v Bilder (Camilla - Kommenterer tilbake!) hits


fisketur

 • Skrevet 18.07.2018
 • Klokken 23:58

God kveld! Litt i seine laget å blogge men men .. jeg har akkurat kommet inn døren, hele familien har vært på fisketur! Utrolig koselig å få med hele gjengen egentlig :-) været er også helt nydelig nå i kveld så da måtte vi jo bare finne på noe.

Dagen i dag har bare gått til å slappe av med brett spill og gøy sammen med familien, det er så deilig og bare slappe av. Jeg oppdaterer dere mer i morgen så bare å følge med videre hihi :-) ha en god natt alle sammen!


kommentarer: 6bildedryss fra dagen

 • Skrevet 30.06.2018
 • Klokken 21:45

God kveld! For ikke så veldig lenge siden så kom jeg akkurat inn døren etter å ha vært en tur i Florø i dag :-) Veldig koselig siden søsteren min og niesen min var der .. så da grillet vi og koste oss, været var heller ikke til å klage på så det er jo helt fantastisk. I går så gjorde jeg ikke så veldig mye spennende .. var sammen med familien blant annet også fikk jeg sinnsykt vondt i hodet på kvelden så jeg endte bare opp med å gå å legge meg, ikke noe gøy i det hele tatt. Nå er jeg heldigvis mye bedre så skal slappe godt av resten av kvelden :-) 

Nå tenkte jeg å vise dere litt bilder fra dagen i dag, jeg må bli flinkere til å ta med meg kameraet når jeg skal ting .. var mye flinkere til det før. Men hvert fall så håper jeg dere har hatt og får en kjempe fin dag videre også blogges vi igjen i morgen♥

 


kommentarer: 3masse på hjertet + bildedryss fra sommeren 2017

 • Skrevet 18.06.2018
 • Klokken 20:16

Heihei, går det bra med dere? :-) I dag har det vært en veldig fin mandag bortsett fra at jeg har vært sinnsykt trøtt og slapp .. skal prøve å legge meg litt tidligere i dag hvert fall! Vel, både i dag og på fredag som var så har jeg fått veldig mye skryt i fra barnehagen hvor jeg jobber og jeg merker at jeg blir så utrolig takknemlig og rørt av å høre noe sånn .. jeg tror jeg har litt dårlig tro på meg selv og derfor er det ekstra gøy å høre at man faktisk er kjempe flink i det man driver med! Jeg blir så glad. Nå har jeg jo allerede jobbet i barnehagen i 2 måneder .. tiden flyr avgårde, jeg startet i midten av april og siden den tid så har jeg komt meg kjempe mye, blitt mer selvstendig, fått mer troen på meg selv også videre .... mye mer har forandret seg på en god måte, veldig fornøyd med meg selv på jobb fronten med tanke på hvor redd jeg var før jeg skulle starte! Som jeg sa, ting ordner seg alltid. 

Til å bare være vikar så føler jeg at jeg har fått mye jobb og det finnes jo ikke noe bedre enn å få jobbe så masse som mulig .. nå skal jeg ha litt ferie i slutten av Juli og begynnelsen på August men frem til den tid så skal jeg faktisk jobbe litt! Litt usikker på hvordan Juli måned blir enda men det må jeg nesten bare vente å se an. I dag fikk jeg lønn og det føles såååå digg!! Jeg har overraskende spart mye penger siden jeg begynte å jobbe så nå blir det hvert fall en tur på meg og Iben i sommer wiihuuu. Tror jeg sparer shoppingen til Bergen som er om 4 uker hihi. 

Til noe helt annet, nå tenkte jeg å vise dere noen bilder fra sommeren i fjor .. gøy å se tilbake på, år for år.

Processed with VSCO with c1 preset

 

 


kommentarer: 2through my phone

 • Skrevet 17.06.2018
 • Klokken 20:38


kommentarer: 0photos - summer

 • Skrevet 01.06.2018
 • Klokken 13:29


kommentarer: 3pitabrød

 • Skrevet 28.05.2018
 • Klokken 19:23

I dag så ble det pitabrød til middag, helt enkelt og lett å lage! Jeg er jo veldig glad i salater og sandwich og sånne ting .. så dette var veldig perfekt for meg! Tenkte å vise dere hva jeg brukte til å ha i, det finnes jo flere typer og varianter hehe :-)

I dag så prøvde jeg løvbiff til å ha i men her angret jeg litt på at jeg ikke valgte kylling istede .. men men, neste gang!

Også hakke opp litt grønnsaker som salat, agurk, paprika, tomat og mais

Når jeg var i syden så fikk jeg smake mye på noe som heter tzatziki .. og herlighet så utrolig godt det var! Derfor tenkte jeg å prøve det til å ha i .. og det smakte himmelsk! Så det anbefaler jeg til å ha i salater og pitabrød også som dipp, nam nam

 


kommentarer: 4bildedryss

 • Skrevet 28.05.2018
 • Klokken 15:48

Heihei, håper alle har hatt en fin start på uken! :-) Jeg tenkte jeg skulle dele noen bilder med dere fra da jeg og Iben var i Askvoll en tur for å hente noe greier, så da tok jeg muligheten til å ta noen bilder også .. ble en kjempe koselig tur selv om vi bare var der i litt over en time til sammen! Været var det ikke noe å si på hvert fall. 


kommentarer: 0fiske tur

 • Skrevet 20.05.2018
 • Klokken 17:08

God dag, fine dere! I dag startet vi dagen litt sent hjemme hos oss haha .. slappet av i sengen en god stund før jeg beveget på meg , tror klokken var rundt 2-3 før noe skjedde :-) godt er det i blant også .. i morgen skal jeg stå opp tidligere og godt er det virkelig med en fri dag i morgen også! Den skal tilbringes på fjellet kanskje .. det er jo faktisk meldt 23 grader i morgen så en tur må det hvert fall bli!

