av en skole vel? alt handler ikke bare om skole, og jeg kan fint være ett forbilde og inspirasjon for andre jeg, det er ingen problem .. man trenger ikke å fullføre skolen for å være det, altså ja, jeg skjønner hva dere mener .. så klart er det lurt å fullføre, men at jeg ikke gjorde det har jeg en veldig god grunn for og derfor blir det feil av noen å si at jeg ikke kan være en inspirasjon for andre .. men er det virkelig nødvendig å dra den så langt ut at det rett å slett blir uthenging? Så til dere som mener at jeg ikke kan motivere, inspirere, være ett forbilde for andre - fordi jeg droppet ut av skolen - dere tar fullstendig feil. Og ja,  kanskje jeg ikke er en favoritt blogger heller .. men hvorfor da gå innpå bloggen min i det hele tatt om man ikke har noe godt å si .. jeg synst bare det blir så utrolig urettferdig å trist. Jeg har forstått det at det er mange som ikke liker bloggen min og det jeg skriver å deler med dere .. men det er jeg som skal like det jeg driver med. Jeg kommer heller ikke til å slutte å blogge fordi noen mener at det jeg gjør er kjedelig. Og jeg vet at det vil være noen som ALLTID må ha noe dritt å kommentere på ..  Det viktigste er at du selv liker det du driver med .. men selvfølgelig er det jo enda kjekkere når leserne dine liker det også, menmen :-) 

Men nå er ikke dette året over enda da, nå har vi jo den kjekkeste tiden av året i vente - JULAFTEN <3 gud som jeg gleder meg .. og ikke nok med det, så er det jo snart nyttår også .. jeg håper bare det blir fint vær, det hadde jo vært amazing hehe.  Jeg ønsker dere fine lesere en riktig god helg, ta vare på hverandre. 

Vi blogges 


kommentarer: 0en liten oppdatering

 • Skrevet 20.10.2016
 • Klokken 07:29

Heisann!! En uke uten blogging er ikke meg .. jeg beklager, igjen. Men jeg går igjennom en litt tung periode nå, og har derfor ikke klart å blogge, håper dere forstår at bloggen kommer ikke i første rekke da .. men likevel prøver jeg å få oppdatere dere daglig :-) Jeg har ikke sluttet å blogge, det må dere ikke tro hehe. Men nå vet dere hvertfall hvorfor. Vi blogges igjen senere, dere må ha en kjempefin dag, ta vare på hverandre <3


kommentarer: 5DET ER HELG, SOL OG FERIE

 • Skrevet 07.10.2016
 • Klokken 17:24

Helååå kjære dere :-) alt tipp topp med dere? Jeg merker jeg blir såååå mye mer glad når været er AMAZING .. idag er det blant annet sol, helg OG FERIE, hvor deilig er ikke det da? Hehehe digg er det hvertfall. Jeg har ryddet litt her hjemme og laget klart middag til mamma kommer hjem .. så nå skal jeg spise og spille gitar med Marius. Jeg oppdaterer dere så klart senere :-) Håper dere får en kjempe fin helg og ferie, nyt været og alt sammen. Dere er best <3


kommentarer: 2for akkuratt 4 år siden idag ..

 • Skrevet 05.10.2016
 • Klokken 02:42

For akkuratt hele 4 år siden idag, som er 5. Oktober 2012 .. wooow, jeg kan ikke tro det er gått så lang tid allerede, dette er jo helt syykt å tenke på .. men hvertfall så såg innleggene mine helt annerledes ut og ikke minst bildene, både jeg og bloggen min har forandret oss, hehe :-) jeg fikk meg en god latter når jeg bladde meg ned til dette her ... off, men gøy å se tilbake på ' a. Veldig rart at jeg har blogget i 4 år vel og merke, gud som tiden flyr. Og at denne bloggen her fortsatt er oppegående er ett under. Jeg startet å blogge i April 2012, og nå er vi i Oktober 2016 .. her har dere innlegget mitt for akkuratt 4 år siden


kommentarer: 3On the road again

 • Skrevet 25.09.2016
 • Klokken 17:17

Heihei, hvordan har dere det? :-) jeg er skikkelig sjokkert idag faktisk, TENK at det er så fint vær og ikke minst så varmt ute i slutten av september, holy. Normalt sett så pleier det å være skikkelig høst vær ute og surt .. men jeg klager så klart ikke!! Dette er jo noe man virkelig kan like på det høyeste, jeg elsker det. Blir nok ikke lenge dette varer, så viktig å nyte det hehe. Eneste som er kjipt er at jeg må tilbringe finværet på en j*vla buss. Jeg er på vei til Bergen for ulike og private grunner, så hvor lenge jeg blir har jeg ingen anelse om, menmen .. må ta dag for dag ;-) Hvertfall så må dere ha en strålende fin søndag, så blogges vi plutselig igjen.


