v Bilder (Camilla - Kommenterer tilbake!) hits


min helg i bergen + antrekk

 • Skrevet 15.01.2018
 • Klokken 16:48

Heisaaaann♥ jeg har skikkelig dårlig samvittighet for å ikke ha blogget til dere hele helgen .. som jeg lovte jeg skulle gjøre. Men jeg valgte rett og slett og ta meg en liten pause fra bloggingen og heller prioritere familien min litt, jeg er lei for det men håper dere forstår♥ jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om helgen min i dette innlegget siden jeg har vært i Bergen i helgen :-)

På fredag så hadde jo jeg bursdag og ble 20 år gammel, så vi kjørte vi jo til Bergen og når vi kom frem så måtte vi så klart stoppe innom Ikea for og shoppe litt, vi kjøpte ett kjempe kult og stort bilde så jeg er spent på om det blir plass til det på veggen, jeg tror hvertfall det blir utrolig stilig om det passer! Det ble ikke så mye vi kjøpte men litt pynt ble det, så får vi heller handle mer neste gang vi skal ned. Jeg gleder meg hvertfall kjempe mye til og få pyntet litt i leiligheten som jeg tenker og begynne med i morgen siden jeg har ryddet og styrt på i hele dag, hehe. Litt pause må man jo ha. 

Etter vi hadde vært på Ikea så dro vi videre til resten av familien min der vi skulle være hele helgen, når vi kom frem så ble det taco på menyen og litt vin og bare kos resten av kvelden, det ble ikke så veldig mye feiring på selveste bursdagen min siden vi heller skulle ta feiringen på lørdagen. 

På lørdag så tok hele familien min en ferje som går rett til Bergen sentrum og det var sååå utrolig koselig, vi shoppet og var en tur på peppes alle sammen før vi reiste videre til ferjen som skulle gå hjem igjen, siden det var 15 minutter til ferjen gikk så dro vi innom en liten pub/restaurant og tok oss en øl, midt i blinken haha. Når vi var komt tilbake så var vi hjemme i 2 timer før turen gikk videre inn til sentrum igjen hvor vi var ute og tok oss noen drinker, og jeg kunne ikke fått en bedre avslutting på bursdagen min :-D jeg har hatt en kjempe fin feiring og helg. Jeg gleder meg allerede utrolig mye til neste gang det blir Bergens tur, som absolutt ikke skal bli lenge til!!!!!! 

Vel, her har dere noen bilder fra helgen og antrekket som jeg reiste med til Bergen på fredag :-) Ønsker dere en fin helg videre♥

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

 

 


kommentarer: 2Through my phone

 • Skrevet 11.01.2018
 • Klokken 22:21


kommentarer: 2min julaften - bilder

 • Skrevet 26.12.2017
 • Klokken 14:55

Heihei♥ og fortsatt riktig god jul til dere. Nå har ikke jeg blogget til dere på en liten stund, planen var jo å blogge til og med på julaften men slik ble det ikke ... typisk meg. Min julaften var perfekt på alle mulige måter, sammen med personer som jeg er uendelig glad i .. for første gang så har jeg feiret jul sammen med kjæresten min og det var så utrolig koselig og minnerikt på så mange måter .. alt var bare så sykt bra!! God stemning, mat og hele kvelden var mer enn vellykket. 

Nå derimot så er ikke denne dagen så sykt vellykket ... jeg sto tidlig opp i dag og stelte meg siden jeg skulle ut i dag, men slik blir det ikke .... jeg er så sinnsykt dårlig og kvalm at jeg klarer så vidt å bevege meg, planen var å sitte på med Iben tilbake til leiligheten hvor jeg skulle bli hentet av en venninne litt senere i dag også ut å kose meg, men nå blir jeg hjemme i Florø og skal gjøre alt for og bli bedre, dette er seriøst det verste jeg vet .... og typisk at jeg skal bli syk nå. Om jeg er bedre senere i kveld så skal pappa kjøre meg til leiligheten :-) så krysser alt jeg har på at jeg blir bedre!! Nå skal jeg prøve og se litt på serie også sove litt .. jeg tror det er det eneste som hjelper, hehe. Skal prøve og få blogget mer til dere senere, hvis ikke så hører dere fra meg i morgen♥ 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with f2 preset

 


kommentarer: 29 dager til jul, helg, antrekk

 • Skrevet 15.12.2017
 • Klokken 17:19

Her slenger vi hele innlegget i overskriften HEHE!! Men god fredag og helg folkens! :D Nå er det ikke mer enn 9 dager til selveste julaften, det har faktisk ikke gått helt opp for meg enda .. jeg har fremdeles ikke noe sykt julestemning men det pleier jeg aldri å få før siste dagen uansett, hehe. Vel, denne helgen så skjer det litt .. i morgen skal jeg være med Iben hjem til familien hans og spise middag der så vet jeg ikke helt hva annet som skjer på kvelden, det tar vi alltid som det kommer seg .. også på søndag skal vi videre i en bursdag, så derfor skal jeg bruke dagen i dag til og slappe godt av med handball kamp som starter om ikke så lenge, vanvittig spennende og jeg gleder meg!!!

