v Bilder (Camilla - Kommenterer tilbake!)


pizza onsdag, happy

 • Skrevet 15.11.2017
 • Klokken 19:01

Happy onsdaaaaag, søtinger!! Hvordan går det med dere? :-) Tidligere i dag så var jeg jo som sagt på julehandel sammen med en venninne, og jeg må bare si at jeg virkelig elsker å gå og se i butikker når det er komt så sinnsykt mye juleting .. alt av klær, pynteting, mat osv. Litt drøyt å komme ut 2-3 måneder med julebrusen hehe .. for da er jeg så svak, så ender alltid opp med å kjøpe uansett men nå skal jeg ikke kjøpe en eneste julebrus før julaften!!! 

For ikke så lenge siden så kom jeg og Iben akkuratt inn døren etter å handlet middag på butikken, så i dag slo vi til med pizzaaaa :-) jeg elsker og lage pizza fra bunnen av hvor man kan ta på akkuratt det man vil, og jeg elsker paprika og biff på pizza hehe .. det er det beste jeg vet, men i dag så ble det paprika, sopp, mais og løk! amazing♥  Nå er hvertfall pizzaen komt i ovnen og jeg er så j*vlig sulten. 

Ønsker dere en fin dag videre, kos dere!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset


kommentarer: 2through my phone

 • Skrevet 14.11.2017
 • Klokken 16:23

Heisann, så gøy og se at dere likte tipsene i forrige innlegg :-) jeg kommer gjerne med flere tips om dere vil det. I dag så tenkte jeg at jeg skulle prøve å få ta noen antrekk bilder til dere, men når jeg kom ut av dusjen så var det allerede mørkt og regnvær ute .. arrrhh jeg hater når det skjer! Det er jo også begynt å komme snø di fleste steder, og det er sååå koselig .. gleder meg bare mer og mer til jul nå, herlighet så gøy det blir !! ♥ det er jo ikke mer enn litt over to uker til vi er i desember måned allerede. Jeg skal forresten prøve å få tatt noen antrekk bilder i løpet av uken. 

 


kommentarer: 4bilder av meg fra 2012 - 2017

 • Skrevet 08.11.2017
 • Klokken 19:09

 I dette innlegget så tenkte jeg og vise dere noen bilder av meg fra året 2012 og frem til idag .. altså det året jeg startet med blogging som nå er hele 5 år siden . , etter og ha sett litt på andre blogger så synst jeg dette virket morsomt så hvorfor ikke kjøre på med det samme hehe :-) 

2012

Dette var året jeg startet med blogging og visste ikke helt hvordan ting funket på den siden, men her smiler jeg hvertfall glad og fornøyd med regulering i kjeften i bursdagselskap til en venninne. 

Her fortsetter bildedryss fra året 2012

herreguuuud hva driver jeg med

 

2013

Øverste bildet var jeg super happy for ny vinterjakke, og bildet under var jeg klar for og reise på juleball .. årets høydepunkt♥

2014

På tur til Bergen♥

2015

 

2016

Ååååå savner det røde håret mitt :-( 

2017

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with m3 preset

 

 

 

 


kommentarer: 6kakebaking

 • Skrevet 06.11.2017
 • Klokken 18:18

God mandag cutiez♥  I dag har det vært en skikkelig KALD dag, jeg har vært så forferdelig kald fra jeg våknet til nå .. pluss vondt i hals, hodet og svir i augene, så er vel en muligens influensa på vei, ikke gøy !!! Jeg skal hvertfall passe på og kle på meg GODT fremover. Men til overskriften, Iben fant ut at han ville ha sjokoladekake i dag så da sto jeg for lagingen, nå er den akkurat ferdig og trenger bare å kjøle seg ned litt .. så skal jeg holde meg under ett varmt og godt teppe resten av kvelden, kommer vel til å sovne om ikke så lenge som jeg alltid gjør når jeg ikke er helt i form .. jogge hadde jeg tenkt til og gjøre senere også, men tenker og ta det igjen i morgen om jeg er blitt bedre. Jeg ønsker dere hvertfall en kjempe fin uke :-)