kommentarer: 2DISSE leser jeg fast hver dag

 • Skrevet 22.09.2016
 • Klokken 15:34

Heiheiiii, takk for fine kommentarer på forrige innlegg, guys♥♥ ur the best. Gøy at dere forstår hva jeg ville frem til .. dere finner innlegget HER !! 

Men tilbake til overskriften .. di fleste av oss har vel faste blogger som vi liker å lese? og som vi kanskje er innom hver dag også :-) Jeg tenkte hvertfall å vise dere mine favoritt bloggere og som jeg er innom så og si hver dag.

SOPHIE ELISE - SOPHIEELISE.BLOGG.NO

ERICA KVAM - L0VE.BLOGG.NO

 

ANNA EDWIN - ANNAIS.BLOGG.NOSTINA - STINA.BLOGG.NO

LEANDRA - LEADUVET.BLOGG.NOANNA RASMUSSEN - MAMMATILMICHELLE.BLOGG.NO 

KRISTINE ULLEBØ - KRISSSY.BLOGG.NO

  

ISABEL - SRAAD.BLOGG.NO 

EILEEN ERIKSEN - EILEENER.BLOGG.NO

 

Jeg leser selvfølgelig mange andre blogger også, men dette er liksom de jeg er innom hver dag, og MÅ lese haha :-P

Hvilke blogger leser du?

 


 


kommentarer: 2"Let´s go, skater girl "

 • Skrevet 20.09.2016
 • Klokken 20:05

.. haha liker overskriften azzz. Vel, nå er jeg akkuratt komt inn døren, jeg og Marius har vært ute i fin været å skatet. Visste dere at det faktisk er kjempe gøy å skate om man får det til? Men veldig vanskelig også. Marius var jo en proff på å skate før, og sier det er veldig vanskelig å tar tid å lære, men til slutt så er det verdt det, sier han. Og det tror jeg på .. Han er super flink enda, men meg derimot kan diskuteres hahaha, neida, jeg synst faktisk jeg er litt flink jeg da :-) Jeg liker å være litt gutte jente, hehe lol. 

Men nå skal jeg straks få i meg noe mat å hoppe i dusjen, vi blogges snart igjen :-) dagens antrekk kommer ut på bloggen etterpå også, bedre sent enn aldri .. stay tuned ;-)

 


kommentarer: 4friday

 • Skrevet 02.09.2016
 • Klokken 16:43

Heihei, og god helg til dere! Jeg skal prøve å oppdatere dere litt inn i mellom nå, selv om det kanskje ikke er så interresant det jeg blogger om, hehe. Menmen, jeg gjør hvertfall mitt beste. Vel, det er fredag allerede og helg wiho .. alltid kjekt med helg. Og jeg hadde tenkt til og ha en edru helg, men det gikk altså ikke etter planen, jeg lærer aldri .. :p Planene mine for helgen er å være litt sammen med noen venner og bare ha det gøy, det er viktig!! 

Jeg ønsker dere hvertfall en kjempe fin helg, også må dere kose dere kjempe mye, vi blogges snart igjen!

Hva skal dere i helgen?

 


kommentarer: 2dette blir for dårlig

 • Skrevet 31.08.2016
 • Klokken 16:53

Heihei, hvordan står det til med dere? :-) Vel, helt ærlig så synst jeg at dette her blir alt for dårlig gjort av meg .. jeg lover dere hver bidige dag at jeg skal forbedre meg på denne bloggingen min, men skjer det? Nei .. Og det beklager jeg veldig for. Men nå i det siste så har det faktisk vært så mye, jeg har vært lite hjemme, og mobil blogging synst jeg er så stress, men jeg prøver mitt beste hvertfall. Og nå skal jeg virkelig prøve og komme sterkt tilbake til dere :-) Eneste som mangler litt er blogglysten min, jeg føler jeg ikke har noe særlig gøy å blogge om lengre? Eneste jeg har planer om nå er å gjøre ferdig spørsmålsrunden til dere, og den kommer så klart på video denne gang :-) Jeg har ikke fått spilt den inn enda .. fordi jeg ikke har vært hjemme. Så jeg skal prøve å få gjort det denne uken her .. Den kommer hvertfall, det er det viktigste vel? 