Her har dere noen bilder fra antrekket i dag, dårlig kvalitet på bildene siden det ble så sykt fort mørkt ute og jeg fikk ikke tatt disse før det ble mørkt .. skal prøve å få tatt noen bedre bilder av antrekket en annen dag. Jeg ønsker dere en kjempe fin dag og helg videre, så blogges vi senere <3


kommentarer: 8pepperkake baking

 • Skrevet 13.12.2017
 • Klokken 20:27

God kveld, fininger♥ I dag har det gått i ett nesten så derfor har jeg ikke fått tid til å blogge før nå, så nå skal jeg endelig sette meg ned litt og se på handball kamp og slappe av .. jeg er ikke helt i form heller, kvalm og vondt i magen så håper virkelig ikke jeg brygger på noe nå rett før jul .. f*ck da blir jeg seriøst sur, vet det går spysjuke nå og det er det verste jeg vet, så får inderlig håpe jeg ikke får det hehe.  Får heller håpe det bare er en liten kvalme :-)))) Men nok om det, og over til noe litt gøyere .. i dag slo jeg og Iben til med og lage pepperkaker, kjempe koselig var det .. alltid gøy og gjøre ting sammen og bare ha det gøy, nå gleder jeg meg bare mer og mer til julaften som kun er 11 dager til, fantastisk♥


kommentarer: 0through my phone ++

 • Skrevet 11.12.2017
 • Klokken 21:15

Heihei, nå er det blitt noen dager siden sist! Jeg har tatt meg litt fri fra bloggen ser jeg og kommer ikke som noe feil det :-/ jeg beklager - igjen hehe ... ♥  Jeg kan starte dette innlegget med og fortelle dere litt om min helg som var .. på fredag så skjedde det ikke stort annet enn at vi slappet av i leiligheten og var ute og spiste også .. som seriøst er det verste jeg har smakt i hele mitt liv, nå liker ikke jeg og klage, spesielt ikke på mat for vi er heldige som faktisk får mat♥ meeeen det jeg bestilte var overhode ikke som forventet, jeg har vært og spist på akkuratt samme stedet før og har alltid bestilt biffsnadder, og selv om di har fått nye eiere så trodde jeg biffsnadderen fremdeles var den samme gode, men det viste seg altså å være feil :-( tørt og kaldt og ja ... dit reiser jeg ikke igjen for og si det sånn. 

På lørdag så møtte jeg mamma, pappa og søsteren min i sentrum og fikk unnagjort siste julegave handelen for i år .. endelig!!!!! Det føles alltid like godt .. jeg troooor jeg er ferdig men finner alltid noe mer uansett haha. Så satt jeg på med di hjem til Florø siden Iben likevel skulle på julebord sammen med jobben sin, så senere på kvelden så dro jeg på jentekveld til Sara som jeg ikke har sett på evigheter dessverre, og det var mer enn koselig og se bestevennen min igjen, jeg digger den jenta der hihi. Og forresten jeg må bare ta opp en liten ting jeg opplevde på fredag .. hva er egentlig greia med at folk kan være så sinnsykt falsk? Er det noe jeg synst er respektløst og ekkelt så er det falske mennesker som gir f*en i hvordan andre mennesker føler det. Jeg kjenner at jeg faktisk blir litt irritert .. Nei huff noen trenger å bli satt på plass :-) Men nok om det, jeg og Sara planla faktisk noe veldig koselig den kvelden som jeg virkelig håper skjer, at vi skal spise god mat, spille, drikke litt, og bare kose oss masse masse rundt den 22-23 desember siden folk reiser hver for seg for å feire jul, da er det alltid koselig og samle seg litt selv om vi sikkert treffes i romjulen uansett. Jeg gleder meg hvertfall ! 

Og på søndag så skulle jeg egentlig møte mamma, pappa osv for og bake sammen med tanteungen min .. men da var jeg ikke i form så ble derfor igjen i leiligheten, angrer så klart på det men heldigvis feirer vi jul sammen og det gleder jeg meg vanvittig myyye til♥ Her er noen bilder som er blitt tatt nylig fra tlf min, ønsker dere en fin kveld videre. 