 

 


kommentarer: 8strawberries

 • Skrevet 28.10.2017
 • Klokken 12:35

Heisann, jeg har vært våken en stund nå siden jeg har en del ting jeg skal gjøre som å filme litt til dere, stelle meg osv .. i dag er ikke været helt på topp og det suger for min del for da får jeg ikke tatt bilder til bloggen og slikt, men det ordner seg vel :-) 

I går så kjøpte jeg inn noen jordbær siden jeg fikk så sinnsykt lyst på det haha,  men angret når jeg smakte på det første for det smakte drittttttt og da ble jeg ikke så fornøyd siden jeg hadde gledet meg første sekundet jeg såg jordbærene på butikken, JAJA .. bedre lykke neste gang :ppp Vel, nå må jeg stelle meg .. skal ut av huset om under en time så har ikke så veldig god tid, men vi blogges senere. 


kommentarer: 4oppussing på gang

 • Skrevet 14.10.2017
 • Klokken 17:58

Heihei, beklager for dårlig med oppdateringer .. men nå de siste dagene så har det gått i ett med oppussing av leilighet og greier, nå satt jeg av litt tid til og få oppdatere dere litt :-) vi holder nå på og pusse opp leilighet og det blir sååå utrolig bra herreguuud!! Jeg gleder meg så ufattelig mye til alt er klart som forhåpentligvis blir litt over en uke til. Mye jobbing blir det hvertfall. Når alt er klart og helt ferdig så kan jeg vise dere hvordan det ble? Om dere ønsker det :-) Jeg ønsker dere hvertfall en kjempe fin helg videre også blogges vi veldig snart igjen, promise <3

Elsker stilen da!! Er den ikke fin?


kommentarer: 2through my phone

 • Skrevet 12.10.2017
 • Klokken 14:52

Heihei, hvordan går det? I dag er det blitt torsdag allerede og snart helg igjen, denne helgen blir litt annerledes enn alle di andre helgene vil jeg tro, først og fremst fordi vi får besøk fra Bergen .. noe som er utrolig koselig, jeg gleder meg sååånn til og se di igjen♥ Får nok sikkert ikke sett di før i morgen kveld i og med at både i dag og i morgen så blir det mye jobb i den nye leiligheten til Iben, så denne helgen går til mye jobbing der, veldig spennende og jeg GLEDER meg skikkelig til alt blir ferdig sånn at det er bare å flytte inn, så jeg skal hjelpe til så mye jeg kan hihi :-D Jeg oppdaterer dere underveis .. men hvertfall her er noen bilder fra mobilen min. Ønsker dere en fin dag videre!

 


kommentarer: 2fredagskos

 • Skrevet 06.10.2017
 • Klokken 21:20

God kveld♥ titter innom for og oppdatere dere litt, antrekk bildene kommer i morgen istede forresten. Men hvertfall så ble det en bra slutt på fredagen likevel, ost og kjeks kveld med the Voice på skjermen, så en rolig fredag med andre ord er virkelig ikke feil .. jeg ønsker dere en fin kveld videre :-)

Hva skal dere i helgen?

 


kommentarer: 6simple dress

 • Skrevet 27.09.2017
 • Klokken 17:52


kommentarer: 4Bildene som ikke kom på bloggen

 • Skrevet 08.09.2017
 • Klokken 13:47

Heihei, og god helg♥ Nå tenkte jeg å ha ett innlegg som jeg har sett litt på andre sine blogger, så derfor tenkte jeg å teste det ut også .. nemlig bildene som aldri kom på bloggen HAHA, off dette blir kleint .. meeeen vi kjører på !! 

HAHAHA, for noen filter det er på snapchat, men jeg digger det, ler meg i hjel ...

Prøvde meg på en kul " pose " som viste seg å ikke være så kul likevel :-)

Her var jeg klar til å ta sykkel verden med storm, hehe neida .. men ser ikke værre ut.