Og en ting til, jeg ser at dere er innom bloggen min uansett om jeg ikke blogger. Og det setter jeg sååå stor pris på, virkelig .. Dere er fantastiske! Også må dere ha en strålende fin dag videre, her høljer det ned .... så dette blir en skikkelig inne dag med serier og filmer, under dyna hihi. ♥

Vi blogges !

Hva vil du ha innlegg om?
 

 


kommentarer: 520 fakta om meg

 • Skrevet 23.08.2016
 • Klokken 20:52

1. Når jeg tenker på noe eller stresser for mye så biter jeg meg selv i lippa, noe som er grusomt irriterende .. Og en ekkel uvane!

2. Jeg begynte ikke å gå før jeg var 15 måneder gammel, omg.

3. Jeg griner faktisk veldig ofte, trenger ikke nødvendigvis å være på grunn av noe vondt eller noe .. Men fordi jeg er så takknemlig for hva jeg har i livet og de jeg har rundt meg.

4. Jeg stresser ALT for mye, er det noe jeg kommer til å kollapse totalt av så er det av stress ... Det går ikke ett sekund uten at jeg ikke stresser. Av og til er det så gale at hele kroppen min gjør vondt. Nei off, dette må jeg få av meg og bare ta ting som det kommer.

5. Jeg må alltid finne ut hva jeg skal gå med dagen før, hvis ikke så får jeg ikke sove. Lol, er det normalt?

6. Jeg SUGER til å svømme, det er faktisk helt sykt. Menmen .. Man kan ikke alltid være like flink til alt :-)

7. Jeg har alltid villet at hvis jeg noensinne får en jente så skal hun hete Michelle, Natalie eller Isabella. Men Sienna, Emily, Alicia og Ava Cornelia - Cornelia liker jeg veldig godt også. Om jeg noensinne får en gutt så har jeg alltid likt Luca, Lucas, Aron, Christoffer, Daniel, Dennis, Isak, Leon, Nataniel og William.

8. Når jeg ble født så skulle jeg egentlig hete Kine eller Ida. Hmm ... Men så ble det visst Camilla.

9. Jeg må tisse konstant, veldig irriterende det der.

10. Jeg er den personen som går ut for og kose meg og være gledesspreder <333 ikke den personen som går ut for å prate dritt om folk og slenger med rykter .. Da er det virkelig på tide å vokse opp om det blir så gale hahah, offa.

 

11. Jeg kan være veldig paranoid, og tro at de som står meg nærmest misliker meg og ikke vil være sammen med meg .. Nei da er det virkelig på tide å få opp augene hehe.

 

12. Jeg blir veldig fort glad i personer rundt meg eller nye personer som jeg nettopp har blitt kjent med, da tar jeg ekstra godt vare på de. Det er viktig ;-)

13. Jeg kan gå 1-2 dager uten og spise, bare fordi jeg ikke er sulten eller fordi jeg er for lat til å lage meg selv mat .. Og da er det på tide å skaffe seg hjelp azzz

14. Jeg er ekstremt redd, bare jeg går på gata så er jeg livredd for at noen skal ta meg eller drepe meg. Helt sykt. Bare det banker på døra så blir jeg redd .. Not cool.

15. Jeg har ekstrem god tolmodighet, noe som jeg er veldig glad for.

16. Jeg har nesten bare venner som er eldre enn meg, og det trives jeg godt med!

17. Di fleste tror jeg hater mat, men egentlig så elsker jeg det mer enn noe annet ;) true.

18. Jeg skulle ønske jeg fullførte alle skoleårene på videregående, men istede droppet jeg ut fordi jeg og skolen kom ikke overens, trist men sånn er det for noen. Får se hva tiden bringer videre ..