For øyeblikket så er jeg og Iben å fisker .. tenkte vi skulle gjøre det i dag men litt dårlig også i og med at det blåser så sinnsykt mye, irriterende. Får se hvor lenge vi gidder å holde ut haha .. resten av dagen går nok til å nyte solen, vaske klær, rydde litt i leiligheten og bare slappe av med serie eller noe! Skal hvert fall blogge mer til dere senere, ha en fin dag videre <3


kommentarer: 2bilder som ikke kom på bloggen

 • Skrevet 19.05.2018
 • Klokken 22:29

God kveld! Går det bra med dere? :-) lenge siden jeg har skrevet til dere nå .. tenkte jeg kunne fortelle dere litt om hva jeg har gjort i helgen! Ikke så veldig interessant men I går så dro hvert fall jeg og Iben hjem til Florø og grillet sammen med familien min siden di reiser til syden i morgen, litt senere på kvelden så satt vi ute i fin været en veldig god stund, deilig! God stemning var det hvert fall :-) Siden vi sov over der så dro vi hjem igjen på dagen i dag, ikke så alt for lenge siden vi kom inn døren .. vi har vært å handlet inn mat tidligere i dag og etter det så var vi oppe hos tanteungen min, veldig koselig! Nå slapper jeg bare av, blir vel ikke så alt for lenge før jeg legger meg siden jeg har vært så sykt trøtt i hele dag .. Jeg skal blogge bedre til dere i morgen, her er forresten noen bilder som ikke har blitt postet her på bloggen før .... vakkert!

Var vel ikke noe spesielt med dette bildet annet enn at fjeset mitt ser så alvorlig og trøtt ut hehe ..

Det samme gjelder her også

Hva skjer med hånden min ? :p

Viktig å dra opp buksen sin

......

I farta ..

Her også

Ikke så veeeeldig fornøyd her nei? Eller bare veldig oppgitt over at bildene ikke ble bra haha..


kommentarer: 2kveldsmat

 • Skrevet 06.05.2018
 • Klokken 22:21


kommentarer: 2fruktfat

 • Skrevet 02.05.2018
 • Klokken 21:39


kommentarer: 2fruktsalat

 • Skrevet 18.04.2018
 • Klokken 19:04


kommentarer: 1kylling salat

 • Skrevet 15.04.2018
 • Klokken 21:12

Ettersom at jeg elsker å lage salater så slo jeg til med å lage kylling salat i går kveld, og det falt virkelig i smak :-) 

Først kutter jeg opp det jeg vil ha i salaten som er agurk, tomat, paprika og mais

Etter det så skjærer jeg opp litt kylling og steker det, krydrer det med masse godt krydder .. det jeg føler smaker godt hehe. 

Også litt pasta er også veldig godt å ha med oppi salaten ...

 

og voilà så var den ferdig! 

Bruker også å ta i litt fetaost, krydder og litt matolje på slutten! 

Som tilbebør så ble det hvitløksbaguetter. 


kommentarer: 8Årets første

 • Skrevet 15.04.2018
 • Klokken 18:36

... grilling woho!! I dag så tok jeg og Iben turen hjem til Florø for og grille sammen med familien min, veldig koselig :-) varmt nok til å sitte ute også så det er jo ikke feil, tror jeg har fått litt for tidlig sommerfølelse .. uff, tørr ikke få det skikkelig før det virkelig er sommer hehe. Jeg gleder meg hvert fall utrolig mye til det blir skikkelig sommer ute :-D

Jeg har også funnet frem litt klær som jeg skal ha med meg i barnehagen i morgen siden jeg har blitt så heldig og få jobbe der litt nå fremover, spennende! Oppdaterer dere om det etterhvert. Nå er vi akkurat kommet hjem igjen og skal bare slappe av, jeg har en del ting jeg må få fikset til i morgen. Ønsker dere en kjempe fin kveld videre også blogges vi litt senere eller i morgen :-)


kommentarer: 2Red lips

 • Skrevet 07.04.2018
 • Klokken 16:36


kommentarer: 8En fin dag

 • Skrevet 30.03.2018
 • Klokken 20:35

I dag har det vært en veldig fin dag, har tilbringt hele dagen ute i solen og det var virkelig verdt det! Vi startet dagen med å grille litt i bål pannen og deretter så tok vi oss en gå tur til lekeplassen med di små også spilte vi litt fotball, utrolig gøy! Nå skal det bli godt å bare slappe av, i morgen blir det tidlig opp for og reise på litt shopping.. det stenger jo såpass tidlig i morgen så det er greit å komme seg av gårde så fort som mulig hehe. Jeg tenker vi blogges mer i morgen :-) ha en fortsatt fin kveld!


kommentarer: 6Interiør i leiligheten - bilder

 • Skrevet 19.03.2018
 • Klokken 19:22

Heihei, i skrivende stund så er det første gang jeg har satt meg ned skikkelig i dag haha .. så det forklarer grunnen til null blogging i dag, det har gått i ett i dag .. jeg dro ut døren klokken 10 og dro rett til sentrum sammen med søsteren min og der var vi i noen timer før jeg og Iben ble invitert på middag hos di så det var jo veldig koselig! Og for en liten stund siden så kom jeg hjem, skal virkelig bare slappe godt av resten av kvelden for i morgen og resten av uken så skal jeg opp enda tidligere siden jeg skal på noen møter, så denne uken blir hektisk hehe .. like greit :-) En fin dag har det virkelig vært.

Men nok om dette, over til selveste overskriften! Jeg har fått knipset noen bilder til dere av litt pynt som er kommet på plass her i leiligheten, jeg synst det er blitt mye mer koseligere nå .. alt er ikke handlet inn enda så tar derfor litt etter litt! Både Iben og jeg er super fornøyd med resultatet, gøy at han liker det sånn jeg har gjort det haha, da blir jeg enda mer glad! Her er noen bilder jeg har tatt så langt


kommentarer: 22jentekveld

 • Skrevet 18.03.2018
 • Klokken 17:02

Heisann, jeg har ikke fått oppdatert dere før nå! Men i går så fikk jeg ett veldig koselig besøk fra en venninne hvor vi laget mat og bare pratet før hun reiste hjem :-) alltid like gøy med besøk! Tidligere på dagen i går så var jeg og Iben hos familien hans og spiste middag, kjekt var det også.