Prøvde ut noen SKIKKELIG kule vipper, men di ble litt FOR korte for meg :))

wowowow, meg som veldig blondine .. uvant og skummelt. Aldri mer :-(

Enda ett snapchat filter, så vakker.

Og JESSDAAA, her fortsetter vi .. so d*mn sexyyyyy !!!

Når jeg åpner kameraet ... 

Følte meg skikkelig kul i denne nydelige dressen, som dere sikkert ser på bildet over så var jeg veldig kul :DDD

Hver gang jeg blir oppgitt over antrekk bildene ... 

<3 sjokolade

 


kommentarer: 2through my phone

 • Skrevet 28.08.2017
 • Klokken 12:32

Ikke så veldig spennende bilder for denne gang heller, haha. Menmen .. jeg tenker forresten og få til noen vlogger i helgen, savner å filme å redigere og slikt, hva tenker dere om det? 

Ønsker dere en fin Mandag og uke <3 vi blogges!


kommentarer: 0through my phone

 • Skrevet 02.07.2017
 • Klokken 20:57 


kommentarer: 6sommer dager

 • Skrevet 30.06.2017
 • Klokken 20:24

Heisann, og riktig god helg! Hvordan går det med dere? Kom ett litt sent innlegg her, men tenkte bare å svippe innom for en liten oppdatering.

Tidligere i dag så måtte jeg og Iben til med grilling i solsteiken, gradene viste hele 26 grader, det er så deilig. Og grill mat er heller ikk feil, det hører liksom med når det er så fint vær ute, det synst hvertfall jeg. Men hvertfall, i kveld så blir det å ta en kald cider ute i kvelds sola. Jeg håper dere får en kjempe fin kveld videre, så blogges vi snart igjen!


kommentarer: 0through my phone

 • Skrevet 12.06.2017
 • Klokken 16:24

 


kommentarer: 10pink dress

 • Skrevet 29.05.2017
 • Klokken 19:47

Heihei, håper dere har hatt en fin start på uken! :-D Jeg har selvfølgelig klart å bli syk .. så det er ikke særlig gøy, men håper så klart det vil gi seg fortest mulig. Hvertfall, tidligere i dag så var jeg ute og knipset noen bilder til dere siden været holdt seg så bra, og da ble det bilder i lang rosa kjole, hehe. Følte meg passe dum der jeg sto, menmen .. hva gjør man vel ikke for bloggen  ♥

 

 


kommentarer: 2søt og god dessert

 • Skrevet 21.05.2017
 • Klokken 19:07

Heihei, nå er det lenge siden jeg har publisert ett sånt innlegg som det her. Før så blogget jeg alltid om mat og slik, for da laget jeg så mye gøy, jeg elsker egentlig og lage mat og spesielt desserter, jeg synst det er så urolig gøy å dekorere det fint, for og så ta bilder og ikke minst spise det etterpå, hehe. Hvertfall, i går så fikk jeg lyst til å lage noe gøy igjen, så derfor slo jeg til med en aldri så liten dessert.


kommentarer: 517 mai feiring

 • Skrevet 17.05.2017
 • Klokken 20:41

Gratulerer med dagen til alle sammen! Jeg håper dere har hatt en fantastisk fin feiring, det har hvertfall jeg <3 OG hvem i alle dager hadde trodd at det skulle bli sol og sommer ute idag? Når det var regn og kjipt i går. Det var absolutt ett stort pluss, alt i alt, en utrolig fin feiring med folk jeg setter uendelig stor pris på. Nå skal jeg hoppe i dusjen etter en lang dag, NÅ er jeg sliten hahaha!!! Vi blogges snart.