 


kommentarer: 2I´m sooo lucky to have you

 • Skrevet 03.12.2017
 • Klokken 20:51

♥ love ♥

Ååå som jeg savner denne frøkna her♥ Selv om vi bare bor 50 minutter unna hverandre så er vi ikke så flinke å treffe hverandre :-( jeg har flere ganger sagt jeg skal komme hjem til Florø også har det aldri skjedd .. noe jeg er lei meg for siden jeg savner min aller beste venninne så fryktelig mye at det gjør vondt♥ Heldigvis bor vi ikke langt unna hverandre og vi snakker ofte på melding og snapchat hihi takk gud for det .. jeg skal prøve å være oftere hjemme i Florø! Savner dagene litt hjemme også innimellom .. så gleder meg ekstremt mye nå til jul slik at jeg kan være mye med vennene mine og slikt. For di fleste vennene jeg har bor jo hjemme, jeg glemmer aldri vennene mine fordi om jeg er vekke, er det noen som virkelig betyr noe så er det di nydelige skapningene! Men så klart, det blir litt vanskelig og reise hjem så ofte når man ikke har lappen også blir det jo dyrt om man skal gjøre det hele tiden, men jeg skal så ofte jeg får til. Gleder meg også til den NYDELIGE dagen jeg får bil lappen, holy sh*t...... alt er så mye enklere da hmm. 

 

 


kommentarer: 2Pynting av juletre, besøk, handletur

 • Skrevet 02.12.2017
 • Klokken 20:06

God lørdags kveld til dere! :-) Ble en ganske sein blogging fra meg i dag, har ikke fått tid til og blogge idag fordi jeg dro ut døren tidlig siden vi skulle på handletur sammen med søsteren min og kjæresten hennes og tanteungen min! Så dro vi videre opp til de og lagde lasagne og såg fotball kamp haha. Og nååå er vi nettopp komt inn døren så det er gått i ett i hele dag omtrent. Nå begynner straks handball kampen i VM som jeg vil få med meg også får vi se hva som skjer senere!

Og over til juletre pyntingen, i går dro forresten jeg og Iben og kjøpte ett aldri så lite juletre, også pyntet vi det faktisk i går .. litt tidlig men vi må prøve å få mest mulig jul her inne hihi♥ jeg koste meg hvertfall under pyntingen :-D

Ønsker dere en fin kveld videre også blogges vi i morgen!

 


kommentarer: 1kyllingsalat

 • Skrevet 30.11.2017
 • Klokken 15:55

Hei og gooood torsdag dere♥ Disse ukene bare flyr avgårde for i morgen er det jo allerede fredag og helg, enda gøyere er det at i morgen er det 1 desember og bare 24 dager til jul, wæææ hvor sYkt er ikke det da? Jeg elsker tanken på det da, for er det noe jeg elsker og se frem til så er det jule tider sammen med hele familien, jul er favoritt tiden på året!!! Alt er bare så vanvittig koselig og man setter liksom ekstra stor pris på alt, hehe♥ 

Men til overskriften, tidligere i dag så dro jeg på butikken og handlet inn til kyllingsalat for det har jeg hatt skikkelig lyst på sååå lenge så da slo jeg til med middagen i dag :-) Det ble jo så sykt mye mat og vi er bare 2 stk så her må vi få besøk hahaha. I dag skal jeg bare slappe av og håpe at jeg er bedre til i morgen, noe jeg tviler sterkt på i og med at jeg merket jeg ble dårlig i går og da varer det som regel i 924820 dager .... neida, men lenge hvertfall. Forkjøla, vondt i hodet, verker i hele kroppen aaarrhh .. ikke gøy. Skal gjøre alt for og bli frisk for jeg hater dette! Nå skal jeg slutte å klage og heller ønske dere en super fin dag videre og gled dere til helg, vi blogges♥

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset


kommentarer: 8smoothie

 • Skrevet 29.11.2017
 • Klokken 14:10

Heisann, hvordan går det? Jeg tok meg en fri dag i går og blogget derfor ikke siden jeg ikke var helt i form, slapp og sliten .. I dag er formen litt bedre heldigvis :-) Nå har jeg akkurat laget meg en deilig smoothie og sitter å blogger for dere, været i dag er forresten helt utrolig fint .. litt snø på bakken og sol, men sykt kaldt er det helt sikkert hehe. Jeg skal gå meg en tur senere også skal jeg kanskje en liten tur opp til søsteren min , så det blir koselig.

Jeg ønsker dere en kjempe fin dag også blogges vi senere i dag :-)


kommentarer: 4bildene som ikke kom på bloggen

 • Skrevet 27.11.2017
 • Klokken 20:52

Og her fortsetter vi .. jeg dør av disse bildene herreguuud så sinnsykt flaut!! Og denne gangen blir bildene bare verre og verre .. Men det virker som dere liker disse innleggene så hvorfor ikke fortsette med det :-) kos dere med bildene hahahaha. 