For øyeblikket så er vi i Florø en tur og skal snart reise hjem, jeg har fått tatt antrekk bilder så di kommer på bloggen senere! Vi blogges :-) kos dere videre i dag. Her er forresten noen bilder fra gårsdagen.


kommentarer: 6Antrekk for i dag + resultat av hår klipp

 • Skrevet 16.03.2018
 • Klokken 21:11

God kveld, nå er det noen timer siden sist dere hørte fra meg .. siden sist så har jeg og Iben vært på besøk hos søsteren min hvor vi spiste middag og jeg blant annet klippet håret mitt en del, utrolig nok så ser man så vidt forandring .. sikkert bare jeg som merker stor forskjell haha, men gud så mye tykkere og bedre det er nå! Jeg skal dusje etterpå og bruke protein i håret og pleie det skikkelig :-) det elsker jeg haha. Videre utover kvelden skal jeg bare slappe av med noe frukt og serie haha .. sånn jeg liker det. Jeg hadde egentlig veldig lyst ut en tur i kveld men det la jeg fra meg, får se om jeg tar det igjen i morgen :-) Håper dere får en fin kveld videre så blogges vi.

Her er forresten dagens antrekk, dårlige bilder men skal ta bedre bilder i morgen :-)

Og her er resultatet av hår klippen .. som dere ser, ikke så veldig stor forskjell .. bare fått vekk det verste som er slitt og ødelagt!


kommentarer: 20bringebær og blåbær smoothie

 • Skrevet 13.03.2018
 • Klokken 20:19

♥ frosne bringebær

♥ banan

♥ vanilje yoghurt 

 

♥ Frosne blåbær

♥ Skogsbær/ Blåbær yoghurt

♥ Banan


kommentarer: 6ski dag - bildedryss

 • Skrevet 10.03.2018
 • Klokken 21:57

Heihei, i dag har det virkelig gått i ett .. derfor har jeg ikke rukket å satt meg ned å blogge til dere før nå!! :-( Jeg og Iben var oppe veldig tidlig i dag fordi vi driver å pusser opp veggen her i leiligheten og er fortsatt ikke ferdig men satser på å bli ferdig i kveld, mye jobb. Klokken 13.00 i dag så ble jeg hentet av mamma og pappa også dro vi på ski tur sammen med noen andre, utrolig koselig! Det er så sinnsykt deilig og komme seg ut litt og være ute en hel dag .. tror faktisk jeg har fått litt farge i fjeset mitt også så det er jo absolutt ikke feil ... hehe.

Heldigvis for at det var sol hele dagen og eller så hadde jeg fryst i hjel så lite klær som jeg hadde på meg. Så vi var der i ett par timer før vi dro videre på besøk og satt der litt! Nå er jeg endelig hjemme og er sinnsykt sliten egentlig, så gleder meg til å ta en varm dusj og bare slappe godt av ♥ Det blir nok ikke mer blogging fra meg i kveld siden det allerede er så sent, men vi blogges igjen i morgen! Ønsker dere en fin helg videre :-)

Bildedryss fra dagen min i dag -->

fine mamma♥ 

 

 

 


kommentarer: 4by tur

 • Skrevet 07.03.2018
 • Klokken 20:05

Heihei, og god kveld! Hvordan går det med dere? :-) jeg er ikke så flink til å oppdatere dere ser jeg .. er veldig av og på har jeg merket, men jeg skal virkelig bli flinkere! I dag så har dagen bare gått .. føler jeg ikke har fått gjort så mye ut av dagen annet enn en koselig by tur sammen med Tonia, veldig hyggelig :-) vi droppet å ta bilder ute i dag siden det snødde så mye, like greit.. noe som er veldig bra for min del er at hun også blogger som gjør det lettere for begge sin del når det kommer til bloggen haha, da får liksom begge tatt bilder til bloggen, genialt! Nå skal jeg bare slappe av videre av kvelden tenkte jeg, men vi blogges igjen i morgen allerede! Ønsker dere hvert fall en kjempe fin kveld videre.


kommentarer: 6Plantasjen og besøk

 • Skrevet 06.03.2018
 • Klokken 11:40

God tirsdag :-D dette innlegget skulle jeg poste i går men fy søren så sliten jeg var når jeg kom hjem ... jeg måtte bare utsette dette innlegget til nå, beklager for det. I går så gikk det virkelig i ett .. tidlig på dagen så dro jeg til sentrum og møtte en venninne der hvor vi tok noen bilder, litt senere så kom Sara til Førde og det var virkelig gøy, vi såg litt rundt i butikker også var vi på plantasjen og handlet en del .. jeg fikk også handlet en del pynt og planter, kjøpte to hyller som skal henge på den svarte veggen her i leiligheten, så den tok iben opp i går og det ble super fint! Så nå er det virkelig en aldri så liten forandring i leiligheten, det kommer seg veldig med litt pynt og planter altså Hehe!

Etter at vi hadde vært å sett litt så dro vi opp til Tonia og laget lasagne og satt der en stund å pratet før vi reiste hjem igjen, Gud jeg trengte dette virkelig haha .. utrolig koselig og gjøre slike ting! Gleder meg allerede til neste gang .. Senere i dag så kommer det antrekk fra i går på bloggen, så følg gjerne med videre :-) Vi blogges etterpå.

Kjøpte også med meg denne luen siden den ikke var så dyr, synst dere den var fin?

Koselig besøk! <3


kommentarer: 2mimrer tilbake - bildedryss

 • Skrevet 03.03.2018
 • Klokken 22:46

Jeg mimrer tilbake til syden turen som var i sommer, jeg vil tilbake :-( nå er det bare kaldt og kjedelig ute, ord kan ikke beskrives hvor sinnsykt deilig det skal bli med sommer igjen .. jeg håper vi får en skikkelig norsk sommer i år! Jeg får så mye mer inspirasjon når det kommer til bloggen om sommeren, både bilder, innleggene, inspirasjoner og SÅ mye mer .. jeg gleder meg. 

