v anbefalinger (Camilla - Kommenterer tilbake!) hits


slik lager jeg min favoritt smoothie

  • Skrevet 21.02.2018
  • Klokken 22:00

Jeg er en person som er veeeldig glad i smoothie haha, og derfor liker jeg og lage mange forskjellige men det er så klart en vinner hos meg .. og den tenkte jeg å vise dere ingrediensene til nå :-) Om dere ønsker så kan jeg gjerne komme med flere innlegg som dette hvor jeg viser dere litt andre smoothier også? Jeg synst alltid det er gøy og komme med anbefalinger. Her har dere hvert fall min favoritt : 

♥ Dette trenger du 

- Banan

- Frosne Jordbær

- Frosne bringebær

- Blåbær

- Eplejuice

♥ 


kommentarer: 6



finally on the road again

  • Skrevet 04.07.2016
  • Klokken 05:15

God morgen, klokken er 05.15 og familien er endelig på veien for og være vekke noen dager på en aldri så liten familie tur :-D Dette har jeg gledet meg til en stund nå, bare det og komme seg vekk litt, se andre folk, ny plass og rett å slett bare nyte det. Når vi er hjemme igjen så blir vi kun hjemme i 2-3 dager, så går turen videre til favoritt plassen, Bergen ♥

Jeg har ikke med meg macen, så det blir blogging fra mobilen for denne gang .. men det funker det også! :-) Hvertfall så må dere ha en kjempe fin dag og ferie, så blogges vi snart igjen #LOVE ♥



 



 

 

 


kommentarer: 1



sminke produkter jeg ikke klarer meg uten

  • Skrevet 29.04.2016
  • Klokken 17:29

I dette innlegget så tenkte jeg at jeg kunne vise dere noen sminke produkter som jeg IKKE klarer meg uten hehe :-) det er faktisk helt sykt hvor avhengig man blir av sminke? Skulle ønske jeg aldri begynte med sminke hahhaha .. er så vanvittig stress :-( menmen, så er det jo greit og føle seg litt fresh og fin, er det ikke? Hvertfall, under her ser dere noen produkter.


 


Too Faced - Dette fikk jeg av Sara til jul for noen år siden, og jeg har brukt det siden det, har blitt helt forelsket i dette hahha, jeg anbefaler dette hvertfall.

Dette Kanebo pudderet har jeg brukt ganske lenge, og jeg er så utrolig fornøyd med dette .. har aldri prøvd noe bedre faktisk. Også dekker det alt i tillegg, noe som jeg synst er kjempe bra! Jeg har jo en del fregner, som jeg liker å dekke .. så da funker dette fantastisk bra. Dette pudderet er virkelig noe jeg anbefaler.



Denne øyenskyggen fikk jeg av Sara når hun hadde vært i syden for litt siden, og det er faktisk overaskende bra, bare synd di ikke har det i Norge :-( eller jeg tror hvertfall ikke di har det .. Også sitter det lenge på også! 

Masterpiece mascara fra max factor, denne er utrolig bra, ikke bare sitter den fint på, men den gjør også sånn at vippene dine blir litt lengre .. gøyy :-)

Denne mascaraen har jeg brukt kjempe lenge, og synst den er dødsbra faktisk, den er veldi enkel og føre på også! 

Tok med denne parfymen fra Jennifer Lopes som heter Love And Glamour, fy søren .. jeg kødder ikke når jeg sier at dette er den beste jeg har brukt så langt!!! Den lukter sååå herlig, min er tom nå, og får ikke kjøpt ny før i ferien siden di ikke selger den her i florø lengre? hvafaaaen, aargh .. Så da må jeg nok bestille denne på nettet. 

Eyeliner fra H&M, denne er veldig bra til og være så billig, fikk egentlig litt sjokk når jeg prøvde den på .. den koster jo ikke mer en 39 kr eller noe .. så jeg anbefaler denne også hehe.




 

Baby lips er også en av mine favoritter! 

Vel, har dere noen av disse produktene? Hva synst dere om di? 


kommentarer: 3