Nei nei neiiii .. sjekk DET bildet da!! Jeg ler meg ihjel .. dette skjer så og si hele tiden når jeg IKKE er klar for bildet, ser jo ut helt dum ut. Bildet er rett og slett vakkert!!!!!

Se her ja :-) skjer med armene mine <3

Forsøk på å få frem håret, men når det er grodd langt inn i skjerfet så blir man rett og slett en smule irritert. .. og enda bedre blir det når den som tar bildet tar bilde UTEN at jeg er klaaaaar, fAn. 

Og hva f*en skjer her liksom? Viktig med litt dans underveis av alle bildene, ser ikke verre ut hvertfall :-) Nei off dette bildet var grusomt. 

Nok en gang skal jeg forsøke på å få frem håret, men samtidig er det så vanvittig kaldt at man ikke vet hvor man skal gjøre av seg 

Litt sur her ja? 

Fyyyyy jeg skjønner ikke at jeg tørr å poste dette bildet, det er jo virkelig helt forferdelig stygt .. altså, sjekk munnen min og ikke minst håret som fyker i alle kanter .. dette var i sommer en gang tror jeg. 

Hver gang jeg åpner kameraet og kommer ani " ta bilde " knappen .. bjutiful. 

VEL, HVA SYNST DERE OM DISSE NYDELIGE BILDENE?l♥


kommentarer: 2Farging av bryn

 • Skrevet 25.11.2017
 • Klokken 21:58

God kveld, en veldig sen oppdatering her nå og beklager for det .. jeg trodde ikke jeg skulle være vekke så lenge så jeg har ikke fått blogget eller publisert antrekk bildene, så di kommer nok i morgen istede :-) Men hvertfall, jeg har endelig fått farget brynene mine som jeg aldri har gjort i hele mitt liv før, sykt hehe .. Søsteren min ville teste å farge di , ble litt skeptisk i og med at jeg var redd for at di ville bli helt svarte som på bildet HAHAH!! Men det ble di altså ikke .. jeg ble super fornøyd! Har ikke fått tatt etter bilde enda så det kommer i ett annet innlegg :-) Jeg pleier aldri å gjøre noe som helst med brynene, ikke sminker jeg di heller for jeg synst det er litt vanskelig, så da dropper jeg heller det og går som di er, kjipt siden det er jo SÅ fint med markerte og form på brynene! Eneste jeg gjør med di er å nappe. Så var veldig gøy å teste ut noe nytt.

Vel, nå sitter jeg i sofaen og følger med på en film på tv'en , og skal bare slappe av resten av kvelden! Ønsker dere en fin lørdags kveld videre :-)


kommentarer: 4happy birthday

 • Skrevet 23.11.2017
 • Klokken 17:21

Hellååå♥  tuuusentakk for alle fine kommentarer, dere er gode! 

Vel, i dag så fyller Iben hele 25 år så derfor tenkte jeg at jeg måtte slå til med noe koselig, og dro derfor på butikken og handlet mye og deretter lagde ett lite gave fat med snop og øl ogsåå så klart en koselig lapp med fine ord hihi typisk meg! Men jeg synst det er veldig koselig og få slike ting selv for det gjør meg SÅÅ glad, så hvorfor ikke gjøre andre glad med ord som betyr noe. Så i dag har det gått i ett med rydding, lage klart taco til han kommer fra jobb ogsååå til dessert så blir det så klart brownies med is♥ ♥ ♥  lov til og være litt usunn ( hele tiden ) . En finere gave blir det senere! Nå er det jo ikke lenge til jul heller, kun EN MÅNED i morgen yeeey!! :-D 

 

 

 


kommentarer: 6sunny day

 • Skrevet 21.11.2017
 • Klokken 13:26

Heisann, og god tirsdag! Nå har jeg akkurat fått knipset noen bilder til dere siden det er sykt fint ute idag, jeg våknet med sol gjennom vinduet og det tror jeg må være den beste måten å våkne på, man blir liksom automatisk glad og hele dagen blir bare bra da, jeg digger det! Håper været holder seg til etterpå for da må jeg få tatt noen antrekk bilder siden det kun er idag det er meldt så fint, derfor må man nyte det mest mulig hihi .. derfor skal jeg og Iben sikkert gå oss en tur senere, det er så deilig :-) 

Vi blogges senere, ønsker dere en kjempe fin dag videre♥ 

 


kommentarer: 2pizza onsdag, happy

 • Skrevet 15.11.2017
 • Klokken 19:01

Happy onsdaaaaag, søtinger!! Hvordan går det med dere? :-) Tidligere i dag så var jeg jo som sagt på julehandel sammen med en venninne, og jeg må bare si at jeg virkelig elsker å gå og se i butikker når det er komt så sinnsykt mye juleting .. alt av klær, pynteting, mat osv. Litt drøyt å komme ut 2-3 måneder med julebrusen hehe .. for da er jeg så svak, så ender alltid opp med å kjøpe uansett men nå skal jeg ikke kjøpe en eneste julebrus før julaften!!! 