Nå tenkte jeg og dele noen bilder med dere fra Kreta når jeg var der i juli, skulle ønske jeg var her nå .. for det er virkelig en av di fineste og fantastiske turene jeg har vært på, sammen med godt selskap♥ 

Processed with VSCO with c1 preset

♥♥♥♥

 

 

 

 

 

 


kommentarer: 2gamle blogg bilder av meg

 • Skrevet 27.02.2018
 • Klokken 13:24

Hellåå, går det bra med dere? :-) Jeg har akkurat dusjet og tatt en telefon ang jobb og slikt .. litt deilig og komme noen steg videre selv om det likevel går så sykt tregt, men men .. viktig og holde motivasjonen oppe. Til overskriften - jeg har sittet og bladd meg gjennom utroooolig gamle blogg innlegg og jeg får seriøst SJOKK .. tenk at jeg har sett sånn ut, HAHA jeg dauer!!!! Vittig og se tilbake på, håper jeg har forandret meg for og si det sånn :-) 

HAHAHA FY FADEEEER!!! 


kommentarer: 6god helg

 • Skrevet 23.02.2018
 • Klokken 17:17

Heihei, jeg hadde store planer om å poste dette innlegget tidligere i dag men det har rett og slett gått i veldig mye annet istede, som forskjellige mobil telefoner fra familier også har jeg bare gjort alt mulig annet istede .. typisk meg. Men nå kommer det hvert fall :-D Hvordan går det med dere da? Om ikke så veldig lenge så reiser jeg og Iben til Florø, jeg har bestilt hjemme laget pizza til i kveld hehhe, så det skal bli utrolig godt. Senere i kveld så skal vi besøke Sara en tur og det gleder jeg meg til for hun har jeg ikke sett på en god stund nå .. planene for kvelden vet jeg ikke enda hva som skjer, om vi reiser tilbake hit eller om vi ligger over .. enkleste er vel å ta ting som det kommer hehe det må jeg bli flinkere til, skjønner ikke hvorfor jeg gidder å stresse med alt, er jo bare sinnsykt irriterende .. men jeg liker vel å ha kontroll da! 

Uansett, nå skal jeg få i meg litt mat og pakke med meg noen ting før vi reiser, jeg har forresten tatt noen antrekk bilder iste .. så di kommer på bloggen litt senere, følg gjerne med videre♥

Dette ble frokosten min i dag!

Hva skal du i helgen?


kommentarer: 0jeg er så heldig

 • Skrevet 16.02.2018
 • Klokken 18:54

Hei igjen, fininger Nå er vi akkurat komt inn døren etter og ha vært å handlet inn mat til i dag og i morgen, i morgen blir det biff så det gleder jeg meg sinnsykt mye til hehe, er ikke ofte man har sånn siden det er så utrolig dyrt. I kveld blir det enchiladas og det er jo nesten like godt det også! Det blir nok bare å slappe av videre av kvelden, jeg kjøpte meg to cider som jeg skal kose meg med hehe det må være lov vel :-) 

Men til selveste overskriften, i går så fikk jeg noen utrolig fine blomster av moren til Iben med tanke på at oldemoren min gikk bort for noen dager siden :( så utrolig omtenksomt og snillt  herlighet så fine di var!! Og i dag når Iben kom fra jobb så ga han meg en litt forsinket valentins gave, noen fantastisk fine øredobber og ett veldig søtt kort med fine ord! JEG ER HELDIG 

Nå må jeg nesten runde av her siden jeg er så sinnsykt sulten og må få i meg maten som akkurat er ferdig, men vi blogges senere i kveld eller i morgen! Håper dere får en kjempe fin helg videre.

Ahhh, jeg elsker blomster!!! 

snille kjæresten min 


kommentarer: 4Hjemmelaget burger

 • Skrevet 09.02.2018
 • Klokken 19:39

Nå har jeg og Iben akkurat fått i oss mat, i dag slo vi faktisk til med hjemmelaget hamburger, utrolig godt. Jeg synst det er så mye bedre med potet båter isteden for pomfri så derfor lagde vi det isteden. Himmelsk!

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden under teppet, må så klart få med meg Norske talenter som begynner straks. Om dere har noen gode film tips så må dere gjerne komme med det :-) Ha en fortsatt fin kveld videre så blogges vi plutselig igjen!


kommentarer: 5Bilder i parken

 • Skrevet 07.02.2018
 • Klokken 18:14

Heisann, hvordan går det? :-) I dag så har jeg vært i sentrum med en venninne som var kjempe koselig, jeg tok med meg kameraet slik at vi kunne få tatt noen bilder i parken. Utrolig kaldt og j*vlig hahaha ... nå ser jeg virkelig frem til sommer, hjelper mye på! Uansett, her er noen bilder som ble tatt .. ønsker dere en fin kveld videre så blogges vi etterpå.

Forresten, dere må gjerne sjekke ut bloggen til venninna mi :-) hun har drevet med blogg før og har nylig startet igjen, sjekk den ut HER  ♥


kommentarer: 8bildene som ikke kom på bloggen

 • Skrevet 06.02.2018
 • Klokken 15:29

Okei .... er dere klare for en ny runde med bildene som ikke kom på bloggen? Haha jeg skjønner ikke at jeg tørr å poste disse bildene engang, di blir bare værre for hver gang, men virker som dere synst det er gøy med slike innlegg så jeg gjør det for dere♥  let`s go!!!

Prøver å få håret til å samarbeide som vanlig .. :-)

Så seriøs!

Som vanlig ikke klar for bilde heeelt enda .. hehe. 

hva som skjer her vet jeg ikke, ser hvert fall ikke bra ut. 

hahaha .. what a pose

kald og oppgitt 

viktig at buksa sitter der den skal :-)

Vet ikke om jeg prøver å gjemme meg her eller om det er håret mitt hehe .. 