kommentarer: 0mobil bilder

 • Skrevet 16.05.2017
 • Klokken 15:11

Heihei, hvordan har dere det? :-) det har gått allerede 4 dager siden sist jeg blogget, herlighet så dårlig HAHAA ... Jeg må virkelig bli bedre på bloggingen. Bedre er det når været er fint for da går det hvertfall an å ta bilder til bloggen, og da blir alt så sykt mye lettere. Jeg skal hvertfall ta mye bilder fra dagen i morgen, for da er det jo nemlig 17 MAAAAAI, som tiden flyr .. vi er snart i juni og det er snart sommerferie, jeg gleder meg sååååånn :-D Men hvertfall, senere i dag så reiser jeg hjem, jeg må finne antrekk for dagen i morgen, det tar jo fleeere timer i seg selv, så lei av alle klærne mine. Jaja. Jeg kommer til å oppdatere dere senere, dere må hvertfall ha en fin feiring i morgen <3


kommentarer: 0perfectly imperfect

 • Skrevet 09.05.2017
 • Klokken 14:48


kommentarer: 6through my phone

 • Skrevet 29.04.2017
 • Klokken 18:55

Heihei, og god lørdags kveld! :-) Hvordan går det med dere? 

I går så ble det noen glass vin likevel, haha .. en koselig kveld ble det hvertfall. Så angret ikke på det nei. Men hvertfall, idag er det jo lørdag, jeg har ikke gjort annet enn å slappe av og det skal jeg fortsette med resten av kvelden. Til kvelds så blir det pizzaaaa, yummiiiii. Tenker og se litt serie nå menst jeg venter på at min kjære skal komme fra jobb♥  

Her er noen bilder som er blitt tatt fra mobilen min nylig. Ha en super fin dag videre, så blogges vi straks igjen !

 


kommentarer: 0bildedryss

 • Skrevet 26.04.2017
 • Klokken 17:49 


kommentarer: 8bilder fra påsketur

 • Skrevet 16.04.2017
 • Klokken 15:29


kommentarer: 4Påske tur til Bergen

 • Skrevet 14.04.2017
 • Klokken 11:22

Heihei, hvordan går det med dere ? :-) nå er det en stund siden sist. Beklager for det! Vel, på onsdag så reiste jeg og familien til Bergen og har vært her siden det .. jeg stor koser meg her, som vanlig. Noe som gjør det så ekstra koselig er når hele familien er samlet og rett å slett bare har det ufattelig gøy sammen. Alle passer liksom så utrolig godt ilag, og det er så kjekt å se på. En skikkelig koselig påske blir dette!

Nå som butikkene og sånn er stengt så er det jo ikke så mye å finne på, men idag skal vi faktisk en tur på fløyen mest sannsynlig, siden det er så kjempe fint vær. Så regner med det kommer til å være stapp fullt der oppe idag. Men ingenting er jo bedre enn å gå tur og nyte været, for i dag er det virkelig fantastisk. Jeg ønsker dere alle sammen en kjempe fin påske hvertfall, jeg oppdaterer dere underveis. Har hvertfall mye bilder som publiseres her når jeg er hjemme igjen. Vi blogges snart igjen <3 god påske!


kommentarer: 4Through my phone

 • Skrevet 06.04.2017
 • Klokken 20:48


kommentarer: 2lately on my phone

 • Skrevet 20.03.2017
 • Klokken 19:02


kommentarer: 4vellykket kveld

 • Skrevet 12.03.2017
 • Klokken 17:33

Heihei. Og god søndag til dere :-) Hvordan har helgen deres vært? 

Vel, jeg kan oppsummere min helg litt da .. selv om den ikke har vært så sykt spennende haha, men på fredag så hadde jeg besøk av min kjære, også var vi en liten tur på besøk til noen koselige og fantastiske mennesker, så det ble absolutt kjempe koselig som vanlig. Så dro vi bare hjem og såg på film og bare slappet helt av. 