For ikke så lenge siden så kom jeg og Iben akkuratt inn døren etter å handlet middag på butikken, så i dag slo vi til med pizzaaaa :-) jeg elsker og lage pizza fra bunnen av hvor man kan ta på akkuratt det man vil, og jeg elsker paprika og biff på pizza hehe .. det er det beste jeg vet, men i dag så ble det paprika, sopp, mais og løk! amazing♥  Nå er hvertfall pizzaen komt i ovnen og jeg er så j*vlig sulten. 

Ønsker dere en fin dag videre, kos dere!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset


kommentarer: 2through my phone

 • Skrevet 14.11.2017
 • Klokken 16:23

Heisann, så gøy og se at dere likte tipsene i forrige innlegg :-) jeg kommer gjerne med flere tips om dere vil det. I dag så tenkte jeg at jeg skulle prøve å få ta noen antrekk bilder til dere, men når jeg kom ut av dusjen så var det allerede mørkt og regnvær ute .. arrrhh jeg hater når det skjer! Det er jo også begynt å komme snø di fleste steder, og det er sååå koselig .. gleder meg bare mer og mer til jul nå, herlighet så gøy det blir !! ♥ det er jo ikke mer enn litt over to uker til vi er i desember måned allerede. Jeg skal forresten prøve å få tatt noen antrekk bilder i løpet av uken. 

 


kommentarer: 4bilder av meg fra 2012 - 2017

 • Skrevet 08.11.2017
 • Klokken 19:09

 I dette innlegget så tenkte jeg og vise dere noen bilder av meg fra året 2012 og frem til idag .. altså det året jeg startet med blogging som nå er hele 5 år siden . , etter og ha sett litt på andre blogger så synst jeg dette virket morsomt så hvorfor ikke kjøre på med det samme hehe :-) 

2012

Dette var året jeg startet med blogging og visste ikke helt hvordan ting funket på den siden, men her smiler jeg hvertfall glad og fornøyd med regulering i kjeften i bursdagselskap til en venninne. 

Her fortsetter bildedryss fra året 2012

herreguuuud hva driver jeg med

 

2013

Øverste bildet var jeg super happy for ny vinterjakke, og bildet under var jeg klar for og reise på juleball .. årets høydepunkt♥

2014

På tur til Bergen♥

2015

 

2016

Ååååå savner det røde håret mitt :-( 

2017

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with m3 preset

 

 

 

 


kommentarer: 6kakebaking

 • Skrevet 06.11.2017
 • Klokken 18:18

God mandag cutiez♥  I dag har det vært en skikkelig KALD dag, jeg har vært så forferdelig kald fra jeg våknet til nå .. pluss vondt i hals, hodet og svir i augene, så er vel en muligens influensa på vei, ikke gøy !!! Jeg skal hvertfall passe på og kle på meg GODT fremover. Men til overskriften, Iben fant ut at han ville ha sjokoladekake i dag så da sto jeg for lagingen, nå er den akkurat ferdig og trenger bare å kjøle seg ned litt .. så skal jeg holde meg under ett varmt og godt teppe resten av kvelden, kommer vel til å sovne om ikke så lenge som jeg alltid gjør når jeg ikke er helt i form .. jogge hadde jeg tenkt til og gjøre senere også, men tenker og ta det igjen i morgen om jeg er blitt bedre. Jeg ønsker dere hvertfall en kjempe fin uke :-)

 

 


kommentarer: 8strawberries

 • Skrevet 28.10.2017
 • Klokken 12:35

Heisann, jeg har vært våken en stund nå siden jeg har en del ting jeg skal gjøre som å filme litt til dere, stelle meg osv .. i dag er ikke været helt på topp og det suger for min del for da får jeg ikke tatt bilder til bloggen og slikt, men det ordner seg vel :-) 

I går så kjøpte jeg inn noen jordbær siden jeg fikk så sinnsykt lyst på det haha,  men angret når jeg smakte på det første for det smakte drittttttt og da ble jeg ikke så fornøyd siden jeg hadde gledet meg første sekundet jeg såg jordbærene på butikken, JAJA .. bedre lykke neste gang :ppp Vel, nå må jeg stelle meg .. skal ut av huset om under en time så har ikke så veldig god tid, men vi blogges senere. 