19. Jeg ELSKER unger så utrolig mye, det er noe med di som gjør alt så mye bedre.

20. Jeg har vært så deprimert at jeg har villet tatt livet mitt flere ganger, men så sterk som jeg er, så er livet mitt mye bedre, takket være de fantastiske personene jeg har rundt meg! Elsker dere <3


kommentarer: 9solfylt dag

 • Skrevet 18.08.2016
 • Klokken 21:55

God kveld, vakre dere <3 Nå er jeg akkuratt komt inn døren, har vært i Bergen sentrum med Sara og Petter, kjempe kjekt at de er her samtidig som jeg er. Så da dro vi på kino og bare gikk å såg rundt, Bergen er jo så ufattelig fint på solfylte dager som idag, liker det. Mitt hjerte av gull <3 Er jo bare 3 uker siden sist jeg var her, er her stort sett hele tiden hehe. På søndag skal jeg blant annet i dåp til mitt kjære, nydelige søskenbarn, det gleder jeg meg til! Men nå skal jeg få meg noe å spise så hoppe til sengs .. Helt usakelig innlegg dette her egentlig, men jeg har hvertfall fått oppdatere dere litt hahaha!! Ønsker dere hvertfall en super fin kveld videre, så blogges vi imorgen!

Utsikten til mormor og morfar er virkelig noe av det fineste jeg har sett!!


kommentarer: 2En ny start

 • Skrevet 15.08.2016
 • Klokken 17:41

Heihei :-) hatt en fin start på uken? Idag er det jo selveste skolestart for mange av oss .. Hardt men sikkert deilig og komme inn i rutiner igjen? Så til dere som kanskje ikke ble så veldig fornøyd med forrige skoleår, kanskje dere kan nå starte på nytt? Og gjøre ting enda bedre enn det som dere allerede har gjort? Jeg går nå ikke på skole, ikke enda hvertfall, jeg skal jobbe opp og tjene meg en del penger. Det er søren meg ikke lett å få seg noe jobb altså!!! Men viktigst av alt så må man STÅ PÅ, og være positiv, for det ordner seg alltid, vet dere. Hvertfall, hvor forbanna typisk er det ikke at fin været kommer NÅ!? Det var jo det jeg sa her for litt siden, at fin været kommer når folk begynner på skole og jobb igjen .. Hahahha. Men gøy er det jo og, så klager ikke. Ønsker dere hvertfall en kjempe fin mandag og uke, også må dere ha fine dager på skolen og jobb.


kommentarer: 2min favoritt

 • Skrevet 07.08.2016
 • Klokken 20:28

Heihei, og god søndags kveld! :-) Har dere det bra? Jeg sier det igjen, men beklager for sinnsykt dårlig med oppdateringer her på bloggen, jeg skjønner ikke hvorfor jeg sier jeg skal bli bedre når det skjer kanskje en gang i måneden .. off, med det er mye jobb med å ha blogg .. så håper det kommer seg etterhvert! Vel, Idag så har jeg ikke gjort så særlig mye .. jeg var en tur innom den nye leiligheten til Sara og Petter idag, kjempe fin er den, lys og fin. Så er en smule missunnelig der ja, hehe ;-) Jeg er hvertfall kjempe glad for at hun nå bor i samme område som meg, det er litt gøy, hehe. 

Været idag er ikke noe særlig bra hvertfall, så dette blir en skikkelig inne dag med bare kos og filmer/serier. Så i dette innlegget så tenkte jeg og vise dere mine favoritt serier, jeg er ikke like flink til å se på serier som jeg var før, men når man først begynner så har man jo IKKE ett liv, jeg blir bare sittende inne og være skikkelig usosial, menmen. 

PRETTY LITTLE LIARS

Dette er garantert min favoritt serie, selv om jeg blir ganske forvirret iblant og ikke forstår noe som helst .. men jeg er ikke den første, hehe. 

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS

Jeg holder faktisk nylig på og se denne serien, er første gang jeg ser det sånn skikkelig .. Jeg digger det.

ONE TREE HILL

Før så var One Tree Hill min aller første favoritt serie .. men nå så har jeg ikke sett på det på en ganske så god stund. Jeg vurderer og se det helt fra starten av, selv om jeg har gjort det sånn 48390384 ganger før!

HOME AND AWAY

Denne serien er fantastiiiiiisk, jeg elsker den mer enn jeg elsker meg selv, tror jeg. Neida, men den er virkelig amaZing. 

Vel, dette er vel egentlig kun de seriene jeg ser på .. har lyst til å starte med nye serier, så blir super glad om dere kommer med TIPS HIHI <333

Hvilken er din favoritt serie?

Har du noen tips til serier?
 


kommentarer: 2hits