Modell ♥ babe

Altså, nei nei nei .. jeg har ikke ord .. hva skjer med tunga mi? Offda.

Herligheeet jeg ler meg i hjel av disse bildene .. jaja man kan ikke bare vise ordentlige bilder på bloggen heller hahaha! 

 


kommentarer: 2through my phone

 • Skrevet 03.02.2018
 • Klokken 21:18

Ha en fin kveld videre♥ 


kommentarer: 2bildene som ikke kom på bloggen

 • Skrevet 16.01.2018
 • Klokken 20:42

Da var det på tide med en ny runde med bildene som aldri kom på bloggen, hver gang det blir tatt bilder av meg så er di fleste bildene totalt stygge og kan ikke publiseres likevel, jeg tror jeg ler like godt hver gang dette skjer :-) noe av det mest irriterende som skjer er at håret mitt ikke vil samarbeide med meg på bildene .. det kan jo dere se under her ...

Hva som skjer her er ikke godt og si, tror jeg prøver å få håret mitt frem hvertfall :-))) blink skudd ;)

 

Nok en gang prøver jeg og få håret til å samarbeide med meg, ikke lett .. spesielt ikke når bildet blir tatt når jeg ikke er litt klar for bildet engang.

Se her ja!!!!! :D ingenting er finere enn dette.

Null peiling på hva som skjer her heller, vil tro jeg skal prøve å få litt volum i håret hehe. 

Jada .... å snakke menst man blir tatt bilder av ser ikke alltid like vakkert ut :-) 

Tydeligvis veeeldig oppgitt over at bildet blir tatt i feil vinkel, hehe stakkars fotograf <3

 


kommentarer: 2min helg i bergen + antrekk

 • Skrevet 15.01.2018
 • Klokken 16:48

Heisaaaann♥ jeg har skikkelig dårlig samvittighet for å ikke ha blogget til dere hele helgen .. som jeg lovte jeg skulle gjøre. Men jeg valgte rett og slett og ta meg en liten pause fra bloggingen og heller prioritere familien min litt, jeg er lei for det men håper dere forstår♥ jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om helgen min i dette innlegget siden jeg har vært i Bergen i helgen :-)

På fredag så hadde jo jeg bursdag og ble 20 år gammel, så vi kjørte vi jo til Bergen og når vi kom frem så måtte vi så klart stoppe innom Ikea for og shoppe litt, vi kjøpte ett kjempe kult og stort bilde så jeg er spent på om det blir plass til det på veggen, jeg tror hvertfall det blir utrolig stilig om det passer! Det ble ikke så mye vi kjøpte men litt pynt ble det, så får vi heller handle mer neste gang vi skal ned. Jeg gleder meg hvertfall kjempe mye til og få pyntet litt i leiligheten som jeg tenker og begynne med i morgen siden jeg har ryddet og styrt på i hele dag, hehe. Litt pause må man jo ha. 

Etter vi hadde vært på Ikea så dro vi videre til resten av familien min der vi skulle være hele helgen, når vi kom frem så ble det taco på menyen og litt vin og bare kos resten av kvelden, det ble ikke så veldig mye feiring på selveste bursdagen min siden vi heller skulle ta feiringen på lørdagen. 

På lørdag så tok hele familien min en ferje som går rett til Bergen sentrum og det var sååå utrolig koselig, vi shoppet og var en tur på peppes alle sammen før vi reiste videre til ferjen som skulle gå hjem igjen, siden det var 15 minutter til ferjen gikk så dro vi innom en liten pub/restaurant og tok oss en øl, midt i blinken haha. Når vi var komt tilbake så var vi hjemme i 2 timer før turen gikk videre inn til sentrum igjen hvor vi var ute og tok oss noen drinker, og jeg kunne ikke fått en bedre avslutting på bursdagen min :-D jeg har hatt en kjempe fin feiring og helg. Jeg gleder meg allerede utrolig mye til neste gang det blir Bergens tur, som absolutt ikke skal bli lenge til!!!!!! 

Vel, her har dere noen bilder fra helgen og antrekket som jeg reiste med til Bergen på fredag :-) Ønsker dere en fin helg videre♥

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

 

 


kommentarer: 2Through my phone

 • Skrevet 11.01.2018
 • Klokken 22:21


kommentarer: 2min julaften - bilder

 • Skrevet 26.12.2017
 • Klokken 14:55

Heihei♥ og fortsatt riktig god jul til dere. Nå har ikke jeg blogget til dere på en liten stund, planen var jo å blogge til og med på julaften men slik ble det ikke ... typisk meg. Min julaften var perfekt på alle mulige måter, sammen med personer som jeg er uendelig glad i .. for første gang så har jeg feiret jul sammen med kjæresten min og det var så utrolig koselig og minnerikt på så mange måter .. alt var bare så sykt bra!! God stemning, mat og hele kvelden var mer enn vellykket. 

Nå derimot så er ikke denne dagen så sykt vellykket ... jeg sto tidlig opp i dag og stelte meg siden jeg skulle ut i dag, men slik blir det ikke .... jeg er så sinnsykt dårlig og kvalm at jeg klarer så vidt å bevege meg, planen var å sitte på med Iben tilbake til leiligheten hvor jeg skulle bli hentet av en venninne litt senere i dag også ut å kose meg, men nå blir jeg hjemme i Florø og skal gjøre alt for og bli bedre, dette er seriøst det verste jeg vet .... og typisk at jeg skal bli syk nå. Om jeg er bedre senere i kveld så skal pappa kjøre meg til leiligheten :-) så krysser alt jeg har på at jeg blir bedre!! Nå skal jeg prøve og se litt på serie også sove litt .. jeg tror det er det eneste som hjelper, hehe. Skal prøve og få blogget mer til dere senere, hvis ikke så hører dere fra meg i morgen♥ 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with f2 preset

 


kommentarer: 29 dager til jul, helg, antrekk

 • Skrevet 15.12.2017
 • Klokken 17:19

Her slenger vi hele innlegget i overskriften HEHE!! Men god fredag og helg folkens! :D Nå er det ikke mer enn 9 dager til selveste julaften, det har faktisk ikke gått helt opp for meg enda .. jeg har fremdeles ikke noe sykt julestemning men det pleier jeg aldri å få før siste dagen uansett, hehe. Vel, denne helgen så skjer det litt .. i morgen skal jeg være med Iben hjem til familien hans og spise middag der så vet jeg ikke helt hva annet som skjer på kvelden, det tar vi alltid som det kommer seg .. også på søndag skal vi videre i en bursdag, så derfor skal jeg bruke dagen i dag til og slappe godt av med handball kamp som starter om ikke så lenge, vanvittig spennende og jeg gleder meg!!!