kommentarer: 4oppussing på gang

 • Skrevet 14.10.2017
 • Klokken 17:58

Heihei, beklager for dårlig med oppdateringer .. men nå de siste dagene så har det gått i ett med oppussing av leilighet og greier, nå satt jeg av litt tid til og få oppdatere dere litt :-) vi holder nå på og pusse opp leilighet og det blir sååå utrolig bra herreguuud!! Jeg gleder meg så ufattelig mye til alt er klart som forhåpentligvis blir litt over en uke til. Mye jobbing blir det hvertfall. Når alt er klart og helt ferdig så kan jeg vise dere hvordan det ble? Om dere ønsker det :-) Jeg ønsker dere hvertfall en kjempe fin helg videre også blogges vi veldig snart igjen, promise <3

Elsker stilen da!! Er den ikke fin?


kommentarer: 2through my phone

 • Skrevet 12.10.2017
 • Klokken 14:52

Heihei, hvordan går det? I dag er det blitt torsdag allerede og snart helg igjen, denne helgen blir litt annerledes enn alle di andre helgene vil jeg tro, først og fremst fordi vi får besøk fra Bergen .. noe som er utrolig koselig, jeg gleder meg sååånn til og se di igjen♥ Får nok sikkert ikke sett di før i morgen kveld i og med at både i dag og i morgen så blir det mye jobb i den nye leiligheten til Iben, så denne helgen går til mye jobbing der, veldig spennende og jeg GLEDER meg skikkelig til alt blir ferdig sånn at det er bare å flytte inn, så jeg skal hjelpe til så mye jeg kan hihi :-D Jeg oppdaterer dere underveis .. men hvertfall her er noen bilder fra mobilen min. Ønsker dere en fin dag videre!

 


kommentarer: 2fredagskos

 • Skrevet 06.10.2017
 • Klokken 21:20

God kveld♥ titter innom for og oppdatere dere litt, antrekk bildene kommer i morgen istede forresten. Men hvertfall så ble det en bra slutt på fredagen likevel, ost og kjeks kveld med the Voice på skjermen, så en rolig fredag med andre ord er virkelig ikke feil .. jeg ønsker dere en fin kveld videre :-)

Hva skal dere i helgen?

 


kommentarer: 6simple dress

 • Skrevet 27.09.2017
 • Klokken 17:52


kommentarer: 4Bildene som ikke kom på bloggen

 • Skrevet 08.09.2017
 • Klokken 13:47

Heihei, og god helg♥ Nå tenkte jeg å ha ett innlegg som jeg har sett litt på andre sine blogger, så derfor tenkte jeg å teste det ut også .. nemlig bildene som aldri kom på bloggen HAHA, off dette blir kleint .. meeeen vi kjører på !! 

HAHAHA, for noen filter det er på snapchat, men jeg digger det, ler meg i hjel ...

Prøvde meg på en kul " pose " som viste seg å ikke være så kul likevel :-)

Her var jeg klar til å ta sykkel verden med storm, hehe neida .. men ser ikke værre ut.

Prøvde ut noen SKIKKELIG kule vipper, men di ble litt FOR korte for meg :))

wowowow, meg som veldig blondine .. uvant og skummelt. Aldri mer :-(

Enda ett snapchat filter, så vakker.

Og JESSDAAA, her fortsetter vi .. so d*mn sexyyyyy !!!

Når jeg åpner kameraet ... 

Følte meg skikkelig kul i denne nydelige dressen, som dere sikkert ser på bildet over så var jeg veldig kul :DDD

Hver gang jeg blir oppgitt over antrekk bildene ... 

<3 sjokolade

 


kommentarer: 2through my phone

 • Skrevet 28.08.2017
 • Klokken 12:32

Ikke så veldig spennende bilder for denne gang heller, haha. Menmen .. jeg tenker forresten og få til noen vlogger i helgen, savner å filme å redigere og slikt, hva tenker dere om det? 

Ønsker dere en fin Mandag og uke <3 vi blogges!


kommentarer: 0through my phone

 • Skrevet 02.07.2017
 • Klokken 20:57 


kommentarer: 6sommer dager

 • Skrevet 30.06.2017
 • Klokken 20:24

Heisann, og riktig god helg! Hvordan går det med dere? Kom ett litt sent innlegg her, men tenkte bare å svippe innom for en liten oppdatering.