Denne lørdagen her har faktisk vært en av di beste på lenge, skikkelig koselig lørdag faktisk. Dagen startet med at vi fikk besøk av søsteren min, typen hennes og vesle tantungen min, så tok vi egentlig helt på sparket at vi skulle stikke å bowle .. det var altså meg, mamz, papz , søsteren min, broren min også typen min hehe.  Deretter reise på en uteplass for å ta en øl før vi dro hjem, kvelden ble mer enn vellykket og jeg koste meg skikkelig mye, det er slike ting som er gøy og gjøre, bare ta ting helt spontant. Gjett hvem som kom på andre plass i bowling da - MEG HÅHÅ .. tror jeg skal satse på å bli verdens mester i bowling, funker som fæn ;-) Men dette var altså min helg, dagen i dag blir helt chill azzzz .. mamma holder på å lage vårruller, så gleder meg til å spiiiiiiiise .. også tenker jeg og reise inn til min kjære senere. Jeg ønsker dere hvertfall en super fin søndag, kos dere. 

Vi blogges ! 


kommentarer: 2through my phone

 • Skrevet 11.03.2017
 • Klokken 18:20


kommentarer: 4Bilder

 • Skrevet 25.02.2017
 • Klokken 21:20


kommentarer: 8Lekeland

 • Skrevet 23.02.2017
 • Klokken 18:22

God kveld, kjære lesere. Idag har det vært strålende fint vær ute, sånn vi liker det hehe! Så vi tok turen til leo's lekeland, noe som var veldig koselig :-) Resten av kvelden blir vel bare å slappe helt av før dagen imorgen går videre til litt shopping og sånn .. jeg oppdaterer dere underveis. Ønsker dere en super fin kveld videre.


kommentarer: 0through my phone

 • Skrevet 20.02.2017
 • Klokken 18:48


kommentarer: 0Be truthful, gentle, and fearless

 • Skrevet 16.02.2017
 • Klokken 16:28


kommentarer: 4lately

 • Skrevet 08.02.2017
 • Klokken 12:05

Heiheeei :-) hvordan har dere det? Klokken er 12 og jeg har ikke komt meg opp av sengen enda .. hadde planer om å stå opp klokken 9 idag for å nyte mest mulig av fin været som er ute nå, gud så fantastisk fint det er å våkne til sol å fint vær, håper det holder seg sånn en stund. Jeg tenker hvertfall å prøve å få tatt noen bilder til dere idag, også hadde jeg tenkt å spille inn en video til dere, men får se hva jeg får tid til, kan hende den videoen må utsettes litt, meeen vi ser.. den kommer hvertfall :D så det blir bra!! Har litt videoer jeg tenker å spille inn å dele med dere , for nå er det jo perfekt å spille inn videoer når det er så lyst. Jajaaa anyways, nå må jeg hoppe i dusjen sånn jeg får gjort noe ut av dagen, tenkte å rydde huset idag også til mor og far kommer hjem, hehe. Men vi blogges plutselig igjen, her er litt bilder som er tatt i det siste. Ha en strålende fin Onsdag!


kommentarer: 8I broke my rules for you

 • Skrevet 22.01.2017
 • Klokken 15:16


kommentarer: 2through my phone - photos

 • Skrevet 19.01.2017
 • Klokken 13:57


kommentarer: 10photos

 • Skrevet 11.01.2017
 • Klokken 14:55


kommentarer: 6AMAZING things will happen

 • Skrevet 30.12.2016
 • Klokken 15:45


kommentarer: 0photos through christmas

 • Skrevet 29.12.2016
 • Klokken 19:05


kommentarer: 4through my phone

 • Skrevet 16.12.2016
 • Klokken 20:25♥  god helg ♥ 


kommentarer: 0If you can't stop thinking about it, don't stop working for it.

 • Skrevet 06.12.2016
 • Klokken 16:16


kommentarer: 0helg og bilder

 • Skrevet 02.12.2016
 • Klokken 14:05

Helååååå og god helg igjen .. vi er komt i desember måned, wiiiho så kjekt! :D 3 uker igjen til julaften. 