Her har dere noen bilder fra antrekket i dag, dårlig kvalitet på bildene siden det ble så sykt fort mørkt ute og jeg fikk ikke tatt disse før det ble mørkt .. skal prøve å få tatt noen bedre bilder av antrekket en annen dag. Jeg ønsker dere en kjempe fin dag og helg videre, så blogges vi senere <3


kommentarer: 8pepperkake baking

 • Skrevet 13.12.2017
 • Klokken 20:27

God kveld, fininger♥ I dag har det gått i ett nesten så derfor har jeg ikke fått tid til å blogge før nå, så nå skal jeg endelig sette meg ned litt og se på handball kamp og slappe av .. jeg er ikke helt i form heller, kvalm og vondt i magen så håper virkelig ikke jeg brygger på noe nå rett før jul .. f*ck da blir jeg seriøst sur, vet det går spysjuke nå og det er det verste jeg vet, så får inderlig håpe jeg ikke får det hehe.  Får heller håpe det bare er en liten kvalme :-)))) Men nok om det, og over til noe litt gøyere .. i dag slo jeg og Iben til med og lage pepperkaker, kjempe koselig var det .. alltid gøy og gjøre ting sammen og bare ha det gøy, nå gleder jeg meg bare mer og mer til julaften som kun er 11 dager til, fantastisk♥


kommentarer: 0through my phone ++

 • Skrevet 11.12.2017
 • Klokken 21:15

Heihei, nå er det blitt noen dager siden sist! Jeg har tatt meg litt fri fra bloggen ser jeg og kommer ikke som noe feil det :-/ jeg beklager - igjen hehe ... ♥  Jeg kan starte dette innlegget med og fortelle dere litt om min helg som var .. på fredag så skjedde det ikke stort annet enn at vi slappet av i leiligheten og var ute og spiste også .. som seriøst er det verste jeg har smakt i hele mitt liv, nå liker ikke jeg og klage, spesielt ikke på mat for vi er heldige som faktisk får mat♥ meeeen det jeg bestilte var overhode ikke som forventet, jeg har vært og spist på akkuratt samme stedet før og har alltid bestilt biffsnadder, og selv om di har fått nye eiere så trodde jeg biffsnadderen fremdeles var den samme gode, men det viste seg altså å være feil :-( tørt og kaldt og ja ... dit reiser jeg ikke igjen for og si det sånn. 

På lørdag så møtte jeg mamma, pappa og søsteren min i sentrum og fikk unnagjort siste julegave handelen for i år .. endelig!!!!! Det føles alltid like godt .. jeg troooor jeg er ferdig men finner alltid noe mer uansett haha. Så satt jeg på med di hjem til Florø siden Iben likevel skulle på julebord sammen med jobben sin, så senere på kvelden så dro jeg på jentekveld til Sara som jeg ikke har sett på evigheter dessverre, og det var mer enn koselig og se bestevennen min igjen, jeg digger den jenta der hihi. Og forresten jeg må bare ta opp en liten ting jeg opplevde på fredag .. hva er egentlig greia med at folk kan være så sinnsykt falsk? Er det noe jeg synst er respektløst og ekkelt så er det falske mennesker som gir f*en i hvordan andre mennesker føler det. Jeg kjenner at jeg faktisk blir litt irritert .. Nei huff noen trenger å bli satt på plass :-) Men nok om det, jeg og Sara planla faktisk noe veldig koselig den kvelden som jeg virkelig håper skjer, at vi skal spise god mat, spille, drikke litt, og bare kose oss masse masse rundt den 22-23 desember siden folk reiser hver for seg for å feire jul, da er det alltid koselig og samle seg litt selv om vi sikkert treffes i romjulen uansett. Jeg gleder meg hvertfall ! 

Og på søndag så skulle jeg egentlig møte mamma, pappa osv for og bake sammen med tanteungen min .. men da var jeg ikke i form så ble derfor igjen i leiligheten, angrer så klart på det men heldigvis feirer vi jul sammen og det gleder jeg meg vanvittig myyye til♥ Her er noen bilder som er blitt tatt nylig fra tlf min, ønsker dere en fin kveld videre. 

 


kommentarer: 2I´m sooo lucky to have you

 • Skrevet 03.12.2017
 • Klokken 20:51

♥ love ♥

Ååå som jeg savner denne frøkna her♥ Selv om vi bare bor 50 minutter unna hverandre så er vi ikke så flinke å treffe hverandre :-( jeg har flere ganger sagt jeg skal komme hjem til Florø også har det aldri skjedd .. noe jeg er lei meg for siden jeg savner min aller beste venninne så fryktelig mye at det gjør vondt♥ Heldigvis bor vi ikke langt unna hverandre og vi snakker ofte på melding og snapchat hihi takk gud for det .. jeg skal prøve å være oftere hjemme i Florø! Savner dagene litt hjemme også innimellom .. så gleder meg ekstremt mye nå til jul slik at jeg kan være mye med vennene mine og slikt. For di fleste vennene jeg har bor jo hjemme, jeg glemmer aldri vennene mine fordi om jeg er vekke, er det noen som virkelig betyr noe så er det di nydelige skapningene! Men så klart, det blir litt vanskelig og reise hjem så ofte når man ikke har lappen også blir det jo dyrt om man skal gjøre det hele tiden, men jeg skal så ofte jeg får til. Gleder meg også til den NYDELIGE dagen jeg får bil lappen, holy sh*t...... alt er så mye enklere da hmm. 