Tidligere i dag så måtte jeg og Iben til med grilling i solsteiken, gradene viste hele 26 grader, det er så deilig. Og grill mat er heller ikk feil, det hører liksom med når det er så fint vær ute, det synst hvertfall jeg. Men hvertfall, i kveld så blir det å ta en kald cider ute i kvelds sola. Jeg håper dere får en kjempe fin kveld videre, så blogges vi snart igjen!


kommentarer: 0through my phone

 • Skrevet 12.06.2017
 • Klokken 16:24

 


kommentarer: 10pink dress

 • Skrevet 29.05.2017
 • Klokken 19:47

Heihei, håper dere har hatt en fin start på uken! :-D Jeg har selvfølgelig klart å bli syk .. så det er ikke særlig gøy, men håper så klart det vil gi seg fortest mulig. Hvertfall, tidligere i dag så var jeg ute og knipset noen bilder til dere siden været holdt seg så bra, og da ble det bilder i lang rosa kjole, hehe. Følte meg passe dum der jeg sto, menmen .. hva gjør man vel ikke for bloggen  ♥

 

 


kommentarer: 2søt og god dessert

 • Skrevet 21.05.2017
 • Klokken 19:07

Heihei, nå er det lenge siden jeg har publisert ett sånt innlegg som det her. Før så blogget jeg alltid om mat og slik, for da laget jeg så mye gøy, jeg elsker egentlig og lage mat og spesielt desserter, jeg synst det er så urolig gøy å dekorere det fint, for og så ta bilder og ikke minst spise det etterpå, hehe. Hvertfall, i går så fikk jeg lyst til å lage noe gøy igjen, så derfor slo jeg til med en aldri så liten dessert.


kommentarer: 517 mai feiring

 • Skrevet 17.05.2017
 • Klokken 20:41

Gratulerer med dagen til alle sammen! Jeg håper dere har hatt en fantastisk fin feiring, det har hvertfall jeg <3 OG hvem i alle dager hadde trodd at det skulle bli sol og sommer ute idag? Når det var regn og kjipt i går. Det var absolutt ett stort pluss, alt i alt, en utrolig fin feiring med folk jeg setter uendelig stor pris på. Nå skal jeg hoppe i dusjen etter en lang dag, NÅ er jeg sliten hahaha!!! Vi blogges snart.


kommentarer: 0mobil bilder

 • Skrevet 16.05.2017
 • Klokken 15:11

Heihei, hvordan har dere det? :-) det har gått allerede 4 dager siden sist jeg blogget, herlighet så dårlig HAHAA ... Jeg må virkelig bli bedre på bloggingen. Bedre er det når været er fint for da går det hvertfall an å ta bilder til bloggen, og da blir alt så sykt mye lettere. Jeg skal hvertfall ta mye bilder fra dagen i morgen, for da er det jo nemlig 17 MAAAAAI, som tiden flyr .. vi er snart i juni og det er snart sommerferie, jeg gleder meg sååååånn :-D Men hvertfall, senere i dag så reiser jeg hjem, jeg må finne antrekk for dagen i morgen, det tar jo fleeere timer i seg selv, så lei av alle klærne mine. Jaja. Jeg kommer til å oppdatere dere senere, dere må hvertfall ha en fin feiring i morgen <3


kommentarer: 0perfectly imperfect

 • Skrevet 09.05.2017
 • Klokken 14:48


kommentarer: 6through my phone

 • Skrevet 29.04.2017
 • Klokken 18:55

Heihei, og god lørdags kveld! :-) Hvordan går det med dere? 

I går så ble det noen glass vin likevel, haha .. en koselig kveld ble det hvertfall. Så angret ikke på det nei. Men hvertfall, idag er det jo lørdag, jeg har ikke gjort annet enn å slappe av og det skal jeg fortsette med resten av kvelden. Til kvelds så blir det pizzaaaa, yummiiiii. Tenker og se litt serie nå menst jeg venter på at min kjære skal komme fra jobb♥  

Her er noen bilder som er blitt tatt fra mobilen min nylig. Ha en super fin dag videre, så blogges vi straks igjen !

 


kommentarer: 0bildedryss

 • Skrevet 26.04.2017
 • Klokken 17:49 


kommentarer: 8bilder fra påsketur

 • Skrevet 16.04.2017
 • Klokken 15:29


kommentarer: 4Påske tur til Bergen

 • Skrevet 14.04.2017
 • Klokken 11:22

Heihei, hvordan går det med dere ? :-) nå er det en stund siden sist. Beklager for det! Vel, på onsdag så reiste jeg og familien til Bergen og har vært her siden det .. jeg stor koser meg her, som vanlig. Noe som gjør det så ekstra koselig er når hele familien er samlet og rett å slett bare har det ufattelig gøy sammen. Alle passer liksom så utrolig godt ilag, og det er så kjekt å se på. En skikkelig koselig påske blir dette!