Det er fredag, den nest beste dagen i uken, lørdag er så klart den beste. Men hvertfall, i helgen så har jeg absolutt ingen som helst planer .. jeg har hvertfall bestemt meg for å IKKE innta alkohol, det tåler virkelig ikke kroppen min denne helgen her også, viktig med litt pause iblant .. herregud jeg høres ut som DEN alkoholikeren? Er ikke langt ifra da, neida, joda .. jeg er syk, så derfor kjører jeg på med en edru helg denne helgen her. Skal blant sitte barnevakt imorgen, så da er det viktig å være opplagt. Jeg får hvertfall besøk ikveld av min kjære, så det ser jeg hvertfall frem til ;-) Ønsker dere fine leserne mine en riktig god helg, kommer forresten en video ut på bloggen idag, så stay tuned. 

 ♥ Vi blogges ♥ ♥Hva skal du i helgen?

 


kommentarer: 2BERGEN

 • Skrevet 20.11.2016
 • Klokken 18:22

Heihei :-) Da er jeg akkurat komt meg inn døren så og si etter en kjempe koselig tur til Bergen, jeg har kost meg veldig mye og har fått gjort utrolig mye kjekt .. Så håper ikke det blir lenge til neste gang jeg reiser nedover, men det blir det nok altså ikke, hehe. Jeg er sinnsykt trøtt, så det skal bli deilig og ta seg en dusj og bare slappe helt av, skal hvertfall legge meg tidelig ikveld tenker jeg. 

Jeg har satt sammen en kollasj ut av helgen, dere må ha en fin søndag videre så blogges vi snart igjen <3


 


kommentarer: 0bilder

 • Skrevet 16.11.2016
 • Klokken 16:50

Heihei, hvordan går det med dere? :-) akkuratt nå er jeg på tur, igjen ... for øyeblikket er jeg i Byrknes sammen med Sara og Petter, også går turen videre til Bergen imorgen hvor jeg skal besøke kjekkasen min hehe, så det blir nok kjempe koselig :-) gleder meg til å tilbringe tid i Bergen sammen med de, så blir det nok ut å finne på noe gøy i helgen, koselig. Hvertfall, her er noen bilder fra mobilen min som er blitt tatt de siste dagene! Ha en strålende fin dag, fine leserene mine <3 dere er gode.


kommentarer: 9through my phone

 • Skrevet 09.11.2016
 • Klokken 18:04


kommentarer: 2Be there for others, but never leave yourself behind

 • Skrevet 06.11.2016
 • Klokken 20:26


kommentarer: 4bilder

 • Skrevet 30.10.2016
 • Klokken 20:41


kommentarer: 2through my phone

 • Skrevet 24.10.2016
 • Klokken 19:32


kommentarer: 4second chances are not the same as forgiveness

 • Skrevet 12.10.2016
 • Klokken 21:41


kommentarer: 2Beautiful things happen when you distance yourself from the negative

 • Skrevet 12.10.2016
 • Klokken 14:01


kommentarer: 4fruktsalat

 • Skrevet 05.10.2016
 • Klokken 14:20

Heihei, hvordan har dere det? :-) Det er kjempe fint vær ute idag, men sykt kaldt da .. så det er bare å kjøre på med varme klær så man ikke fryser ihjel haha .. Senere idag så tenkte jeg å komme meg ut å stikke på Åsen en tur, noe vetig må man gjøre når vi først har fint vær, hvertfall jeg. Vel, inatt så sovnet jeg altså ikke før 05.30, er det mulig? Men grunnen til det er fordi jeg fikk sånn verk i hele ryggen min, og klarte ikke engang å ligge noensteder .. gjorde så j*vlig vondt uansett hva jeg gjorde. Jeg må nok ringe å bestille en lege time for å sørge for at denne nyrebekkenbetennelsen er vekke, man kan ikke gå rundt med dette aazzz. Men hvertfall de gangene jeg ikke får sove så slår jeg til med å lage noe jeg kan spise, så da ble det fruktsalat, det er jaggu mettende det også.


kommentarer: 8silence says a lot more than you think

 • Skrevet 27.09.2016
 • Klokken 19:17


kommentarer: 1hits