 

 


kommentarer: 2Pynting av juletre, besøk, handletur

 • Skrevet 02.12.2017
 • Klokken 20:06

God lørdags kveld til dere! :-) Ble en ganske sein blogging fra meg i dag, har ikke fått tid til og blogge idag fordi jeg dro ut døren tidlig siden vi skulle på handletur sammen med søsteren min og kjæresten hennes og tanteungen min! Så dro vi videre opp til de og lagde lasagne og såg fotball kamp haha. Og nååå er vi nettopp komt inn døren så det er gått i ett i hele dag omtrent. Nå begynner straks handball kampen i VM som jeg vil få med meg også får vi se hva som skjer senere!

Og over til juletre pyntingen, i går dro forresten jeg og Iben og kjøpte ett aldri så lite juletre, også pyntet vi det faktisk i går .. litt tidlig men vi må prøve å få mest mulig jul her inne hihi♥ jeg koste meg hvertfall under pyntingen :-D

Ønsker dere en fin kveld videre også blogges vi i morgen!

 


kommentarer: 1kyllingsalat

 • Skrevet 30.11.2017
 • Klokken 15:55

Hei og gooood torsdag dere♥ Disse ukene bare flyr avgårde for i morgen er det jo allerede fredag og helg, enda gøyere er det at i morgen er det 1 desember og bare 24 dager til jul, wæææ hvor sYkt er ikke det da? Jeg elsker tanken på det da, for er det noe jeg elsker og se frem til så er det jule tider sammen med hele familien, jul er favoritt tiden på året!!! Alt er bare så vanvittig koselig og man setter liksom ekstra stor pris på alt, hehe♥ 

Men til overskriften, tidligere i dag så dro jeg på butikken og handlet inn til kyllingsalat for det har jeg hatt skikkelig lyst på sååå lenge så da slo jeg til med middagen i dag :-) Det ble jo så sykt mye mat og vi er bare 2 stk så her må vi få besøk hahaha. I dag skal jeg bare slappe av og håpe at jeg er bedre til i morgen, noe jeg tviler sterkt på i og med at jeg merket jeg ble dårlig i går og da varer det som regel i 924820 dager .... neida, men lenge hvertfall. Forkjøla, vondt i hodet, verker i hele kroppen aaarrhh .. ikke gøy. Skal gjøre alt for og bli frisk for jeg hater dette! Nå skal jeg slutte å klage og heller ønske dere en super fin dag videre og gled dere til helg, vi blogges♥

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset


kommentarer: 8smoothie

 • Skrevet 29.11.2017
 • Klokken 14:10

Heisann, hvordan går det? Jeg tok meg en fri dag i går og blogget derfor ikke siden jeg ikke var helt i form, slapp og sliten .. I dag er formen litt bedre heldigvis :-) Nå har jeg akkurat laget meg en deilig smoothie og sitter å blogger for dere, været i dag er forresten helt utrolig fint .. litt snø på bakken og sol, men sykt kaldt er det helt sikkert hehe. Jeg skal gå meg en tur senere også skal jeg kanskje en liten tur opp til søsteren min , så det blir koselig.

Jeg ønsker dere en kjempe fin dag også blogges vi senere i dag :-)


kommentarer: 4bildene som ikke kom på bloggen

 • Skrevet 27.11.2017
 • Klokken 20:52

Og her fortsetter vi .. jeg dør av disse bildene herreguuud så sinnsykt flaut!! Og denne gangen blir bildene bare verre og verre .. Men det virker som dere liker disse innleggene så hvorfor ikke fortsette med det :-) kos dere med bildene hahahaha. 

Nei nei neiiii .. sjekk DET bildet da!! Jeg ler meg ihjel .. dette skjer så og si hele tiden når jeg IKKE er klar for bildet, ser jo ut helt dum ut. Bildet er rett og slett vakkert!!!!!

Se her ja :-) skjer med armene mine <3

Forsøk på å få frem håret, men når det er grodd langt inn i skjerfet så blir man rett og slett en smule irritert. .. og enda bedre blir det når den som tar bildet tar bilde UTEN at jeg er klaaaaar, fAn. 

Og hva f*en skjer her liksom? Viktig med litt dans underveis av alle bildene, ser ikke verre ut hvertfall :-) Nei off dette bildet var grusomt. 

Nok en gang skal jeg forsøke på å få frem håret, men samtidig er det så vanvittig kaldt at man ikke vet hvor man skal gjøre av seg 

Litt sur her ja? 

Fyyyyy jeg skjønner ikke at jeg tørr å poste dette bildet, det er jo virkelig helt forferdelig stygt .. altså, sjekk munnen min og ikke minst håret som fyker i alle kanter .. dette var i sommer en gang tror jeg. 

Hver gang jeg åpner kameraet og kommer ani " ta bilde " knappen .. bjutiful. 

VEL, HVA SYNST DERE OM DISSE NYDELIGE BILDENE?l♥


kommentarer: 2Farging av bryn

 • Skrevet 25.11.2017
 • Klokken 21:58

God kveld, en veldig sen oppdatering her nå og beklager for det .. jeg trodde ikke jeg skulle være vekke så lenge så jeg har ikke fått blogget eller publisert antrekk bildene, så di kommer nok i morgen istede :-) Men hvertfall, jeg har endelig fått farget brynene mine som jeg aldri har gjort i hele mitt liv før, sykt hehe .. Søsteren min ville teste å farge di , ble litt skeptisk i og med at jeg var redd for at di ville bli helt svarte som på bildet HAHAH!! Men det ble di altså ikke .. jeg ble super fornøyd! Har ikke fått tatt etter bilde enda så det kommer i ett annet innlegg :-) Jeg pleier aldri å gjøre noe som helst med brynene, ikke sminker jeg di heller for jeg synst det er litt vanskelig, så da dropper jeg heller det og går som di er, kjipt siden det er jo SÅ fint med markerte og form på brynene! Eneste jeg gjør med di er å nappe. Så var veldig gøy å teste ut noe nytt.