Nå som butikkene og sånn er stengt så er det jo ikke så mye å finne på, men idag skal vi faktisk en tur på fløyen mest sannsynlig, siden det er så kjempe fint vær. Så regner med det kommer til å være stapp fullt der oppe idag. Men ingenting er jo bedre enn å gå tur og nyte været, for i dag er det virkelig fantastisk. Jeg ønsker dere alle sammen en kjempe fin påske hvertfall, jeg oppdaterer dere underveis. Har hvertfall mye bilder som publiseres her når jeg er hjemme igjen. Vi blogges snart igjen <3 god påske!


kommentarer: 4Through my phone

 • Skrevet 06.04.2017
 • Klokken 20:48


kommentarer: 2lately on my phone

 • Skrevet 20.03.2017
 • Klokken 19:02


kommentarer: 4vellykket kveld

 • Skrevet 12.03.2017
 • Klokken 17:33

Heihei. Og god søndag til dere :-) Hvordan har helgen deres vært? 

Vel, jeg kan oppsummere min helg litt da .. selv om den ikke har vært så sykt spennende haha, men på fredag så hadde jeg besøk av min kjære, også var vi en liten tur på besøk til noen koselige og fantastiske mennesker, så det ble absolutt kjempe koselig som vanlig. Så dro vi bare hjem og såg på film og bare slappet helt av. 

Denne lørdagen her har faktisk vært en av di beste på lenge, skikkelig koselig lørdag faktisk. Dagen startet med at vi fikk besøk av søsteren min, typen hennes og vesle tantungen min, så tok vi egentlig helt på sparket at vi skulle stikke å bowle .. det var altså meg, mamz, papz , søsteren min, broren min også typen min hehe.  Deretter reise på en uteplass for å ta en øl før vi dro hjem, kvelden ble mer enn vellykket og jeg koste meg skikkelig mye, det er slike ting som er gøy og gjøre, bare ta ting helt spontant. Gjett hvem som kom på andre plass i bowling da - MEG HÅHÅ .. tror jeg skal satse på å bli verdens mester i bowling, funker som fæn ;-) Men dette var altså min helg, dagen i dag blir helt chill azzzz .. mamma holder på å lage vårruller, så gleder meg til å spiiiiiiiise .. også tenker jeg og reise inn til min kjære senere. Jeg ønsker dere hvertfall en super fin søndag, kos dere. 

Vi blogges ! 


kommentarer: 2through my phone

 • Skrevet 11.03.2017
 • Klokken 18:20


kommentarer: 4Bilder

 • Skrevet 25.02.2017
 • Klokken 21:20


kommentarer: 8Lekeland

 • Skrevet 23.02.2017
 • Klokken 18:22

God kveld, kjære lesere. Idag har det vært strålende fint vær ute, sånn vi liker det hehe! Så vi tok turen til leo's lekeland, noe som var veldig koselig :-) Resten av kvelden blir vel bare å slappe helt av før dagen imorgen går videre til litt shopping og sånn .. jeg oppdaterer dere underveis. Ønsker dere en super fin kveld videre.


kommentarer: 0through my phone

 • Skrevet 20.02.2017
 • Klokken 18:48


kommentarer: 0Be truthful, gentle, and fearless

 • Skrevet 16.02.2017
 • Klokken 16:28


kommentarer: 4lately

 • Skrevet 08.02.2017
 • Klokken 12:05

Heiheeei :-) hvordan har dere det? Klokken er 12 og jeg har ikke komt meg opp av sengen enda .. hadde planer om å stå opp klokken 9 idag for å nyte mest mulig av fin været som er ute nå, gud så fantastisk fint det er å våkne til sol å fint vær, håper det holder seg sånn en stund. Jeg tenker hvertfall å prøve å få tatt noen bilder til dere idag, også hadde jeg tenkt å spille inn en video til dere, men får se hva jeg får tid til, kan hende den videoen må utsettes litt, meeen vi ser.. den kommer hvertfall :D så det blir bra!! Har litt videoer jeg tenker å spille inn å dele med dere , for nå er det jo perfekt å spille inn videoer når det er så lyst. Jajaaa anyways, nå må jeg hoppe i dusjen sånn jeg får gjort noe ut av dagen, tenkte å rydde huset idag også til mor og far kommer hjem, hehe. Men vi blogges plutselig igjen, her er litt bilder som er tatt i det siste. Ha en strålende fin Onsdag!


kommentarer: 8I broke my rules for you

 • Skrevet 22.01.2017
 • Klokken 15:16


kommentarer: 2through my phone - photos

 • Skrevet 19.01.2017
 • Klokken 13:57


kommentarer: 10photos

 • Skrevet 11.01.2017
 • Klokken 14:55


kommentarer: 6AMAZING things will happen

 • Skrevet 30.12.2016
 • Klokken 15:45


kommentarer: 0