Vel, nå sitter jeg i sofaen og følger med på en film på tv'en , og skal bare slappe av resten av kvelden! Ønsker dere en fin lørdags kveld videre :-)


kommentarer: 4happy birthday

 • Skrevet 23.11.2017
 • Klokken 17:21

Hellååå♥  tuuusentakk for alle fine kommentarer, dere er gode! 

Vel, i dag så fyller Iben hele 25 år så derfor tenkte jeg at jeg måtte slå til med noe koselig, og dro derfor på butikken og handlet mye og deretter lagde ett lite gave fat med snop og øl ogsåå så klart en koselig lapp med fine ord hihi typisk meg! Men jeg synst det er veldig koselig og få slike ting selv for det gjør meg SÅÅ glad, så hvorfor ikke gjøre andre glad med ord som betyr noe. Så i dag har det gått i ett med rydding, lage klart taco til han kommer fra jobb ogsååå til dessert så blir det så klart brownies med is♥ ♥ ♥  lov til og være litt usunn ( hele tiden ) . En finere gave blir det senere! Nå er det jo ikke lenge til jul heller, kun EN MÅNED i morgen yeeey!! :-D 

 

 

 


kommentarer: 6sunny day

 • Skrevet 21.11.2017
 • Klokken 13:26

Heisann, og god tirsdag! Nå har jeg akkurat fått knipset noen bilder til dere siden det er sykt fint ute idag, jeg våknet med sol gjennom vinduet og det tror jeg må være den beste måten å våkne på, man blir liksom automatisk glad og hele dagen blir bare bra da, jeg digger det! Håper været holder seg til etterpå for da må jeg få tatt noen antrekk bilder siden det kun er idag det er meldt så fint, derfor må man nyte det mest mulig hihi .. derfor skal jeg og Iben sikkert gå oss en tur senere, det er så deilig :-) 

Vi blogges senere, ønsker dere en kjempe fin dag videre♥ 

 


kommentarer: 2pizza onsdag, happy

 • Skrevet 15.11.2017
 • Klokken 19:01

Happy onsdaaaaag, søtinger!! Hvordan går det med dere? :-) Tidligere i dag så var jeg jo som sagt på julehandel sammen med en venninne, og jeg må bare si at jeg virkelig elsker å gå og se i butikker når det er komt så sinnsykt mye juleting .. alt av klær, pynteting, mat osv. Litt drøyt å komme ut 2-3 måneder med julebrusen hehe .. for da er jeg så svak, så ender alltid opp med å kjøpe uansett men nå skal jeg ikke kjøpe en eneste julebrus før julaften!!! 

For ikke så lenge siden så kom jeg og Iben akkuratt inn døren etter å handlet middag på butikken, så i dag slo vi til med pizzaaaa :-) jeg elsker og lage pizza fra bunnen av hvor man kan ta på akkuratt det man vil, og jeg elsker paprika og biff på pizza hehe .. det er det beste jeg vet, men i dag så ble det paprika, sopp, mais og løk! amazing♥  Nå er hvertfall pizzaen komt i ovnen og jeg er så j*vlig sulten. 

Ønsker dere en fin dag videre, kos dere!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset


kommentarer: 2through my phone

 • Skrevet 14.11.2017
 • Klokken 16:23

Heisann, så gøy og se at dere likte tipsene i forrige innlegg :-) jeg kommer gjerne med flere tips om dere vil det. I dag så tenkte jeg at jeg skulle prøve å få ta noen antrekk bilder til dere, men når jeg kom ut av dusjen så var det allerede mørkt og regnvær ute .. arrrhh jeg hater når det skjer! Det er jo også begynt å komme snø di fleste steder, og det er sååå koselig .. gleder meg bare mer og mer til jul nå, herlighet så gøy det blir !! ♥ det er jo ikke mer enn litt over to uker til vi er i desember måned allerede. Jeg skal forresten prøve å få tatt noen antrekk bilder i løpet av uken. 

 


kommentarer: 4bilder av meg fra 2012 - 2017

 • Skrevet 08.11.2017
 • Klokken 19:09

 I dette innlegget så tenkte jeg og vise dere noen bilder av meg fra året 2012 og frem til idag .. altså det året jeg startet med blogging som nå er hele 5 år siden . , etter og ha sett litt på andre blogger så synst jeg dette virket morsomt så hvorfor ikke kjøre på med det samme hehe :-) 

2012

Dette var året jeg startet med blogging og visste ikke helt hvordan ting funket på den siden, men her smiler jeg hvertfall glad og fornøyd med regulering i kjeften i bursdagselskap til en venninne. 

Her fortsetter bildedryss fra året 2012

herreguuuud hva driver jeg med

 

2013

Øverste bildet var jeg super happy for ny vinterjakke, og bildet under var jeg klar for og reise på juleball .. årets høydepunkt♥

2014

På tur til Bergen♥

2015

 

2016

Ååååå savner det røde håret mitt :-( 

2017

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with m3 preset

 

 

 

 


kommentarer: 6kakebaking

 • Skrevet 06.11.2017
 • Klokken 18:18

God mandag cutiez♥  I dag har det vært en skikkelig KALD dag, jeg har vært så forferdelig kald fra jeg våknet til nå .. pluss vondt i hals, hodet og svir i augene, så er vel en muligens influensa på vei, ikke gøy !!! Jeg skal hvertfall passe på og kle på meg GODT fremover. Men til overskriften, Iben fant ut at han ville ha sjokoladekake i dag så da sto jeg for lagingen, nå er den akkurat ferdig og trenger bare å kjøle seg ned litt .. så skal jeg holde meg under ett varmt og godt teppe resten av kvelden, kommer vel til å sovne om ikke så lenge som jeg alltid gjør når jeg ikke er helt i form .. jogge hadde jeg tenkt til og gjøre senere også, men tenker og ta det igjen i morgen om jeg er blitt bedre. Jeg ønsker dere hvertfall en kjempe fin uke :-)

 

 


kommentarer: 8